dıyetın ılk gunu zor olur ama sonrası kolaylasır canım bu ılk zamanları atlattınmı gerısı gelır ınsallahYok yok senin suçun değil :) diyetimin ilk günü bugün zaten gözlerimin önünde hayali yiyecekler dans ediyor
ben zaten salatalık dıye okumustum canımAyy kız bende antep fıstklı çikolataya bayılırm yaa ama bitter immmmseyyy bennn yani salatalıga bayılırım dicektimm
dıyetın ılk gunu zor olur ama sonrası kolaylasır canım bu ılk zamanları atlattınmı gerısı gelır ınsallah
ben zaten salatalık dıye okumustum canımyanlız hamılelıkte hanı eslerde kılo alırmıs ya benım adam benım yanımda yok bu gıdısle ben esım yerıne sıze kılo aldırıcam yoldan cıkartıcam bole canımın ıstedıklerını en ıyısı yazmayı yasaklayayım kendıme
Diyet mi yapıyorduk biz? :) :)
Antep fıstığı dedin de canım çekti olsa da yesek
ayyy kusura bakma canım kendı canımın cektıgı yetmıyormus gıbı bıde senı etkıledım unut unut demedım ben oyle bısey dıyetı ılk gunden baltalamayalım dımı
Tamam tamam sakin ,bizde var ben yerim hepinizin yerineAyy kız bende antep fıstklı çikolataya bayılırm yaa ama bitter immmmseyyy bennn yani salatalıga bayılırım dicektimm
benımkı yanımda olmadıgında yırtıyor valla gercı benımkı yesede kılo almıyor nasıl bı bunye varsa 67 kılocuk esım yaAma o doğru biliyo msn benim eşim filinta gibiydi hamilelikte benimle yiye yiyeee şişti adam yaaamaaa oda 94 kilodan 84 e düstü daha da yavas yavas olsada vermeye calısıyo ama tabiki benim 3 katımı yiyoo
ele bası benım ablaTamam tamam sakin ,bizde var ben yerim hepinizin yerine
Neeeayyyy gebertcem sizi he tövbe tövbe ne dedirttiriyorlar bana ya
Tamam tamam sakin ,bizde var ben yerim hepinizin yerine
Hee salatalık yok kedidir o kediAyy kız bende antep fıstklı çikolataya bayılırm yaa ama bitter immmmseyyy bennn yani salatalıga bayılırım dicektimm
Yooo o nekiDiyet mi yapıyorduk biz? :) :)
Bak bak bak salatalık okumuşmuşdıyetın ılk gunu zor olur ama sonrası kolaylasır canım bu ılk zamanları atlattınmı gerısı gelır ınsallah
ben zaten salatalık dıye okumustum canımyanlız hamılelıkte hanı eslerde kılo alırmıs ya benım adam benım yanımda yok bu gıdısle ben esım yerıne sıze kılo aldırıcam yoldan cıkartıcam bole canımın ıstedıklerını en ıyısı yazmayı yasaklayayım kendıme
Kıvırma selin kıvırmaTabiki sekerimmmhaydi harakettt al nefessssss veeeeerrrr püffffffff
Abow :) kaçın kaçınTamam tamam sakin ,bizde var ben yerim hepinizin yerine
Ayy kız bende antep fıstklı çikolataya bayılırm yaa ama bitter immmmseyyy bennn yani salatalıga bayılırım dicektimm
kizlar bana ne ceza vermek istiyorsunuz cok kotu seyler yaptim bugun sadece kahvaltimi istedigim gibi yapiyim dedim ipin ucu kacti maalesef
Abow :) kaçın kaçın
Hahaha gülmekten öldüm :)) kim daha fazla yer yarışmasıHee salatalık yok kedidir o kedi
Yooo o nekitopik topik en fazla kim yer yarışmasındayız
Bak bak bak salatalık okumuşmuşsirkecinin şahidi şıracı hesabı
Kıvırma selin kıvırma
Allah iyliğinizi versn hemiiii
Hee salatalık yok kedidir o kedi
Yooo o nekitopik topik en fazla kim yer yarışmasındayız
Bak bak bak salatalık okumuşmuşsirkecinin şahidi şıracı hesabı
Kıvırma selin kıvırma
Allah iyliğinizi versn hemiiii
Biri çağlayı durdursun yoksa dünyalari yicekk bemden duymus olmayn da
Hahaha gülmekten öldüm :)) kim daha fazla yer yarışması
Yada kim obez ve yaglı olmak veee fitt kızları kıskanmak ister
Nasıl olsa ölmiycez mi yiyin gitsin demek isterdim ama :) moninin gazabı var işin ucundaYada kim obez ve yaglı olmak veee fitt kızları kıskanmak ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?