- 3 Temmuz 2014
- 369
- 951
- 408
Bugün 3 kişi tatlıya kurban gitmiş oluyoruzCikolataya kurban gittim ve kolom durdu bu beni sinir ediyooooo son 3 kiloyu ben 3 ayda vercem heralde
Bugün 3 kişi tatlıya kurban gitmiş oluyoruzhadi hayırlısı
Yağ yakımı için olabildiğince yoğurdu hayatına sokHmmhaklısın hiç protein almamışım bamyanın içinde et vardı ama
Menüm
Sabah 1çb karabuğday 1 kase yoğurt
Akşam 1çb karabuğday 1 kase yoğurt
Su 1 lt
Kızlar oruçken üşürüz ya öyle Üşüyorum hastamı olucam ne
Kız kurubiberi kurabiye diye okuyorum :)Berbat bir menü geliyor kizlar
SABAH
kavurulmus yagsiz et
2 siyah zeytin
1 dilim tereyagli salcali ekmek(avucumun içi kadar)
1 bardak şekerli cay
OGLE
1 büyük patates (hasmala kizartma arasi)
AKSAM
1 tabak pilav
Kurubiberli sarimsak et güveç (pilavin üstünde)
4 te 1 sogan
1 bardak karisik meyve suyu
YEMEK SONRASİ
1 dilim franbuazli pasta
Ayy çok mutluyum 3 ay daha bizimlesin hiç gitme senCikolataya kurban gittim ve kolom durdu bu beni sinir ediyooooo son 3 kiloyu ben 3 ayda vercem heralde
1 sb sütlü kahve tatlandırıcılıSadece bu kadar mi yidin
Ayy çok mutluyum 3 ay daha bizimlesin hiç gitme sen
Dur kzzz veriyim de yine gitmeyim sizleri bırakamam artk
Ben bilirim seni kimbilir kimlerle aldatcan bizi.
Birçoooook giden memnunki yerinden çok seneler geçti çoook seneler geçti dönen yok içlerinden ...
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar.Dün sınavlarıma girdim çok şükür sınavla alakalı bir sıkıntım yok ama dünden beri fenayım.
Nedeni ise dün 7:30 da uyandım hapımı içtim ve hazırlanmaya başladım kahvaltıya zamanım kalmadı ve eşim beni otobüs geçtiği yere götürdü yanıma bisküvi almıştım canım istemediği için o an yemedim.bayağı bekledik otobüsü yarım saat kadar otobüs geldi ve durak yerinde olmadığımız için durmadan gitti şok olduk haklıydı belki ama canımız çok sıkıldı eşim arkadaşını aradı o da 20 dakika kadar sonra geldi benim yavaş yavaş midem bulanmaya tansiyonum düşmeye başladı hem bişeyler atıştırmadığım için hemde açken ayakta durduğum için.Neyse arabaya bindik bisküviden tiksindim yiyemedim eşim pastaneden simit ve pizza poğaça aldı onlardan yedim biraz kendime geldim.Sınavda iyiydim sınavdan sonra çarşıya müzeye gitmemiz gerekiyordu eşimle buluştuk çarşıda.Saatlerce müze aradık gittiğimiz müzeler ya kapalı ya da çalışma olduğu için giremedik.Bu arada ben tekrar başım dönercesine acıktım ama hiçbişey yiyesim gelmedi eşim ille yemek yiyelim diye zorlayınca oturduk tavuk kebabı yedik.Bugünde öyleyim şuan çok açım ama ağzımı açıp bişeyler yiyesim gelmiyor başım sürekli ağrıyor tansiyonumda şekerimde düşüyor napacam bilmiyorum
Acıktığın için değil bünyen için yemelisin canım. Kendine işkence yapma. Metabolizman için bişeyler yemelisin.İyi akşamlar kızlar.Dün sınavlarıma girdim çok şükür sınavla alakalı bir sıkıntım yok ama dünden beri fenayım.
Nedeni ise dün 7:30 da uyandım hapımı içtim ve hazırlanmaya başladım kahvaltıya zamanım kalmadı ve eşim beni otobüs geçtiği yere götürdü yanıma bisküvi almıştım canım istemediği için o an yemedim.bayağı bekledik otobüsü yarım saat kadar otobüs geldi ve durak yerinde olmadığımız için durmadan gitti şok olduk haklıydı belki ama canımız çok sıkıldı eşim arkadaşını aradı o da 20 dakika kadar sonra geldi benim yavaş yavaş midem bulanmaya tansiyonum düşmeye başladı hem bişeyler atıştırmadığım için hemde açken ayakta durduğum için.Neyse arabaya bindik bisküviden tiksindim yiyemedim eşim pastaneden simit ve pizza poğaça aldı onlardan yedim biraz kendime geldim.Sınavda iyiydim sınavdan sonra çarşıya müzeye gitmemiz gerekiyordu eşimle buluştuk çarşıda.Saatlerce müze aradık gittiğimiz müzeler ya kapalı ya da çalışma olduğu için giremedik.Bu arada ben tekrar başım dönercesine acıktım ama hiçbişey yiyesim gelmedi eşim ille yemek yiyelim diye zorlayınca oturduk tavuk kebabı yedik.Bugünde öyleyim şuan çok açım ama ağzımı açıp bişeyler yiyesim gelmiyor başım sürekli ağrıyor tansiyonumda şekerimde düşüyor napacam bilmiyorum
Ben bile en son ne zaman 36 olduğumu hatırlamıyorum. Lisedeyken 42 beden giyiyordum. 2 çocuktan sonra ümidim yok. 40 beden olsam yeterSeni 36 beden görmeden gitmem kankiiiii
Ben bile en son ne zaman 36 olduğumu hatırlamıyorum. Lisedeyken 42 beden giyiyordum. 2 çocuktan sonra ümidim yok. 40 beden olsam yeter
Rüyada bile göremem onu kanka. Hem yaşlandım gayri 38 beden teyze kıyafeti yok:)38 de anlasalm kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?