Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam millet menümü paylaşıp geçmişe gideceğim :)

sabah: 1,5 dilim kızarmış tb, salça, 1 kk peynir biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase mercimek çorba, 1 milföy böreği, 3 köfte yanında az kızartmalardan, yarım dilim dilim tb,
ara: 1 mandalina
ara: orta türk kahvesi 1 çay
akşam: 1 kase mercimek çorba, 3 kaşık keten tohumlu yulaflı yoğurt
ara: yeşil çay içeceğim

bol su

çok haklısın canım katılıyorum dediklerine dün çok açtım yemekten önce bu cok tehlikeli oluyor işte
kuzum kek dışında gayet güzel bence tadında bırakmışsın yediklerini
iki öğün mü yapıyorsun tatlım? gayet iyi bence
afiyet olsun canım güzel
canım ben kaçamak yaptığımda yeşil çay ve bol su içerim...bu arada tanışmışmıydık ben Leyla, 66 kiloyum hedef 55
wanted olmamış onun dışında çok iyi ama
canım akşamki ara dışında utnılacak bir şey yok bence :)
ah canım ya işte bu yüzden kiloluyuz ya ruh halimize göre yemeğe saldırıyoruz... bazen gitmez kilolar uzun süre sonra düşünmediğin anda incelirsin sabret ve dua et ve de çok düşünmemeye çalış tek yapmaman gereken şey yemeğe sarılmak
offfssss halbuki onlara kadar çok iyiymiş
Sonra bugünkü menü
Sabah. Azicik sucuklu yumurta 2 küçük hamur kizartma peynir zeytin bir lokma balli ekmek
Ara. Bir dilim ananas
Aksam. Bir tabak kuru fasulye turp sogan bir lokma pirinç pilavı
Ara. Bir ikram bisküvi
gayet iyi
afiyet olsun tatlım

bugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....

[QUOTEcanım unadimleyla, post: 38556800, member: 644095"]bugün önceki okulumda birlikte çalıştığım bir arkadaşımla buluştuk başka ilde görev yapıyor artık...bir ara ikimiz de kilo almıştık onu bir gördüm göbek gitmiş üst bacaklar incecik nasıl formda, ben desen 66 ile nasıl görünebilirim her yanım tombik of kızlar ama iyi oldu onunla görüşmek bir kez daha dank etti ve daha da isteğim hırsım arttı....[/QUOTE]
Aynen canim daha önce benden şişman olup şimdi daha zayıf olan arkadaşlarımlaggörüşünde moralim bozuluyo

Canim moralini hic bozma sen hamilesin ve kilo veriyorsun ben 18 kilo almıştım demekki bebeğin canı biraz kuruyemiş ve süt dilimi istemiş şimdi düşünme yediklerini bol bol su ve yeşil çay iç canım

[QUOTEbaşarılı iz_, post: 38554422, member: 623705"]MENÜM
KAHVALTI
1 haşlanmış yumurta

70 kalori

ARA
wanted

160 kalori

ÖĞLE
1 tabak yeşil fasulye
5kaşık bulgur pilavı
1 kase marul salatası
4 kaşık yoğurt

320 kalori

ARA
2 mandalina

70 kalori

AKŞAM
Kıymalı yumurta
yoğurt

320 kalori

Toplam 940 kalori

2.5 litre su
[/QUOTE]
Gayet basarili caglacim hatta yatarken acikirsan bir kaç kaşık yoğurt ye bence

Bugunki menum
sabah ac karna limonlu ılık su
kahvalti 3 kaşık menemen, peynir, zeytin, 2 cay kaşığı pekmez, 2 dilim ekmek, 1 bardak meyve çayı
ara
1 bardak şekersiz çay
Öğlen
3 adet börek, sekersiz cay, 2 dilim kek
Akşam
1 bardak şekersiz çay

Aynen canim daha önce benden şişman olup şimdi daha zayıf olan arkadaşlarımlaggörüşünde moralim bozuluyo[/QUOTE]
moralimizi bozmayıp hırs yapmak lazım :) biz de başarabiliriz

Güzel ama öğlen çok olmuş akşamı sadece çayla geçirmişsin bu seni zorlayabilir

Öğlen biraz fazla olmuş ama akşam dengelemissin güzel

Gayet güzel canim bravo

Nazil yapmış canim sordunmu

Çok yorgunum yaa uykum var patates kasesi yapmak istiyorum ama yapamadım. Poğaçalarım kabarmadı istediğim şekli veremedim. Metehan bir yandan ağlıyor hamurlar ortada zor bir gün oldu. Pasta umarım güzel olur
İçine fıstık istedim acı fıstık var koyalımmı diye soruyor bide tanıdık

Pastayı k"yst38, post: 3855canım be member: yaptım "]Çok yorgunum yaa uykum var patates kasesi yapmak istiyorum ama yapamadım. Poğaçalarım kabarmadı istediğim şekli veremedim. Metehan bir yandan ağlıyor hamurlar ortada zor bir gün oldu. Pasta umarım güzel olur
İçine fıstık istedim acı fıstık var koyalımmı diye soruyor bide tanıdık[/QUOTE]
Pastayi kime yaptiriyorsun canim ben kendim yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…