Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bence kaçamak olmadığında da bugün menün çok iyi kaçamak yapmamışsın bu gidişle bu hafta iyi sonuç alırsın vb yorumlar çok motive edici olur gibi geliyor :)
Haklisin canm bundan sonra kendi daima elimdengeldikce menulere yorum yapmaya gayret edicem

Hayırlı akşamlar şekerlerim
Tüm gün dışardaydım bol bol yürümüş oldum
Eve geldim yemek yaptım snra bi geçmiş okıyım dedim ki maşallah anca bitti
Acayip bir baş ağrm var başımda değil tepem resmenbaşımın içi su dolu kazan gibi lodosmu vardıda dokundu bilmiyorm

kaptanımı bu ara hiç göremiyorummm konuşamıyoruz hiç nerelerdesin Ayşe:) ben bu hafta bildirim yapıyor muyum ?
Yettimmmyoğunluktan okuyup çıkıyorum canım dünde misafirlerim vardı bugünde dışarda olunca anca gelebildim
Evet tatlım cuma kilo bildiryorsun

Banum kubilaya bende gitmiştm Bi kaç yıl evvel 8 ay kadar biliyosun liste dolu bende ama ben yapmıyorum ,evet ekmek var o listelerde hatta haftada 3 öğünde kaçamak var.15 kilo kadar vermiştm sanırım o dönem.ama sonrasında hepsini hoppp geri aldım boşuna bi dünya param gitti o dönem.adam zayıflatmıyor veriyo listeni eline sen listeye uyup zayıflıyosun
Şunu diyim en güzel diyet canan karatay kadn sonuna kadar haklı
Bizim dyetlik işimiz yok bizim sağlıklı beslenmeyi öğrenip uygulamamız gerekiyor oda bana göre karatay

Sonuna kadar haklısın tatlımmenü yorumu çok çok önemli ve ihmal ettik,bundan sonra daha dikkatli ve özenli olucaz

58 kiloyum 162 boy 24 yaşındayım nişanlıyım okul bitti evdeyim artık kilo almaya başladım 52 kiloya düşmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Hoşgeldin canm adim merve 24 yasindayim 24 haftalik hamileyim ahh ahha keske bende 5 ki rakamları görsem en son 6 sene öncesi gormustum kuyusundan düğün ne zaman

Hoşgeldin canm adim merve 24 yasindayim 24 haftalik hamileyim ahh ahha keske bende 5 ki rakamları görsem en son 6 sene öncesi gormustum kuyusundan düğün ne zaman
hoşbulduk eylülde inşaallah verebilirim o zamana kadar tavsiyelerinizi bekliyorum. Hep evdeyim spor alışkanlığım da yok sadece diyetle verebilir miyim acaba ? :/

Geçmiş olsun ablam gürkan kubilayi arastirdimda 6 aylik 500 euro aliyormus kişiye gore vermiyorsa listeyi hic gerekbyok o zaman gitmeye devletteki diyetisyen de veriyor çünkü bu siralar kiloma çok taktim nedense ben çok taktikca midem devamlı birşeyler indirme peşinde sanirim streste yememizi artiriyor bunu diyetteki listelre uyrknede yasamisdim ama dediğin gibi saglikli beslenirken hic yemek yemek düşüncesi yoktu bende

hoşbulduk eylülde inşaallah verebilirim o zamana kadar tavsiyelerinizi bekliyorum. Hep evdeyim spor alışkanlığım da yok sadece diyetle verebilir miyim acaba ? :/
Kilon fazla değil canm verirsin elbet ama sporla desteklerken daha iyi olur hem geri donmelerinide engellerin sporsuz verilen kilo bi sure sonra geri donuyor

bildirim yapmak ve listede olabilmek beni çooook motive edicek eminim şimdiden heyecan verici daha çok sorumlu hissediyorsun bir de...hadi hayırlısı bakalım, saol kaptancım anlayışın için baş ağrına da çok geçmiş olsunnn

58 kiloyum 162 boy 24 yaşındayım nişanlıyım okul bitti evdeyim artık kilo almaya başladım 52 kiloya düşmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
off çok kıskandım kilonuuuuu :):):) benim de hedefim 55:) biz burda menülerimizi paylaşıp birbirimizi motive ediyoruz sana da elimizden geldiğince destek oluruz düğün ne zaman tabi gelinlik giyiceksin ve ince görünmek istiyorsun benim de hayalim bu aslına bakarsan tabi önce damadı bulmam gerek

Kişiye özel liste deniyor ama öyle değil şöyle,gruplandırmışlar mesela insülin direnci olana şu şu listeler,şekeri olana şunlar gibi gibi..
Zaten kendisini toplu 15 kişilik gruplarla görüyosun.bütün işleri çalışanlarI yapıyor.
Listeler şöyle cazip ,sebze yemeği yazmamışta mesela kereviz demiş yani yemeklerin karşılığını yazmış,böyle oluncada cazip geliyor insana ilkden ama sonra bıkılıyor.ben ayda bir gidiyordm ölçümlerim yapılıyordu doktorla görüşmeye giriyoduk 15. 20 kişiyle.sırayla söz hakkı veriyordu birer dakkalık falan .e ordada ne dicen pek bişi diyemiyosun.sonra çıkışta elime bir aylık hafta hafta listeyi veriyordu yardımcıları hadi eyvallah sonra .ha birde direk para ödemesi yapılıyordu iki aylık peşin
Ölçüm dedğimde bildiğin tartı çıplak ayak çıkıp yağını kasını suyunu ölçüyor bunlar benim evdeki tartımda yapıyo

eylülde inşallah ya aynen hem düğün için hem de ablamın nişan var yakında o zamana kadar da kendimi toparlamak istiyorum böyle evde dura dura kilo almaya başladım çünkü dizginlemem lazım:/ grubun enerjisi çok yüksek gerçekten inşallah hepimiz kurtuluruz kilolardan :)

Hoşgeldin tatlım deneme süremiz 2 hafta bu süre sonunda azmini ve bol paylaşımını görürsek listeye girersin
Birinci sayfada kurallarımız var okuyup kabul etmen gerekiyor,şu anda bazı kurallar askıya aldık ama sen yinede öğren

Takıma geldiğin günkü kilon yani bugünkü kilonu ve hedefini yazmanı istiyorum.ve bu cuma sabahı tartılıp kilonu bildirmende gerekiyr bundan sonraki her cuma sabahı olacağı gibi
Tamamsak tekrar hoşgeldin
Bu arada Ben ayşe takım kaptanıyım

Öğle biraz fazla mı özlemciiiiimmm

Hoşbuldum :) Kuralları kabul ediyorum. Şuanda 58 kiloyum 52 hedefim inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…