Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hu huuuu biran önce listeye girip tüm kilolarımdan kurtulmak istiyorum

Çok sevindim

Sanirim canm ya daha önce hic boyle bisey yasamadik suya dayandim su içtikçe TİKA basa midem doluda olsa midem kaziniyor gibi

Canım olmadı ayran iç sende
Ayran benim imdat çekiçi devamlı olur evde öbür türlü kesin kaçamak yapardım sanırım

Kız seni tanımayanda anam bu arkadaşının kaçamaklarına, kilo almasına seviniyor diyecek
Selin eminim cumaya az da olsa eksi görecektir
TAbi sendende eksi bildirim bekliyorum

Yaaa kızlarrrrrrrrrr uzun zamandır karataya uymaya çalışıyorum ve aylardır ekmek ağzıma sürmeyen en bugün nereden aklıma geldiyse kızarmış ekmek düştü aklıma
Beyaz ekmek değil ama köy ekmeği
Aç değilim şu anda ama hani arada aklıma gelsede yemiyorum tabi yinede keşke CAnan Teyze çıkıp atıyorum haftada bir 2 dilim ekmek yiyin dese ya ama oda öleceğini bilse demez

Şuan suyla atlattim canm tartida sudan dolayı acayip bi rakam var :))( o derece su içtim yani bu gün WC te tasinirim artik

Canan teyzede hic mi ekmek yok kiz tam bugdaydami kurtarmiyor

Teşekkür canim çok iyi yapmissiniz

Kizlar sanirim bende ki aclik hissi midemden çok beyninde ya

Canim ac durma sen yehafif biseyler elma portakal süt gibi senin bebişinvar

Benim menüm
Sabah, bir kase nesfit meyveli
Öğle, iki lahmacun bir içli köfte ayran yeşillik salata
Akşam, 8 tane yaprak sarması yoğurt
2 Litreye yakin su 1 bitki cayi birazdan da bandima cikar yürürüm daha yurumedim

Bilemedimki cnm kimisinde ekmeksiz zayiflanmaz diyor her kafadan bi ses yani

Ya daha bugün sende Zahidede izlemişsindir belki şu ünlü diyetisyen çıktı yine ( Gürkan kubilay )
Adam hastasını getirmiş 11 ayda 45 kg verdirdiği ama listesinde ekmekte vardı

Ya diyorum ya Karatayda çok memnunum aslında ama arada insan istiyor yaa başka şeylerde yiyebilmek
Neyse yarın nasılsa aklımdan çıkmış olur belkide beynim bana oyun oynuyor

yahu kızlar yanlış anlamayın da nacizane bi fikrimi söylemek istiyorum, menülerime yorum yapılması beni çok motive ediyor ama katıldığımdan beri o kadar az yorum yapıldı kii ben denk geldiğimde menülerinize yorum yapmadan geçmiyorum elimden geldiğince, sizce bu anlamdaki paylaşım sahiden az değil mi? başka konulardan da elbet konuşucaz ama bence bu birbirimizi motive etmek açısından çok önemli, herkes beğenip geçiyor bu hiç de motive edici değil...

Aynen izledim canm 3 dilim ekmek vardi hatta canim inşallah yarina çözmüş olursun bu krizi bende suyla sistim valla

Haklısın canım Ben kendi adıma yarından itibaren hem her gün menümü paylaşacağım hemde elimden geldiğince fikrimi belirtirim

Genelde kaçamak olduğunda yorum daha çok yapiliyor canm tabi haklisin daha çok yapmaya gayret etmekte fayda var

Genelde kaçamak olduğunda yorum daha çok yapiliyor canm tabi haklisin daha çok yapmaya gayret etmekte fayda var
bence kaçamak olmadığında da bugün menün çok iyi kaçamak yapmamışsın bu gidişle bu hafta iyi sonuç alırsın vb yorumlar çok motive edici olur gibi geliyor :)

Hosbulduk , umarim bu topikle hayatimda yeni ve kendine guvenen bir kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…