Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür evime gelebildimmmmm

Aslında yolda yada oradayken girip size yazarım diye düşünüyordum ama cebim inat etti takılıp durdu banada fenalık geldi
Çok şükür şu iki günü çok güzel geçirdik ve ben taaaa Bursaya gittiğim halde İskender yemeden döndüm üstelik hiççç pişman olmadım yemediğime aksine eşimin aklına gelmesin diye dua ettim

Cumartesi sabahı yine her zamanki gibi erkenden uyandım ve kahvaltımı ettim Yola çıktığımızda kahvaltı üzerinden 2 saat geçmişti ve 4 saat yolumuz sürdü hatta yol boyunca sadece ayran içtim hafif acıkma hissedince
Vardığımızda akşam yemeğimizi hemen yedik ve gece hayinler çekirdekler çitlediler, meyveler yediler hatta benim koca iyice abartıp halasının yaptığı böreklerden yedi ama ben kesinlikle onlara uymadım ve sadece uslu usulu sodamı ve şekersiz kahvemi içtim
Aslında giderken amannn olmadı iki gün keyfime bakarım diye düşünüyordum itiraf ediyorum ama şükür sonradan uymadım şeytana ve gece eşimin halası bir hayran kaldı azimime hatta bir ara ona bile karatayı anlattım ve o bile aslında yapılabilir bir beslenme yaa ama işte ben ekmeksiz yapamıyorum dedi kendisi bir oturuşta yarım ekmek yer kahvaltıda ve yinede ince

Bu sabahta kahvaltıdan sonra merkeze inip hem Ulu Camiyi gezdik, çarşısını gezdik, Tophane diye geçen tepeye çıkıp çayımızı içtik manzaraya karşı

Gerçekten çok güzel vakit geçirdik ve öğleden sonra yola çıktık şükür İstanbula gelene kadar trafik yoktu ama tabi İstanbul il sınırından girince Trafik felaketti ama yinede geç geldik sayılmaz
Annemlerde yemeğimizide yedikten sonra hemen kendimizi eve attık

Şu an bir yandan büyük kızın kalan ingilizce ödevine yardım edip bir yandanda size yazayım dedim

Valla özlemişim buraları zaten aklım hep buradaydı acaba kim ne yazdı diye
Geçmişi de bir çırpıda göz gezdirerek bitirdim yoksa aklım kalırdı
Menülere tek tek menü yapamadım ama cidden menüler git gide düzeliyor ve menü paylaşımları gerçekten güzel ve çoğalmaya başlamış
İki gün yapamadım ama yarından itibaren yine devam ediyorum Allahın izniyle
Sizler neler yaptınız

Hoşgeldin kendine hakim olmuşsun yiyeceklere karşı direnmissin bravo ben olsam iskendere dayanamazdim Eminim ki güzel sonuçlar alacaksın hoş bir hafta sonu olmuş

Hoşgeldin kendine hakim olmuşsun yiyeceklere karşı direnmissin bravo ben olsam iskendere dayanamazdim Eminim ki güzel sonuçlar alacaksın hoş bir hafta sonu olmuş

Çok şükür hasarsız atlattım
Eskiden olsaydı daha yolda dünyaları yerdik karı koca hemde en zararlılarından ama oda sağ olsun artık Karataya alıştı ( sırf evdeyken uysada )
Dediğin gibi inşallah çoooook güzel sonuçlar alırımda daha bir gaza gelirim
Yarından itibarende evin içinde spor yapacağım hatta şunu almayı düşünüyorum yılbaşından hemen sonra ( maaşı bir alalımda )

Aranızda bunu kullanan ve memnun olan varmı hem karın içinde kullanılıyormuş
Zayıfladıkça etlerim yumuşadı ve görüntü hoşuma gitmedi az sıkılaştırmak için en azından bunla ve evde başka hareketlerle kendimi toparlamam lazım ki dahada kilolar gittikçe işim zorlaşmasın

Merhaba kızlar bugün ki kalori 1583 .maalesef çok yedim pişmanım

Canım olan olmuş artık yarın dengelersin bol bol su iç bari

Bu arada bir kaç sene evvel bir arkadaş bir şarkı uydurmuştu belki sizde bir yerlerde deng gelmişsinizdir bu ara ona taktım

'' Son Şişmanlık neye yarar, herşeyin bedeli var olmadı yaaarrrr ''

Kendi kendime dünden beri onu söylüyorum belkide bilinç altıma mesaj verdimde onun için canım birşey istemedi

bende vardı ondan kullanışlı ama o bacak hareketlerini yapmak oldukça zor çok sert çünkü

Bravo diren banu tebrikler cnm ben de iskendere dayanamazdim heralde bu aletten benim var banu bazen yapiyorum ic bacaklar icin baska ne faydasi var acaba biliyor musun cnm

Iyi geceler kızlar Geçmiş yapamayacağım

İyi geceler canım sanada

Valla ben baya yorgunum birazdan cumburlop yatağa atacağım kendimi ama dayanamadım geçmişide okudum girer girmez

bende vardı ondan kullanışlı ama o bacak hareketlerini yapmak oldukça zor çok sert çünkü

Daha iyi işte iç bacakları sıkılaştırsın istiyorum bende

Bravo diren banu tebrikler cnm ben de iskendere dayanamazdim heralde bu aletten benim var banu bazen yapiyorum ic bacaklar icin baska ne faydasi var acaba biliyor musun cnm

Canım Kollar içinde kullanılabilir Hatta evde benim birde dumbıllarım var 1er kgluk onlarıda kullanacağım çünkü kollarımda baya bir yumuşadı az kas yapayımda toparlansın

Bak biraz daha büyüğüde varmış onla karın kaslarıda çalıştırılıyor sanırım bundan alırım hem yanlarada kullanılabilir yan yatarak yaslanıp

Biraz ufağı ilede olur diye düşünüyorum
İç bacak için özellikle iyidir diye düşünüyorum her gün 20 adetten 2 set yapsam ilk zamanlar alışıp sayıyı yükseltirim diye düşünmüştüm
Plates lastiğimde vardı olmadı gıcık Ebru Şallıylada plates yaparım toplamam lazım o lımbır lımbırlığı

Yok canım beyaz un beyaz şekerden kekti :/

Bana müsaade geç oldu

Kocaman öpüyorum herkesi
Yarın sabaha kadar Allaha emanet olun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Şükür sabah yine 06:15de uyanabildim büyük kızı okula uğurladıktan sonrada hemen şekersiz sabah kahvemi yaptım ve kendimi buraya attım

Kahvemi içip hazır cimcime uyurken şöyle sıcak bir duş alayım kendime gelmek için sonrada hemen kahvaltı
Bugün biraz iş yapıp sonrada küçük kuzumla öğlende spor yapmaya niyetliyim
Kesinlikle toparlamam lazım yumuş yerlerimi hem daha çok belli olur kilo verdiğim

dünkü menümü utanarak yazıyorum kzımın doğum günü dolayısıyla cozuttum

sabah
biraz peynir
1 yumurta
çok az sucuk içi
1 dilim ekmek

ara
1 muz

öğle
1 dilim börek

akşam
2 dilim ekmek
biraz sucuk içi

yatana kadar
5-6 tane sarma
1/2 yaş pasta
1 börek
1 tuzlu kurabiye

toplam kalori 1600 civarı :)

su çok az
hareket bütün gün ayaktaydım.

bu arada kızlar cumartası diyetisyene gittiğimde doktorun verdiği ilacı söyledim oo çook iyi dedi o ilaçla insülin direnciniz kırılacak hemen kilo vereceksiniz dedi inşallah yaaa.bu arada cuma tartılamamıştım ya cumartesi diyetisyende aynı çıktım inşallah bu hafta hedef 500 gr.

Canım tekrar Doğum Günü kutlu olsun kuzunun
Ne kadar çok yorulduğunu tahmin ediyorum ama sonuçta kuzunun mutluluğu için eminim deymiştir
Bugün öyle idare edeceksin mecbur ama eminim yarına birşeyin kalmaz

Eh öğlende bari o böreği yemeseydin iyidi ama olmuşla ölmüşe çare yok
Nasılsa bugün yarın dengelersin sen yediklerini
Bundan sonra inşallah her hafta sende bol bol eksi bildirimler yaparsın

Günaydın kızlar
Bugün nerdeyse +2kg çıktım. Parmaklarım kapanmıyor hiç yataktan çıkasım yoktu ama küçük sagolsun

Menü yazsam iyide bende pek hatırlamıyorum.
Kahvaltı yapmadım. Saat 3e kadar ikramlıklardan atıştırdım. Eşim 8 de geldi. İkram tabağımdakilerden yedim otur kalk. Servise bak mutfağı topla. Kalori bazında yüksek aralıklı yedim gece hala açtım. Sabah uyandığımda kalanları ne yapacağım diye kaygıya düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…