- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
selin in kilosu en az ona gönderelim kalanları canım :) :) :)Menü yazsam iyide bende pek hatırlamıyorum.
Kahvaltı yapmadım. Saat 3e kadar ikramlıklardan atıştırdım. Eşim 8 de geldi. İkram tabağımdakilerden yedim otur kalk. Servise bak mutfağı topla. Kalori bazında yüksek aralıklı yedim gece hala açtım. Sabah uyandığımda kalanları ne yapacağım diye kaygıya düştüm.
Kuru olanlar buzluğada patates havuç ve bal kabapı topları var onları ne yapayım. Buzluğa girince tadı bozulmazmıselin in kilosu en az ona gönderelim kalanları canım :) :) :)
Günaydın kızlar
Bugün nerdeyse +2kg çıktım. Parmaklarım kapanmıyor hiç yataktan çıkasım yoktu ama küçük sagolsun
Menü yazsam iyide bende pek hatırlamıyorum.
Kahvaltı yapmadım. Saat 3e kadar ikramlıklardan atıştırdım. Eşim 8 de geldi. İkram tabağımdakilerden yedim otur kalk. Servise bak mutfağı topla. Kalori bazında yüksek aralıklı yedim gece hala açtım. Sabah uyandığımda kalanları ne yapacağım diye kaygıya düştüm.
Kuru olanlar buzluğada patates havuç ve bal kabapı topları var onları ne yapayım. Buzluğa girince tadı bozulmazmı
Milföylü börek yaptım herkes tandır böreği sandı tavsiye ederim. Yiyeceklerin birazını misafirlere verdim kalanlarıda ben kullanacağım imha etmeye kıyamıyorum nimet sonuçta. Pastada dediğim gibi çok hoş değildi
canım pasta olarak akyel inkiler çok taze oluyo siparşi alacağın gün yapıp veriyorlar geçen sene orda resimli pasta yaptırmıştım çook güzeldi küçüğün doğum günü için tavsiye ederim.Kuru olanlar buzluğada patates havuç ve bal kabapı topları var onları ne yapayım. Buzluğa girince tadı bozulmazmı
Milföylü börek yaptım herkes tandır böreği sandı tavsiye ederim. Yiyeceklerin birazını misafirlere verdim kalanlarıda ben kullanacağım imha etmeye kıyamıyorum nimet sonuçta. Pastada dediğim gibi çok hoş değildi
Gunaydin kizlar hafta sonuna rağmen tartida gördüğüm rakam beni çok mutlu etti cuma gününden -300 gramdayim tabi hafta içi almazsam super
Eki Görüntüle 1354389
gayet guzel bı menu olmus tatlımm tebrıklerBenim menum ise şöyle
Sabah. 1 haşlanmış yumurta domates peynir zeytin ceyrek ekmegin yarisina sucuklu tost
Ara. 1 haşlanmış yumurta 1 fincan beyaz çay
Ara. 1 elma
Akşam. Bir tabak kuru fasulye bol salata
Birazdan yürüyüş yaparım
halley gazoz hem makarna hem patatates bol sekerlı ve karbonhıdratlı bı menu olmus ama yınede gayet guzelMenum
sabah
zeytin, peynir,1 haslanmis yumurta, 1 kirmizi biber,1 kaşık sürme peynir, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek
Ara
1 bardak şekersiz çay, 1 tane halley
Öğlen
1 küçük pasta tabaginda Kıymalı makarna, bol limonlu salata,
1 bardak gazoz
Akşam
4 yk kiymali makarna, 1 tabak limonlu patates salatası, biraz acı biber turşusu
birazdan sekersiz cay icecem
facede gordum fotograflarınızı canım masallah cok guzel cıkmıssınız valla ıskendere bende hayır dıyemezdım ıskenderın anavatanına gıdıpSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür evime gelebildimmmmm
Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdikve ben taaaa Bursaya gittiğim halde İskender yemeden döndüm üstelik hiççç pişman olmadım yemediğime aksine eşimin aklına gelmesin diye dua ettim
Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettimYola çıktığımızda kahvaltı üzerinden 2 saat geçmişti ve 4 saat yolumuz sürdü hatta yol boyunca sadece ayran içtim hafif acıkma hissedince
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yediama ben kesinlikle onlara uymadım ve sadece uslu usulu sodamı ve şekersiz kahvemi içtim
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordumitiraf ediyorum ama şükür sonradan uymadım şeytana ve gece eşimin halası bir hayran kaldı azimime hatta bir ara ona bile karatayı anlattım ve o bile aslında yapılabilir bir beslenme yaa ama işte ben ekmeksiz yapamıyorum dedi kendisi bir oturuşta yarım ekmek yer kahvaltıda ve yinede ince
Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı
Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktıkşükür İstanbula gelene kadar trafik yoktu ama tabi İstanbul il sınırından girince Trafik felaketti ama yinede geç geldik sayılmaz
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık
Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim
Valla özlemişim buraları zaten aklım hep buradaydı acaba kim ne yazdı diye
Geçmişi de bir çırpıda göz gezdirerek bitirdim yoksa aklım kalırdı
Menülere tek tek menü yapamadım ama cidden menüler git gide düzeliyor ve menü paylaşımları gerçekten güzel ve çoğalmaya başlamış
İki gün yapamadım ama yarından itibaren yine devam ediyorum Allahın izniyle
Sizler neler yaptınız
bugunle dengelersın tatlım benımMerhaba kızlar bugün ki kalori 1583 .maalesef çok yedim pişmanım
dukan dısına cıkmıssın canmYok canım beyaz un beyaz şekerden kekti :/
esSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Şükür sabah yine 06:15de uyanabildimbüyük kızı okula uğurladıktan sonrada hemen şekersiz sabah kahvemi yaptım ve kendimi buraya attım
Kahvemi içip hazır cimcime uyurken şöyle sıcak bir duş alayım kendime gelmek için sonrada hemen kahvaltı
Bugün biraz iş yapıp sonrada küçük kuzumla öğlende spor yapmaya niyetliyim
Kesinlikle toparlamam lazım yumuş yerlerimihem daha çok belli olur kilo verdiğim
canım nıce senelere kuzuy ınsallaah ,gecmıs olsun ınsallah toparlarsın bı an oncegünaydın kızlar
nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim.dün kızımın doğum güünü vardı.acayip yoruldum.şuanda beynim kazan gibi çok geç yattım nasıl ders anlatıcam bilemiyorum çok fenayım çoook.
benden az yemıssın canm dun benım masallahım var dı hafta ıcı telafı edersın ınsallahdünkü menümü utanarak yazıyorum kzımın doğum günü dolayısıyla cozuttum
sabah
biraz peynir
1 yumurta
çok az sucuk içi
1 dilim ekmek
ara
1 muz
öğle
1 dilim börek
akşam
2 dilim ekmek
biraz sucuk içi
yatana kadar
5-6 tane sarma
1/2 yaş pasta
1 börek
1 tuzlu kurabiye
toplam kalori 1600 civarı :)
su çok az
hareket bütün gün ayaktaydım.
bu arada kızlar cumartası diyetisyene gittiğimde doktorun verdiği ilacı söyledim oo çook iyi dedi o ilaçla insülin direnciniz kırılacak hemen kilo vereceksiniz dedi inşallah yaaa.bu arada cuma tartılamamıştım ya cumartesi diyetisyende aynı çıktım inşallah bu hafta hedef 500 gr.
hafta sonu cok ayaktaydın canm odem olmustur bıde pasta borekte yenınce normal toparlarsın bı ıkı gune rabbım nıce seneler nasıp etsın ınsallahGünaydın kızlar
Bugün nerdeyse +2kg çıktım. Parmaklarım kapanmıyor hiç yataktan çıkasım yoktu ama küçük sagolsun
dırek hepsını buzluga at canım hıc bısey olmuyor tatlarında ılk gun kı gıbı cıkıyorlarMenü yazsam iyide bende pek hatırlamıyorum.
sorma canım babaannem yakıyor benıSüpersin canımmmm valla şu Babannenin suikastları olmasa eminim sen doğuma kadar bir 5 - 6 kg daha bile verirsin
Maşallah subhanallah canıminşallah hep böyle devam ederde doğumdan fıstık gibi çıkarsın emzirirkende kalan 3 - 5 kgyuda verince ohhhh senden iyisi yok
selin in kilosu en az ona gönderelim kalanları canım :) :) :)
Süpersin canımmmm valla şu Babannenin suikastları olmasa eminim sen doğuma kadar bir 5 - 6 kg daha bile verirsin
Maşallah subhanallah canıminşallah hep böyle devam ederde doğumdan fıstık gibi çıkarsın emzirirkende kalan 3 - 5 kgyuda verince ohhhh senden iyisi yok
bızımde alt kattakıler cok fena tv sesını bı acıyor sabahın 8 de sorma bangır bangır aksamları cok duymuyoruz seslerını 11-12 ye kadar tv acık oluyor bızımde genelde ıkı kız kardesın kavgaları kapı carpmaları adamın yaptıgı telefon konusmalarından tut hepsı duyuluyor hatta bazen gece uykudan onların telefon tıtresımıne uyanıyorumGünaydın kızlaarrr yeni kalktm hala ayıkmş değilim dün gece biraz vukuatlıydı üst komşuda çok şikayetçiyiz çok sesleri geliyo pat küt bişeyler düşüp duruyo ama bir degil iki değil her daim yani sabahtan bi başlıyo deli kadn aksam 8 lere 9 lara kadar elektrik süpürgesi açık beynimiz şişiyo uyyamıyrz resmen dün 10 buçuk ta yattk güzelce yine üstten ses gelip duruyo anam bi sabret iki sabret yok ses kesilmiyo mübarek napıyonuz gece gece saat 12 oldu daha uyyamadk bir iki vurduk yukarıya sonra onlarda aşşağıya vurdular eşim dayanamadi polisi aradi geldi polis şikayet galan filan bizim yatma taa 2 yi buldu hala kafam kazan gibi
bızımde alt kattakıler cok fena tv sesını bı acıyor sabahın 8 de sorma bangır bangır aksamları cok duymuyoruz seslerını 11-12 ye kadar tv acık oluyor bızımde genelde ıkı kız kardesın kavgaları kapı carpmaları adamın yaptıgı telefon konusmalarından tut hepsı duyuluyor hatta bazen gece uykudan onların telefon tıtresımıne uyanıyorumbızım teller sanıp sanırsın duvar degılde aramızde bı perde var
merhaba canım nasıl olsun bı yandan nette ders calısıyorum bı yandan kk da sohbet sen nasılsınMERHABA KIZLAR NASILSINIZZZZ :)
duvarlardan kaynaklanıyor sanırım canm ses yalıtımları ıyı olmadıgı ıcın ılk bız ust kattan gelıyor sandık ama ustumuzde yaslı teyzeyle dede oturuyormus sonra anladıkkı alttan gelıyor tanımıyorumda kımdır ne dır kapıda gordulermı konusmazlar selam sabah yok bı karsı komsum var konustugun gorustugum 6-7 ay oldu kımseyı tanımıyorum apartmandaAyy sorma merve yaa ben kardes kavgalarini saymıyorum bile adamn gecenin köründe esiyle cocuklarna bağrmalarini hiç saymıyorum gerçekten sinir bozucu yaa bir buçuk ay oldu bunlar tasinali diger komsularn hiç sesleri gelmiyodu ne güzel
merhaba canım nasıl olsun bı yandan nette ders calısıyorum bı yandan kk da sohbet sen nasılsın
duvarlardan kaynaklanıyor sanırım canm ses yalıtımları ıyı olmadıgı ıcın ılk bız ust kattan gelıyor sandık ama ustumuzde yaslı teyzeyle dede oturuyormus sonra anladıkkı alttan gelıyor tanımıyorumda kımdır ne dır kapıda gordulermı konusmazlar selam sabah yok bı karsı komsum var konustugun gorustugum 6-7 ay oldu kımseyı tanımıyorum apartmanda
okuyorum canım fen ve teknolojı ogretmenlıgı 4 . senemne dersi çalışıyorsun canım okuyormusun :)
Yok canım karabuğday yapıyorum bugün. Benimki duru markaymış menşei kazakistanmış. Bugün yaparken aklıma geldi. Olanı biteni attım buzluğa komşuya gitsem diyorum. İkramlıklarımıda götürürüm sonra boş tabağım gelir nasıl fikir :)Canım o artıya takılma eminim ödemdir sonuçta baya bir koşturdun hazırlıklar için ve denge bir kere şaşınca tepki veriyor
Canım kalanları sakın bitiriceğim diye yeme
At buzluğa emin ol kızkardeşim yaş pasta bile atmıştı buzluğa bir ara ( doğumgününden kalan ) ve 2 ay sonra tekrar çıkarttı inan tadı hiç değişmedi aksine daha güzel oldu iyice çözülmeden Dondurma gibi gelmişti bize
Benim çakma elti valla ne bulsa atıyor buzluğa hatta en son ben onlara bir ara koca bir kap arpa şehriye salatası yapmıştımda kalanını yememek için buzluğa atmış inan çıktığında hala tadı aynı güzellikteydi dedi
Bal kabağı toplarınıda atabilirsin buzluğa olmadı çıktığında baktın hafif çıvıklaşmış ( ki sanmıyorum öyle olacağını ) hemen iyice püre haline getirip çok az şekerli bir muhallebi yapıp üzerine ince ince o püreden dökebilirsin hem farklı bir lezzet olur hemde görüntü müthiş olur
Havuç patateste atabilirsin buzluğa çıkardığında onada birşey olmayacağına eminim
Bir an önce at bence yoksa bir tane bir tane derken düzenin bozulurbak ne güzel 2li hanelere yaklaşmışken kendini baltalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?