aynen kacın kacın yoksa saclarımız postiş olucakAbow :) kaçın kaçın
kız dur sakın yapma neler yedın bakımkizlar bana ne ceza vermek istiyorsunuz cok kotu seyler yaptim bugun sadece kahvaltimi istedigim gibi yapiyim dedim ipin ucu kacti maalesef
Anladın sen onuBen bu haticenin verdiği gazla haftaya uçarımmmmkimse tutamaaaaaz
aynen kacın kacın yoksa saclarımız postiş olucak
kız dur sakın yapma neler yedın bakımbızımkıler faalıyete gecmedı en azından sımdılık
aynen kacın kacın yoksa saclarımız postiş olucak
kız dur sakın yapma neler yedın bakımbızımkıler faalıyete gecmedı en azından sımdılık
Bugün iyi fikire bir kadın çıktı diyorki şekeri düzenlemek ve insülin direncini kırmak için hergün 2 bardak zeytin yaprağı çayı için diyor yeni bir araştırmaymış.aaa çok sevinirim aslında benim problemim şimdiye kadar çok fazla kilo verip geri almamdan dolayı metabolizmamın yavaş olması. tabi insülin direncim ve pko da varbu yüzden inanın yemek yemeye korkuyorum ve hep kilo veremeyeceğimi düşünüyorum. biraz umutsuzum yani
Şuan üstümde darack tisört ve tayt var vee vucudum harika gözüküyoooooo zamannda az yimenin nimetleri şekerlerr hıhhhh
Neler yememiski suanda elinde sıcak çikolata var kaynaklar saglam kesin bilgi
canim yaa bugun kahvaltimi hic diyetteki gibi yapmayim dedim kaymak ve bala dadandim ekmekleama ogle ve aksam minimum yapacaktim guya soz vermistim kendime ogle bitter cikolata yedim bide 1 tabak makarna biraz oncede acim ya sanki diyet biskuviyle sicak cikolata
Bugun karbonhidrat haricinde vucuduma bisey girmedi yani tek artisi 2 litre su ictim simdiye kadar
sus kizz
kizlar bi haftada toparlayamam kenimi artikin
Haha buna cok güldümNasıl olsa ölmiycez mi yiyin gitsin demek isterdim ama :) moninin gazabı var işin ucunda
Caģla valla 1600 kaloriyi gecersen bugün ( 1500 ü yemiş bulunmaktasnn ) küserim aksam sorcamm gerçekten küserim ama haaaa
Haha buna cok güldümNasıl olsa ölmiycez mi yiyin gitsin demek isterdim ama :) moninin gazabı var işin ucunda
canim 1500 belkide daha fazla oldu bi hesaplayim geliyim
adayaren nasil istigfar ediyorsun cnm
canım ben eczacılık öğrencisiyim. bi sürü tıbbi bitki dersi aldım ve bitkilerin masum olmadığını çok iyi biliyorum bu yüzden bitkileri çok dikkatli kullanmalıyız. menü planlaması çok iyi olur. bekliyorum seni :) ben aslında sabahları geç uyandığım için öğle öğünü pek yapamıyorum :)Bugün iyi fikire bir kadın çıktı diyorki şekeri düzenlemek ve insülin direncini kırmak için hergün 2 bardak zeytin yaprağı çayı için diyor yeni bir araştırmaymış.
Hafta sonunu geçireyim birlikte menü planlaması yapalım. Hergün ne yiyeceğim diye düşünmezsin böylece.
Suussss gızz ne kusmasi yok öyle bisey kuzu kuzu ye yogurdunu aaşamınan yat uyu
Kızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kili yapiyor
Ara 1 bardak şekersiz karışık çay
öğlen yogurtlu ıspanak
yediklerimizi yazıyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?