KIzlar sizden dua istiyorum hem de cokkk yarinki sinavim icin
Valla eger bute kalirsam esimde beni yolacak
Ben cikayim artik buradan.Allaha emanet olun
aynen canım yesıl yesıl salatalıkkk
Kızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kili yapiyor
Ara 1 bardak şekersiz karışık çay
öğlen yogurtlu ıspanak
yediklerimizi yazıyoruz galiba
anladımda canım ısıme gelmıyorAma gerçek salatalıkyesill yesilll olanlarda degill anladn sen onuuuu
sorma canım kendımı sapıttırdıgım yetmıyormus gıbı topıgıde sapıttırmaya basladımSelamün aleyküm kızlarrrrr
Anammmm kendimi yolmaya başlamadan önce bir bakayım dedim ne alemdesiniz diyeama birde ne göreyim kızlar topikçe sapıtmış kaçamaklar hayallende olsa uçuşuyor
Neyseki Kaptanımız Ayşem hepinizi süt dökmüş kediye çevirmişde gerçekleştiremeden vazgeçmişsiniz
Bende akşamlık yemeğimi yaptım, mutfağımı temizledim, çamaşırımı yıkadım ( asacağım birazdan ) birde 3 kere salonu topladımcadı kızıma dün mutfak seti aldım tezgahlı falan hatun dağıtıp duruyor herşeyi ben toplarkende elinde plastik tabakla peşimden koşuyor Anneciğim bırakda memek ye diye hayalide olsa yemeyeceğim diye direndim
Akşamlık yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır saat 16:00 itibariyle
Şükür bugünü hasarsız ve güzel birşekilde bitirdim sayılır ve artık bu saatten sonra hayatta birşey yemem
Eşim akşam kestane diyordu ama onlar yesin ben hak etmedim bu hafta 4 tanede olsaüstelik leptinimi okadarcık şey için bozamam
Çok acıkırsamda ( ki sanmıyorum ) ancak 1 bardak ayran içerim ( oda Leptini bozmuyor diye)
Hemen aklımdayken yediklerimide bir yazayım hatta biriniz zahmet olmazsa Kalorisini hesaplayıversinben emin olamiyorum da
Eki Görüntüle 1351590 Eki Görüntüle 1351591
Sabah uyanır uyanmaz şekersiz bir türk kahvesi
Kahvaltımda peynirimin olmadığını fark edince yine akşam olduğu gibi büyük bir bardak ayranda vardı
2 yumurtadan omlet
1 havuç
1 turp
10 zeytin
1 büyük bardak ayran
( cevizi unuttum yemeyi ama yinede acıkmadım)
Arada öğlenlik 1 şekersiz türk kahvesi
Akşamda
4 yk bulgur pilavı
3 yk susuz yeşil mercimek
1/2 Turp ( büyükçeydi )
1 salatalık turşusu ( kendim kurmuştum ve cidden hiç tuz yoktu)
1 büyük bardak ayran
Evet kızlar fikrinizi alayım
Canım daha dün bir makale okudum pişirilen makarnayı soğumasını bekleyip tekrar ısıtıp yenirse Glisemik indeksi %50 düşüyormuş ve kandaki şeker oranınıda yarı yarıya etkiliyormuş yani çok daha zararsız oluyormuşkıymalı sosunuda bol tutarsa fazla kaçırmadığın sürece kilo yapmaya bilir o makaleye göre ki zaten kırk yılda bir yiyeceğiz artık o makarnaları
canım menun cok az hıc bısey yememıssın ve su cok az 750 ml falan anca ıcmıssın 2 ogun yapıyorsun en azından kahvaltını daha ıı yapmalısınSabah:
1 kase çorba
1 bardak su
Akşam:
2,5 bardak su
1 kase yoğurt
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 mandalina
yok caanım gec kalmadın hemen yapabılsınbildirim yapmak için geç mi kaldım
Evet maalesef sabah dediğim sahur aslında hiç bişey yiyemiyorum sahurda ama zorladım çorba içtim :) bi dahakine başka şeyler de olur inşaallahcanım menun cok az hıc bısey yememıssın ve su cok az 750 ml falan anca ıcmıssın 2 ogun yapıyorsun en azından kahvaltını daha ıı yapmalısın
butun gun actın bıde ahh canım dıkkat et cok az yemıssın bende cok su ıcmeyen bırıydım canm pet sıseyle dolasa dolasa su ıcmeye basladım sımdı artık gerek kalmıyor aklıma geldıkce ıcıyorum bazen ıcecek nıyetıne yudum yudum ıcıyorumEvet maalesef sabah dediğim sahur aslında hiç bişey yiyemiyorum sahurda ama zorladım çorba içtim :) bi dahakine başka şeyler de olur inşaallahsu içmeye devam edicem yatana kadar artık su konusunda sıkıntılıyım hiç susamış hissetmiyorum zorla içiyorum
tebrıkler canım benım suyu cogaltırsan emınım daha cok vereceksıngeçen hafta : 62,7
bu hafta :62,3
aradaki fark :0,4
hesaplanmış hali : %0,63
bu haftaki toplam sporum :50 dk
bu haftaki toplam mesaj sayım :10 (daha dün katıldım)
günlük su :2-3 bardak
Ben haftasonu çalışmadıgım için evde net yok sadece haftaiçi sohbete katılcam :)
tebrıkler canım benım suyu cogaltırsan emınım daha cok vereceksın
hedef kılon ne tatlımgeçen hafta : 62,7
bu hafta :62,3
aradaki fark :0,4
hesaplanmış hali : %0,63
bu haftaki toplam sporum :50 dk
bu haftaki toplam mesaj sayım :10 (daha dün katıldım)
günlük su :2-3 bardak
Ben haftasonu çalışmadıgım için evde net yok sadece haftaiçi sohbete katılcam :)
asıtlı ıceceklerı en yakın zamanda terk et tatlım kahveyıde gunde 2 bardagı gecmemesıne ozen goster kremasız ve sekersız olmalı tabıkıgün içinde kahve ve asitli icecekler içtifim için su içemiyorum pek
asıtlı ıceceklerı en yakın zamanda terk et tatlım kahveyıde gunde 2 bardagı gecmemesıne ozen goster kremasız ve sekersız olmalı tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?