Haklisin canm bundan sonra kendi daima elimdengeldikce menulere yorum yapmaya gayret edicembence kaçamak olmadığında da bugün menün çok iyi kaçamak yapmamışsın bu gidişle bu hafta iyi sonuç alırsın vb yorumlar çok motive edici olur gibi geliyor :)
Yettimmmkaptanımı bu ara hiç göremiyorummm konuşamıyoruz hiç nerelerdesin Ayşe:) ben bu hafta bildirim yapıyor muyum ?
Banum kubilaya bende gitmiştm Bi kaç yıl evvel 8 ay kadar biliyosun liste dolu bende ama ben yapmıyorum ,evet ekmek var o listelerde hatta haftada 3 öğünde kaçamak var.15 kilo kadar vermiştm sanırım o dönem.ama sonrasında hepsini hoppp geri aldım boşuna bi dünya param gitti o dönem.adam zayıflatmıyor veriyo listeni eline sen listeye uyup zayıflıyosunYa daha bugün sende Zahidede izlemişsindir belkişu ünlü diyetisyen çıktı yine ( Gürkan kubilay )
Adam hastasını getirmiş 11 ayda 45 kg verdirdiği ama listesinde ekmekte vardı
Ya diyorum ya Karatayda çok memnunum aslında ama arada insan istiyor yaa başka şeylerde yiyebilmek
Neyse yarın nasılsa aklımdan çıkmış olurbelkide beynim bana oyun oynuyor
Sonuna kadar haklısın tatlımyahu kızlar yanlış anlamayın da nacizane bi fikrimi söylemek istiyorum, menülerime yorum yapılması beni çok motive ediyor ama katıldığımdan beri o kadar az yorum yapıldı kii ben denk geldiğimde menülerinize yorum yapmadan geçmiyorum elimden geldiğince, sizce bu anlamdaki paylaşım sahiden az değil mi? başka konulardan da elbet konuşucaz ama bence bu birbirimizi motive etmek açısından çok önemli, herkes beğenip geçiyor bu hiç de motive edici değil...
Hoşgeldin canm adim merve 24 yasindayim 24 haftalik hamileyim ahh ahha keske bende 5 ki rakamları görsem en son 6 sene öncesi gormustum kuyusundan düğün ne zaman58 kiloyum 162 boy 24 yaşındayım nişanlıyım okul bitti evdeyim artık kilo almaya başladım52 kiloya düşmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
hoşbulduk eylülde inşaallah verebilirim o zamana kadar tavsiyelerinizi bekliyorum. Hep evdeyim spor alışkanlığım da yok sadece diyetle verebilir miyim acaba ? :/Hoşgeldin canm adim merve 24 yasindayim 24 haftalik hamileyim ahh ahha keske bende 5 ki rakamları görsem en son 6 sene öncesi gormustum kuyusundan düğün ne zaman
Geçmiş olsun ablam gürkan kubilayi arastirdimda 6 aylik 500 euro aliyormus kişiye gore vermiyorsa listeyi hic gerekbyok o zaman gitmeye devletteki diyetisyen de veriyor çünkü bu siralar kiloma çok taktim nedense ben çok taktikca midem devamlı birşeyler indirme peşinde sanirim streste yememizi artiriyor bunu diyetteki listelre uyrknede yasamisdim ama dediğin gibi saglikli beslenirken hic yemek yemek düşüncesi yoktu bendeHayırlı akşamlar şekerlerim
Tüm gün dışardaydım bol bol yürümüş oldum
Eve geldim yemek yaptım snra bi geçmiş okıyım dedim ki maşallah anca bitti
Acayip bir baş ağrm var başımda değil tepem resmenbaşımın içi su dolu kazan gibi lodosmu vardıda dokundu bilmiyorm
Yettimmmyoğunluktan okuyup çıkıyorum canım dünde misafirlerim vardı bugünde dışarda olunca anca gelebildim
Evet tatlım cuma kilo bildiryorsun
Banum kubilaya bende gitmiştm Bi kaç yıl evvel 8 ay kadar biliyosun liste dolu bende ama ben yapmıyorum ,evet ekmek var o listelerde hatta haftada 3 öğünde kaçamak var.15 kilo kadar vermiştm sanırım o dönem.ama sonrasında hepsini hoppp geri aldım boşuna bi dünya param gitti o dönem.adam zayıflatmıyor veriyo listeni eline sen listeye uyup zayıflıyosun
Şunu diyim en güzel diyet canan karatay kadn sonuna kadar haklı
Bizim dyetlik işimiz yok bizim sağlıklı beslenmeyi öğrenip uygulamamız gerekiyor oda bana göre karatay
Sonuna kadar haklısın tatlımmenü yorumu çok çok önemli ve ihmal ettik,bundan sonra daha dikkatli ve özenli olucaz
Kilon fazla değil canm verirsin elbet ama sporla desteklerken daha iyi olur hem geri donmelerinide engellerin sporsuz verilen kilo bi sure sonra geri donuyorhoşbulduk eylülde inşaallah verebilirim o zamana kadar tavsiyelerinizi bekliyorum. Hep evdeyim spor alışkanlığım da yok sadece diyetle verebilir miyim acaba ? :/
bildirim yapmak ve listede olabilmek beni çooook motive edicek eminim şimdiden heyecan verici daha çok sorumlu hissediyorsun bir de...hadi hayırlısı bakalım, saol kaptancım anlayışın için baş ağrına da çok geçmiş olsunnnHayırlı akşamlar şekerlerim
Tüm gün dışardaydım bol bol yürümüş oldum
Eve geldim yemek yaptım snra bi geçmiş okıyım dedim ki maşallah anca bitti
Acayip bir baş ağrm var başımda değil tepem resmenbaşımın içi su dolu kazan gibi lodosmu vardıda dokundu bilmiyorm
Yettimmmyoğunluktan okuyup çıkıyorum canım dünde misafirlerim vardı bugünde dışarda olunca anca gelebildim
Evet tatlım cuma kilo bildiryorsun
Banum kubilaya bende gitmiştm Bi kaç yıl evvel 8 ay kadar biliyosun liste dolu bende ama ben yapmıyorum ,evet ekmek var o listelerde hatta haftada 3 öğünde kaçamak var.15 kilo kadar vermiştm sanırım o dönem.ama sonrasında hepsini hoppp geri aldım boşuna bi dünya param gitti o dönem.adam zayıflatmıyor veriyo listeni eline sen listeye uyup zayıflıyosun
Şunu diyim en güzel diyet canan karatay kadn sonuna kadar haklı
Bizim dyetlik işimiz yok bizim sağlıklı beslenmeyi öğrenip uygulamamız gerekiyor oda bana göre karatay
Sonuna kadar haklısın tatlımmenü yorumu çok çok önemli ve ihmal ettik,bundan sonra daha dikkatli ve özenli olucaz
meraba tatlım akşam yemeğin gayet iyi bence :) tanışmadık sanırım ben LeylaBenim aksam yemegim bir tabak bulgur pilavi ,1 kase yogurt ve salata idi , ekmeksiz
off çok kıskandım kilonuuuuu :):):) benim de hedefim 55:) biz burda menülerimizi paylaşıp birbirimizi motive ediyoruz sana da elimizden geldiğince destek oluruz düğün ne zaman tabi gelinlik giyiceksin ve ince görünmek istiyorsun benim de hayalim bu aslına bakarsan tabi önce damadı bulmam gerek58 kiloyum 162 boy 24 yaşındayım nişanlıyım okul bitti evdeyim artık kilo almaya başladım52 kiloya düşmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Kişiye özel liste deniyor ama öyle değil şöyle,gruplandırmışlar mesela insülin direnci olana şu şu listeler,şekeri olana şunlar gibi gibi..Geçmiş olsun ablam gürkan kubilayi arastirdimda 6 aylik 500 euro aliyormus kişiye gore vermiyorsa listeyi hic gerekbyok o zaman gitmeye devletteki diyetisyen de veriyor çünkü bu siralar kiloma çok taktim nedense ben çok taktikca midem devamlı birşeyler indirme peşinde sanirim streste yememizi artiriyor bunu diyetteki listelre uyrknede yasamisdim ama dediğin gibi saglikli beslenirken hic yemek yemek düşüncesi yoktu bende
Kızzzzz banummm sen yeniden menülerden sorumlu oynak başı olsanaaaHaklısın canımBen kendi adıma yarından itibaren hem her gün menümü paylaşacağım hemde elimden geldiğince fikrimi belirtirim
eylülde inşallah ya aynen hem düğün için hem de ablamın nişan var yakında o zamana kadar da kendimi toparlamak istiyorum böyle evde dura dura kilo almaya başladım çünkü dizginlemem lazım:/ grubun enerjisi çok yüksek gerçekten inşallah hepimiz kurtuluruz kilolardan :)off çok kıskandım kilonuuuuu :):):) benim de hedefim 55:) biz burda menülerimizi paylaşıp birbirimizi motive ediyoruz sana da elimizden geldiğince destek oluruz düğün ne zaman tabi gelinlik giyiceksin ve ince görünmek istiyorsun benim de hayalim bu aslına bakarsan tabi önce damadı bulmam gerek
Hoşgeldin tatlım deneme süremiz 2 hafta bu süre sonunda azmini ve bol paylaşımını görürsek listeye girersin58 kiloyum 162 boy 24 yaşındayım nişanlıyım okul bitti evdeyim artık kilo almaya başladım52 kiloya düşmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Benim aksam yemegim bir tabak bulgur pilavi ,1 kase yogurt ve salata idi , ekmeksiz
Benim menüm
Sabah, bir kase nesfit meyveli
Öğle, iki lahmacun bir içli köfte ayran yeşillik salata
Akşam, 8 tane yaprak sarması yoğurt
2 Litreye yakin su 1 bitki cayi birazdan da bandima cikar yürürüm daha yurumedim
Tarçınlı bişey yesen şekerini dengeler yada bol naneli yoğurt ye o da iştah kapatır. Hemde hafif gece yesen bilekizlar benim gece yeme problemim vr , asiri derecede ac uyaniyorum gozum hic bisey gormuyo , benim gibi olan varmi aranizda
Hoşbuldum :) Kuralları kabul ediyorum. Şuanda 58 kiloyum 52 hedefim inşallah .Hoşgeldin tatlım deneme süremiz 2 hafta bu süre sonunda azmini ve bol paylaşımını görürsek listeye girersin
Birinci sayfada kurallarımız var okuyup kabul etmen gerekiyor,şu anda bazı kurallar askıya aldık ama sen yinede öğren
Takıma geldiğin günkü kilon yani bugünkü kilonu ve hedefini yazmanı istiyorum.ve bu cuma sabahı tartılıp kilonu bildirmende gerekiyr bundan sonraki her cuma sabahı olacağı gibi
Tamamsak tekrar hoşgeldin
Bu arada Ben ayşe takım kaptanıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?