Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selin in kilosu en az ona gönderelim kalanları canım :) :) :)

selin in kilosu en az ona gönderelim kalanları canım :) :) :)
Kuru olanlar buzluğada patates havuç ve bal kabapı topları var onları ne yapayım. Buzluğa girince tadı bozulmazmı
Milföylü börek yaptım herkes tandır böreği sandı tavsiye ederim. Yiyeceklerin birazını misafirlere verdim kalanlarıda ben kullanacağım imha etmeye kıyamıyorum nimet sonuçta. Pastada dediğim gibi çok hoş değildi

Günaydın kızlar
Bugün nerdeyse +2kg çıktım. Parmaklarım kapanmıyor hiç yataktan çıkasım yoktu ama küçük sagolsun

Canım o artıya takılma eminim ödemdir sonuçta baya bir koşturdun hazırlıklar için ve denge bir kere şaşınca tepki veriyor

Canım kalanları sakın bitiriceğim diye yeme
At buzluğa emin ol kızkardeşim yaş pasta bile atmıştı buzluğa bir ara ( doğumgününden kalan ) ve 2 ay sonra tekrar çıkarttı inan tadı hiç değişmedi aksine daha güzel oldu iyice çözülmeden Dondurma gibi gelmişti bize
Benim çakma elti valla ne bulsa atıyor buzluğa hatta en son ben onlara bir ara koca bir kap arpa şehriye salatası yapmıştımda kalanını yememek için buzluğa atmış inan çıktığında hala tadı aynı güzellikteydi dedi
Bal kabağı toplarınıda atabilirsin buzluğa olmadı çıktığında baktın hafif çıvıklaşmış ( ki sanmıyorum öyle olacağını ) hemen iyice püre haline getirip çok az şekerli bir muhallebi yapıp üzerine ince ince o püreden dökebilirsin hem farklı bir lezzet olur hemde görüntü müthiş olur
Havuç patateste atabilirsin buzluğa çıkardığında onada birşey olmayacağına eminim

Bir an önce at bence yoksa bir tane bir tane derken düzenin bozulur bak ne güzel 2li hanelere yaklaşmışken kendini baltalama

canım pasta olarak akyel inkiler çok taze oluyo siparşi alacağın gün yapıp veriyorlar geçen sene orda resimli pasta yaptırmıştım çook güzeldi küçüğün doğum günü için tavsiye ederim.

Gunaydin kizlar hafta sonuna rağmen tartida gördüğüm rakam beni çok mutlu etti cuma gününden -300 gramdayim tabi hafta içi almazsam super
Eki Görüntüle 1354389

Süpersin canımmmm valla şu Babannenin suikastları olmasa eminim sen doğuma kadar bir 5 - 6 kg daha bile verirsin
Maşallah subhanallah canım inşallah hep böyle devam ederde doğumdan fıstık gibi çıkarsın emzirirkende kalan 3 - 5 kgyuda verince ohhhh senden iyisi yok

gayet guzel bı menu olmus tatlımm tebrıkler
halley gazoz hem makarna hem patatates bol sekerlı ve karbonhıdratlı bı menu olmus ama yınede gayet guzel

facede gordum fotograflarınızı canım masallah cok guzel cıkmıssınız valla ıskendere bende hayır dıyemezdım ıskenderın anavatanına gıdıp yemeden donmezdım herhalde tebrık ederım kuzumm
Merhaba kızlar bugün ki kalori 1583 .maalesef çok yedim pişmanım
bugunle dengelersın tatlım benım
Yok canım beyaz un beyaz şekerden kekti :/
dukan dısına cıkmıssın canm ama dıkkat dukan bozulmaya gelmeyen bı dıyet
es
masallah valla canm dun yoldan geldın buggunde erkenden kalmıssın ben sabah 6.30 da namaz kılıp tekrar yatıyorum valla 9-10 buluyor kalkmam
canım plateste yapabılırsın sıkılasmak ıcın ılk yapmaya basladıgımda cok zorlamıstı benı hala daha tam anlamıyla yapmıyorm
canım nıce senelere kuzuy ınsallaah ,gecmıs olsun ınsallah toparlarsın bı an once
benden az yemıssın canm dun benım masallahım var dı hafta ıcı telafı edersın ınsallah
Günaydın kızlar
Bugün nerdeyse +2kg çıktım. Parmaklarım kapanmıyor hiç yataktan çıkasım yoktu ama küçük sagolsun
hafta sonu cok ayaktaydın canm odem olmustur bıde pasta borekte yenınce normal toparlarsın bı ıkı gune rabbım nıce seneler nasıp etsın ınsallah
dırek hepsını buzluga at canım hıc bısey olmuyor tatlarında ılk gun kı gıbı cıkıyorlar
sorma canım babaannem yakıyor benıannem burdayken onla daha cok sebze yemeklerı yıyorduk babaannem geldı hamur ıslerımız cogaldı .. ınsallahh canım ya bebek alsın kılolarıda ben almayayım kac gram oldu cok merak edıyorum en son 513 gramdı kılo alıyordur ınsalahh herhalde dogumdan sonra bı sıkılasmam kalacak cunku suan acayıp sarkmıs durumdayım

Günaydın kızlaarrr yeni kalktm hala ayıkmş değilim dün gece biraz vukuatlıydı üst komşuda çok şikayetçiyiz çok sesleri geliyo pat küt bişeyler düşüp duruyo ama bir degil iki değil her daim yani sabahtan bi başlıyo deli kadn aksam 8 lere 9 lara kadar elektrik süpürgesi açık beynimiz şişiyo uyyamıyrz resmen dün 10 buçuk ta yattk güzelce yine üstten ses gelip duruyo anam bi sabret iki sabret yok ses kesilmiyo mübarek napıyonuz gece gece saat 12 oldu daha uyyamadk bir iki vurduk yukarıya sonra onlarda aşşağıya vurdular eşim dayanamadi polisi aradi geldi polis şikayet galan filan bizim yatma taa 2 yi buldu hala kafam kazan gibi

Banucum bisey sorcam iskender yememissin ya sadece etinden yesen karataya uygun olmuyor mu

bızımde alt kattakıler cok fena tv sesını bı acıyor sabahın 8 de sorma bangır bangır aksamları cok duymuyoruz seslerını 11-12 ye kadar tv acık oluyor bızımde genelde ıkı kız kardesın kavgaları kapı carpmaları adamın yaptıgı telefon konusmalarından tut hepsı duyuluyor hatta bazen gece uykudan onların telefon tıtresımıne uyanıyorumbızım teller sanıp sanırsın duvar degılde aramızde bı perde var

Ayy sorma merve yaa ben kardes kavgalarini saymıyorum bile adamn gecenin köründe esiyle cocuklarna bağrmalarini hiç saymıyorum gerçekten sinir bozucu yaa bir buçuk ay oldu bunlar tasinali diger komsularn hiç sesleri gelmiyodu ne güzel

Ayy canım da hic bisey istemiyo geç kalktm ya metabolizma daha fazla beklemez ben gidim kahvaltı hazrlaym

MERHABA KIZLAR NASILSINIZZZZ :)
merhaba canım nasıl olsun bı yandan nette ders calısıyorum bı yandan kk da sohbet sen nasılsın
duvarlardan kaynaklanıyor sanırım canm ses yalıtımları ıyı olmadıgı ıcın ılk bız ust kattan gelıyor sandık ama ustumuzde yaslı teyzeyle dede oturuyormus sonra anladıkkı alttan gelıyor tanımıyorumda kımdır ne dır kapıda gordulermı konusmazlar selam sabah yok bı karsı komsum var konustugun gorustugum 6-7 ay oldu kımseyı tanımıyorum apartmanda

ne dersi çalışıyorsun canım okuyormusun :)

Yok canım karabuğday yapıyorum bugün. Benimki duru markaymış menşei kazakistanmış. Bugün yaparken aklıma geldi. Olanı biteni attım buzluğa komşuya gitsem diyorum. İkramlıklarımıda götürürüm sonra boş tabağım gelir nasıl fikir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…