Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

K
Kız kurubiberi kurabiye diye okuyorum :)

İyi akşamlar kızlar.Dün sınavlarıma girdim çok şükür sınavla alakalı bir sıkıntım yok ama dünden beri fenayım.
Nedeni ise dün 7:30 da uyandım hapımı içtim ve hazırlanmaya başladım kahvaltıya zamanım kalmadı ve eşim beni otobüs geçtiği yere götürdü yanıma bisküvi almıştım canım istemediği için o an yemedim.bayağı bekledik otobüsü yarım saat kadar otobüs geldi ve durak yerinde olmadığımız için durmadan gitti şok olduk haklıydı belki ama canımız çok sıkıldı eşim arkadaşını aradı o da 20 dakika kadar sonra geldi benim yavaş yavaş midem bulanmaya tansiyonum düşmeye başladı hem bişeyler atıştırmadığım için hemde açken ayakta durduğum için.Neyse arabaya bindik bisküviden tiksindim yiyemedim eşim pastaneden simit ve pizza poğaça aldı onlardan yedim biraz kendime geldim.Sınavda iyiydim sınavdan sonra çarşıya müzeye gitmemiz gerekiyordu eşimle buluştuk çarşıda.Saatlerce müze aradık gittiğimiz müzeler ya kapalı ya da çalışma olduğu için giremedik.Bu arada ben tekrar başım dönercesine acıktım ama hiçbişey yiyesim gelmedi eşim ille yemek yiyelim diye zorlayınca oturduk tavuk kebabı yedik.Bugünde öyleyim şuan çok açım ama ağzımı açıp bişeyler yiyesim gelmiyor başım sürekli ağrıyor tansiyonumda şekerimde düşüyor napacam bilmiyorum

Geçmiş olsun canım
Sınavlarndan inşalah çok güzel notlar alırsın

Acıktığın için değil bünyen için yemelisin canım. Kendine işkence yapma. Metabolizman için bişeyler yemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…