Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bakalm karabuğday beni kuttaracak mi

Leylacım bu hafta listeye alıcam fakat bir sorunumuz var
Takıma geldiğin günkü kilon:66,5 >>>10 aralık çarşamba>>Hedef kilon:55

12 aralık cuma günkü kilon:??
19 aralık cuma günkü kilon:??

Son iki cumadada kilo bildirmemişsin bu sebeple listede yazabileceğim bir kilon yok
Geçen cuma ve ondan önceki cuma günkü kilolarını biliyorsan yazmanı rica ediyorum tatlım ki listeye girebilesin
Bu genel kural benimle yada takımla alakalı değil bunuda bilmeni isterim

CUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri

Buna sadece afiyet olsun denir :)) ye ye

İyi geceler kızlar
Bugün tüm gün annemlerdeydim.Öğleden sonraya kadar annem oğlumla ilgilenirken ben de ders çalıştım malum bu hafta sınavlarım var.Öğleden sonra gelinimiz ve annesi geldi.Ve sonra yemek hazırlığı başladı.Akşam ağır yemekler olduğu için sabah ve öğleyi minimum geçirdim; annem beşçayının yanına pastaneden poğaça ve kurabiye alana kadar : ( İpin ucunu kaçırdım mı kaçırmadım mı bakın bakalım menüme
KAHVALTI
1 yumurta
1.5 kk peynir
1 dilim ekmek
şekersiz çay

ARA
1 mandalina

ARA
1 yeşil elma

BEŞÇAYI
1.5 küçük poğaça
2 küçük kurabiye
şekersiz çay

AKŞAM
Yarım kase yüksük çorbası
1 kuru dolma 5 yaprak sarması
2 tavuk baget
bol marul salatası
(diğerlerinin tabağının 4 de 1 i kadar tabağım :))

1450 kalori etti yaklaşık.Bir tık fazla olmuş.Hayırlısı bakalım.Yarın karabuğday farz oldu bana :)

2.5 litre su
65 dklık leslie 5 mile ( çok yordu beni ilk defa 5 mileyi yaptım)

430, mer: 643286"]hoşbulduk eylülde inşaallah verebilirim o zamana kadar tavsiyelerinizi bekliyorum. Hep evdeyim spor alışkanlığım da yok sadece diyetle verebilir miyim acaba ? :/[/QUOTE]
Hoşgeldin canim özlem ben. Neden vermeyesin ki bak biz veriyoruz evde leslie yap süper bi spor

kizlar benim gece yeme problemim vr , asiri derecede ac uyaniyorum gozum hic bisey gormuyo , benim gibi olan varmi aranizda
Yok canim benim oyle değil alistirmissin bemce vücudunu istiyor surekli

Öğle biraz fazla mı özlemciiiiimmm
Evet cok Ama oyle acikmistim kiii aksama azcik yedim

Maşallah iyi geçmiş. Ben düşünemiyorum kendimi. Sınav arifesi bir sakatlık çıkarma. Dersine çalış kendine hakim ol

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum

Dün Akşam 11i az geçe yatınca okadar güzel uykumu almışım ki sabah 6 buçukta daha saatim çaladan uyandım
Tekrar yatıp uyursam yine serseme dönerim diye kalkıp hemen şekersiz kahvemi yaptım
Evden çıkmama daha bir saat olunca birde sizlere bakayım dedim

Bu arada yanımda götürmek için yumurtalarımıda haşladım şimdi orada yumurta varmı yokmu bilmiyorum varsada kim bilir ne zaman haşlanmıştır ve nasıl yumurtadır diye yanımda götürmeyi tercih ediyorum
Cevizimide ufak bir poşete koyacağım birazdan
Hiç birşeyin sağlıklı beslenmemi bozmasına müsaade etmemem lazım ki yılbaşına kadar hedefimi tutturayım ondan sonra inanıyorum çok daha kolay gidecek kilolar ( motivasyonda tavan olunca )

Canım bence öyle abartılı değil menün He 5 çayında yediklerinin yarısını yeseydin tam süper olurmuş ama artı olarak döneceğini sanmıyorum
Bünyelerimizi az yemeğe alıştırınca minikde olsa bir artış olunca ister istemez mide fazla yemiş gibi şişiyor yemeği çok geç yemediyseniz zaten yatana kadar en azından çoğunu hazmatmışsındır

KIZLAR MERHABA İŞİM YENİ BİTTİ OFİSTEN ÇIKYORUM ŞİMDİ EVE GİDİCEM YORGUNLUKTAN ÖLÜYORUM YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İYİGECELER

Anaaaa Allah yardımcın olsun canım valla benim o saatlerde pireler halay çekiyordu havada ( uçmaktan öteydiler )
Cidden muasebecilik çok zor yaaa biz Kolejdeyken 2 sene muhasebe dersi gördük hatta en sevdiğim dersti o zaman ama senelerce üstelik her gün sabahın köründen gece yarısına yapsam kesin fenalık geçirirdim
Valla Rabbim sana güç kuvvet versin o yoğunluk içinde birde zayıflamak için çaba sarf etmekten vazgeçmemişsin

günaydın kızlar dün menümü yazmayım ben iyisi güya makarna diyeti yapacaktım ammaaan makarna diyetinden çıktı neler neler yedim sonra pişman oldum midem bulandı hepsini çıkardım durur muyum çıkarınca tekrar yeme isteği geldi eşimle kahvaltı tarzı şeyler yedik birde üstüne 1 tane probis yiyince yine midem bulandı onu da çıkardım Allah ım ne midesiz biriyim ben yaaa.rejim psikolojisine girince daha çok acıktıpımı görüyorum.

Günaydın kızlar sabah sabah moral yerlerde hala artı 1 kilodaym hatta 100 gr daha gelmiiş cuma 55.9 olan kilon şimdi 57.0 niye yaaa niye böyle oluyor diyet yaparken gayet iyi kilolar gidiyo ama niye 2 günde geri geliyo sağlıksız bi diyet mi yapıyorum ne bi yerde bi yanlış var zayıf olmam problem değil kendimi azck salsam demekki başladığm yere geri döncem ömür hep diyetle geçmez ki bitince kilomu nasl korucam bilmiyorum

Menün genel olarak kötü değil ,5 çayında yediklerin olmasaymış iyimiş ama öğlen yemeğin yerinede geçmiş onlar çünkü öğlen yemek yememişsin.su ve sporun harika
Gülşencim ah ah ne diyeyim sana bitanem,hatayı hatayla telafi etmeye çalışman kötü üstelik hatayı tekrar ediyor olmanda fena.tamam yemişsin insanız olabilir onu kabul edip telafi yollarına girmek gerekir yada ertesi gün dengelersin.ama çıkarmak hiç doğru değil hastalanacaksın diye korkuyorum bunu ara ara da yapıyor olman tehlikeli boyutlara ulaşabilir allah korusun.yapma bitanem çıkarma yolunu nolur Bir daha denemerejim psikolojisi hepimizde aynı etkiyi sağlıyor amaç üstesinden gelebilmek.zaten sağlıklı beslenmeyi öğreniyor ve artık sağlıklı beslenicem diye yola çık rejim olarak düşünme tatlım.az bi gayret ve sabırla yapamayacağımız hiç bir şey yok.ama sağlıklı yollarla
Bu arada yeni topik açtık orayıda ziyaret etmeni istiyorum sana kaçamaklar konusnda iyi gelecektir
Biri Beni Durdursun / Diyet Grupları

Günaydın tatlım
Moralini bozma çok iyi gidiyorsun senin kilonda bu kadar kiloyu verebilmek bizden daha zor çok şükür güzelce gidyor kilolarınŞurda kalmış üç kilon nedirki kızzz elinin kiriii
Şöylede bi gerçek var kiloyu verdikten sonra onu korumak da çok önemli işin hep bi yarafından tutmak gerekiyor ama bu hep rejim yapılacak anlamına da gelmiyor.sporu yürüyüşü hayatımızdan asla çıkarmıcaz,bir gün fazla kaçırırsak ertesi gün dengelicez böylelikle kilomuzu korucaz
Püsküütümün bu konuyla ilgili açmış olduğu topik var orayıda takipte kal bitanem
Ayy ben senden çok heyecanlıyım ilk mezunum olacaksın
Kilomuzu Koruyoruz! / CUMA Zayıflama Yarışması

canım üzülme bak boyuna göre kilon gayet iyi burda kaç kişi var senin kilonda olmak isteyen demkki bünyene göre davranacaksın istediğin kiloya inince 2 gün istediğini yersin 5 gün kısarsın.maalesef böyle yaşamak zorundayız burdaki herkes hemen kilo alan ama zor veren kişiler maalesef.

Günadın canım,
Çok güzel sonuç almışsın
Canım karabuğday. Bana gaye güzel geldi,acaba benim yaptığım gibimi denesen birde,
1 bardak karabuğdayı yıkadm üzerne 2 bardak kaynar su döküp sabaha kadar beklettim üstü kapaı bi şekilde sabah yumuşacık olmuştu sonra bir kaseye 4 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı karabuğday ekleyip karıştırdım üzerimede bolca tarçınharika oldu

arkadaşlar bu karabuğday olayı nedir beni de bilgilendirir misiniz ilk defa duydum ?

Evet canm malesef biz hep diyet modunda yaşamalyz bir gün kaçırdysak 3 gün dikkat etmeliyiz ama insan sinirleniyor işte bazen bu kadar emek diyet spor bir gün kacamak hoppp gerii neyse yılmak yok kilom bitti sayılır hep dikkat hepp dikkaattt böyle yaşıcamm :)

arkadaşlar bu karabuğday olayı nedir beni de bilgilendirir misiniz ilk defa duydum ?

Canm karabuğday vücutyan ödem atıyor kilo verdiriyor bem 2 kez denedim güzel sonuçlar aldm kk da bununla ilgili bi konu var istersen bi göz at ayrıntılı şekilde yazıyor yapanlar sonuç alanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…