Çok tatlı sporlar yapmışsın cidden :))İyi akşamlar kızlarrrrr
Anca gelebildim eşim izinliydi bugün ve işlerimiz vardı eşimin kırması gereken odunlar vardı onları halleti ben de yardım ettim baya yordu bizi neden mi yazıyorum bunları sabah biraz kaymak bal yedim kızmayın diye
KAHVALTI
Bol soğanlı omlet
3 zeytin
1 kaşık kaymak
1 kaşık bal
2 dilim ekmek
şekersiz çay
435 kalori
ÖĞLE
1 tavuk baget
2mandalina
3 tutku : (
300 kalori
AKŞAM
yarım tabak işkembe yemeği
1.5 içli köfte
5 kaşık pırasa yemeği
yarım kase karabuğdaylı yoğurt
400 kalori
Toplam 1135 kalori
Akşam bayağı karışık bir menü oldu.Bugünü daha farklı geçirmek istiyodum sadece karabuğday günü yapacaktım maalesef eşimin izinli olması ve işlerimizin olması dolyısıyla yapamadım
su 2 litre kadar
spor yerden odun toplamaha birde oğlum halıya yemek döktü halı silmede yazabilirim spora Bi de ben bulaşıkları makineye dizerken tencere kapağını düşürüp kırdım oralar temizlendi eşim de vukuat işlemeden uzandı.Biraz sonra çay içerken bir hata yapmazsa bugünün kahramı seçeceğim kocişimi
Çok tatlı sporlar yapmışsın cidden :))
Hoşbuldum :) Çook genç bir annesin maşallahhhahaahaa ne demezsinsinir krizlerimi eşim sayesinde atlattım sağolsun
Bu arada hoşgeldin canım takımımıza ben Çağla 21 yaşındayım 3.5 senelik evliyin 2.5 yaşındada oğlum var doğum sonrası oluşan kilolar ve hipotiroidle uğraşıyorum.Şuan 64 65 arası gidip geliyorumhedef 58
Bi çikolata var canm onun dişinda gayet guzelBen menümü yaziiim
SABAH : 1 yağsız omlet
30 gr beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
salatalık
şekersiz çay
Yarım dilim beyaz ekmek
Ara: yarım ayva
1 kaşık karabuğday
2 kaşık yoğurt maydanoz dereotu karştrp yedimm
4 parça bitter ćikolata
Ara: yarım elma
3 kaşık karabuğday
2 kaşık yoğurt
maydanoz dereotu karştrp yedimm
AKŞAM; 3 kaşık karabuğday
2 kaşık yoğurt maydanoz dereotu
yarım elma
Su 1 buçuk litre 3 e tamalarm bugün bide aksam 7 otlu cay icerim ooohhh miss
spor 30 dk stepper 1 kiloluk ağrlıklarla
inşallah yarn eksi görrürüm
aksam gercekten karısık olmus cnım ama onun dısında guzel menu tutkular harıc tabı bugun bende az daha cıkolata hupletecektım ama marketın onunden almadan gectımİyi akşamlar kızlarrrrr
Anca gelebildim eşim izinliydi bugün ve işlerimiz vardı eşimin kırması gereken odunlar vardı onları halleti ben de yardım ettim baya yordu bizi neden mi yazıyorum bunları sabah biraz kaymak bal yedim kızmayın diye
KAHVALTI
Bol soğanlı omlet
3 zeytin
1 kaşık kaymak
1 kaşık bal
2 dilim ekmek
şekersiz çay
435 kalori
ÖĞLE
1 tavuk baget
2mandalina
300 kalori
AKŞAM
1.5 içli köfte
5 kaşık pırasa yemeği
400 kalori
Toplam 1135 kalori
Akşam bayağı karışık bir menü oldu.Bugünü daha farklı geçirmek istiyodum sadece karabuğday günü yapacaktım maalesef eşimin izinli olması ve işlerimizin olması dolyısıyla yapamadım
su 2 litre kadar
spor yerden odun toplamaha birde oğlum halıya yemek döktü halı silmede yazabilirim spora Bi de ben bulaşıkları makineye dizerken tencere kapağını düşürüp kırdım oralar temizlendi eşim de vukuat işlemeden uzandı.Biraz sonra çay içerken bir hata yapmazsa bugünün kahramı seçeceğim kocişimi
Bi çikolata var canm onun dişinda gayet guzel
Bugunki menüm
SABAH
2 dilim salcali tereyagi ekmek
2 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 bardak cay
ARA
2 mandalina
AKSAM
1 Tabak bulgurlu nohut
Turp
Yarim soğan
4-5 çatal bal kabagi tatlisi
2-2,5 lt su
bende suan suya dayadım canım ama kafam su konusunda cok karıstı sımdı vucudum su tutuyor ve ben habıre su ıcıyorum ben ıctıkce vucudum su tutuyor gıbı gelıyorEvet canm akşam yazdm ama canm istemedi sadece 2 kaşık yoğurt ve kaşığn ucuyla karabuğday yedim şimdi suya dayandm sabaha eksi istiyoruuuuummm
sagol canım ekmegı bırakamadım bı ya o bı onu bıraksam tuzu az da olsa azalttım ama bakalım artık yarın hayrolaSenin menünde cok güzel canm afiyettt olsuunn))
Gel gel çipura var fırındaOo balık süper kanki canm cektiii aksama yemeğe sizdeyim
İyi akşamlar kızlarrrrr
KAHVALTI
Bol soğanlı omlet
3 zeytin
1 kaşık kaymak
1 kaşık bal
2 dilim ekmek
şekersiz çay
435 kalori
ÖĞLE
1 tavuk baget
2mandalina
300 kalori
AKŞAM
1.5 içli köfte
5 kaşık pırasa yemeği
400 kalori
Toplam 1135 kalori
su 2 litre kadar
Canim su leptini tam cozebilmis değilim gerçi çokta arastirmadim karatayi ucundan kiyisindan köşesinden yapsammi diyorum karatayi ama ekmek yokmuş ben sabah kahvaltıda ekmek yiyorum mutlakaşuan bende aksam yemeğini yeni yedim vve + 500 deyim umarim yarin öyle cikmam bide bu suyu yemekten ne kadar sonra iciyorsunuz ben yemekten sonra hemen susuyorum ya canim benim hic dua etmemmi senin için hepimiz için ediyorum inşallah kilolarimizi bir an önce verelim ve bi daha kilo sorunu yasamayalim aminnnn inşallah ayrılmazlar gerçi o kiz ailesinden kimseyi görmek istemiyormus babaannem öyle diyordu ama kardeşi de onunla ayni ikisininde sucu yok inşallah bi daha ayrilmazlar
Bugunki menüm
SABAH
2 dilim salcali tereyagi ekmek
2 zeytin
1 haslanmis yumurta
1 bardak cay
ARA
2 mandalina
AKSAM
1 Tabak bulgurlu nohut
Turp
Yarim soğan
4-5 çatal bal kabagi tatlisi
2-2,5 lt su
Afiyet olsun canm simdi benim anladigim saat 4 te yemek yedik 8 de leptin calismaya basliyor ve acikmadigin her sure zarfında bu devam ediyor simdi ben aksam yemeğinden sonra bisey yemesem sabaha kadar calisicak yani tabi bu arada aclik hissetmemem lazim benim çok aram yoktu ama tatli istegime derman oldu babaannem az şekerli yapmis 3-4 Küçük parca yetti rica ederim canim suyla kafayi bozdum Tartu öncesi suya yuklenmekle iyi yapiyorum bilmiyorum ama umarim yarin tarti güzel sonuç gosterirBencede gayet güzel menün o tutkular hariçama onlarıda zaten akşama kadar koşturunca yakmışsındır
Valla yemeyecektim aslında ama baktım 7ye doğru acıktım eşim ve çocuklarla oturup yedim yemeğimi
Ya Vucudun Leptin üretmesi için yemeğin üzerinden 4 saat geçmesi gerekiyormuş ( Leptin bizi zayıflatan hormonmuş ) yani o 4 saatten sonraki saatlerde vucut depodaki yağları tüketiyor ve ne kadar uzun süre yemezsen okadar iyi tabi acıkma hissi oluştuğunda yemek gerekiyor Leptin hormonu çalışmayı bıraktığı için ( yani boşa aç kalmış olur insan o zamanda )
Birde akşam 7 - 8 den sonra su, çay, bitkisel çaylar, madensuyu ve ayran haricinde birşey tüketmemek gerekiyor karataydaSüt konusunda bile tam bir netlik yok bozabiliyormuş sanırım Leptini
Bende hem Karataya uymaya hemde Leptin saatlerini ayarlamaya çalışıyorum ve 3 saat sonra tekrar leptin çalışacağı içinde gece sabaha kadar Leptin devrede olucak nasılsa diye fazla kaçırmadan yedim( gece 2 ila 5 arasında derin uykudayken Leptin daha da iyi çalışıyormuş )
Gayet güzel bir menü
Bende bayılırım Kabak tatlısına ama Karatayda yeri yok maalesefşekersizde denedim hiç bir yenilirliği yok
Afiyet olsun canım
Çok güzel bir paylaşım olmuş canım
Ellerine ve emeğine sağlık
bu arada kızla menume ek
1 kuru kayısı
20-25 kavrulmamıs tuzsuz kabak cekırdegı nı yedım
Olsun canm.zararlı şeyler degil bebişe yarasn boll boll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?