Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım bol bol su iç
spor yapıyorsan extra 20 dk daha yap
akşam az da olsa yemek ye bolca ayran iç
kafayı yeme

Kizlar menumu utanarak yaziyorum
SABAH
1 rafadan yumurta
2 siyah zeytin
2 dilim tereyagli salcali ekmek
1 bardak şekerli cay
ARA
2 Hurma
OGLE
1 dilim salcali tereyagli ekmek
3 kasik börülce salatasi
AKSAM
1 tabak tarhana corbasi yarim dilim ekmekle
4-5 kasik kabakli havucli patates yemegi
2 catal kabak tatlisi
ARA
10 tane antep fistigi
10-15 tane soslu misir
2 tane sut dilimi
3-4 tane şekerli leblebi
10-15 tanede sade ve aci leblebi

Kahvaltı 2 dilim Salçalı ekmek olmasaydı daha iyiymiş ama kabul edilebilir bence 2. Ara çok olmuş soslu mısır bildiğim kadarıyla oldukça yağlı ve kalorili süt dilimi 1 tane olsaydı iyiydi

Kizlar selam h.sonu nöbetçiydim çok yogun geçti ancak bakabildim. Dünkü moral bozuklugu ile akşam çayın yanında yedikce yedim ikram biskuvi yarim halley saldirdim resmen moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum 100 gram vermisim epi topu

Ben de bugun kardesimdeydim kiramadim borek yedim, ama fazla kacirmamaya çalıştım. Morelini bozma bol su iç ve aksam bisey yememeye çalış canım

Iste bu yuzden yapamadim ben canim

Iste bu yuzden

Önce dünkü menum
Sabah. Bir simit 2 üçgen npeynir
Ogle. Kabak yemeği 4 yemek kaşığı yogurt 2 yaprak sarma beyaz tavuk eti tavada yagsiz baharatli 3 parca
Aksam. Çipura ızgara salata
Ara. Cozuttum ikram bisküvi en az 6-7 tane yarim halley yer fıstığı antep fıstığı ne ararsan var

Son düzenleme:
Menun gayet iyi canim cok kalorili degil sadece antep fistigi biraz kalorili ben bugun kardesimdeydim,kek börek yemek zorunda kaldim, ama abartmamaya çalıştım...

Sonra bugünkü menü
Sabah. Azicik sucuklu yumurta 2 küçük hamur kizartma peynir zeytin bir lokma balli ekmek
Ara. Bir dilim ananas
Aksam. Bir tabak kuru fasulye turp sogan bir lokma pirinç pilavı
Ara. Bir ikram bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…