kacla baslamıstın kuzum hemen ekleyeyım lısteyeCumlemizin evladini Allahim bagislasin inşallah canım amam ben bugun başladım, sabitim yani
EvetCanım daha önce araştırdınmı bilmem ama Karatayı bir dene istersen ( tam uymasanda eminim faydasını görürsün) Aslında çok çok fazla zorlayıcı değil kurallarını bilince ve ömür boyu yapılabilir zaten diyet değil beslenme şekli
Canım akşam birşey yememezlik etme eğer acıkırsan ama akşam yemeğinde az birşeyler yersen acıkınca gönül rahatlığı ile Ayran içebilirsin
Insallah bakalim insallah zayiflariz. Kocamla nerdeyse ayni kilodayizBana arkadaş gelmiş desene ablam hosgelmis inşallah faydali olur burasi onun içiin
sız nerdeyse aynı kılodaymıssınız kocam benden zayıfEvet
Insallah bakalim insallah zayiflariz. Kocamla nerdeyse ayni kilodayiz
rıca ederım canmTesekkur ederim askrhhpozitif
Allah kabul etsın canm kolay gelsınMusade istyim ben once namaz sonra azicik isgelirim yine byyy
Mervem meyveyle yoğurt ye bitanemkızlar sanırım meyvelerı fazla kacırdımogle yemegı yerıne gectı
1 kucuk yarım kırmızı elma
4 dılım portakal
2 kucuk mandalına
4 dilim greyfurt
3 kuru kayısı
264 kalorıymıs
normalde yemege calısıyorum ablamda cok cesıt olunca uzun zamandrda meyve yemıyordum yogurtla yersem yıyemem dedımMervem meyveyle yoğurt ye bitanem
kızlar sanırım meyvelerı fazla kacırdımogle yemegı yerıne gectı
1 kucuk yarım kırmızı elma
4 dılım portakal
2 kucuk mandalına
4 dilim greyfurt
3 kuru kayısı
264 kalorıymıs
oturdular resmen mıdemeİyidir iyiiii bebişe vitamin olsun tek yede böyle sağlklı şeyler ye tatlm çikolata yemekten iyidir
Antep fıstığı dedin de canım çekti olsa da yesekoturdular resmen mıdemeaman sus kız cıkolata deme bana zor duruyorum dunde cıkolata ve antep fıstıgı dıye dolanıyordum evde cıkolatayı almadım antep fıstgınıda bugun alırım dıye almadım sımdılık duruyorum bakalım
Antep fıstığı dedin de canım çekti olsa da yesek
Yok yok senin suçun değil :) diyetimin ilk günü bugün zaten gözlerimin önünde hayali yiyecekler dans ediyorayyy kusura bakma canım kendı canımın cektıgı yetmıyormus gıbı bıde senı etkıledım unut unut demedım ben oyle bısey dıyetı ılk gunden baltalamayalım dımı
oturdular resmen mıdemeaman sus kız cıkolata deme bana zor duruyorum dunde cıkolata ve antep fıstıgı dıye dolanıyordum evde cıkolatayı almadım antep fıstgınıda bugun alırım dıye almadım sımdılık duruyorum bakalım
Diyet mi yapıyorduk biz? :) :)Ayy kız bende antep fıstklı çikolataya bayılırm yaa ama bitter immmmseyyy bennn yani salatalıga bayılırım dicektimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?