Saol canm Günaydın
Hayırlı olsun canım, bebiş Güle güle kullansın inşallahKizlar teyzemle Eniştem almis simdi whatsaptan atti resimleri bayildim ya cinsiyetimiz her ne kadar kesinlesmesede kiz uzerine yogunlastilar bizimkiler
Eki Görüntüle 1351982
tesekkurler canım benım amin inşallahHayırlı olsun canım, bebiş Güle güle kullansın inşallah
Küçük ekmek yap tost gezdir yanında. Soğusada sorun olmuyor. Bir cafe de çayla güzel gider. Dukanellayı dolapta bulundur tatlı isteğine yada çikolata ekmek yaparsın kahvaltıda pazarları çok güzel oluyor keyif kahvaltısı. Kendi sucuğunu yap. Karataya katılıyorum hayvanın kendi yağını kullanmak mantıklı ama unutmaki yağ yiyerek yağ yakamayız.genelde krep yapıyorum
Büyük oğlum bu canım. Küçük daha karıştıracak kadar olmadıOglumuzda pek yakışıklı yahuuu bende mi kızımn resmini koysam belki dünür oluruzama benim kız cokk güzel ve nazlı söylemedi demeee
gunaydın canmım ınsallah atlatabılırız dunu hasarsız atlattı ama bugun dun kadar sabırlı olabılırmıyım bılmıyorum hafta sonlarını hıc sevmıyorum cok sıkıcı gecıyor buda benı yemege ıtıyorGünaydın kızlar bugünü de sağlıklı kaçamaksız bi şekilde atlatalım çıtır kızlar olmaya az kaldı inşallah herşey bize bağlı unutmayalım
ınsallah ıyı gecmıstır canm sınavın bende bugun sozde calıscaktım ders ama sadece not cıkarttım yarına bırakktım sımdılık bakalım bı ılham gelırse calısırım ınsalljjSınavdan çıktım kızlar evdeyim başım ağrıyorrr
Dünkü cıslardan dolayı akşam 5 kaşık yoğurt yedim suyu 3.5 tamamladım sabah artı görmedim çok şükür
Şimdi biraz dinleniyim tekrar derse başlayacağım
karbonhıdrat agırlıklı bı menu olmus canım ama buna ragmen eksıde olmana sevındım canmmerhaba kızlar...aramıza yeni arkadaşlar gelmiş.
hoşgeldiniz kızlar...
haftasonum genelde yoğun geçiyor ama pazartesi günü tam gaz aranızdayım.
Dün yediklerim :
sabah 08.00: yarım simit
ara-öğlen 11.30 :
-3 dilim light kepekli ekmek
-1 yumurtadan omlet
-yarım kk peynir
-1 fincan az şekerli neskafe
ara :
-1 avuç cips (kız kardeşim almış,ben de yemem demedim :))
akşam :
-1 kase yuvalama çorbası
-1 orta boy lahmacun
-yeşillik
ara :
-1 dilim hazır kek
su 1.5 lt
kızlar listeye göre çok abarttım ama sabah tartıldığımda kilom 72.5 idi :))
yani cumaya göre 200 gr ekside çıktım.İnanmadım 4-5 kere tartıldım ama doğru valla :))))
ınsallah ıyı gecmıstır canm sınavın bende bugun sozde calıscaktım ders ama sadece not cıkarttım yarına bırakktım sımdılık bakalım bı ılham gelırse calısırım ınsalljj
karbonhıdrat agırlıklı bı menu olmus canım ama buna ragmen eksıde olmana sevındım canm
ınsallah canm benım bı salı gunu var sınav sonrasında 1 hafta sonra dıgerlerı baslayacak ıste ınsallah o ılham gelırde baslarım canm ya rabbım senınde yardımcınolsunçalış canım şimdiden başla ben bazı notları dün akşama bıraktım ve aksilikler sonucu bakamadım.Biyoistatistik sıkıntılı diğerleri iyiydi.İnşallah seninkilerde güzel geçer
canım tost makinem yok ama sandiviç gibi yapmaya çalışsam da hep parçalanıyor ekmek :/ kendi sucugum için de gitsem kasaba etin en yağsız yerinden kıyma yaptırıp ondan sucuk yaptırsam olur mu kiKüçük ekmek yap tost gezdir yanında. Soğusada sorun olmuyor. Bir cafe de çayla güzel gider. Dukanellayı dolapta bulundur tatlı isteğine yada çikolata ekmek yaparsın kahvaltıda pazarları çok güzel oluyor keyif kahvaltısı. Kendi sucuğunu yap. Karataya katılıyorum hayvanın kendi yağını kullanmak mantıklı ama unutmaki yağ yiyerek yağ yakamayız.
hamur işini bayağı azaltmışsın canım süperMerhaba arkadaşlardışarıdaydım yeni geldim eve :) bugünkü menümü yazayım:
Sabah
1 dilim ekmek, 1 yumurta, cok az peynir, 3 yeşil zeytin, 1 çay kaşığı bal
aksam:
1 porsiyon ızgara et, salata çok az lavaş ekmeği
3 bardak su :)
Sadece yoğurtla bütün gün geçer mi hiç :/ Sakın öyle bir şey yapma hamur işi ekmek vs. yeme sadece salata ya da haşlama türü şeyler yiyebilirsin.kızlar babaannemin zoruyla gittiğimiz bi ziyarette simit poğaçayı reddettim. ardından çerez teklifi onu da reddettim. daha sonra da çikolatalı kek teklifi?? babaannem kızım sabahtan beri dışardayız kan şekerin düşcek diye mırıldanıp bana bi kaç defa gözlerini belertip bakınca yemek zorunda kaldım. bir dilim kek(( evet 12 gün aradan sonra ilk kaçamak. ama olabilir bi daha olmasına da izin vermemeye çalışıcam şimdi ben bunu nasıl telafi edicem onu söyleyin bana ( yogurt mu yesem akşam sadece ya da bu aksam ve yarın bütün gün sadece yogurt mu yesem biriniz yardım edin lütfen yoksa kafayı yiycem
ama ben dukan yapıyorum kihamur işini bayağı azaltmışsın canım süper
Sadece yoğurtla bütün gün geçer mi hiç :/ Sakın öyle bir şey yapma hamur işi ekmek vs. yeme sadece salata ya da haşlama türü şeyler yiyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?