Hosgeldin canim azmin hep devam eder inşallah, bende oglumun dis sorunuyla ugrasiyorum ustten bir diş çıktı, digerleride patlamak üzere gece saat başı uyanıyor bazen 1 saat uyumuyor cok uykusuzumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür evime gelebildimmmmm
Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdikve ben taaaa Bursaya gittiğim halde İskender yemeden döndüm üstelik hiççç pişman olmadım yemediğime aksine eşimin aklına gelmesin diye dua ettim
Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettimYola çıktığımızda kahvaltı üzerinden 2 saat geçmişti ve 4 saat yolumuz sürdü hatta yol boyunca sadece ayran içtim hafif acıkma hissedince
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yediama ben kesinlikle onlara uymadım ve sadece uslu usulu sodamı ve şekersiz kahvemi içtim
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordumitiraf ediyorum ama şükür sonradan uymadım şeytana ve gece eşimin halası bir hayran kaldı azimime hatta bir ara ona bile karatayı anlattım ve o bile aslında yapılabilir bir beslenme yaa ama işte ben ekmeksiz yapamıyorum dedi kendisi bir oturuşta yarım ekmek yer kahvaltıda ve yinede ince
Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı
Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktıkşükür İstanbula gelene kadar trafik yoktu ama tabi İstanbul il sınırından girince Trafik felaketti ama yinede geç geldik sayılmaz
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık
Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim
Valla özlemişim buraları zaten aklım hep buradaydı acaba kim ne yazdı diye
Geçmişi de bir çırpıda göz gezdirerek bitirdim yoksa aklım kalırdı
Menülere tek tek menü yapamadım ama cidden menüler git gide düzeliyor ve menü paylaşımları gerçekten güzel ve çoğalmaya başlamış
İki gün yapamadım ama yarından itibaren yine devam ediyorum Allahın izniyle
Sizler neler yaptınız
canım pasta olarak akyel inkiler çok taze oluyo siparşi alacağın gün yapıp veriyorlar geçen sene orda resimli pasta yaptırmıştım çook güzeldi küçüğün doğum günü için tavsiye ederim.
okuyorum canım fen ve teknolojı ogretmenlıgı 4 . senem
yok kız 24 yasındayım ben selınımız 20 yasındasen 20 yaşında değilmiydin nasıl 4. senen kız
yok kız 24 yasındayım ben selınımız 20 yasındanerdee 20 yass
olsun canım sorun degıl
bende hıc sevmezdım canm ama napcanfen bilgisini hiç sevmem ben ayy nasıl alıyor kafan
bende hıc sevmezdım canm ama napcansımdı ıcın dısım fen bılgısı ahh ahh keske 20 yasında olsamda farklı bı bolum secseydım
bende işimi sevmiyorumkara kara düşünüyorum hergün ne yapsamda meslek değiştirsem diye
al bendende cannım ama napılabılır bı fıkrım yok zaman bakalım neler gosterıcek
aksam kı 2 ekmek olmasaymıs daha ıyıymıs canım menum afıyet olsunben geldimmmm.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Hedefim şubat tatilinde 68 kg olmak.Yani hafta da 1 kg verirsem hedefime ulaşırım.
Kızlar geçmişi okuyamadım ama karabuğdayı alıp deneyenler oldumu ?
Valla ben nedense o kadar tiksinmişim ki ağzıma ne koysam karabuğdayın kokusu geliyor.Fena tiksinmişim
Ama yılbaşı için karabuğday yapalım diyenler varsa da katılırım tabiii
dün yediklerim
sabah :
-3 krep
-1 kk beyaz peynir,maydanozlu.
-az şekerli çay
ara :
-1 krep daha hüplettim
-1 tane eti petito
öğlen : yok
ara : yok
akşam :
-kiremitte alabalık (dışardaydık)
-bol salata
-2 dilim ekmek
-1 bardak şalgam suyu
bu devırde torpıl olmadan bazı yerlere gelmek zor canm hakkımızda hayırlısıaynen zaman diyerum bende.. Hakimlik savcılık sınavına girdim torpil istiyorlar hepp
canım şu matofin adlı ilaca başladıktan sonra kilo verme hızın artt mı benim yarın 1 hafta olacak kilom sabitben geldimmmm.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Hedefim şubat tatilinde 68 kg olmak.Yani hafta da 1 kg verirsem hedefime ulaşırım.
Kızlar geçmişi okuyamadım ama karabuğdayı alıp deneyenler oldumu ?
Valla ben nedense o kadar tiksinmişim ki ağzıma ne koysam karabuğdayın kokusu geliyor.Fena tiksinmişim
Ama yılbaşı için karabuğday yapalım diyenler varsa da katılırım tabiii
dün yediklerim
sabah :
-3 krep
-1 kk beyaz peynir,maydanozlu.
-az şekerli çay
ara :
-1 krep daha hüplettim
-1 tane eti petito
öğlen : yok
ara : yok
akşam :
-kiremitte alabalık (dışardaydık)
-bol salata
-2 dilim ekmek
-1 bardak şalgam suyu
bılmıyorum kı canım yedıklerım hep kılo yapacak seyler aslında ama cok sukur gıdıyor bende anlamıs degılım suyun mu etkısı oluyor acaba 3 e yakın su ıcıyorummervecim maaşallah yaa nasıl veriyorsun yaa yediklerinde
canım şu matofin adlı ilaca başladıktan sonra kilo verme hızın artt mı benim yarın 1 hafta olacak kilom sabit
Bravo diren banu tebrikler cnm ben de iskendere dayanamazdim heralde bu aletten benim var banu bazen yapiyorum ic bacaklar icin baska ne faydasi var acaba biliyor musun cnm
benim abim de savcı canım 10 yılı geçti ozaman 57.olmuştu sınavda torpile gerek kalmadı iyi bir derece alırsan olursun neden olmasın.hukuk mezunusun sanırım.arkadaşım ankara toprak mahsüllerinde avukat kpss den 95 almıştı.yani çalışman gerekiyor bebğim sen çalış Allah yolunu açık eder.aynen zaman diyerum bende.. Hakimlik savcılık sınavına girdim torpil istiyorlar hepp
Yok canım,benim kilo verme hızı da şimdilik aynı. Biraz şişkinlik yapıyor sadece. Bu da az yememi sağlıyor ama hapı içmediğimde yine içine canavar kaçmış gibi oluyorummervecim maaşallah yaa nasıl veriyorsun yaa yediklerinde
canım şu matofin adlı ilaca başladıktan sonra kilo verme hızın artt mı benim yarın 1 hafta olacak kilom sabit
aynen zaman diyerum bende.. Hakimlik savcılık sınavına girdim torpil istiyorlar hepp
Canım senin metabolizman çok hızlı çok güzel işte ye ye kilo milo almaaabılmıyorum kı canım yedıklerım hep kılo yapacak seyler aslında ama cok sukur gıdıyor bende anlamıs degılım suyun mu etkısı oluyor acaba 3 e yakın su ıcıyorum
Canım düzenli kullanmadım arada kullanıyorum..iç bacak kaslarımı kuvvetlendirdi ancak o lömbür lömbürlük hala var..benim tüm kilom o bölgede olduğu için de öyle olabilir ama kasları çok kuvvetlendirdi..çünkü çok rahat bu aleti bacaklarımla açıp kapatıyorum ben -ki alet çok sert güç gerektiyor--Canm bu aleti düzenli kullandn mı benim büyük sorun iç bacakta fiyatida çok uygun alsam mi acaba diye düşünüyorum ama çok aklıma yattı düzenli yapılrsa sanki iç bacak sıkılaşr gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?