neredeyse öyle yapıcam canım ya bakmadığım bir migros kaldı orası da küçük aslında var mıdır bilemiyorumAlıp göndereyim canım
Ben geldimm.. :) Beni buraya davet ettilerdeÖncelikle kendimi tanıtıyım;
Adım Şule, 22 yaşında 3 aylık tazecik vajinismuslu bir gelinim :) Boyum:1,59 kilom:62 ve 55kgnın altına düşmek istiyorum.
Hoşgeldin şulecim bende selin 20 yaşındayım nerdeyse 5 yıllk evliyim 2 yaşında bi kızım var boyum 165 57 kiloyum hedef 53 hepbirlikte keyifle zayflıyoruz sende bizlerle istediğin kiloya keyifle ulasrsn inşallah
hoşgeldin şule bende evlenmeden çok araştırdım vajinismus tanısı koymuştum kendime ama sonunda başardım o işi yaparken başka şeyler düşün be kızım
Hoşgeldin tatlımBen geldimm.. :) Beni buraya davet ettilerdeÖncelikle kendimi tanıtıyım;
Adım Şule, 22 yaşında 3 aylık tazecik vajinismuslu bir gelinim :) Boyum:1,59 kilom:62 ve 55kgnın altına düşmek istiyorum.
Aaa bu sabah bende izlemiştim onu cidden çok şaşırdım ve çok sevindimm. :)Ay kizlar simdi annem aradi bizim köyde evlatlık verilen bi abla vardi meğer onunbi kiz kardeşi varmis bu kiz kardeş müge anliya cikmis 26 yil sonra kardeşine ulasti rabbim neler getiriyor hayatlarimiza
Ben de bilgisayar öğretmenliği mezunuyum ama çalışmıyorum dün katıldım gruba yeniyim. :)çalışıyormusun canım meslekleriniz nedir kızlar
Bizim köyden kiz uzun zamandır biliyordu evlatlik olduğunu babaligi vefat etti analigi ikinci evliliğini yaptı bizimkiler izleyince aklina gelmiş tesadüf isteAaa bu sabah bende izlemiştim onu cidden çok şaşırdım ve çok sevindimm. :)
Ben de bilgisayar öğretmenliği mezunuyum ama çalışmıyorum dün katıldım gruba yeniyim. :)
hoşgeldinn
Amiin inşaallah Rabbim gönlünüze göre versinBizim köyden kiz uzun zamandır biliyordu evlatlik olduğunu babaligi vefat etti analigi ikinci evliliğini yaptı bizimkiler izleyince aklina gelmiş tesadüf iste
Esimde bilgisayar ve teknoloji öğretmeni ama oda öğretmenlik yapmiyor yazilimci olarak bi şirkette bu sene atanmayi bekledim ama olmadi inş ocak atamalarında ataniriz
Kız ben hakkaten ebeyimAyyy haticeee sen beni öldürcennnama jeton sonra düştü ne diyo bu kz diyom sonra dank etti
Yaa evde olmayınca ucu kalıyor püsküüt yedim bide latte içtim. Akşamada balık var
günaydın kızlar dün menümü yazmayım ben iyisi güya makarna diyeti yapacaktım ammaaan makarna diyetinden çıktı neler neler yedim sonra pişman oldum midem bulandı hepsini çıkardım durur muyum çıkarınca tekrar yeme isteği geldi eşimle kahvaltı tarzı şeyler yedik birde üstüne 1 tane probis yiyince yine midem bulandı onu da çıkardım Allah ım ne midesiz biriyim ben yaaa.rejim psikolojisine girince daha çok acıktıpımı görüyorum.
Günaydın kızlar sabah sabah moral yerlerdehala artı 1 kilodaym hatta 100 gr daha gelmiiş cuma 55.9 olan kilon şimdi 57.0 niye yaaa niye böyle oluyor diyet yaparken gayet iyi kilolar gidiyo ama niye 2 günde geri geliyo sağlıksız bi diyet mi yapıyorum ne bi yerde bi yanlış var zayıf olmam problem değil kendimi azck salsam demekki başladığm yere geri döncem ömür hep diyetle geçmez ki bitince kilomu nasl korucam bilmiyorum
1 günlük kaçamak sonucu artı 1 kilodaym moralim çok bozuk gidip bütün buz dolabını önüme koyup 1 ekmekle yiyesim sonra oturup ağlayasm varyaaaaaaaaa böyle olmamalı olmamalı işteee ben gayet sağlıklı bi diyet yaparken bi kaçamakta hemen geri gelmemeliiiiiiiiii
Kanki dün 106.7
Bugün 105.2
Ben geldimm.. :) Beni buraya davet ettilerdeÖncelikle kendimi tanıtıyım;
kız oyleyse ben kendımede dua edım barii fazla kılo almayayım hemen zayıflayayım tez zamanda dıye ınsallah bı an once hedefıne ulasırsın canım takımdakı herkes fıstık gıbı olsun en yakın zamanda ınsallah
çalışıyormusun canım meslekleriniz nedir kızlar
Ay kizlar simdi annem aradi bizim köyde evlatlık verilen bi abla vardi meğer onunbi kiz kardeşi varmis bu kiz kardeş müge anliya cikmis 26 yil sonra kardeşine ulasti rabbim neler getiriyor hayatlarimiza
Ben menümü yaziiim
SABAH : 1 yağsız omlet
30 gr beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
salatalık
şekersiz çay
Yarım dilim beyaz ekmek
Ara: yarım ayva
1 kaşık karabuğday
2 kaşık yoğurt maydanoz dereotu karştrp yedimm
4 parça bitter ćikolata
Ara: yarım elma
3 kaşık karabuğday
2 kaşık yoğurt
maydanoz dereotu karştrp yedimm
AKŞAM; 3 kaşık karabuğday
2 kaşık yoğurt maydanoz dereotu
yarım elma
Su 1 buçuk litre 3 e tamalarm bugün bide aksam 7 otlu cay icerim ooohhh miss
spor 30 dk stepper 1 kiloluk ağrlıklarla
inşallah yarn eksi görrürüm
Ben sürekli evde olduğum için en fazla yemek yediğim vakitler sabah kalktıktan akşam namazına kadar olan vakit :/ Oda sıkıntıdan aç olmasam bile yiyorum. Akşam namazından sonra ise bir şey yemem çay kahve içeyim falan hiç sevmem. Günlerde kısayken kaza oruçlarımı tutayım dedim hem de gün içindeki boş yere aşırı yeme hissimden kurtuluyorum. Gel gelelim bugün ne yedim.
Sahurda:
sadece 1 bardak su içtim içim almadı.
Akşam:
1 mandalina
haşlanmış havuç ve brokoli sarımsaklı yoğurt eşliğinde :)
turp salatası
1 adet maden suyu (200 ml)
Pek su içen bir insan değilim ama yatmadan 1 lt tamamlayacağım inşallah zamanla artacak:/
Evet haklısın öyle bir program lazım bana :) kurayım bende artık zorla zorla içicemCanım evet günler kısa ama sahurda hiç bir şey yemeden orucunu tutma derimmetabolizmana zararı olmasın
Birde su içmeyi unutuyorsan '' Water your Body '' diye bir program varakıllı telefonun varsa ( ki çoğunda uygun fiyatlıda olsa var artık ) yükle derim hem sana hatırlartır su içmeyi tabi oruç tutmaya devam edersen mecbur iftardan sonra artık elinden geldiğince su içmeye çalışacaksın
Canim su leptini tam cozebilmis değilim gerçi çokta arastirmadim karatayi ucundan kiyisindan köşesinden yapsammi diyorum karatayi ama ekmek yokmuş ben sabah kahvaltıda ekmek yiyorum mutlakaSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür evime dönebildim
Kahvaltı gayet keyifli geçti çokta kaçırmadım ki zaten menü paylaştığımda göreceksiniz
Sonrasında kızkardeşimle Alışveriş merkezinde biraz dolaştık, ayakkabı falan baktık ve en son marketede girip bir iki eksiğimizi aldık
Küçük cimcimem ille bana oyuncak mutfak al diye tutturuyordu kaç gündür ( reklamda görmüş elinden düşürmedi hatta önüne gelenden bana 30 lira borç versene mutfak alacağım kendime dedi)
Tabi gittiğimiz markette o istediği mutfak olduğu için onu görünce lütfen lütfen diye tutturdu durdu ve sonunda dayanamadım aldım
İnanılmaz mutlu oldu ve teşekkür üzerine teşekkür etti
Öğleden sonrakardeşimin ikizleri okula bırakıp Anneme geçtik
Oda sağ olsun Mercimek köftesi yapmışmı7- 8 tane bol marulla yedim ve daha sonrada 3 şekersiz çay içtim
Hemen aklımdayken sizlerede danışayım
Şu an cumaya nazaran 200 gr artıdayım ama karnımın tok olduğunu göz önüne alıyorum
Dün hatta sabah 1.3 kg aşağısını bile gördüm cuma günki rakamın
Karnım cidden hiç aç değil ve eğer akşam 6da yemek yersem ( ki kıymalı yumurta çekmişti canım bugün için ) yarın eksi rakamı görememekten endişe ediyorum ve o yüzden sizede bir fikir danışayım dedim
Sizce akşam yemeği yiyeyimmi ( kıymalı yumurta ) yoksa 1 koca bardak ayranla akşamı geçiştireyimmi ( beni inanılmaz tok tutar üstelik 2 saat oldu yemek yiyeli ve daha leptin çalışmaya bile başlamadan tekrar yersem leptinin çalışmaya başlaması saat 10u bulur ve eğer yemezde ayran içersem leptin 2 saat sonra çalışmaya başlayacak ve akşam 7den itibaren yatana kadar en az 4 saat çalışmış olacak ki o benim açımdan daha karlı gibi görünüyor
Bİraz karışık oldu ama anlamışsınızdır beni
Canım ya şu çıkarma olayını alışkanlık haline getirme sakınyazık günah kendine eziyet gibi olur üstelik psikolojik olarak en ufak şeyde sağlıklıda olsa kusmandan korkuyorum açıkcası
Umarım bir daha yaşamazsın
Canım üzülme 200 gr bende fazla çıkıyorum ama aslında cumaya nazaran dün 1.3 kg daha bile aşağısını görmüştümuyuz oldum olmasına ama yarın inşallah en azından cumaya nazaran bir 500 gr daha az çıkmayı umuruyorum eminim sende azda olsa eksi çıkarsın
Harikasın Haticem yaaa
İnşallah bende dün sabahki rakamı görürümde derin bir oh çekerim
Aramıza hoşgeldin Şule
Benimde Adım Banu, 34 yaşında biri 14 yaşında diğeri 4 yaşında iki Cadının Annesiyim
Maalesef takımın en ağır Assolisti benim ( en son gelmemdende belli) ama inşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ve ondan sonrada zaten herşey yoluna girer
Zaten fıstık gibisin o kalan çok az kiloyuda rahat verirsin inşallah
Kızzzzzzzzzzz beni unutma duanda
Bende evhanımıyımKüçük kızımın okula başlamasını iple çekiyorum birşeyler yapmak için ve seneye inşallah değişik kurslarlada olsa birşeyler öğrenmek istiyorum
Ayyy Anneme geldiğimizde sonuna yetişmiştim ve resmen hüngür hüngür ağladım onlara
Rabbim bir daha ayırmasın
O çiko haricinde gayet güzel menün canımeminim o çikolarıda eritmişsindir şu saatte kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?