Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aynen kacın kacın yoksa saclarımız postiş olucak

kız dur sakın yapma neler yedın bakımbızımkıler faalıyete gecmedı en azından sımdılık

Neler yememiski suanda elinde sıcak çikolata var kaynaklar saglam kesin bilgi

aynen kacın kacın yoksa saclarımız postiş olucak

kız dur sakın yapma neler yedın bakımbızımkıler faalıyete gecmedı en azından sımdılık

canim yaa bugun kahvaltimi hic diyetteki gibi yapmayim dedim kaymak ve bala dadandim ekmekle ama ogle ve aksam minimum yapacaktim guya soz vermistim kendime ogle bitter cikolata yedim bide 1 tabak makarna biraz oncede acim ya sanki diyet biskuviyle sicak cikolata
Bugun karbonhidrat haricinde vucuduma bisey girmedi yani tek artisi 2 litre su ictim simdiye kadar

Bugün iyi fikire bir kadın çıktı diyorki şekeri düzenlemek ve insülin direncini kırmak için hergün 2 bardak zeytin yaprağı çayı için diyor yeni bir araştırmaymış.
Hafta sonunu geçireyim birlikte menü planlaması yapalım. Hergün ne yiyeceğim diye düşünmezsin böylece.

Caģla valla 1600 kaloriyi gecersen bugün ( 1500 ü yemiş bulunmaktasnn ) küserim aksam sorcamm gerçekten küserim ama haaaa

canım ben eczacılık öğrencisiyim. bi sürü tıbbi bitki dersi aldım ve bitkilerin masum olmadığını çok iyi biliyorum bu yüzden bitkileri çok dikkatli kullanmalıyız. menü planlaması çok iyi olur. bekliyorum seni :) ben aslında sabahları geç uyandığım için öğle öğünü pek yapamıyorum :)

Kızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kili yapiyor
Ara 1 bardak şekersiz karışık çay
öğlen yogurtlu ıspanak
yediklerimizi yazıyoruz galiba

Suussss gızz ne kusmasi yok öyle bisey kuzu kuzu ye yogurdunu aaşamınan yat uyu

tami tamina 1484 kalori etmis tmm artik sakinlestim cnm ama basim agriyor suan biraz derslerden dolayi birazda bugun sekerli seyler cok yeyince kaldirmadi sanirim vucudum aksama kadar su ve yogurt insallah

Kızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kilo yapiyor
öğlen yogurtlu ıspanak

Kızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kili yapiyor
öğlen yogurtlu ıspanak

Aksam toplu yazıyoruz canm menülerimizi kıymayı boll makarnayi az tut yağsz hasla yannda bisey yemiceksen 4 5 kaşığı gecmesin canmm bencee tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…