Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben geldimm.. :) Beni buraya davet ettilerde Öncelikle kendimi tanıtıyım;
Adım Şule, 22 yaşında 3 aylık tazecik vajinismuslu bir gelinim :) Boyum:1,59 kilom:62 ve 55kgnın altına düşmek istiyorum.

Adım Şule, 22 yaşında 3 aylık tazecik vajinismuslu bir gelinim :) Boyum:1,59 kilom:62 ve 55kgnın altına düşmek istiyorum.
hosgeldın sulecım ben merve 24 yasındayım 6-7 aylık evlıyım bende hayırlısıyla bebek beklıyoruz ınsallah boyum 1.70 kılom 78,6 hedef sımdılık 65 suan takımı dısardan takıp edıyorum ve takımın yardımcı kaptanıyım dogum sonrası kılolarla savasa devam

hoşbuldum canım :) senin doğuma kadar belki zayıflarım ben :) Hamilenin ettiği dua kabul olurmuş dua et bana :)

hoşbuldum canım :) senin doğuma kadar belki zayıflarım ben :) Hamilenin ettiği dua kabul olurmuş dua et bana :)
kız oyleyse ben kendımede dua edım barii fazla kılo almayayım hemen zayıflayayım tez zamanda dıye ınsallah bı an once hedefıne ulasırsın canım takımdakı herkes fıstık gıbı olsun en yakın zamanda ınsallah

Hoşgeldin şulecim bende selin 20 yaşındayım nerdeyse 5 yıllk evliyim 2 yaşında bi kızım var boyum 165 57 kiloyum hedef 53 hepbirlikte keyifle zayflıyoruz sende bizlerle istediğin kiloya keyifle ulasrsn inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hoşgeldin şulecim bende selin 20 yaşındayım nerdeyse 5 yıllk evliyim 2 yaşında bi kızım var boyum 165 57 kiloyum hedef 53 hepbirlikte keyifle zayflıyoruz sende bizlerle istediğin kiloya keyifle ulasrsn inşallah

hoşbuldum canım ayy 15 yaşındamı evlendin küçüçük :)

Hoşgeldin şule aşamadınmı daha 3 aydır adam gırtlağına çökmedimi :)

hoşbuldukk hayır çökmüyor gırtlağıma çok anlayışlı kocişimm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbuldum canım ayy 15 yaşındamı evlendin küçüçük :)

hoşbuldukk hayır çökmüyor gırtlağıma çok anlayışlı kocişimm

Evet canm küçük oldu ama cok mutluyum Allah herkesi yuvasnda mutlu etsin

kaptancım ben 1 kaşık sıvıyağda pilav gibi pişirdim.İlk sıcağında buğday gibi geldi kokusu.Yoğurtla karıştırınca tadı hafif vardı ama yiyebildim.
ikinci porsiyonda seninki gibi yoğurtlu tarçınlı yaptık.Onda da ehhhh işte dedim zorlanarak da olsa yedim.
ama dün akşamki son porsiyon feciydi...
acaba diyorum ben her öğün için taze karabuğday pişirip sıcak sıcak mı yesem ?

yani evet tadı çok kötü bana göre ama benim sorunum yoğun kıvamlı şeyleri yutamamak.Mesela muz yemekten hiç hoşlanmam.Aynı şekilde yoğurduda kaşık kaşık yiyemem.Ama yoğurdun içine tuz veya şeker ilavesi olursa daha rahat yiyorum.Yani bu karabuğdayı cacık kıvamında yapmayı deneyeceğim bi de.ben dün çok hafif sulandırmıştım ve hafif lapa kıvamındaydı...

arkadaşlar bu karabuğday olayı nedir beni de bilgilendirir misiniz ilk defa duydum ?

canım değişik bir bakliyat oluyor kendileri.Vucuttan ödem atmaya yardımcı oluyor.

valla benimki duru markaydı.
senin aldığın hangi marka ?

tebrıkler canım bugunde karabugdaya devam edersen yarına super bı sonuc gelecek ınsallahhhh yukarıda yazdıgın sımdı dıkkatımı cektı canım kesınlıkle yapmam demıssın o kadar mı kotu tadı

ya ben koku ve tatlar konusunda hassasımdır.Ne bileyim belki içine tuz veya şeker konulabilseydi daha rahat yenirdi bana göre ama kokusu bile tiksinmem için yeterliydi benim için :))

hoşgeldin şulecim...
ben de 30 yaşına sayılı aylar kalmış,2.5 yaşında oğluşu olan bir anneyim.

hoşgeldin şule bende evlenmeden çok araştırdım vajinismus tanısı koymuştum kendime ama sonunda başardım o işi yaparken başka şeyler düşün be kızım

hoşgeldin şule bende evlenmeden çok araştırdım vajinismus tanısı koymuştum kendime ama sonunda başardım o işi yaparken başka şeyler düşün be kızım

öğretmenim 28 yaşında 71 kiloda kendini obeze ramak kalmış bir hatunum
düşünemiyorum kii tedaviye başlıcam artık... ooo ne güzel öğretmensiniz branşınız nedir :) Bende 1 sene okul öncesinde ücretli öğretmenlik yaptım daha sonra kendi mesleğimde ilerledim :)

Anladim canim ben bakalim ben doğum sonrasi napicam şuan ödem atmak için suya dayandim asma dogrumu yapiyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…