Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Az daha menümü yazmayı unutuyordum

Sabah;
2 yumurtadan omlet
1 turp
1 havuç
8 zeytin
1 büyük parça beyaz peynir

ara; şekersiz Türk kahvesı

Öğle; ( Annemin ısrarıyla )
1 kase çorba
çok az turp ve havuç salatası

ara; şekersiz nescafe

Akşam;
1 kase çorba
4 kaşık zeytinyağlı pırasa
2 kaşık bulgur pilavı
bol turp ve havuç salatası

Öğlen nerde canım. Dukan açlığa gelmiyor. Turşuları gündüz tüketmeye çalış ertesi gün ödem olmasın. Su ne kadar. Güzel afiyet olsun.

sagol canimaksama dogru uyutmuyorum ama huysuzlaniyor, insallah kisa zamanda duzelir, alt disler cok fazla etkilemedi ama ust dislrr baya sarsti oglumu atesi 39 a kadar cikmisti zor dusurduk, simdi iyi sadece uyku sikayetimiz var oda gecer inşallah

Bol sebzeli menu, tebrik ederim

Mantarmış
Sudikkrem kullandım hametan kullandım. Islak mendil dışarı çıkarsam kullanırım sadece. Pişik hali neysede kanaması çok sinir bozucu
Inşallah kisa zamanda gecer canim, benim oglumun pisiginde gece uykuda bagirarak uyaniyordu cisini yapinca yakiyordu kuzum benim suan pisik gecti cok sukur, seninki yara olmus dusunemiyorum bile nasil aci cekiyordur kuzum ya, Allah yardimcin olsun

Merhaba kızlar bugünkü menüm:
Sabah: 1 elma
Öğle: 1 dilim armut 2 poğaça
Aksam: biraz sonra 1 tabak bamya yemeği yiyeceğim
Vay be cok Iyi gidiyorsun, ama sabah kahvaltisida yapsan iyi olur canim

Canim bende 2 ay once dükani bıraktım kitabını falan okudun mu bilmiyorum ama dükan istediğin kadar ye diyor sen çok az yiyorsun adam zaten böyle bir diyeti aç kalmak istemeyenler için oneriyor

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorummmmmmm

Şekersız sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim
Artık bünye iyice alııştı sanırım erken uyanmaya ki sabah çalar saatten önce kalktım Büyük kızım bile benden sonra uyanınca şaşırdı saçını falan ördüm okula yolladım kendimi buraya attım Birazdan kahvaltımıda yapmaya başlar şu kısacık günün fazladan Leptin üretmesini sağlayıp tam anlamıyla etinden sütünten yararlanırım

Çok güzel bi rmenü canım inşallah karşılığınıda fazlasıyla alacaksın inanıyorum

Allah yardımcınız olsun canım
İnşallah uykuda yakında düzene girerde kendide sende rahat edersin

Herkes uyumuş, formda bir fareler birde ben varım , herkeze hayirli geceler kizlaaaarr inşallah sabah 36 beden olarak uyanirsiniz

Ağzın bal yesinde kilo alma emi
Ay acaba cidden o günleri görebilecekmiyim İnan şu an 42 bedene düşsem cidden göbek atacak kıvamdayım ama inanıyorum yavaşda olsa o kilolar gidecek ( hee 36 zor olurda bellide olmaz )

Bu arada dün akşam KVye gittik ya bir ara kilo muhabbetide oldu nereden konu oraya geldiyse Benim KV demezmi sen evlendiğinde 42 bedenmiydin diye Dedim ya sen ne diyorsun ne 42si ben o zaman 36 bedene bile giriyordum darda olsa diye hatun beni gözünde nasıl büyütüyorsa o zamanda demekki kilolu görüyordu Eşimde hemen atladı Anne iyimisin sen Banunun zayıflıktan kemikleri batıyrodu dedi o hep öyle derdi tabi bir deri bir kemikte değildim ama nasıl hoşuma gitti eşimde aynı anda müdahale ederken

Şimdiki bedenimi sordu bende çok rahat bir şekilde 48 beden oluyor şu anda dedim eskiden 54 beden bile giydiğim olmuştu diyince şaşırdı sanırım daha büyük bir rakam bekliyordu

Çok güldüm okurken Annemde beni gözünde ne kadar büyütüyorsa 80 kilosun değil mi diyor

Böyle devam edersen yeniden 36 bedene inmen çok olası

Çok güldüm okurken Annemde beni gözünde ne kadar büyütüyorsa 80 kilosun değil mi diyor

Boşver canım sen zayıfladıkça oda fark edecek Daha doğrusu o farkındadırda sırf daha fazla kilo almayasın diye seni gaza getirmek için öyle diyordur

Böyle devam edersen yeniden 36 bedene inmen çok olası

İnşallah canım valla cidden 36da gözüm yok sonuçta 2 çocuk var 40 beden olsam bile yeter bana hee 38 olursada tam süper olur Benim eşim sağ olsun çok zayıf sevmiyor Kiloluyken bile çok bakan oluyormuş birde iyice eskisi gibi zayıflarsan artık kesin katil olurum diyor adamıda fazla kudurtmayayım

günaydın kızlar dünkü menümü paylaşayım bende :)

Sabah
1 tane açma

öğlen
1çiğ köfte + 1 ayran

akşam
tarhana çorbası+1 dilim ekmek
salata

az yedim ama kalorisi fazla olan şeyler yedim malesef

Bugünde kahvaltımı evde yaptım simit puaca yemeyim diye

Facebooku olan kızlarrrrrrrrrr

1 Ocak itibariyle Facebook bizlere ait paylaşımları 3.cü şahıslara ( yani başka siterlere )bunlara resimlerimizde dahil paylaşıma açacakmış Yani eğer AYARLAR bölümünden REKLAMLAR sekmesine tıklayıp 3.CÜ ŞAHIS bölümdeki ayarları düzenleyip HİÇKİMSE olarak ayarlamazsak başka sitelerde özel paylaşımlarımıza ve resimlerimize deng gelebiliriz

Sonradan sinir olmamak için Ayarlarınızı düzenlemeyi unutmayın
( Bende ekli olan arkadaşlar zaten görmüştür bu yazımı ama burayada ekliyeyim dedim sonradan kimse üzülsün istemem )

Seninki hangi marka canm iyi mi kaca aldn bide:)

Canım benimki 2011 yılında almışım Adler TH-124 Thigh Master marka 11 TL.ye almıştım hepsiburada dan sipariş detayına baktım şimdi..turuncu renkte benimki..

Merhaba kızlar bugünkü menüm:
Sabah: 1 elma
Öğle: 1 dilim armut 2 poğaça
Aksam: biraz sonra 1 tabak bamya yemeği yiyeceğim

Canım çok az kalorisiz ama tok tutan sebzler salata gibi ya da yoğurt hiç yok

Maşallah..emeklerin karşılığını almak harika bir duygu..

Sabah
1 yumurta
biraz peynir
3-4 zeytin
1 dilim ekmek

öğle
1 kase yoğurt

Ara
2 mandalina
1 elma

akşam
1 kozleme patlıcan
3 kozleme biber
yoğurt
1 küçük börek

Ara yapmucam artık
toplam 1350 kalori
10 numara menü canım afiyet olsun

Ben de dünkü saçma sapan menümü yazayım
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, peynir (1 dilim), domates, zeytin, 1 yulaf kepekli tam buğday ekmeği
Öğle: 1 dilim havuçlu yoğurtlu patates salatası, 3 tane mercimek köfte, 1 dilim kek, 2 lokma milföy böreği (arkadaşa taziyeye gittik o ikram etti öğlen saatinde)
Akşam: Çeyrek ekmekten biraz fazla ekmek arası kuru soğan salatası çok cannım çekti, 1 kase yayla çorba (yarmalı)
35 dk. (3 km) koşu bandında yürüdüm, 5 dk. da thigh master aletinde bacak hareketi yaptım 2 litre su 2 kupa yeşilçay

KVmi sonunda Facede arkadaş olarak kabul ettim

Dün yine gittiğimizde benim paylaşımlarımı görmemem için beni arkadaş olarak faceinde istemiyorsun diyince aaaa biz senle arkadaş değilmiyiz hayret ayağına yattım eve gidince eklerim ben seni o zaman niye eklemiyeyim dedim hatta uyuz görümcemide ekliyeyim bari büyük vardı ufağını eklemiyordum ama ekliyeyim de paylaşımlarında kinaye varsa ki hep var eşiminkinden görüyorum bir kinayede ben yaparım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…