- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
çok haklısın canım katılıyorum dediklerine dün çok açtım yemekten önce bu cok tehlikeli oluyor işteMenün çok güzel leylacm amaaa keskee patatesle makarnayı birarada yemeseydin birini tercih etseydin çünkü makarnayı az yememissin kararnda yani yada makarnayı iki kaşıkla sınırlandrsaydn mükemmel olurdu tatlmm ama genelde cok iyi
kuzum kek dışında gayet güzel bence tadında bırakmışsın yediklerinimerhaba kızlar...aramıza yeni arkadaşlar gelmiş.
hoşgeldiniz kızlar...
haftasonum genelde yoğun geçiyor ama pazartesi günü tam gaz aranızdayım.
Dün yediklerim :
sabah 08.00: yarım simit
ara-öğlen 11.30 :
-3 dilim light kepekli ekmek
-1 yumurtadan omlet
-yarım kk peynir
-1 fincan az şekerli neskafe
ara :
-1 avuç cips (kız kardeşim almış,ben de yemem demedim :))
akşam :
-1 kase yuvalama çorbası
-1 orta boy lahmacun
-yeşillik
ara :
-1 dilim hazır kek
su 1.5 lt
kızlar listeye göre çok abarttım ama sabah tartıldığımda kilom 72.5 idi :))
yani cumaya göre 200 gr ekside çıktım.İnanmadım 4-5 kere tartıldım ama doğru valla :))))
iki öğün mü yapıyorsun tatlım? gayet iyi benceMenü bildirimim;
Sabah;
*yumurtalı yeşil soğan kavurması (1 yumurtalı)
*1 muz
*1 bardak su
Akşam;
*1 kase cevizli havuç tarator
*1 tabak kıymalı karnabahar
*Bir avuç fındık-ceviz
*Bir ayvanın 6 da 1 i
*2 çatal şalgam turşusu
*2,5 bardak su (yatana kadar içmeye devam :))
Bugün 55.8 di kilom :)
afiyet olsun canım güzelMerhaba arkadaşlardışarıdaydım yeni geldim eve :) bugünkü menümü yazayım:
Sabah
1 dilim ekmek, 1 yumurta, cok az peynir, 3 yeşil zeytin, 1 çay kaşığı bal
aksam:
1 porsiyon ızgara et, salata çok az lavaş ekmeği
3 bardak su :)
canım ben kaçamak yaptığımda yeşil çay ve bol su içerim...bu arada tanışmışmıydık ben Leyla, 66 kiloyum hedef 55kızlar babaannemin zoruyla gittiğimiz bi ziyarette simit poğaçayı reddettim. ardından çerez teklifi onu da reddettim. daha sonra da çikolatalı kek teklifi?? babaannem kızım sabahtan beri dışardayız kan şekerin düşcek diye mırıldanıp bana bi kaç defa gözlerini belertip bakınca yemek zorunda kaldım. bir dilim kek(( evet 12 gün aradan sonra ilk kaçamak. ama olabilir bi daha olmasına da izin vermemeye çalışıcam şimdi ben bunu nasıl telafi edicem onu söyleyin bana ( yogurt mu yesem akşam sadece ya da bu aksam ve yarın bütün gün sadece yogurt mu yesem biriniz yardım edin lütfen yoksa kafayı yiycem
wanted olmamış onun dışında çok iyi amaMENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta
70 kalori
ARA
wanted
160 kalori
ÖĞLE
1 tabak yeşil fasulye
5kaşık bulgur pilavı
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt
320 kalori
ARA
2 mandalina
70 kalori
AKŞAM
Kıymalı yumurta
yoğurt
320 kalori
Toplam 940 kalori
2.5 litre su
canım akşamki ara dışında utnılacak bir şey yok bence :)Kizlar menumu utanarak yaziyorum
SABAH
1 rafadan yumurta
2 siyah zeytin
2 dilim tereyagli salcali ekmek
1 bardak şekerli cay
ARA
2 Hurma
OGLE
1 dilim salcali tereyagli ekmek
3 kasik börülce salatasi
AKSAM
1 tabak tarhana corbasi yarim dilim ekmekle
4-5 kasik kabakli havucli patates yemegi
2 catal kabak tatlisi
ARA
10 tane antep fistigi
10-15 tane soslu misir
2 tane sut dilimi
3-4 tane şekerli leblebi
10-15 tanede sade ve aci leblebi
ah canım ya işte bu yüzden kiloluyuz ya ruh halimize göre yemeğe saldırıyoruz...Kizlar selam h.sonu nöbetçiydim çok yogun geçti ancak bakabildim. Dünkü moral bozuklugu ile akşam çayın yanında yedikce yedim ikram biskuvi yarim halley saldirdim resmen moralim çok bozuk o kadar dikkat ediyorum 100 gram vermisim epi topu
offfssss halbuki onlara kadar çok iyiymişÖnce dünkü menum
Sabah. Bir simit 2 üçgen npeynir
Ogle. Kabak yemeği 4 yemek kaşığı yogurt 2 yaprak sarma beyaz tavuk eti tavada yagsiz baharatli 3 parca
Aksam. Çipura ızgara salata
Ara. Cozuttum ikram bisküvi en az 6-7 tane yarim halley yer fıstığı antep fıstığı ne ararsan var
gayet iyiSonra bugünkü menü
Sabah. Azicik sucuklu yumurta 2 küçük hamur kizartma peynir zeytin bir lokma balli ekmek
Ara. Bir dilim ananas
Aksam. Bir tabak kuru fasulye turp sogan bir lokma pirinç pilavı
Ara. Bir ikram bisküvi
afiyet olsun tatlımbu günkü menüm
sabah 9 gibi 1 tam haşlanmıs yumurta ve 1 yumurtanın beyazı
2 adet hindi füme
1 dilim peynir
ara
1 bardak yağsız sütten nescafe
ara
1 dilim kek (beni vazgeçiremeyecek)
ara
1 bardak yağsız sütten nescafe
akşam
150 g kadar kıyma ve yumurta
Evet şimdilik iyi gidiyor teşekkür ederim :)iki öğün mü yapıyorsun tatlım? gayet iyi bence
Canim moralini hic bozma sen hamilesin ve kilo veriyorsun ben 18 kilo almıştım demekki bebeğin canı biraz kuruyemiş ve süt dilimi istemiş şimdi düşünme yediklerini bol bol su ve yeşil çay iç canımKizlar menumu utanarak yaziyorum
SABAH
1 rafadan yumurta
2 siyah zeytin
2 dilim tereyagli salcali ekmek
1 bardak şekerli cay
ARA
2 Hurma
OGLE
1 dilim salcali tereyagli ekmek
3 kasik börülce salatasi
AKSAM
1 tabak tarhana corbasi yarim dilim ekmekle
4-5 kasik kabakli havucli patates yemegi
2 catal kabak tatlisi
ARA
10 tane antep fistigi
10-15 tane soslu misir
2 tane sut dilimi
3-4 tane şekerli leblebi
10-15 tanede sade ve aci leblebi
Aynen canim daha önce benden şişman olup şimdi daha zayıf olan arkadaşlarımlaggörüşünde moralim bozuluyo[/QUOTE][QUOTEcanım unadimleyla, post: 38556800, member: 644095"]bugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....
Güzel ama öğlen çok olmuş akşamı sadece çayla geçirmişsin bu seni zorlayabilirBugunki menum
sabah ac karna limonlu ılık su
kahvalti 3 kaşık menemen, peynir, zeytin, 2 cay kaşığı pekmez, 2 dilim ekmek, 1 bardak meyve çayı
ara
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
3 adet börek, sekersiz cay, 2 dilim kek
Akşam
1 bardak şekersiz çay
Öğlen biraz fazla olmuş ama akşam dengelemissin güzelselam millet menümü paylaşıp geçmişe gideceğim :)
sabah: 1,5 dilim kızarmış tb, salça, 1 kk peynir biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 milföy böreği, 3 köfte yanında az kızartmalardan, yarım dilim dilim tb,
ara: 1 mandalina
ara: orta türk kahvesi 1 çay
akşam: 1 kase mercimek çorba, 3 kaşık keten tohumlu yulaflı yoğurt
ara: yeşil çay içeceğim
bol su
Gayet güzel canim bravoselam millet menümü paylaşıp geçmişe gideceğim :)
sabah: 1,5 dilim kızarmış tb, salça, 1 kk peynir biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 milföy böreği, 3 köfte yanında az kızartmalardan, yarım dilim dilim tb,
ara: 1 mandalina
ara: orta türk kahvesi 1 çay
akşam: 1 kase mercimek çorba, 3 kaşık keten tohumlu yulaflı yoğurt
ara: yeşil çay içeceğim
bol su
bugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....
Canim Oglen biraz kalorili yedigim icin aksam yemedim. Cok sukur fazla zorlanmadim. Zorlansaydim bir elma yiyecektim :)Güzel ama öğlen çok olmuş akşamı sadece çayla geçirmişsin bu seni zorlayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?