Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8.Takım 393.ETAP***

moni( 101,8 / 0 / 0/% 0)izinli
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 / / /% )
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/-0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5/ 105,3/0,2 /% 0,19)
turuncu (72,7 /72,7/0 / %0)kilosu sabit

8. Takım Ortalaması %

sohbet muhabbetten lıstemız arkada kalmıs onu bı soyle one tasıyayım
gulsencım kos kos koss

KIzlar sizden dua istiyorum hem de cokkk yarinki sinavim icin

Valla eger bute kalirsam esimde beni yolacak

Ben cikayim artik buradan.Allaha emanet olun

Inşallah alninin akıyla çıkarsn canm eger kuran okumayı biliyosan kalem duasıni sınava gireceğin kaleme okuyabilirsin

Selamün aleyküm kızlarrrrr

Anammmm kendimi yolmaya başlamadan önce bir bakayım dedim ne alemdesiniz diye ama birde ne göreyim kızlar topikçe sapıtmış kaçamaklar hayallende olsa uçuşuyor
Neyseki Kaptanımız Ayşem hepinizi süt dökmüş kediye çevirmişde gerçekleştiremeden vazgeçmişsiniz

Bende akşamlık yemeğimi yaptım, mutfağımı temizledim, çamaşırımı yıkadım ( asacağım birazdan ) birde 3 kere salonu topladım cadı kızıma dün mutfak seti aldım tezgahlı falan hatun dağıtıp duruyor herşeyi ben toplarkende elinde plastik tabakla peşimden koşuyor Anneciğim bırakda memek ye diye hayalide olsa yemeyeceğim diye direndim

Akşamlık yemeğimide yedim ve mutfak benim için kapanmıştır saat 16:00 itibariyle
Şükür bugünü hasarsız ve güzel birşekilde bitirdim sayılır ve artık bu saatten sonra hayatta birşey yemem
Eşim akşam kestane diyordu ama onlar yesin ben hak etmedim bu hafta 4 tanede olsa üstelik leptinimi okadarcık şey için bozamam
Çok acıkırsamda ( ki sanmıyorum ) ancak 1 bardak ayran içerim ( oda Leptini bozmuyor diye )

Hemen aklımdayken yediklerimide bir yazayım hatta biriniz zahmet olmazsa Kalorisini hesaplayıversin ben emin olamiyorum da

Sabah uyanır uyanmaz şekersiz bir türk kahvesi

Kahvaltımda peynirimin olmadığını fark edince yine akşam olduğu gibi büyük bir bardak ayranda vardı
2 yumurtadan omlet
1 havuç
1 turp
10 zeytin
1 büyük bardak ayran
( cevizi unuttum yemeyi ama yinede acıkmadım )

Arada öğlenlik 1 şekersiz türk kahvesi

Akşamda
4 yk bulgur pilavı
3 yk susuz yeşil mercimek
1/2 Turp ( büyükçeydi )
1 salatalık turşusu ( kendim kurmuştum ve cidden hiç tuz yoktu )
1 büyük bardak ayran

Evet kızlar fikrinizi alayım

Kızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kili yapiyor
Ara 1 bardak şekersiz karışık çay
öğlen yogurtlu ıspanak
yediklerimizi yazıyoruz galiba

Canım daha dün bir makale okudum pişirilen makarnayı soğumasını bekleyip tekrar ısıtıp yenirse Glisemik indeksi %50 düşüyormuş ve kandaki şeker oranınıda yarı yarıya etkiliyormuş yani çok daha zararsız oluyormuş kıymalı sosunuda bol tutarsa fazla kaçırmadığın sürece kilo yapmaya bilir o makaleye göre ki zaten kırk yılda bir yiyeceğiz artık o makarnaları

sorma canım kendımı sapıttırdıgım yetmıyormus gıbı topıgıde sapıttırmaya basladım ayse ablam geldıde dondurdu bızıkalorı hesaplamasını bende cok anlamıyorum canm ama arada merak ettıkce fıttıngodan bakıyorum bende 4 te kapattım bakalım durum ne olacak su ıcmeyı bıraz daha ertelıyorum sımdılık menunde gayet guzel canm

Sabah:
1 kase çorba
1 bardak su

Akşam:
2,5 bardak su
1 kase yoğurt
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1 mandalina
canım menun cok az hıc bısey yememıssın ve su cok az 750 ml falan anca ıcmıssın 2 ogun yapıyorsun en azından kahvaltını daha ıı yapmalısın

canım menun cok az hıc bısey yememıssın ve su cok az 750 ml falan anca ıcmıssın 2 ogun yapıyorsun en azından kahvaltını daha ıı yapmalısın
Evet maalesef sabah dediğim sahur aslında hiç bişey yiyemiyorum sahurda ama zorladım çorba içtim :) bi dahakine başka şeyler de olur inşaallah su içmeye devam edicem yatana kadar artık su konusunda sıkıntılıyım hiç susamış hissetmiyorum zorla içiyorum

butun gun actın bıde ahh canım dıkkat et cok az yemıssın bende cok su ıcmeyen bırıydım canm pet sıseyle dolasa dolasa su ıcmeye basladım sımdı artık gerek kalmıyor aklıma geldıkce ıcıyorum bazen ıcecek nıyetıne yudum yudum ıcıyorum

geçen hafta : 62,7
bu hafta :62,3
aradaki fark :0,4
hesaplanmış hali : %0,63

bu haftaki toplam sporum :50 dk
bu haftaki toplam mesaj sayım :10 (daha dün katıldım)

günlük su :2-3 bardak

Ben haftasonu çalışmadıgım için evde net yok sadece haftaiçi sohbete katılcam :)

tebrıkler canım benım suyu cogaltırsan emınım daha cok vereceksın

YENİ ÜYELER

1)***bugünadımleyla >>>10 aralık çarşamba>>> hedef kilo>> 55 (66,5 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>12 aralık Cuma>>?yok

2.bildirim>>19 aralık Cuma>>?yok

3.bildirim>>26 aralık Cuma>>66

2)***mrtmuhasebe >>>18 aralık perşembe>>hedef kilo >>> 56 (69,8 geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>69,3

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>69,9

3.bildirim >> 2 ocak cuma >>

3)***napcazgari>>19 aralık cuma>>> hedef kilo>> 60 (82,5 takıma geldiği gün) cuma gunu tartısı elınde olmadıgı ıcın cumartesı gunu bıldırım yaptı

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>82,5

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>80,4

4)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>

5)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>

3.bildirim >> 9 ocak cuma >>

6)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8

7)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

8)***deli_avrat >> 24 aralık carsamba>> hedef kilo >> (77,3 takıma geldıgı gun)

9)***sempatikhatun >>24 aralık carsamba>> hedef kilo >> (95 takıma geldıgı gun)

10)__ATALANTE >>25. aralık persembe >> hedef kilo >> 55 (62 takıma geldıgı gun)

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>62,3

Son düzenleme:
hedef kılon ne tatlım

asıtlı ıceceklerı en yakın zamanda terk et tatlım kahveyıde gunde 2 bardagı gecmemesıne ozen goster kremasız ve sekersız olmalı tabıkı

3ü bir arada içiyorum 25 kalori 2 bardak içiyorum zaten günlük kalori sayıyorum ben 700 kalori filan alıyorum toplam çünkü ekmek sıfır bende ve yemeklede pek aram yok nerden geliyor bu kilolar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…