Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla tebrıkler canım ben menuye patlamıs mısırı ındırdım mıdeye ve suyla sısırdım mıdemı leptın meptın hak getıre 4 saat tok duramadım bugun 3 saat sonra acıkmaya basladım essının sessız bogazından gecmemıstır canm

Canım menün gayet güzel ama akşam mümkünse ekmek yememeye çalış daha güzel sonuç alırsın diye düşünüyorum

Kayunvaldem lahana dolmasi ve bulgur pilavi yapmisaama ben tokum ac degilim pozundayim.kararliyim bu geceyi yemeden kapatucam insallah. Heyt be kim tutar beni.

Canım bir iki tane dolma yeseydin keşke sonuçta metabolizmana zararlı çok uzun süre aç bırakmak bünyeyi

Gayet güzel bir menü canım inşallah karşılığını haftaya çok güzel alırsın

Bu hafta herkes sıkıyor. Bakın bu hafta yılbaşı herkes coşacak bizim için fırsat

Aynen canım tabi biz çoşmayalım
Ben kendi adıma şöyle düşündüm o akşamı

Eşim büyük ihtimalle o gün yine 6 gibi gelir ( belki patron erken bile salabilir geçen sene öyle yapmıştı )
Akşam yemeği olarak çok
az ızgara tavuk yada köfte
Havuç ve turp salatası
Çok az çiğ köfte ama sadece marulla ( en fazla 3 tane )

Fındık, badem ve ceviz karışımıda TV karşısında otururken tabi en geç 8de yemeyi kesmiş olurum ve su ayran ikilisiyle devam ederim diye düşünüyorum

Hatta eğer eşim 6yi geçer gelmem dersede sabah kahvaltısından itibaren leptini uzatabileceğim kadar çok uzatırım Ayran içerek ki akşam leptine fırsat olmazsa gündüzden faydalanmış olayım

Tabi ertesi günde sıkı bir detoks vari menü düşünüyorum
Klasik Karatay Kahvaltısından sonra acıktıkça sırf cacık yemeyi düşünüyorum hem Leptin yeterince çalıştıktan sonra en hafif şekilde atlatmış olurum hemde yine uzun süre tok tutar

inşallah tatlım benim ya ağzından bal damlıyor : D

Kizlar teyzemle Eniştem almis simdi whatsaptan atti resimleri bayildim ya cinsiyetimiz her ne kadar kesinlesmesede kiz uzerine yogunlastilar bizimkiler
Eki Görüntüle 1351982

Oyyy çok tatlı inşallah sağlıkla doğsunda giyer minik prenses heee o prens olursa artık olmadı ikinciye saklarsın

Merhaba kızlar maalesef ancak fırsat buldum girmeye okul çıkışında doktorda randevu vardı ordan anneme geldim ordan fotograf cektirmeye gittik eve geldik yemek kızı uyut derken vakit bu oldu kiloma da bakamadım bu saatten sonrada bir işe yaramaz mervecim çok güzelmiş kızının cicileri kumaşı pelüş mu

Oyyy çok tatlı inşallah sağlıkla doğsunda giyer minik prenses heee o prens olursa artık olmadı ikinciye saklarsın
amin canım ınsallah aılede herkesın kafası karısmıs durumda cınsıyet netlesse neler alacaklarda kendılerını frenlıyorlar aynen dedıgın gıbı erkek olursa artık 2. gıydırırıım artıkk saglıkla dogsunda
gecmıs olsun canm onemlı bısey yoktur ınsallah kumasını bılmıyorum canm henuz elıme gecmedı teyzem whatsaptan attı polar gıbı duruyor ama resımden sormadım tatlım

Mervecim butik bebede kargo bedava güzel şeyler oluyor ben hep takip ettim ama abiden ciciler vardı
bakmakla yetınıyorum canım sımdılık cınsıyetımız bı kesınlesmedı erkek dendı sonra buyuk ıhtımal kız dendıgı ıcın ben bulasmıyorum sımdılık alısverıs ıcın yoksa kendımı tutamam

Kızlarrrrrrrrrr bana müsaade

Cadının oyuncaklarını toplayayımda bir iki çamaşır var serilecek onlarıda halledip yatayım artık malum sabah 6da yine gün başlıyacak benim için

Sabah çocukları Anneme bırakıp 10 gibi Bursaya doğru yola çıkacağız
Gidip eşimin kuzenine süprizimizi yapıp 1 gece kalıp döneceğiz ama yine cepten bakmaya çalışırım

Allaha emanet olun
kocaman öpüyorum

Sabah yine uğrarım sanırım yola çıkmadan

Görüşürüz iyi geceler :) su gibi git su gibi gel

N napcazgari canım sorularım var
1 ailenle mi kalıyorsun
2 kendi yemeğini kendin mi yapıyorsun
3 dışarıda yemek yiyor musun hangi öğünlerini yiyorsun
4 dukan kitabını okudun mu
ailemle kalmıyorum başka bir ilde okuyorum. 3 hafta sonra 1 aylıgına ailemin yanına gidicem.
Kendi yemeğimi çogunlukla kendim yapmaya çalışıyorum. ama bazen okulda yemek zorunda kalıyorum. ya da öğlen dışarı çıkıp gece 11 12 ye kadar eve gelemediğim zaman da dışarda yiyorum. (mesela yarın babaannem geliyor onu teyzeme götürcem orda ya bi sürü laf işiticem ya da pes edip onların yaptığı yemekten yiycem :/)
evet dukan kitabını okudum. kitabım var

Yulaf
Kepeği aldınmı canım.
Sabah kahvaltı hazırlarmısın yanında yiyecek taşıyormusun taşıyabilirmisin yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…