Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü menüm
sabah 11 civarı
2 dilim peynir
1 tam yumurta 2 yumurta beyazından yaptığım yağsız omlet
2 adet hindi füme
domates maydanoz
ara
yagzız sütten nescafe
ara
ligt yogurt
30 dk bfit
aksam
250 gram kadar tavuk
yulaf kepeğinden krep
domates
maydanoz
2 adet salatalık tursusu
30 dk (3 km) yürüyüs

evet kepeğim var. yanımda hiç yiyecek taşımadım. taşıyabileceğim ne yapabilirim bilmiyorum ama taşıyabilirim
bi de bu hafta bizim grup sonuncu olmuş :/ ben dereceye girebilmek için elimden geleni yapmaya çalışıcam :/ bu yüzden bi an önce listeye girmem lazım. çok koydu bana sonuncu olmak:/

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şekersiz sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim ondan sonra zaten oturup kahvaltımı ediceğim sonrada sıpaları uyandırıp Anneme bırakıp yola çıkacağız zaten

Bu arada sabah yine dayanamayıp tartıldım dün görseydim o rakamı takıma bir katkım olurdu tam 1 kg fark var dünki sonuçla tabi takım yarışması için artık geç ama haftaya kadar az daha giderse süper bir sonuç bildiririm inşallah

Canım sakın kim ne derse desin bozma diyetini hiç birşey bulamazsan giderken marketten Jambon al birde peynir zaten vardır her evde onları ye yada ne bileyim yumurta haşla kendine

Canım menünde sporunda gayet güzel emin ol kararlı olursan patır patır gidecek o kilolar

evet kepeğim var. yanımda hiç yiyecek taşımadım. taşıyabileceğim ne yapabilirim bilmiyorum ama taşıyabilirim

Bak eğer Facebook kullanıyorsan ''Bİrlikte Zayıflayalım Dukan olsun olmasın'' diye bir grup var onu mutlaka takip et Çoğunluk dukan yapıyor zaten ve her gün bir sürü tarifte verenlere oluyor
Bende takip ediyorum ve emin ol çoğu haftasonu ancak birşey yapmaya fırsat buluyorsa 2 - 3 çeşit bile yapıp yanında taşıyor Dukanellasından tut kekine kadar hee belki sen çok fazla çeşit yapamayabilirsin ama en azından her hafta bir çeşit yapsan yine yanında taşıyacağın birşeyler olur
Grubun kurucusu Melis hatta arada buluşmalar ayarlıyor ( başka şehirlere bile gidiyor ) ve çok güzel kilolar vermiş biri Bir buluşmaya bende gitmiştim ve cidden kızların çoğu yanında gittiğimiz cafeye kendi yaptıklarındanda götürdüler Diledikleri gibi yiyorlar asla aç kalmadanda kilo veriyorlardı
He ben dukana dayanamadım bıraktım o ayrı ama hala takip ediyorum

Oğlumun arkasındaki dolaba bak mervecim çocuk sahibi olmak bu demekmiş :)

Kız dolabın önüne birde duvar öreydin
Demekki sıpa baya bir yaramaz
Çok şükür ben hiç bir çocuğumda ne kapı bağladım ne çekmece hee tabi ilk zamanlar karıştırmaya kalkıştılar ama büyük cadıya ne zaman niyetlense hemen almanca parmağımı sallayarak Nein diyordum anında vazgeçiyordu zaten almanca bildiği sadece bir kaç kelimeden biri Hayırdı
Küçüğünede alıştırdık o zamanlar hatta geçen eşimin halası bizim çakma eltiye dedi ( onunki valla ölünün popişinden pamuğu alır derler ya o cinsten ) sen inatla ona ellememesini söyleyeceksin yoksa vazgeçmez bak banuya o konuda hayranım dedi de hatun baya bozuldu ama onunki cidden rahatlıktan yoksa emnim sen son çare bu engele başvurmuşsundur

iyi yolculuklar canım. çok teşekkür ederim ben de takip edicem :)

İyi yolculuklar banum valla sen yılbasnı planlamssn ben evde olmucam zaten herkes tepki gösteryo daha ne kadar yemicen diye ama tokum mokum deyip sıyrlcam artk

Bu arada günaydıııııınnn şekerlerr haraket dolu bi haftasonu olsun inşallah eşim iste bugün noterlerin defter ayı malum bu hafta sonu yok evdebende şekersiz kahveyle güne basladm birazdan miniğimle kahvaltı yapcax

Menün çok güzel canım :) afiyet olsun sporlarda harikaaaa

Menümu de yazayım

sabah
1 yumurta
biraz peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

ara
Türk Kahvesi

Öğle
1 puaca

Aksam
1 lahmacun

değişik bir menü oldu
toplam kalori 1200

Bence güzel bi menü canm bi tek poğaça olmasaydı keskemmmm

Menün çok güzel leylacm amaaa keskee patatesle makarnayı birarada yemeseydin birini tercih etseydin çünkü makarnayı az yememissin kararnda yani yada makarnayı iki kaşıkla sınırlandrsaydn mükemmel olurdu tatlmm ama genelde cok iyi

Dünkü menümü yaziiim
SABAH : 1 domates 5 küçük biber 15 adet kültür mantarı 1 tam yumurta ve 1 yumurta beyazindan omlet
10 gr beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay
334 kalori
ARA:8 adet altınbaşak diyet bisküvi
20 ml sütle şekersiz kahve
155 kalori
ARA: Yarım elma
1 kaşık yoğurt
1 kaşık karabuğday
100 kalori
AKŞAM; 5 kaşık domatesli biberli barbunya yemeği susuz
100gr yoğurt
1 tabak yagsz salata
238 kalori
ARA : muhallebi 1 tatlı kaşığı
20 kalori
Toplam 847 kalori

gunaydın kızlar
uzun zaman sonra cok guzel bı uyku uyudum cok sukur sabah kalkar kalkmaz ılk ıs tartıyla bulustum78,6 yı gordum cumayı ıyı bı sekılde atlattım sonrasın kahvaltımı yaptım ve burdayım bugun salı gunu olan sınavıma calısmayı dusunuyorum ınsallah bogazım agrımıyor ama 2 gundur genzımde bı doluluk var benı rahatsız edıyorheee bu arada hafta sonu kacamaklarını yapmayalım kızlar aman dıkkat sonra carsambaya kadar vermeye calısıyoruz ben kendımı frenleyebıldıgı kadar frenlıcem

Oğlumun arkasındaki dolaba bak mervecim çocuk sahibi olmak bu demekmiş :)
oyyyy kurban olurum ben onaaaa cok tatlı kuzum Allah bagıslasınn kız ne zamandan sonra ortalıgı karıstırmaya baslıyorlar benım o kadar cok sus cam esyam varkı ortalıkta dolap ıclerındede degıl nereye kaldırcam ben onları
canım cok sevındım tartıdakı rakama hayırdır yıne gezmeler gezmeler ıyı eglenceler tatlımnasıl alıstırdın kız bazı cocuk hayır desende ınatla yapıyor hele bızımkı ınatcı olacaga benzıyor tam koc burcu anasıda babasıda azıcık ınatcı bıze de cekerse ımanıımı gevretcek benım
Coookkk güzeeeeeellll
sagol tatlım bende bayıldım kız olmayıp bıde erkek olursa artık 2. cocuga kalıcak
gayet guzel bı menu olmus canım herseyden azar azar yemıssın

Saol canm Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…