- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Öğlen nerde canım. Dukan açlığa gelmiyor. Turşuları gündüz tüketmeye çalış ertesi gün ödem olmasın. Su ne kadar. Güzel afiyet olsun.merhabalar bugün kü menüm
sabah 11 gibi
1 tam yumurta 1 yumurta beyazı
yulaf kepeğinden krep
2 adet hindi füme
2 dilim peynir
ara
yağsız sütten nescafe
ara
yağsız sütten nescafe
aksam
yumurtalı kıyma
2 adet salatalık tursusu
sagol canimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Öğlene doğru komşu ablam kahve içmeye geldiğinde ekranı kapattım tamda size yazacakken ama sonrada nasıl daldıysam işlere unuttum ve Anneme gittim
Tabi eşimin Annesinede uğramaya karar verdiğimiz için eşim Annenden alırım seni dedi ve daha yeni gelebildik
Allah yardımcınız olsun canım
Şükür ben iki kuzumda da hiç anlamadım diş çilesinisabah bir bakıyorduk anam ucu görünmüş
İnşallah sizinde düzeniniz bir an önce otururdaha çok ufak emin ol ayaklandığında daha çok yorulacak ve ondan sonra baygın düşecek değil gece zombi kesilmek Sabır canım her hastalandıklarında huy değiştiriyor bu sıpalar Benim büyük bir hastalandığında huysuzlaşıyorsa bir sonrakinde sakinliyordu hatta bazen diyoruz bir huysuzlaştın bir dahada kaldı öyle diye gülüyor aşk olsun Anne yaa diye
Akşama doğru saat 5den sonra uyutma sakınemin ol saat 8 de en geç baygın düşer birde iyice karanlıkta uyumaya alıştır gece lambası olunca sabah oldu sanıp benimkiler bir uyanırdı sabahın köründe yatağa alıp onlarla oyun oynamak zorunda kalırdım ikiside bir tek o konuda birbirine benziyordu bebekken
Bol sebzeli menu, tebrik ederimAz daha menümü yazmayı unutuyordum
Sabah;
2 yumurtadan omlet
1 turp
1 havuç
8 zeytin
1 büyük parça beyaz peynir
ara; şekersiz Türk kahvesı
Öğle; ( Annemin ısrarıyla )
1 kase çorba
çok az turp ve havuç salatası
ara; şekersiz nescafe
Akşam;
1 kase çorba
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
bol turp ve havuç salatası
Inşallah kisa zamanda gecer canim, benim oglumun pisiginde gece uykuda bagirarak uyaniyordu cisini yapinca yakiyordu kuzum benim suan pisik gecti cok sukur, seninki yara olmus dusunemiyorum bile nasil aci cekiyordur kuzum ya, Allah yardimcin olsunMantarmış
Sudikkrem kullandım hametan kullandım. Islak mendil dışarı çıkarsam kullanırım sadece. Pişik hali neysede kanaması çok sinir bozucu
Vay be cok Iyi gidiyorsun,Merhaba kızlarbugünkü menüm:
Sabah: 1 elma
Öğle: 1 dilim armut 2 poğaça
Aksam: biraz sonra 1 tabak bamya yemeği yiyeceğim
Sabah 36 beden olarak uyanirsam dile benden ne dilersenHerkes uyumuş, formda bir fareler birde ben varım, herkeze hayirli geceler kizlaaaarr inşallah sabah 36 beden olarak uyanirsiniz
Canim bende 2 ay once dükani bıraktım kitabını falan okudun mu bilmiyorum ama dükan istediğin kadar ye diyor sen çok az yiyorsun adam zaten böyle bir diyeti aç kalmak istemeyenler için oneriyornapcazgarönce ost: 38588904 .!.:merhabalar bugün kü menüm
sabah 11 gibi
yulaf kepeğinden krep
2 adet hindi füme
2 dilim peynir
ara
yağsız sütten nescafe
ara
yağsız sütten nescafe
aksam
yumurtalı kıyma
2 adet salatalık tursusu
merhabalar bugün kü menüm
sabah 11 gibi
yulaf kepeğinden krep
2 adet hindi füme
2 dilim peynir
ara
yağsız sütten nescafe
ara
yağsız sütten nescafe
aksam
yumurtalı kıyma
2 adet salatalık tursusu
sagol canimaksama dogru uyutmuyorum ama huysuzlaniyor, insallah kisa zamanda duzelir, alt disler cok fazla etkilemedi ama ust dislrr baya sarsti oglumu atesi 39 a kadar cikmisti zor dusurduk, simdi iyi sadece uyku sikayetimiz var oda gecer inşallah
Herkes uyumuş, formda bir fareler birde ben varım, herkeze hayirli geceler kizlaaaarr inşallah sabah 36 beden olarak uyanirsiniz
Çok güldüm okurkenSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorummmmmmm
Şekersız sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim
Artık bünye iyice alııştı sanırım erken uyanmaya ki sabah çalar saatten önce kalktımBüyük kızım bile benden sonra uyanınca şaşırdı saçını falan ördüm okula yolladım kendimi buraya attım Birazdan kahvaltımıda yapmaya başlar şu kısacık günün fazladan Leptin üretmesini sağlayıp tam anlamıyla etinden sütünten yararlanırım
Çok güzel bi rmenü canıminşallah karşılığınıda fazlasıyla alacaksın inanıyorum
Allah yardımcınız olsun canım
İnşallah uykuda yakında düzene girerde kendide sende rahat edersin
Ağzın bal yesinde kilo alma emi
Ay acaba cidden o günleri görebilecekmiyimİnan şu an 42 bedene düşsem cidden göbek atacak kıvamdayım ama inanıyorum yavaşda olsa o kilolar gidecek ( hee 36 zor olurda bellide olmaz )
Bu arada dün akşam KVye gittik ya bir ara kilo muhabbetide oldu nereden konu oraya geldiyseBenim KV demezmi sen evlendiğinde 42 bedenmiydin diye Dedim ya sen ne diyorsun ne 42si ben o zaman 36 bedene bile giriyordum darda olsa diye hatun beni gözünde nasıl büyütüyorsa o zamanda demekki kilolu görüyordu Eşimde hemen atladı Anne iyimisin sen Banunun zayıflıktan kemikleri batıyrodu dedi o hep öyle derdi tabi bir deri bir kemikte değildim ama nasıl hoşuma gitti eşimde aynı anda müdahale ederken
Şimdiki bedenimi sordu bende çok rahat bir şekilde 48 beden oluyor şu anda dedimeskiden 54 beden bile giydiğim olmuştu diyince şaşırdı sanırım daha büyük bir rakam bekliyordu
Böyle devam edersen yeniden 36 bedene inmen çok olasıAz daha menümü yazmayı unutuyordum
Sabah;
2 yumurtadan omlet
1 turp
1 havuç
8 zeytin
1 büyük parça beyaz peynir
ara; şekersiz Türk kahvesı
Öğle; ( Annemin ısrarıyla )
1 kase çorba
çok az turp ve havuç salatası
ara; şekersiz nescafe
Akşam;
1 kase çorba
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
bol turp ve havuç salatası
Çok güldüm okurkenAnnemde beni gözünde ne kadar büyütüyorsa 80 kilosun değil mi diyor
Böyle devam edersen yeniden 36 bedene inmen çok olası
Seninki hangi marka canm iyi mi kaca aldn bide:)
Merhaba kızlarbugünkü menüm:
Sabah: 1 elma
Öğle: 1 dilim armut 2 poğaça
Aksam: biraz sonra 1 tabak bamya yemeği yiyeceğim
ayyy sahı kızlar bugun u zamandır gıtmedıgım bı market vardı oraya gıttım abur cubur almayaorda bı bayan vardı benım dugum zamanı dogum yapacaktı herneyse bugun uzun sureden sonra ılk defa gordum ve bana dedıgı sey cok zayıflamıssın dedı o kadar mutlu oldumkı hele 6 aylık hamıle oldugumu soyleyınce hıc ınanmadı
10 numara menü canım afiyet olsunSabah
1 yumurta
biraz peynir
3-4 zeytin
1 dilim ekmek
öğle
1 kase yoğurt
Ara
2 mandalina
1 elma
akşam
1 kozleme patlıcan
3 kozleme biber
yoğurt
1 küçük börek
Ara yapmucam artık
toplam 1350 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?