Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün yine tatliya dayanamadim bi dünya tatli şeyler aldim henüz yemedim ama ne kadar daha yemem bilmiyorum

Bende alıcam eşime söyledim tamam dedi düzenli kullanırsam işe yarıcanı düşünüyorum

Seninki hangi marka canm iyi mi kaca aldn bide:)

Merhaba kızlar bugünkü menüm:
Sabah: 1 elma
Öğle: 1 dilim armut 2 poğaça
Aksam: biraz sonra 1 tabak bamya yemeği yiyeceğim
Vaay sabahı biraz daha destekle canım onun dışında çok güzel

Menü bildirimim;
Sabah:
*yarım nar
*1 muz
*biraz peynir
*2 çatal kısır
*1 dilim ayva
*1 bardak su
Akşam:
*sebzeli yumurta(ıspanak,brokoli,karnabahar,1 yumurta)
*1 mandalina
*1 çay tabağı kadar yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
*1 çay tabağı kadar marul salatası
*yatana kadar su

Bugün 55.0 geldim 300 gr daha vermişim :)

Gayet güzel hep sağlıklı şeyler yemissin beğendim

Ne diyeti yapıyorsun.
Hani protein
Bence çok az yemişin kıtlık oluşturacaksın bünyende.
Protein almadığın içinde kas kaybın olacak
Çok hain gördüm kendimi

Öğlen nerde.
Ya ben anlamıyorum galiba ...

Dahiliyeye gittim ilaçlar işe yarıyor dedi
Çok sevindim canm hadi gözün aydin
Canim hic bisey yememissinki sen sabah en önemli ogün elmayla gecirtirmissin öğlen desen oda öyle daha saglikli menüler olmali vücut kitliga girecek
çok değişik bi menu olmuş canm kahvaltina gore aksam yemeğin daha iyi olmuş sanki

Berbat bir menü geliyor kizlar
SABAH
kavurulmus yagsiz et
2 siyah zeytin
1 dilim tereyagli salcali ekmek(avucumun içi kadar)
1 bardak şekerli cay
OGLE
1 büyük patates (hasmala kizartma arasi)
AKSAM
1 tabak pilav
Kurubiberli sarimsak et güveç (pilavin üstünde)
4 te 1 sogan
1 bardak karisik meyve suyu
YEMEK SONRASİ
1 dilim franbuazli pasta

ayyy sahı kızlar bugun u zamandır gıtmedıgım bı market vardı oraya gıttım abur cubur almayaorda bı bayan vardı benım dugum zamanı dogum yapacaktı herneyse bugun uzun sureden sonra ılk defa gordum ve bana dedıgı sey cok zayıflamıssın dedı o kadar mutlu oldumkı hele 6 aylık hamıle oldugumu soyleyınce hıc ınanmadı

Hiç de berbat degil ama keşke pasta olmasaydı neyse ben eleştiri hakkına sahip değilim biraz önce dayanamadım 2 Tulumba tatlısı yedim

Hiç de berbat degil ama keşke pasta olmasaydı neyse ben eleştiri hakkına sahip değilim biraz önce dayanamadım 2 Tulumba tatlısı yedim
keske olmasaydı o pasta ama dayanamadım ındırdım mıdeye sımdı o kadar pısmanım kı tatlıya karsı bı zaafım olustu bogazımı tutamıyorum

Cikolataya kurban gittim ve kolom durdu bu beni sinir ediyooooo son 3 kiloyu ben 3 ayda vercem heralde
canım daha once ınmedıgın bı kılo o yuzden zorlanması cok normal hemde ıdeal kılona yaklastıkcada zor gıdıyor ben ılk 13 kılomu 1,5 ayda vermıstım sonrasında o kadar kolay gıtmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…