- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
tami tamina 1484 kalori etmis tmm artik sakinlestim cnmama basim agriyor suan biraz derslerden dolayi birazda bugun sekerli seyler cok yeyince kaldirmadi sanirim vucudum aksama kadar su ve yogurt insallah
Kiz hani kaçamak yoktuNeler yememiski suanda elinde sıcak çikolata var kaynaklar saglam kesin bilgi
oyyyy naptin kuzzum sen aksami bari dengele hafta sonu aldigimiz kilolari hafta içi karabugdayla yok etmeye calisiyonuz bak yapma yazık kendinecanim yaa bugun kahvaltimi hic diyetteki gibi yapmayim dedim kaymak ve bala dadandim ekmekleama ogle ve aksam minimum yapacaktim guya soz vermistim kendime ogle bitter cikolata yedim bide 1 tabak makarna biraz oncede acim ya sanki diyet biskuviyle sicak cikolata
Bugun karbonhidrat haricinde vucuduma bisey girmedi yani tek artisi 2 litre su ictim simdiye kadar
kıyma olabildiğince yağsız olsun.makarna kendi tabağında bir küçük su bardağı kadar bulunsun. makarna çok çok haşlanmış olmasın hafiften sert kalabilir. bi de makarnayı çok sıcak yeme kan şekerini çok çabuk çıkartıp hızla da aşağıya çeker. bi de makarnayı haşlarken yağ koymayalım sonrasında da kavurmayalım :)Kızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kili yapiyor
Ara 1 bardak şekersiz karışık çay
öğlen yogurtlu ıspanak
yediklerimizi yazıyoruz galiba
aayyyy azmış yaaa tühhhh***8.Takım 393.ETAP***
moni( 101,8 / / /% )
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 ///% )
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/+0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5/105,3/0,2 /%0,19 )
turuncu (72,7 /72,4/0,3 / %0,41 ) ?
8. Takım Ortalaması % 0,10
su an ortalama bu durumda kızlar
nasıl yani gün boyu iki yumurta mı sadeceablam dediki sabah 1 yumurta akşam bir yumurta bol bol su hafta da 5 kilo vermiş
***8.Takım 393.ETAP***
moni( 101,8 / 0 / 0/% 0)izinli
Ceco34( 112,9/112,9 /0/% 0)kılosu sabıt
adayaren38 (70,7 / / /% )
benben (68,6/ 68,5/ 0,1/%0,15)
melekkız_( 64,7 /64,4/0,3 /% 0,46)
sln71( 55,9/ 56,1/-0,2/%-0,36 )
yst38( 105,5/ 105,3/0,2 /% 0,19)
turuncu (72,7 /72,7/0 / %0)kilosu sabit
8. Takım Ortalaması %
kızlar ben bir süre izne ayırıyorum kendimi,burada takımın başında olucam fakat kilo menü vs.bildirimlerde bulunmucam...
babacığımın vefatından sonra ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum iyiyim diye kendimi ne kadar kandırsamda değilim...hiç bir şeye adapte olamıyorum ev eş çocuklar ders diyet ailem arkadaşlarım komşularım sizler ne bilim kısacası dünya diyim..
okurum ama cevaplayamam bu süreçte beni mazur görün lütfen...
sporumu yapmaya yürümeye diyetime vs. dikkat edicem tabii ama kendimi de çok sıkmadan..yapabildiğimce...kendimi toparladığımda ve inşallah eksilerde olarak tekrar listede olucam...
sevgili püsküütümün dediği gibiyim;
"de profundis"derinlerden gelip, göze yerleşen keder yüklü çığlık...
canım hangi bitkilerin faydası oluyor peki zayıflamamıza bi deyiversen canım ona göre içsek ben yeşilçay beyazçay ve 5 i bir yerde çayları içiyorum dacanım ben eczacılık öğrencisiyim. bi sürü tıbbi bitki dersi aldım ve bitkilerin masum olmadığını çok iyi biliyorum bu yüzden bitkileri çok dikkatli kullanmalıyız. menü planlaması çok iyi olur. bekliyorum seni :) ben aslında sabahları geç uyandığım için öğle öğünü pek yapamıyorum :)
Kiz hani kaçamak yoktu
oyyyy naptin kuzzum sen aksami bari dengele hafta sonu aldigimiz kilolari hafta içi karabugdayla yok etmeye calisiyonuz bak yapma yazık kendine
Kiz hani kaçamak yoktu
oyyyy naptin kuzzum sen aksami bari dengele hafta sonu aldigimiz kilolari hafta içi karabugdayla yok etmeye calisiyonuz bak yapma yazık kendine
sakın canım cok zararlı ıstıgfar etmek aksamı hafıf tut sen yeter yarınıda hafıf yaparsın dengelenırcanim 1500 belkide daha fazla oldu bi hesaplayim geliyim
adayaren nasil istigfar ediyorsun cnm
Alın size hehelin hatunları yapmış başarmış before after yapıyolar benim kızlar hominigırtlak ne yesem derdindeler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/yapabilirsin.35633/
Kızzzz beforede kalcanızzz afterınız olmucakkkkkk
Hadi şimdide döndürn bakim gözleri
Kız çağla dünyayı yemişin bırak elindekini Yeme aaaaaa
canım makarnayı yagsız ve tuzsuz yap kıyaman yagsız olsuz bol yogurtla tuketkı glısemık ındeksı yuksek oldugu ıcın onu yogurt dengelesınKızlar akşama Kıymalı makarna yapmayı düşünüyor. En az kalorili nasil yapabilirim, makarnada kilo yapiyor
Ara 1 bardak şekersiz karışık çay
öğlen yogurtlu ıspanak
yediklerimizi yazıyoruz galiba
aksam sadece yogurtilk defa bu kadar abarttim niye boyle yaptim bilmiyorum ve eminim buraya yazmasaydim ve durdurmasaydiniz aksama kadar devam edecekti
iyiki varsiniz kizlar gonulden sviyorum sizleri
canım içtiğin bitki çayları toplamda günlük 4 bardağı geçmemeli. zayıflamaya yardımcı olan bi sürü çay var ancak hepsinin o kadar çok yan etkisi ortaya çıkabiliyor ki. en güzeli yeşil çay. yeşil çayı günde 2 bardak içerek metabolizmamızı hızlandırabiliriz toksinlerden kurtulabiliriz. 5 i bir arada çayların içinde ne var bilmiyorum ama sinameki acı çehre gibi bağırsakları çok çalıştıran bitkilerden uzak durmalı. çünkü bağırsak tembelliğine yol açıyor.Anaaaaam bizim gızlar coşmuş coşmuş azcık susun kele şurda işi gücü olan bir hatun var yetişemiyor sohbetinize kıskanıyorum yafffff
aayyyy azmış yaaa tühhhh
nasıl yani gün boyu iki yumurta mı sadece
Kaptanımmm bırakma bizii tez çabuk gel sensiz olmaaazzz
canım hangi bitkilerin faydası oluyor peki zayıflamamıza bi deyiversen canım ona göre içsek ben yeşilçay beyazçay ve 5 i bir yerde çayları içiyorum da
hhe sonradan okudum valla bu hamılelık bende bı algılama sorunu ortaya cıkardıYookk kz benim degil caglann elinde o sıcak cikolata valla ben bugün cok guzel beslendim sıfır kaçamak:)))))
zeytin yağrağı şeker hastalarına ve insülin direnci olanlara öneriliyor ama ilaç kullananlar dikkatli olmalı :/canım ben eczacılık öğrencisiyim. bi sürü tıbbi bitki dersi aldım ve bitkilerin masum olmadığını çok iyi biliyorum bu yüzden bitkileri çok dikkatli kullanmalıyız. menü planlaması çok iyi olur. bekliyorum seni :) ben aslında sabahları geç uyandığım için öğle öğünü pek yapamıyorum :)
yogurt kuru vardı onu yap bak canım 1 yemek kasıgı lımon suyu ve pul bıber dok yansın yaglarrrraksam sadece yogurtilk defa bu kadar abarttim niye boyle yaptim bilmiyorum ve eminim buraya yazmasaydim ve durdurmasaydiniz aksama kadar devam edecekti
iyiki varsiniz kizlar gonulden sviyorum sizleri
Alın size hehelin hatunları yapmış başarmış before after yapıyolar benim kızlar hominigırtlak ne yesem derdindeler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/yapabilirsin.35633/
Kızzzz beforede kalcanızzz afterınız olmucakkkkkk
Hadi şimdide döndürn bakim gözleri
Kız çağla dünyayı yemişin bırak elindekini Yeme aaaaaa
yogurt kuru vardı onu yap bak canım 1 yemek kasıgı lımon suyu ve pul bıber dok yansın yaglarrrrsende ıyıkı varsın tatlım bızde senı sevıyoruz
Anaaaaam bizim gızlar coşmuş coşmuş azcık susun kele şurda işi gücü olan bir hatun var yetişemiyor sohbetinize kıskanıyorum yafffff
Gell gell sende yetişAnaaaaam bizim gızlar coşmuş coşmuş azcık susun kele şurda işi gücü olan bir hatun var yetişemiyor sohbetinize kıskanıyorum yafffff
aayyyy azmış yaaa tühhhh
nasıl yani gün boyu iki yumurta mı sadece
Kaptanımmm bırakma bizii tez çabuk gel sensiz olmaaazzz
canım hangi bitkilerin faydası oluyor peki zayıflamamıza bi deyiversen canım ona göre içsek ben yeşilçay beyazçay ve 5 i bir yerde çayları içiyorum da
evett kızlar gunun ılk menusu benden gelsın aksam yemegınıde yedım mutfagı kapattımek bsey yersem ıspıyonlarım kendımı
SABAH
2 dılım tereyaglı salcalı ekmek
2 sıyah zeytın
7-8 tane haslanmıs brokolı
1 bardak tek skerlı cay
ARA
3 kuru kayısı
1 kucuk kırmızı elmanın yarısı
2 kucuk mandalına
4 dılım portakal
4 dılım greyfurt
AKŞAM
1 tabak havuclu kabaklı patates yemegı
3 kasık bulgur pılavı
bol soganlı borulce salatası
4 catal kabak tatlısı
2-3 lıtre su
ınsallah tırtıklamam canım ya daha 1.5 lt su anca ıctım onu tamamlamam lazım yemek ustunden yarım saat gecmesını beklıyorumCok guzel canm afiyettt olsuunnama daha erken biseyler tırtklarsn seeennn
Allah yardımcın olsun canm benımde salı gunu sınavm var ben daha buralardayımmKIzlar sizden dua istiyorum hem de cokkk yarinki sinavim icin
Valla eger bute kalirsam esimde beni yolacak
Ben cikayim artik buradan.Allaha emanet olun
ınsallah tırtıklamam canım ya daha 1.5 lt su anca ıctım onu tamamlamam lazım yemek ustunden yarım saat gecmesını beklıyorumtırtıklarsam ıspıyonlarım kendımı sanırım belkı sey kem kum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?