Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hosgeldin canim azmin hep devam eder inşallah, bende oglumun dis sorunuyla ugrasiyorum ustten bir diş çıktı, digerleride patlamak üzere gece saat başı uyanıyor bazen 1 saat uyumuyor cok uykusuzumuykusu uzar rahatlarim diye dusunurken her gece zombi gibi ortalikta dolaniyorum. Seninde bebislerin var bu gecicimi canim bana bilgi verir misin? Bebegim 8 aylik atakla diş ayni zamana denk geldi diye düşünüyorum, 2 haftadir durumumuz böyle

Daha once oraya yaptırmıştık. Tanıdık diye eşim istedi bide eve yakında. Küçüğün ilk yaş günü ordan yaptırırım.
canım pasta olarak akyel inkiler çok taze oluyo siparşi alacağın gün yapıp veriyorlar geçen sene orda resimli pasta yaptırmıştım çook güzeldi küçüğün doğum günü için tavsiye ederim.

ben geldimmmm.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Hedefim şubat tatilinde 68 kg olmak.Yani hafta da 1 kg verirsem hedefime ulaşırım.
Kızlar geçmişi okuyamadım ama karabuğdayı alıp deneyenler oldumu ?
Valla ben nedense o kadar tiksinmişim ki ağzıma ne koysam karabuğdayın kokusu geliyor.Fena tiksinmişim
Ama yılbaşı için karabuğday yapalım diyenler varsa da katılırım tabiii

dün yediklerim

sabah :
-3 krep
-1 kk beyaz peynir,maydanozlu.
-az şekerli çay

ara :
-1 krep daha hüplettim
-1 tane eti petito

öğlen : yok

ara : yok

akşam :
-kiremitte alabalık (dışardaydık)
-bol salata
-2 dilim ekmek
-1 bardak şalgam suyu

aksam kı 2 ekmek olmasaymıs daha ıyıymıs canım menum afıyet olsun

mervecim maaşallah yaa nasıl veriyorsun yaa yediklerinde
canım şu matofin adlı ilaca başladıktan sonra kilo verme hızın artt mı benim yarın 1 hafta olacak kilom sabit

canım şu matofin adlı ilaca başladıktan sonra kilo verme hızın artt mı benim yarın 1 hafta olacak kilom sabit
bılmıyorum kı canım yedıklerım hep kılo yapacak seyler aslında ama cok sukur gıdıyor bende anlamıs degılım suyun mu etkısı oluyor acaba 3 e yakın su ıcıyorum

Bravo diren banu tebrikler cnm ben de iskendere dayanamazdim heralde bu aletten benim var banu bazen yapiyorum ic bacaklar icin baska ne faydasi var acaba biliyor musun cnm

Canm bu aleti düzenli kullandn mı benim büyük sorun iç bacakta fiyatida çok uygun alsam mi acaba diye düşünüyorum ama çok aklıma yattı düzenli yapılrsa sanki iç bacak sıkılaşr gibi :)

aynen zaman diyerum bende.. Hakimlik savcılık sınavına girdim torpil istiyorlar hepp
benim abim de savcı canım 10 yılı geçti ozaman 57.olmuştu sınavda torpile gerek kalmadı iyi bir derece alırsan olursun neden olmasın.hukuk mezunusun sanırım.arkadaşım ankara toprak mahsüllerinde avukat kpss den 95 almıştı.yani çalışman gerekiyor bebğim sen çalış Allah yolunu açık eder.

Yok canım,benim kilo verme hızı da şimdilik aynı. Biraz şişkinlik yapıyor sadece. Bu da az yememi sağlıyor ama hapı içmediğimde yine içine canavar kaçmış gibi oluyorum

aynen zaman diyerum bende.. Hakimlik savcılık sınavına girdim torpil istiyorlar hepp

Canım evet yazılıyı kazansan bile mülakatta sanırım torpil gerekiyor ama yüksek not alırsan gülşenin dediği gibi işe yarar..ben de adliyeciyim 11 yıllık katibim..

bılmıyorum kı canım yedıklerım hep kılo yapacak seyler aslında ama cok sukur gıdıyor bende anlamıs degılım suyun mu etkısı oluyor acaba 3 e yakın su ıcıyorum
Canım senin metabolizman çok hızlı çok güzel işte ye ye kilo milo almaaa

Canm bu aleti düzenli kullandn mı benim büyük sorun iç bacakta fiyatida çok uygun alsam mi acaba diye düşünüyorum ama çok aklıma yattı düzenli yapılrsa sanki iç bacak sıkılaşr gibi :)
Canım düzenli kullanmadım arada kullanıyorum..iç bacak kaslarımı kuvvetlendirdi ancak o lömbür lömbürlük hala var..benim tüm kilom o bölgede olduğu için de öyle olabilir ama kasları çok kuvvetlendirdi..çünkü çok rahat bu aleti bacaklarımla açıp kapatıyorum ben -ki alet çok sert güç gerektiyor--

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…