Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Alıp göndereyim canım
neredeyse öyle yapıcam canım ya bakmadığım bir migros kaldı orası da küçük aslında var mıdır bilemiyorum

Ben geldimm.. :) Beni buraya davet ettilerde Öncelikle kendimi tanıtıyım;
Adım Şule, 22 yaşında 3 aylık tazecik vajinismuslu bir gelinim :) Boyum:1,59 kilom:62 ve 55kgnın altına düşmek istiyorum.

Hoşgeldin şulecim maşallah sen de çok gençsin..ben de özlem 35 yaklaşmış 2 canavar oğlan anasıyım..devlet memuruyum..

Hoşgeldin şulecim bende selin 20 yaşındayım nerdeyse 5 yıllk evliyim 2 yaşında bi kızım var boyum 165 57 kiloyum hedef 53 hepbirlikte keyifle zayflıyoruz sende bizlerle istediğin kiloya keyifle ulasrsn inşallah

kız 15 inde mi maşallah..benim annem de çok erken evlenmiş 17 yaşında doğum yapmış bana..

hoşgeldin şule bende evlenmeden çok araştırdım vajinismus tanısı koymuştum kendime ama sonunda başardım o işi yaparken başka şeyler düşün be kızım

Adım Şule, 22 yaşında 3 aylık tazecik vajinismuslu bir gelinim :) Boyum:1,59 kilom:62 ve 55kgnın altına düşmek istiyorum.
Hoşgeldin tatlım
Ben ayşe takım kaptanıyım 44 yaşındayım 2 yetişkin oğlum var,aöf sosyoloji 4. Sınıf öğrencisyim.kilolarla mücadele içerisndeyim balon gibi şişip şişip iniyorum bi türlü koruyamadım verdiğim kiloları inşallah bu sefer son olur
2 hafta deneme süremiz var.birnci sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gereiyor tatlım,gerçi birçoğu askıda şu an kurallarn ama olsun sen oku öğren

Diğer konuya gelince kadınların problemi denip geçilsede erkektende kaynaklanıyor
Çevremde evliliğinde bu sorunu yaşamış ve başka sebeplerden dolayı evliliğini bitirmiş kişilerin ikinci evliliğinde böyle bir sorunla karşılaşmadıklarını biliyorum
Kendini suçlu hissetme belkide senden kaynaklanmıyordur öyle bile olsa bu ne ayıp nede kötü bir şey yetiştirlmemizden,toplumdan kaynaklı bir şey.en kutsal varlığımız olarak bilinçaltına yer edince kolay kolay vazgeçemiyoruz

Hepbirlikte çok güzel kilolar vericez inşallah tekrardan hoşgeldin

Ay kizlar simdi annem aradi bizim köyde evlatlık verilen bi abla vardi meğer onunbi kiz kardeşi varmis bu kiz kardeş müge anliya cikmis 26 yil sonra kardeşine ulasti rabbim neler getiriyor hayatlarimiza
Aaa bu sabah bende izlemiştim onu cidden çok şaşırdım ve çok sevindimm. :)
çalışıyormusun canım meslekleriniz nedir kızlar
Ben de bilgisayar öğretmenliği mezunuyum ama çalışmıyorum dün katıldım gruba yeniyim. :)
hoşgeldinn

Aaa bu sabah bende izlemiştim onu cidden çok şaşırdım ve çok sevindimm. :)

Ben de bilgisayar öğretmenliği mezunuyum ama çalışmıyorum dün katıldım gruba yeniyim. :)
hoşgeldinn
Bizim köyden kiz uzun zamandır biliyordu evlatlik olduğunu babaligi vefat etti analigi ikinci evliliğini yaptı bizimkiler izleyince aklina gelmiş tesadüf iste
Esimde bilgisayar ve teknoloji öğretmeni ama oda öğretmenlik yapmiyor yazilimci olarak bi şirkette bu sene atanmayi bekledim ama olmadi inş ocak atamalarında ataniriz

Amiin inşaallah Rabbim gönlünüze göre versin

Tekrar yeniden merhabaa..
Bol bol yazacagim buraya bu gidisle...
Bu hafta daha onceki haftalarima farkla yaptigim tek sey; 82.8kg iken ille de 70leri gorme istegimdi. Olmadi... 80de kaldik..olsun.
Benim olayim spor arkadaslar.
Sporsuz olur mu? Tartida eksileri gormekse niyetiniz evet. Ama bingil bingil olabilirim..sorun yok. Yeniden kilo aldigimda gardim daha dusuk olabilir....sorun yok. Giydigim hicbisey yakismaya da bilir(heheh ille vuracagim ya..o bamteli ille de tingirdatilacak) .. sorun yok da diyorsaniz.
Birinciligim tamamen sizin basariniz. Hafiften saldik...bi dusuk seyrettik sanki.
Verdigim kilo fazla degildi. Daha once %4-5lerin goruldugu bu platformda.
"Aman ne ukela..." diyesim geldi kendime. Meslegime verin.
Hepinize basarilar...
Hergun tarcini unutmayin.
Arkadas ille de 1saat olmak zorunda degil... 10dakika da biseyler yapar. Kalkin...
Diger faktorler
*emziriyorum
*verdiklerim taze kilolar
*un seker tuketmedim...bu alinan kilolarda da seker un etkisi yok. (O sebep enerjim tavan)

yaptigim sporlar: min40max100dk kurek, max 2km yuzuyorum, eliptik arkadasla yeni tanistik 1saate kadar eliptik, 20-60dk spinning, bazen powerplank.
Hepsi hergun degil.. degise degise

PS: gecikme icin hepinIden ozurdilerim.. fiber net askina evdeki bulgurdan da olmustuk

Ben menümü yaziiim
SABAH : 1 yağsız omlet
30 gr beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
salatalık
şekersiz çay
Yarım dilim beyaz ekmek

Ara: yarım ayva
1 kaşık karabuğday
2 kaşık yoğurt maydanoz dereotu karştrp yedimm
4 parça bitter ćikolata

Ara: yarım elma
3 kaşık karabuğday
2 kaşık yoğurt
maydanoz dereotu karştrp yedimm

AKŞAM; 3 kaşık karabuğday
2 kaşık yoğurt maydanoz dereotu
yarım elma

Su 1 buçuk litre 3 e tamalarm bugün bide aksam 7 otlu cay icerim ooohhh miss
spor 30 dk stepper 1 kiloluk ağrlıklarla
inşallah yarn eksi görrürüm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür evime dönebildim
Kahvaltı gayet keyifli geçti çokta kaçırmadım ki zaten menü paylaştığımda göreceksiniz
Sonrasında kızkardeşimle Alışveriş merkezinde biraz dolaştık, ayakkabı falan baktık ve en son marketede girip bir iki eksiğimizi aldık
Küçük cimcimem ille bana oyuncak mutfak al diye tutturuyordu kaç gündür ( reklamda görmüş elinden düşürmedi hatta önüne gelenden bana 30 lira borç versene mutfak alacağım kendime dedi )
Tabi gittiğimiz markette o istediği mutfak olduğu için onu görünce lütfen lütfen diye tutturdu durdu ve sonunda dayanamadım aldım
İnanılmaz mutlu oldu ve teşekkür üzerine teşekkür etti
Öğleden sonrakardeşimin ikizleri okula bırakıp Anneme geçtik
Oda sağ olsun Mercimek köftesi yapmışmı 7- 8 tane bol marulla yedim ve daha sonrada 3 şekersiz çay içtim

Hemen aklımdayken sizlerede danışayım
Şu an cumaya nazaran 200 gr artıdayım ama karnımın tok olduğunu göz önüne alıyorum
Dün hatta sabah 1.3 kg aşağısını bile gördüm cuma günki rakamın
Karnım cidden hiç aç değil ve eğer akşam 6da yemek yersem ( ki kıymalı yumurta çekmişti canım bugün için ) yarın eksi rakamı görememekten endişe ediyorum ve o yüzden sizede bir fikir danışayım dedim

Sizce akşam yemeği yiyeyimmi ( kıymalı yumurta ) yoksa 1 koca bardak ayranla akşamı geçiştireyimmi ( beni inanılmaz tok tutar üstelik 2 saat oldu yemek yiyeli ve daha leptin çalışmaya bile başlamadan tekrar yersem leptinin çalışmaya başlaması saat 10u bulur ve eğer yemezde ayran içersem leptin 2 saat sonra çalışmaya başlayacak ve akşam 7den itibaren yatana kadar en az 4 saat çalışmış olacak ki o benim açımdan daha karlı gibi görünüyor

Bİraz karışık oldu ama anlamışsınızdır beni

Canım ya şu çıkarma olayını alışkanlık haline getirme sakın yazık günah kendine eziyet gibi olur üstelik psikolojik olarak en ufak şeyde sağlıklıda olsa kusmandan korkuyorum açıkcası
Umarım bir daha yaşamazsın

Canım üzülme 200 gr bende fazla çıkıyorum ama aslında cumaya nazaran dün 1.3 kg daha bile aşağısını görmüştüm uyuz oldum olmasına ama yarın inşallah en azından cumaya nazaran bir 500 gr daha az çıkmayı umuruyorum eminim sende azda olsa eksi çıkarsın

Kanki dün 106.7
Bugün 105.2

Harikasın Haticem yaaa
İnşallah bende dün sabahki rakamı görürümde derin bir oh çekerim

Aramıza hoşgeldin Şule
Benimde Adım Banu, 34 yaşında biri 14 yaşında diğeri 4 yaşında iki Cadının Annesiyim
Maalesef takımın en ağır Assolisti benim ( en son gelmemdende belli ) ama inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ve ondan sonrada zaten herşey yoluna girer
Zaten fıstık gibisin o kalan çok az kiloyuda rahat verirsin inşallah

Kızzzzzzzzzzz beni unutma duanda

çalışıyormusun canım meslekleriniz nedir kızlar

Bende evhanımıyım Küçük kızımın okula başlamasını iple çekiyorum birşeyler yapmak için ve seneye inşallah değişik kurslarlada olsa birşeyler öğrenmek istiyorum

Ay kizlar simdi annem aradi bizim köyde evlatlık verilen bi abla vardi meğer onunbi kiz kardeşi varmis bu kiz kardeş müge anliya cikmis 26 yil sonra kardeşine ulasti rabbim neler getiriyor hayatlarimiza

Ayyy Anneme geldiğimizde sonuna yetişmiştim ve resmen hüngür hüngür ağladım onlara
Rabbim bir daha ayırmasın

O çiko haricinde gayet güzel menün canım eminim o çikolarıda eritmişsindir şu saatte kadar

Ben sürekli evde olduğum için en fazla yemek yediğim vakitler sabah kalktıktan akşam namazına kadar olan vakit :/ Oda sıkıntıdan aç olmasam bile yiyorum. Akşam namazından sonra ise bir şey yemem çay kahve içeyim falan hiç sevmem. Günlerde kısayken kaza oruçlarımı tutayım dedim hem de gün içindeki boş yere aşırı yeme hissimden kurtuluyorum. Gel gelelim bugün ne yedim.
Sahurda:
sadece 1 bardak su içtim içim almadı.
Akşam:
1 mandalina
haşlanmış havuç ve brokoli sarımsaklı yoğurt eşliğinde :)
turp salatası
1 adet maden suyu (200 ml)
Pek su içen bir insan değilim ama yatmadan 1 lt tamamlayacağım inşallah zamanla artacak:/
Bu arada 10 dklık egzersiz haricinde spor yapamadım :/

Canım evet günler kısa ama sahurda hiç bir şey yemeden orucunu tutma derim metabolizmana zararı olmasın
Birde su içmeyi unutuyorsan '' Water your Body '' diye bir program var akıllı telefonun varsa ( ki çoğunda uygun fiyatlıda olsa var artık ) yükle derim hem sana hatırlartır su içmeyi tabi oruç tutmaya devam edersen mecbur iftardan sonra artık elinden geldiğince su içmeye çalışacaksın

Evet haklısın öyle bir program lazım bana :) kurayım bende artık zorla zorla içicem

İyi akşamlar kızlarrrrr
Anca gelebildim eşim izinliydi bugün ve işlerimiz vardı eşimin kırması gereken odunlar vardı onları halleti ben de yardım ettim baya yordu bizi neden mi yazıyorum bunları sabah biraz kaymak bal yedim kızmayın diye
KAHVALTI
Bol soğanlı omlet
3 zeytin
1 kaşık kaymak
1 kaşık bal
2 dilim ekmek
şekersiz çay

435 kalori

ÖĞLE
1 tavuk baget
2mandalina
3 tutku : (

300 kalori

AKŞAM
yarım tabak işkembe yemeği
1.5 içli köfte
5 kaşık pırasa yemeği
yarım kase karabuğdaylı yoğurt

400 kalori

Toplam 1135 kalori

Akşam bayağı karışık bir menü oldu.Bugünü daha farklı geçirmek istiyodum sadece karabuğday günü yapacaktım maalesef eşimin izinli olması ve işlerimizin olması dolyısıyla yapamadım

su 2 litre kadar
spor yerden odun toplama ha birde oğlum halıya yemek döktü halı silmede yazabilirim spora Bi de ben bulaşıkları makineye dizerken tencere kapağını düşürüp kırdım oralar temizlendi eşim de vukuat işlemeden uzandı.Biraz sonra çay içerken bir hata yapmazsa bugünün kahramı seçeceğim kocişimi

Canim su leptini tam cozebilmis değilim gerçi çokta arastirmadim karatayi ucundan kiyisindan köşesinden yapsammi diyorum karatayi ama ekmek yokmuş ben sabah kahvaltıda ekmek yiyorum mutlaka şuan bende aksam yemeğini yeni yedim vve + 500 deyim umarim yarin öyle cikmam bide bu suyu yemekten ne kadar sonra iciyorsunuz ben yemekten sonra hemen susuyorum ya canim benim hic dua etmemmi senin için hepimiz için ediyorum inşallah kilolarimizi bir an önce verelim ve bi daha kilo sorunu yasamayalim aminnnn inşallah ayrılmazlar gerçi o kiz ailesinden kimseyi görmek istemiyormus babaannem öyle diyordu ama kardeşi de onunla ayni ikisininde sucu yok inşallah bi daha ayrilmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…