Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok yok senin suçun değil :) diyetimin ilk günü bugün zaten gözlerimin önünde hayali yiyecekler dans ediyor
dıyetın ılk gunu zor olur ama sonrası kolaylasır canım bu ılk zamanları atlattınmı gerısı gelır ınsallah
Ayy kız bende antep fıstklı çikolataya bayılırm yaa ama bitter immmm seyyy bennn yani salatalıga bayılırım dicektimm
ben zaten salatalık dıye okumustum canımyanlız hamılelıkte hanı eslerde kılo alırmıs ya benım adam benım yanımda yok bu gıdısle ben esım yerıne sıze kılo aldırıcam yoldan cıkartıcam bole canımın ıstedıklerını en ıyısı yazmayı yasaklayayım kendıme

Ama o doğru biliyo msn benim eşim filinta gibiydi hamilelikte benimle yiye yiyeee şişti adam yaa amaaa oda 94 kilodan 84 e düstü daha da yavas yavas olsada vermeye calısıyo ama tabiki benim 3 katımı yiyoo

Antep fıstığı dedin de canım çekti olsa da yesek

ayyy kusura bakma canım kendı canımın cektıgı yetmıyormus gıbı bıde senı etkıledım unut unut demedım ben oyle bısey dıyetı ılk gunden baltalamayalım dımı

Ayy kız bende antep fıstklı çikolataya bayılırm yaa ama bitter immmm seyyy bennn yani salatalıga bayılırım dicektimm
Tamam tamam sakin ,bizde var ben yerim hepinizin yerine
Neeeayyyy gebertcem sizi hetövbe tövbe ne dedirttiriyorlar bana ya

Ama o doğru biliyo msn benim eşim filinta gibiydi hamilelikte benimle yiye yiyeee şişti adam yaa amaaa oda 94 kilodan 84 e düstü daha da yavas yavas olsada vermeye calısıyo ama tabiki benim 3 katımı yiyoo
benımkı yanımda olmadıgında yırtıyor valla gercı benımkı yesede kılo almıyor nasıl bı bunye varsa 67 kılocuk esım ya

Tamam tamam sakin ,bizde var ben yerim hepinizin yerine
Neeeayyyy gebertcem sizi hetövbe tövbe ne dedirttiriyorlar bana ya
ele bası benım abla benden cıktı fıkır sonradan pısman oldum ama coktan yazmıstım artıkama ama bızz nefsımızze sahıp olup yemıyoruzz dımı kızlarrrrr

Hee salatalık yok kedidir o kedi

Diyet mi yapıyorduk biz? :) :)
Yooo o nekitopik topik en fazla kim yer yarışmasındayız

Bak bak bak salatalık okumuşmuşsirkecinin şahidi şıracı hesabı
Tabiki sekerimmm haydi harakettt al nefessssss veeeeerrrr püffffffff
Kıvırma selin kıvırma

Allah iyliğinizi versn hemiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…