- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
hu huuuu biran önce listeye girip tüm kilolarımdan kurtulmak istiyorumAllah yardıcın olsun canım valla ben bir tanenin derslerine yardım ederken bazen imdaattt diye bağırmak istiyorumsen birde ders hazırlıyorsun
Bende akşam yemeğimi yedim mutfağı kapattım
ARtık yatana kadar çay, su ve bir adet soda ( hatta şimdi eşime söylim sodamız kalmadı diye)
Kaptancığımız sanırım bu ara yine yoğun ama eminim bir ara gelir oda akşam
Evet bu hafta sende bildirim yapıyorsunbaşlangıçın olucak ve 2.ci bildiriminden sonra listedesin
Canım hamilelik psikolojisimidir nedirbari acıktıkça ayran iç güzelim hem bağırsaklar çalışır, hem calsiyum alırsın hemde kilo olarak dönmez sana hatta aksine eksi olur bence
Çok sevindimSelaaamm ben geldimmmanaaaaaam anca attm kendimi eve dün akşam annemgl geldi yemekten sonra bende gayet güzel bir menüyle günü bititmistim ki ne olduğunu anlamadan ıspanaklı börekle havuclu keki lüpletiverdim ve annemler bizde yatti sabah kahvaltısı yaptk kahvaltı da az yedim canm istemedi bi jki banak sucuklu yumurta ve biraz peynir falan yedim sonra hazrlandk ve çarşıya çıktk kz kardeslerimin eksikleri vardi onları aldk ve 1 bucuk simit yedim dışarıda amaaa 2 saat kucagmda 13 kiloluk ccocukla yürüdüm son yarm saat eşim is yerinden geldi kızı aldi da biraz rahat dolandm bu saatten sonra karabuğday yicem yarn da debam etcem gazam mübarek olsun veee cumaya göre 1 kilo artıdaym
Sanirim canm ya daha önce hic boyle bisey yasamadik suya dayandim su içtikçe TİKA basa midem doluda olsa midem kaziniyor gibi
Çok sevindim
Şuan suyla atlattim canm tartida sudan dolayı acayip bi rakam var :))( o derece su içtim yani bu gün WC te tasinirim artikCanım olmadı ayran iç sende
Ayran benim imdat çekiçidevamlı olur evde öbür türlü kesin kaçamak yapardım sanırım
Kız seni tanımayanda anam bu arkadaşının kaçamaklarına, kilo almasına seviniyor diyecek
Selin eminim cumaya az da olsa eksi görecektir
TAbi sendende eksi bildirim bekliyorum
Canan teyzede hic mi ekmek yok kiz tam bugdaydami kurtarmiyorYaaa kızlarrrrrrrrrr uzun zamandır karataya uymaya çalışıyorum ve aylardır ekmek ağzıma sürmeyen en bugün nereden aklıma geldiyse kızarmış ekmek düştü aklıma
Beyaz ekmek değil ama köy ekmeği
Aç değilim şu anda ama hani arada aklıma gelsede yemiyorum tabiyinede keşke CAnan Teyze çıkıp atıyorum haftada bir 2 dilim ekmek yiyin dese ya ama oda öleceğini bilse demez
Canan teyzede hic mi ekmek yok kiz tam bugdaydami kurtarmiyor
Bilemedimki cnm kimisinde ekmeksiz zayiflanmaz diyor her kafadan bi ses yaniYok annemmmm nerdeeeeher türlü ekmek zehir diyor Hani karatay zor gelmiyor ama arada da insanın canı istiyor işte
Jillian Micheals ile sadece 30 günlük bir programla,günde 25 dakika spor yaparak sıkılaşmaya ne dersiniz...? Bizim düşüncemiz tüm takım üyelerimiz el ele vererek hergün 25dakika spor yaparak disiplinli, kurallı bir şekilde incelmek.. Eğer sizde katılmak istiyorsanız bekleriz...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...els-30day-kursuna-katilmak-isteyenler.781557/
Kizlar sanirim bende ki aclik hissi midemden çok beyninde ya
Bilemedimki cnm kimisinde ekmeksiz zayiflanmaz diyor her kafadan bi ses yani
Aynen izledim canm 3 dilim ekmek vardi hatta canim inşallah yarina çözmüş olursun bu krizi bende suyla sistim vallaYa daha bugün sende Zahidede izlemişsindir belkişu ünlü diyetisyen çıktı yine ( Gürkan kubilay )
Adam hastasını getirmiş 11 ayda 45 kg verdirdiği ama listesinde ekmekte vardı
Ya diyorum ya Karatayda çok memnunum aslında ama arada insan istiyor yaa başka şeylerde yiyebilmek
Neyse yarın nasılsa aklımdan çıkmış olurbelkide beynim bana oyun oynuyor
yahu kızlar yanlış anlamayın da nacizane bi fikrimi söylemek istiyorum, menülerime yorum yapılması beni çok motive ediyor ama katıldığımdan beri o kadar az yorum yapıldı kii ben denk geldiğimde menülerinize yorum yapmadan geçmiyorum elimden geldiğince, sizce bu anlamdaki paylaşım sahiden az değil mi? başka konulardan da elbet konuşucaz ama bence bu birbirimizi motive etmek açısından çok önemli, herkes beğenip geçiyor bu hiç de motive edici değil...
Genelde kaçamak olduğunda yorum daha çok yapiliyor canm tabi haklisin daha çok yapmaya gayret etmekte fayda varyahu kızlar yanlış anlamayın da nacizane bi fikrimi söylemek istiyorum, menülerime yorum yapılması beni çok motive ediyor ama katıldığımdan beri o kadar az yorum yapıldı kii ben denk geldiğimde menülerinize yorum yapmadan geçmiyorum elimden geldiğince, sizce bu anlamdaki paylaşım sahiden az değil mi? başka konulardan da elbet konuşucaz ama bence bu birbirimizi motive etmek açısından çok önemli, herkes beğenip geçiyor bu hiç de motive edici değil...
bence kaçamak olmadığında da bugün menün çok iyi kaçamak yapmamışsın bu gidişle bu hafta iyi sonuç alırsın vb yorumlar çok motive edici olur gibi geliyor :)Genelde kaçamak olduğunda yorum daha çok yapiliyor canm tabi haklisin daha çok yapmaya gayret etmekte fayda var
çoooook mutlu olurum bebiş :)Haklısın canımBen kendi adıma yarından itibaren hem her gün menümü paylaşacağım hemde elimden geldiğince fikrimi belirtirim
Hosbulduk , umarim bu topikle hayatimda yeni ve kendine guvenen bir kadinCanım yaşın çok genç bunu hep söylüyorum çok çok rahat verirsin biraz tut boğazını hareket kat yaşamına yediklerine içtiklerine biraz dikkat tıpış tıpış gidiyor kilolar merak etme gönlün beynin rahat olsun Bu arada hoşgeldin canım özlem ben 34 yaşını bitirdim 2 oğlum var 68-68,5 arası gidip geliyorum duraklamaları yaşıyorum direnç kilolarım benim bunlar masallah kizlar bu ne azim
hosbulduk , insallah bu topikle
Sen de hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?