- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Abow : ) geçen gün zaten kızdı bize artık takımdan kovalarCipsi kaptan duymasin, en yakin pencereden at aşağı, kediler yesin
HoşgeldinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür evime gelebildimmmmm
Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdikve ben taaaa Bursaya gittiğim halde İskender yemeden döndüm üstelik hiççç pişman olmadım yemediğime aksine eşimin aklına gelmesin diye dua ettim
Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettimYola çıktığımızda kahvaltı üzerinden 2 saat geçmişti ve 4 saat yolumuz sürdü hatta yol boyunca sadece ayran içtim hafif acıkma hissedince
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yediama ben kesinlikle onlara uymadım ve sadece uslu usulu sodamı ve şekersiz kahvemi içtim
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordumitiraf ediyorum ama şükür sonradan uymadım şeytana ve gece eşimin halası bir hayran kaldı azimime hatta bir ara ona bile karatayı anlattım ve o bile aslında yapılabilir bir beslenme yaa ama işte ben ekmeksiz yapamıyorum dedi kendisi bir oturuşta yarım ekmek yer kahvaltıda ve yinede ince
Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı
Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktıkşükür İstanbula gelene kadar trafik yoktu ama tabi İstanbul il sınırından girince Trafik felaketti ama yinede geç geldik sayılmaz
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık
Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim
Valla özlemişim buraları zaten aklım hep buradaydı acaba kim ne yazdı diye
Geçmişi de bir çırpıda göz gezdirerek bitirdim yoksa aklım kalırdı
Menülere tek tek menü yapamadım ama cidden menüler git gide düzeliyor ve menü paylaşımları gerçekten güzel ve çoğalmaya başlamış
İki gün yapamadım ama yarından itibaren yine devam ediyorum Allahın izniyle
Sizler neler yaptınız
Üzülme cumaya kadar dikkat eder toparlarsinMerhaba kızlar bugün ki kalori 1583 .maalesef çok yedim pişmanım
Hoşgeldinkendine hakim olmuşsun yiyeceklere karşı direnmissin bravo ben olsam iskendere dayanamazdim Eminim ki güzel sonuçlar alacaksın hoş bir hafta sonu olmuş
Merhaba kızlar bugün ki kalori 1583 .maalesef çok yedim pişmanım
bende vardı ondan kullanışlı ama o bacak hareketlerini yapmak oldukça zor çok sert çünküÇok şükür hasarsız atlattım
Eskiden olsaydı daha yolda dünyaları yerdik karı kocahemde en zararlılarından ama oda sağ olsun artık Karataya alıştı ( sırf evdeyken uysada )
Dediğin gibi inşallah çoooook güzel sonuçlar alırımda daha bir gaza gelirim
Yarından itibarende evin içinde spor yapacağım hatta şunu almayı düşünüyorum yılbaşından hemen sonra ( maaşı bir alalımda)
Eki Görüntüle 1354005
Aranızda bunu kullanan ve memnun olan varmıhem karın içinde kullanılıyormuş
Zayıfladıkça etlerim yumuşadı ve görüntü hoşuma gitmedi az sıkılaştırmak için en azından bunla ve evde başka hareketlerle kendimi toparlamam lazım ki dahada kilolar gittikçe işim zorlaşmasın
Canım olan olmuş artık yarın dengelersinbol bol su iç bari
Bu arada bir kaç sene evvel bir arkadaş bir şarkı uydurmuştubelki sizde bir yerlerde deng gelmişsinizdir bu ara ona taktım
'' Son Şişmanlık neye yarar, herşeyin bedeli var olmadı yaaarrrr ''
Kendi kendime dünden beri onu söylüyorumbelkide bilinç altıma mesaj verdimde onun için canım birşey istemedi
Çok şükür attım
Eskiden olsaydı daha yolda dünyaları yerdik karı kocahemde en zararlılarından ama oda sağ olsun artık Karataya alıştı ( sırf evdeyken uysada )
Dediğin gibi inşallah çoooook güzel sonuçlar alırımda daha bir gaza gelirim
Yarından itibarende evin içinde spor yapacağım hatta şunu almayı düşünüyorum yılbaşından hemen sonra ( maaşı bir alalımda)
Eki Görüntüle 1354005
Aranızda bunu kullanan ve memnun olan varmıhem karın içinde kullanılıyormuş
Zayıfladıkça etlerim yumuşadı ve görüntü hoşuma gitmedi az sıkılaştırmak için en azından bunla ve evde başka hareketlerle kendimi toparlamam lazım ki dahada kilolar gittikçe işim zorlaşmasın
Canım olan olmuş artık yarın dengelersinbol bol su iç bari
Bu arada bir kaç sene evvel bir arkadaş bir şarkı uydurmuştubelki sizde bir yerlerde deng gelmişsinizdir bu ara ona taktım
'' Son Şişmanlık neye yarar, herşeyin bedeli var olmadı yaaarrrr ''
Kendi kendime dünden beri onu söylüyorumbelkide bilinç altıma mesaj verdimde onun için canım birşey istemedi
Iyi geceler kızlar Geçmiş yapamayacağım
bende vardı ondan kullanışlı ama o bacak hareketlerini yapmak oldukça zor çok sert çünkü
Bravo diren banu tebrikler cnm ben de iskendere dayanamazdim heralde bu aletten benim var banu bazen yapiyorum ic bacaklar icin baska ne faydasi var acaba biliyor musun cnm
Yok canım beyaz un beyaz şekerden kekti :/anca adam akıllı bı gecmıs yapabıldım kızlar
menun guzel gorunuyor canm tarator nasıl bısey ılk defa duydum
karbonhıdratlar oldukca azalmıs ve bugun kacamakların olmamıs supersın mervecımdevamını beklıyorum suyuda cogaltsan super olacak ıste o zaman kacsın kılolar bızden
canım bozma moralını bugunu bıraz daha hafıf tutar bol suyla atlatırsın bak ben kacamak yaptıgımda sakız cıgenemeye calısırım gercı sakız acıktırır derle ama sındırıme cok faydası var eger o yoksa mutlaka maden suyu ıcmeye calısırım daha cabuk tolere etmeye yardımcı oluyor
kızsenle ben cıkolatadan vazgecemıcez ayy ben korkmaya basladım hamılelık oncesı hıc aramıyordum hamılelık donemınde canım cekıyor cok ınsallah dogum sonrasınada kalmaz bu cıkolata askım
normalde aksamları ekmek yemıyorum ogleyıde meyve yıyerek gecırıyordum canm aksam yenılınce meyve kılo olarak gerı donuyor cunku ama dun onu uygulayamadım antep fıstıgı cok yemegınce sut dılımıne saldırdım1 tanesı kesmedı tatlı ıstegımı ama keske menum yazdıklarımla sınırlı kalsaydı
cok hos olmus tatlım hep merak ettmısımdır seker hamuruyla nasıl yaptıklarını mutlaka nasıl yaptıgını beklıyor bende yapmak ıstıyorum
canım ben dun sunu gordum kendımı kasıt bıseyler yemedıgım zaman tartıda artı goruyorum ama dun o kadar cok kacamak yaptım kı anlattamam cuma gunu kı kılomla aynıyım stres yapma streste kılo vermemızı etkılıyor
gayet guzel bı menu canm suda ıcıyorsun dımı bol bol
sende ben gıbı cozutmussun canm ama ben senden daha fazla abur cubur yedım emın ol sabah kı bır sımıt 4 dılım ekmege bedel bugunu hafıf gecırmeye ve bol su ıcmeye bak
cok yıyemedım zaten canım 10 tanecık anca bol su ıcmeye calıstım
dukan kekı mı canım yoksa hazır alma mı
oglenı aksamla dengelemıssın canm super
ahh ahh canım o aksama daha neler ekledım ben 2 mandalına 5-6 tane hosbes 1 bardak cay ayy daha saymayayım
canım kılo verırken ıdeal kılona yakınsan spor yapmanı tavsıye ederım yoksa bıngıl bıngıl oluyorsun ne kadar zayıflasanda
kılo verıyorum canımda bı yandanda kılo almayacak dıye korkuyorum ama yedıklerımden kısmıyorum hıc bı zaman bebege zararlı seyler yedıgımde suclu hıssedıyorum kendımı
borekler kekler yenmıs ama aksam telafı etmıssın canm
canım bozma moralını emınım cok guzel olucakk anneler yaparda guzel olmazmı hıcc
yurumek sıkılastırmıstır canım yururken butun kaslar calısıyor o nun etkısıde olmustur
günaydın kızlar
nasılsınız ?
ben hiç iyi değilim.dün kızımın doğum güünü vardı.acayip yoruldum.şuanda beynim kazan gibi çok geç yattım nasıl ders anlatıcam bilemiyorum çok fenayım çoook.
dünkü menümü utanarak yazıyorum kzımın doğum günü dolayısıyla cozuttum
sabah
biraz peynir
1 yumurta
çok az sucuk içi
1 dilim ekmek
ara
1 muz
öğle
1 dilim börek
akşam
2 dilim ekmek
biraz sucuk içi
yatana kadar
5-6 tane sarma
1/2 yaş pasta
1 börek
1 tuzlu kurabiye
toplam kalori 1600 civarı :)
su çok az
hareket bütün gün ayaktaydım.
bu arada kızlar cumartası diyetisyene gittiğimde doktorun verdiği ilacı söyledim oo çook iyi dedi o ilaçla insülin direnciniz kırılacak hemen kilo vereceksiniz dedi inşallah yaaa.bu arada cuma tartılamamıştım ya cumartesi diyetisyende aynı çıktım inşallah bu hafta hedef 500 gr.
hatice bize bu doğum günleri yaramadıGünaydın kızlar
Bugün nerdeyse +2kg çıktım. Parmaklarım kapanmıyor hiç yataktan çıkasım yoktu ama küçük sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?