Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cumartesi günü küçüğü dr götürdüm altı pişik olmuş kanıyor dönüştede markete uğradım ve bunlara yürüyerek gittim geldim. Eve gelince baktımki adım sayarım yok çok üzüldüm yaa parayla almıştım onu. Bugün yürüdüm hiç aklımdan gitmedi ...

Bugunki menu
sabah ac karna 1 bardak limonlu ilik su
Kahvalti
1 dilim ekmek arasi peynir, bol marul
Ara
1 bardak bitki cayi
oglen
bir tabak nohutlu pilav, aci biber turşusu
Ara
1 bardak bitki cayi, 1 elma
Aksam
1 kucuk tavuk doner, 1 bardak gazoz
1 bardak bitki cayi

Menü güzel gibi. Hesaplayan varmı arkadaşlar
Gazoz yerine ayran nasıl olurda.
Arkadaşlar akşamları yoğurtlu bişiler tüketin. Karın yağları için mutlaka gerekliymiş. Acı biber turşusunu onaylıyorum acı metabolizmayı canlandırıyorr. Ben sevmem acıyı dilim acır ama pul biber kullanmaya başladımki etki etsin.
Popom büyük diyen arkadaşlar buz masajı yapın. Banyoda duşu soğuk şekilde poponuza tutun. Vucut orayı ısıtmak için bölgedeki kan akımını artırıyor buda daha hızlı erimesine yardım ediyor. Dukan amca zayıflamak isteyen kişi üşütsün kendini diyor.

Bilgiler icin tesekurler canim, benimde basen ve karin bolgesinde var. Dediklerini deneyecegim. Menumde doner hic hesapta yoktu, esim ekmek almaya gittiginde kendine ve banada doner almis, ben aksami elma ve cayla gecistirmeyi dusunuyordum

H.akşamlar kızlar.
bugün ki menü

Sabah
-2 yumurta
-2 dilim ekmek

Ara
- 1 elma

Öğlen
-1 porsiyon yuvalama

Ara yok

Akşam
- bol yoğurtlu haşlanmış brokoli ve karnıbahar salatası. Yanında acı biber turşusu

Su 2 lt
spor 45 dk yürüyüş koşu bandında

Gecmis olsun , benim oglumda pisik 1 aydir cekiyoruz, cok fazla islak mendil kulanma poposunu surekli yika ve kremle sudocrem cok iyi , birde karbonatli suyla sil karbonatta cok iyi geldi pisik gecti nerdeyseadim sayarin icin gittigin yerlere bak bir yerde dusurmussundur saglik olsun

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Öğlene doğru komşu ablam kahve içmeye geldiğinde ekranı kapattım tamda size yazacakken ama sonrada nasıl daldıysam işlere unuttum ve Anneme gittim
Tabi eşimin Annesinede uğramaya karar verdiğimiz için eşim Annenden alırım seni dedi ve daha yeni gelebildik

Şükür bugünüde hazarsız atlattım hatta birazdan menümüde paylaşırım

Teşekkür ederim canım valla tartıda eksileri gördükçe kaçamak sayılmasada Leptin bozulmasın diye eşime yiyelim demedim

Gece 12yi buldu uyumamız sağ olsun eşim dur şu film bitecek diye diye beni oyalayınca
Her sabaha Alarm kuruyorum ve zoraki de olsa yataktan çıkıyorum Sabah birde büyük kız Anne bıyıklarımı okula çıkmadan alırmısın diyince zaten uyku falan kalmadı
Eskiden Pala gibi gezerim derdi direnirki bıyıklarını aldırmak için ( maşallah koyu olunca belli oluyordu ) bir kere kavga dövüş aldık şimdi iki kıl görsün hemen geliyor
Erkek Fatma diyordum ben ona içimden bu ara aman bir sivilçe çıksın hemen geliyor Anne ne yapabilirim çabuk geçsin diye Benim bütün Peelinglerimden tut kremlerime kadar ortak oldu ( Cilt bakımı malzemelerime sadece makyajla işi yok şimdilik ki zaten daha çok ufak )
Baya oluyor bir kere zor ikna ettim gel gözüne bir kalem çekeyim diye Köpek süslenmem diye yırttı kendini ama inan okadar güzel durdu ki kalem ama tabi yinede sürmem ancak özel bir gün olursa belki izin veririm diyor yada balo için yaparsın diyor

Valla henüz çok sarkmam yok ama tabi yumuşamalar başladı o yüzden bende baştan önlem almak istiyorum
Hesapta bugün başlıyacaktım ama sabah baktım regl olmaya başlamışım ( regle rağmen 1 kg eksik görüyorum tartıda şimdiden ) İNşallah cuma dahada az görürüm de tam yeni yıl hediyesi olur bana

Geçmiş olsun canım valla öyle komşuyla uğraşmak cidden zor Bizimkilerde pek farklı sayılmaz
Üstümdekiler at koşturuyor sanki ve kadın bütün gün dediğin gibi süpürge çalıştırır hatta patır patırda ses çıkartır parkeleri süpürürken birde her gün silkelenir ama 50 kere söyledim anlamıyor birde üstüne beni gördüğünde en tatlı halinle nasılsın komşum diye hal hatır sorar yüzsüz artık vazgeçtim söylemiyorum bile
Yanımdakiler yeni taşındı ama onlarında diğerinden kalır yanı yok Her gece 12 - 1 e kadar ses gelir hatta bir kızları var maşallah koltuk üzerinde zıplıyor sanırım ( bazen Annesi bağırıyor zıplama artık yeter koltukları kıracaksın diye ) bazende anlamsızca sadece istediği olmuyor diye bağırıyor
İşin kötü yanı eşimin bekarken mahalleden tanıdığı biriymiş Koca ve adama kalsa bizimle ailecek görüşmek istiyor eşimde uyuz oluyormuş ona zaten şimdi birde gürültü olunca dahada uyuz oldu tabi görüşmek istemiyoruz diyeceğine kibarca ya isterim ama ben geç geliyorum haftasonuda hep yoğunluğumuz var demiş
( Adam birde eşimin bir başka arkadaşından telefonunu istemiş eşimin onada kızdı eşim insan bana bir sorar vermeden muhattap olmak istemediğim insana cebimi verdi diye )
Şükür iki kere aradıktan sonra vazgeçtide hatun arada görünce ancak bir selam verir oda canı isterse esirikliler

Banucum bisey sorcam iskender yememissin ya sadece etinden yesen karataya uygun olmuyor mu

Canım evet karatayda iskenderde serbest ( tabi ekmeklerini yemeyin diyor )
Ya o an Leptinim bozulmasın diye istemedim hatta sonradan eşime şakasına takıldım ulen ta Bursaya gittik bir İskender ısmarlamadın diye Yaaaa niye orada canım çekti demedin bende senin düzenini bozmamak için ses etmedim dedi dedim şaka şaka çok canım isteseydi zaten Leptini kim takardı Ben eskileri göreyimde nasılsa İskender kaçmaz her yerde var

MERHABA KIZLAR NASILSINIZZZZ :)

Biraz geç oldu ama iyiyiz çok şükür
Sen nasılsın

Allah yardımcınız olsun canım
Şükür ben iki kuzumda da hiç anlamadım diş çilesini sabah bir bakıyorduk anam ucu görünmüş
İnşallah sizinde düzeniniz bir an önce oturur daha çok ufak emin ol ayaklandığında daha çok yorulacak ve ondan sonra baygın düşecek değil gece zombi kesilmek Sabır canım her hastalandıklarında huy değiştiriyor bu sıpalar Benim büyük bir hastalandığında huysuzlaşıyorsa bir sonrakinde sakinliyordu hatta bazen diyoruz bir huysuzlaştın bir dahada kaldı öyle diye gülüyor aşk olsun Anne yaa diye

Akşama doğru saat 5den sonra uyutma sakın emin ol saat 8 de en geç baygın düşer birde iyice karanlıkta uyumaya alıştır gece lambası olunca sabah oldu sanıp benimkiler bir uyanırdı sabahın köründe yatağa alıp onlarla oyun oynamak zorunda kalırdım ikiside bir tek o konuda birbirine benziyordu bebekken

Merhaba kızlar bugünkü menüm:
Sabah: 1 elma
Öğle: 1 dilim armut 2 poğaça
Aksam: biraz sonra 1 tabak bamya yemeği yiyeceğim

Kız o iki Poğça neeee
Canım onları seni tok tutmaz aksine Glisemik indeksi kanşekerinin aniden yükselip düşmesine sebep olur ve 1 saat sonra yine açsın Dışarda olmak zorundaysan en kötü ihtimalle yarım pişmiş piliç al kendine ve otur ekmeksiz onu ye hem daha lezzetli hemde daha güzel tok tutar Olmadı evden yanına birşeyler hazırla götür emin ol daha çok faydasını görürsün

Süper bir menü ve süper bir sonuç
Hadi bakalım cuma süper bir bildirim bekliyoruz senden

Cikolataya kurban gittim ve kolom durdu bu beni sinir ediyooooo son 3 kiloyu ben 3 ayda vercem heralde

Canım ümitsizliğe kapılmak yok sonuçta zaten fıstık gibisin o 3 kg devede kulak ve sen bu hafta o çikoya rağmen kilo vermiş bir bildirim yapacaksın eminim

Sabah
1 yumurta
biraz peynir
3-4 zeytin
1 dilim ekmek

öğle
1 kase yoğurt

Ara
2 mandalina
1 elma

akşam
1 kozleme patlıcan
3 kozleme biber
yoğurt
1 küçük börek

Ara yapmucam artık
toplam 1350 kalori

Süper bir menü canım
( o ufakta olsa börek gözümden kaçtı sanma yediklerinizi sayıyorum ben )
İnşallah sende süper bir bildirim yapacaksın

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın öyle bir durumu
Cantanda devamlı kuru kayısı yada poşet içinde biraz kuruyemiş bulundur ki o hale gelmeden müdahale etme şansın olsun Şu ufak kilitli poşetlerle bayatlamazda

Canım çok geçmiş olsun kuzuya
Kuzunun popişini her altını açtığında ceşmenin altında zeytinyağlı sabunla yıka ve iyice kurut emin ol çabucak geçer Birde Bactrobanda çok etkili o tür pişiklerde ben bezden kurtarana kadar devamlı evde bulunduruyordum ama yinede hep yıkıyordum altını ( hiç ıslak mendil kullanmadım alerji yapıyordu ufak kuzuya )

Adım sayar içinde üzüldüm ya bir ara git Sağlık ocağından al be güzelim bedavaya veriyorlar Hesapta her ay kilo kontrolü için çağıracağız falan diyorlar ama benimkine bir ay gittim amannn boşver sen kendini biliyorsun hep buraya mı geleceksin demişti

Menün gayet güzel bir o döneri ekmek arası yemeseydin daha da süper olurdu
Bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhhhhhhhhh....Aminnnnnnn

Anammmm bende şu su olayını deniyeyim sıkılaşma olurmu bilmem ama selülit namına birşey kalmayacağına eminim

31 ekimde takım listesine girmişim 108.8ile bu cuma 105.3
2 ayda 3.5 kilovermişim

Canım pes etmek yok arada direnecek şu kilolar hem birazda sporu dahil edebilirsek daha çabuk gideceğine eminim

Meyve yanında yoğurt tüket böylece mide kazınması hissetmezsin

Mantarmış
Sudokrem kullandım hametan kullandım. Islak mendil dışarı çıkarsam kullanırım sadece. Pişik hali neysede kanaması çok sinir bozucu

Ciltletmek gerek bunu roman mübarek :)
Spora katılıyorum ama çok canım sıkıldı bu işe emzirirken böyle emzirmesem ne olacak...

Cok iyimsersin canım saol ama bilmiyorum tam 56 ya iniyorum cuma karabuğdayla falan ertesi gün artı hemde diyete devam ettiğim halde fena direnecek 57 de takılı kalmak icin ama geç olsada gidecek başka yolu yokk bugünkü menümü hic yazmıcam çok cısslı yarın diyete devamm

Ciltletmek gerek bunu roman mübarek :)
Spora katılıyorum ama çok canım sıkıldı bu işe emzirirken böyle emzirmesem ne olacak...

Valla sorma yazarken ne kadar yazdığımın farkında değilim bile gönderdikten sonra bir bakıyorum cidden Roman olmuş hatta bazen kendi kendime oha kızım ne ara yazdın bukadar şeyi diyorum

Sıkma canını canım bazı çocukların cildi çok hashas inan benim küçük kuzu özellikle ne kadar dikkat ettiysemde oldu öyle hemde ne yaptıysam geçiremedim en son eşimin halası bana hakiki zeytiinyağlı sabun verdi ve tembihledi her gün yeri geldimi 4 - 5 kere yıka iyice kurut hatta birazda havalandır ( üzerine battaniye örtüyordum altına koruyucu serip ve bir 10 dakika öyle durduktan sonrada o bactrobandan sürüp kapatıyordum ) Şükür sonrada hep öyle yapınca bir daha yaşamadık ama inan resmen felaket kan geliyordu hatta idrarını yaparkende çocukcağız ne ağlıyordu yanma oluyor diye bactrobanda sanırım antibiyotik tarzı bir etken maddesi varmış o kurutuyor iyice yarayı

Var canım oda var evde ecza deposu mübarek hakiki yağ geldi geçen birazda ondanmı sürsemki ıslağı geçirmez

Var canım oda var evde ecza deposu mübarek hakiki yağ geldi geçen birazda ondanmı sürsemki ıslağı geçirmez

Canım bir dene inşallah şifa olurda kuzu rahatlar Yarında olmadı ceşme altında aklına geldikçe yıkayıp iyice kurula popişini
Bizimkinin bir gecede olmuştu ve baya arkaya kadar cılk yara olmuştu hep yıkayıp iyice kuruladım havalandırıncada bir kaç güne geçti tabi o bir kaç gün yine içim içimi yedi

Yıkıyorum canım ıslak mendil kullanmıyorum. Nazaramı geliyor çocuk anlamadımki

Yıkıyorum canım ıslak mendil kullanmıyorum. Nazaramı geliyor çocuk anlamadımki

İnşallah bir an önce geçer Bol bol nas felakta oku madem Bende çok inanırım nazara hele şimdiki sıpalar ilgi çekmeyi çok iyi biliyor

Neyse bana müsaade gidip yatayım malum sabah erken uyanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…