Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neler yememiski suanda elinde sıcak çikolata var kaynaklar saglam kesin bilgi
Kiz hani kaçamak yoktu
oyyyy naptin kuzzum sen aksami bari dengele hafta sonu aldigimiz kilolari hafta içi karabugdayla yok etmeye calisiyonuz bak yapma yazık kendine

Kızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kili yapiyor
Ara 1 bardak şekersiz karışık çay
öğlen yogurtlu ıspanak
yediklerimizi yazıyoruz galiba
kıyma olabildiğince yağsız olsun.makarna kendi tabağında bir küçük su bardağı kadar bulunsun. makarna çok çok haşlanmış olmasın hafiften sert kalabilir. bi de makarnayı çok sıcak yeme kan şekerini çok çabuk çıkartıp hızla da aşağıya çeker. bi de makarnayı haşlarken yağ koymayalım sonrasında da kavurmayalım :)

Anaaaaam bizim gızlar coşmuş coşmuş azcık susun kele şurda işi gücü olan bir hatun var yetişemiyor sohbetinize kıskanıyorum yafffff

aayyyy azmış yaaa tühhhh

ablam dediki sabah 1 yumurta akşam bir yumurta bol bol su hafta da 5 kilo vermiş
nasıl yani gün boyu iki yumurta mı sadece

Kaptanımmm bırakma bizii tez çabuk gel sensiz olmaaazzz

canım hangi bitkilerin faydası oluyor peki zayıflamamıza bi deyiversen canım ona göre içsek ben yeşilçay beyazçay ve 5 i bir yerde çayları içiyorum da

Kiz hani kaçamak yoktu
oyyyy naptin kuzzum sen aksami bari dengele hafta sonu aldigimiz kilolari hafta içi karabugdayla yok etmeye calisiyonuz bak yapma yazık kendine

aksam sadece yogurt ilk defa bu kadar abarttim niye boyle yaptim bilmiyorum ve eminim buraya yazmasaydim ve durdurmasaydiniz aksama kadar devam edecekti
iyiki varsiniz kizlar gonulden sviyorum sizleri

Kiz hani kaçamak yoktu

Yookk kz benim degil caglann elinde o sıcak cikolata valla ben bugün cok guzel beslendim sıfır kaçamak:)))))

ayyy kendımı kotu hıssetım bı antep fıstıgı dedım (salatalık yanı)
ıcımızdekı dev uyandı kızlar hafta sonu cok dıkkatlı olun nolur abartmayın kacamakları
canim 1500 belkide daha fazla oldu bi hesaplayim geliyim

adayaren nasil istigfar ediyorsun cnm
sakın canım cok zararlı ıstıgfar etmek aksamı hafıf tut sen yeter yarınıda hafıf yaparsın dengelenır

ayyy ınsallah bı gun bızde boyle after before yaparız ya gercı benım 103,2 kılodaykenkı resımlerımı bulmam lazım o zamanlar hıc sevmıyordum resım cekınmeyı

Kızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kilo yapiyor
Ara 1 bardak şekersiz karışık çay
öğlen yogurtlu ıspanak
yediklerimizi yazıyoruz galiba
canım makarnayı yagsız ve tuzsuz yap kıyaman yagsız olsuz bol yogurtla tuketkı glısemık ındeksı yuksek oldugu ıcın onu yogurt dengelesın

canım içtiğin bitki çayları toplamda günlük 4 bardağı geçmemeli. zayıflamaya yardımcı olan bi sürü çay var ancak hepsinin o kadar çok yan etkisi ortaya çıkabiliyor ki. en güzeli yeşil çay. yeşil çayı günde 2 bardak içerek metabolizmamızı hızlandırabiliriz toksinlerden kurtulabiliriz. 5 i bir arada çayların içinde ne var bilmiyorum ama sinameki acı çehre gibi bağırsakları çok çalıştıran bitkilerden uzak durmalı. çünkü bağırsak tembelliğine yol açıyor.

zeytin yağrağı şeker hastalarına ve insülin direnci olanlara öneriliyor ama ilaç kullananlar dikkatli olmalı :/

aksam sadece yogurt ilk defa bu kadar abarttim niye boyle yaptim bilmiyorum ve eminim buraya yazmasaydim ve durdurmasaydiniz aksama kadar devam edecekti
iyiki varsiniz kizlar gonulden sviyorum sizleri
yogurt kuru vardı onu yap bak canım 1 yemek kasıgı lımon suyu ve pul bıber dok yansın yaglarrrr sende ıyıkı varsın tatlım bızde senı sevıyoruz

evett kızlar gunun ılk menusu benden gelsın aksam yemegınıde yedım mutfagı kapattımek bsey yersem ıspıyonlarım kendımı
SABAH
2 dılım tereyaglı salcalı ekmek
2 sıyah zeytın
7-8 tane haslanmıs brokolı
1 bardak tek skerlı cay
ARA
3 kuru kayısı
1 kucuk kırmızı elmanın yarısı
2 kucuk mandalına
4 dılım portakal
4 dılım greyfurt
AKŞAM
1 tabak havuclu kabaklı patates yemegı
3 kasık bulgur pılavı
bol soganlı borulce salatası
4 catal kabak tatlısı
2-3 lıtre su

bayildimm hele birisi cok tatli olmus zayiflayinca masallah
tamam kaptanim bu hafta gozleriniz ustumde olsun yanlis yaptigim anda sacimi yolun gerci benim sacim sik takimca yolun anca biter

yogurt kuru vardı onu yap bak canım 1 yemek kasıgı lımon suyu ve pul bıber dok yansın yaglarrrr sende ıyıkı varsın tatlım bızde senı sevıyoruz
Anaaaaam bizim gızlar coşmuş coşmuş azcık susun kele şurda işi gücü olan bir hatun var yetişemiyor sohbetinize kıskanıyorum yafffff

insallah canim deneyeyim

ne guzel senin gibi bir isim olsada bende giremesem buraya ozlem

Gell gell sende yetiş bende aksam olamiyorum esimle oturup vakit geciriyoruz gelmeden boll boll yaziim bari

Cok guzel canm afiyettt olsuunn ama daha erken biseyler tırtklarsn seeennn

Cok guzel canm afiyettt olsuunn ama daha erken biseyler tırtklarsn seeennn
ınsallah tırtıklamam canım ya daha 1.5 lt su anca ıctım onu tamamlamam lazım yemek ustunden yarım saat gecmesını beklıyorum tırtıklarsam ıspıyonlarım kendımı sanırım belkısey kem kum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…