Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

wuu menüler birikmiş benimkini paylaşıp hemmen yoruma başlıyorum fındıklar :)

sabah: 2 dilim kızarmış tb, az biraz krem peynir sürdüm yanında salça, 1 kk peynir, 1 yumurta sarısı haşlanmış, biraz zeytin az tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 milföy böreği peynirli yanında 3 kaşık yulaflı keten tohumlu yoğurt
ara: 1 mandalina 1 ısırık çikolata
akşam: 1 kase tarhana çorbası ve 6-7 sarma
ara: orta türk kahvesi içtim

artık 1 yeşil çay ve bol suyla kapatırım kızlar

e süper işte sabrın sonu selamet bence bu motivasyona kaçamakları hemen kesmelisin :)

değişik bir menü olmuş canım ya ben olsam öğlen olmadan duramam, sabah meyve ağırlıklı acıktırmıyor mu?
canım hamileliğine veriyorum
akşam yok mu? inş fazla kaçırmadın canım, birden olmaz yavaş yavaş azaltıcaz yediklerimizi ama keşke bal veya diğeri olmasaymış yani sadece 1 çeşit yeseymişsin
Evet bende de öyle oluyor olsun vücudun inmemek için direniyorsa sende inmek için direnirsin :)
hu huuu aynen öyle
gayet iyi tatlım :)

değişik bir menü olmuş canım ya ben olsam öğlen olmadan duramam, sabah meyve ağırlıklı acıktırmıyor mu?
Muz gerçekten çok tok tutuyor gün içinde. Zaten yerken bile hemen doyuruyor 1 muzu bile zor bitirebiliyorum. Çok hareket eden bi insanda olmadığım için pek acıktığımı söyleyemem

Kendi hamilelelimi hatirladimda hic bişey yiyemiyordum, cikolataya saldiriyordum, ve sonuc 25 kilo aldim. Canim cokta takma bebis icin yiyorsun dengeli beslen yetermenun çokta fazla kalorili degil...

Çiğ köfteyi fazla kaçırmışım gibime geldi dayanamadım tartildim neyse ki korktuğum sayıyı görmedim baskülde (korktuğum sayı 74) 73.5 tim mutlu oldum :) bu mutlulukla gidip 1 paket cips yiyeceğim simdi

Güzel menü

Hafif bir menu cok guzel

Oldukça iyi bu arada hedef kilon kaçtı?

Hayir canim hafif bir menu cok degil..cig kofteyi benim yerimede ye bugun cok yedim galiba

Menum
sabah
zeytin, peynir,1 haslanmis yumurta, 1 kirmizi biber,1 kaşık sürme peynir, 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ekmek
Ara
1 bardak şekersiz çay, 1 tane halley
Öğlen
1 küçük pasta tabaginda Kıymalı makarna, bol limonlu salata,
1 bardak gazoz
Akşam
4 yk kiymali makarna, 1 tabak limonlu patates salatası, biraz acı biber turşusu
birazdan sekersiz cay icecem

Hmm çok da yememişsin ama halley ve akşam yediğin makarna olmasaymis daha iyiymiş tabi olsun yinede iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…