kızlar babaannemin zoruyla gittiğimiz bi ziyarette simit poğaçayı reddettim. ardından çerez teklifi onu da reddettim. daha sonra da çikolatalı kek teklifi?? babaannem kızım sabahtan beri dışardayız kan şekerin düşcek diye mırıldanıp bana bi kaç defa gözlerini belertip bakınca yemek zorunda kaldım. bir dilim kek(( evet 12 gün aradan sonra ilk kaçamak. ama olabilir bi daha olmasına da izin vermemeye çalışıcam şimdi ben bunu nasıl telafi edicem onu söyleyin bana ( yogurt mu yesem akşam sadece ya da bu aksam ve yarın bütün gün sadece yogurt mu yesem biriniz yardım edin lütfen yoksa kafayı yiycem
hmm o konuda bi bilgim yokama ben dukan yapıyorum ki
teşekkür ederim canımcanım bol bol su iç
spor yapıyorsan extra 20 dk daha yap
akşam az da olsa yemek ye bolca ayran iç
kafayı yeme
Kahvaltı 2 dilim Salçalı ekmek olmasaydı daha iyiymiş ama kabul edilebilir benceKizlar menumu utanarak yaziyorum
SABAH
1 rafadan yumurta
2 siyah zeytin
2 dilim tereyagli salcali ekmek
1 bardak şekerli cay
ARA
2 Hurma
OGLE
1 dilim salcali tereyagli ekmek
3 kasik börülce salatasi
AKSAM
1 tabak tarhana corbasi yarim dilim ekmekle
4-5 kasik kabakli havucli patates yemegi
2 catal kabak tatlisi
ARA
10 tane antep fistigi
10-15 tane soslu misir
2 tane sut dilimi
3-4 tane şekerli leblebi
10-15 tanede sade ve aci leblebi
Çook güzel süslemişsin eline sağlık :)Kızımın pastasini ben yapayım dedim ama beceremedim galiba çökme yaptı
Maşallah Allah bagislasin, bende mi oglumun resmini koysam acabaBuda küçüğüm
Çok güzel olmuş nice yıllara canimKızımın pastasini ben yapayım dedim ama beceremedim galiba çökme yaptı
Ben de bugun kardesimdeydim kiramadim borek yedim, ama fazla kacirmamaya çalıştım. Morelini bozma bol su iç ve aksam bisey yememeye çalış canımKizlar selam h.sonu nöbetçiydim çok yogun geçti ancak bakabildim. Dünkü moral bozuklugu ile akşam çayın yanında yedikce yedim ikram biskuvi yarim halley saldirdim resmen moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum 100 gram vermisim epi topu
kızlar babaannemin zoruyla gittiğimiz bi ziyarette simit poğaçayı reddettim. ardından çerez teklifi onu da reddettim. daha sonra da çikolatalı kek teklifi?? babaannem kızım sabahtan beri dışardayız kan şekerin düşcek diye mırıldanıp bana bi kaç defa gözlerini belertip bakınca yemek zorunda kaldım. bir dilim kek(( evet 12 gün aradan sonra ilk kaçamak. ama olabilir bi daha olmasına da izin vermemeye çalışıcam şimdi ben bunu nasıl telafi edicem onu söyleyin bana ( yogurt mu yesem akşam sadece ya da bu aksam ve yarın bütün gün sadece yogurt mu yesem biriniz yardım edin lütfen yoksa kafayı yiycem
Menun gayet iyi canim cok kalorili degil sadece antep fistigi biraz kalorili ben bugun kardesimdeydim,kek börek yemek zorunda kaldim, ama abartmamaya çalıştım...Kizlar menumu utanarak yaziyorum
SABAH
1 rafadan yumurta
2 siyah zeytin
2 dilim tereyagli salcali ekmek
1 bardak şekerli cay
ARA
2 Hurma
OGLE
1 dilim salcali tereyagli ekmek
3 kasik börülce salatasi
AKSAM
1 tabak tarhana corbasi yarim dilim ekmekle
4-5 kasik kabakli havucli patates yemegi
2 catal kabak tatlisi
ARA
10 tane antep fistigi
10-15 tane soslu misir
2 tane sut dilimi
3-4 tane şekerli leblebi
10-15 tanede sade ve aci leblebi
ama vazgeçmeyeceğim. ben bugun yaptıgımı unutmaya karar verdim bi daha da yapmamaya söz veriyorumIste bu yuzden yapamadim ben canim
Iste bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?