Spora bende varım ama selin yapmasın :)
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorummmmmmm
Şekersız sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim
Artık bünye iyice alııştı sanırım erken uyanmaya ki sabah çalar saatten önce kalktımBüyük kızım bile benden sonra uyanınca şaşırdı saçını falan ördüm okula yolladım kendimi buraya attım Birazdan kahvaltımıda yapmaya başlar şu kısacık günün fazladan Leptin üretmesini sağlayıp tam anlamıyla etinden sütünten yararlanırım
Çok güzel bi rmenü canıminşallah karşılığınıda fazlasıyla alacaksın inanıyorum
Allah yardımcınız olsun canım
İnşallah uykuda yakında düzene girerde kendide sende rahat edersin
Ağzın bal yesinde kilo alma emi
Ay acaba cidden o günleri görebilecekmiyimİnan şu an 42 bedene düşsem cidden göbek atacak kıvamdayım ama inanıyorum yavaşda olsa o kilolar gidecek ( hee 36 zor olurda bellide olmaz )
Bu arada dün akşam KVye gittik ya bir ara kilo muhabbetide oldu nereden konu oraya geldiyseBenim KV demezmi sen evlendiğinde 42 bedenmiydin diye Dedim ya sen ne diyorsun ne 42si ben o zaman 36 bedene bile giriyordum darda olsa diye hatun beni gözünde nasıl büyütüyorsa o zamanda demekki kilolu görüyordu Eşimde hemen atladı Anne iyimisin sen Banunun zayıflıktan kemikleri batıyrodu dedi o hep öyle derdi tabi bir deri bir kemikte değildim ama nasıl hoşuma gitti eşimde aynı anda müdahale ederken
Şimdiki bedenimi sordu bende çok rahat bir şekilde 48 beden oluyor şu anda dedimeskiden 54 beden bile giydiğim olmuştu diyince şaşırdı sanırım daha büyük bir rakam bekliyordu
Banucum benim belim ince ama popom büyük. En zayıf halimle bile popom en geniş yer.
Dün tartı 106.9
Bugün 104.5
Bütün hafta karabuğday yapasım var
Bide saz alin elinize faceden karşılıklı atışınKVmi sonunda Facede arkadaş olarak kabul ettim
Dün yine gittiğimizde benim paylaşımlarımı görmemem için beni arkadaş olarak faceinde istemiyorsun diyince aaaa biz senle arkadaş değilmiyiz hayret ayağına yattımeve gidince eklerim ben seni o zaman niye eklemiyeyim dedim hatta uyuz görümcemide ekliyeyim bari büyük vardı ufağını eklemiyordum ama ekliyeyim de paylaşımlarında kinaye varsa ki hep var eşiminkinden görüyorum bir kinayede ben yaparım ona
Gitmesin selinim
http://www.mynet.com/video/komedi/don-su-adama-tulayyy--354889/
SekerPancarii sana gelsin
İnsallah o gunde gelecek, bir gun hepimiz 36 beden olacazSabah 36 beden olarak uyanirsam dile benden ne dilersen
Cumartesi günü küçüğü dr götürdüm altı pişik olmuş kanıyor dönüştede markete uğradım ve bunlara yürüyerek gittim geldim. Eve gelince baktımki adım sayarım yok çok üzüldüm yaaparayla almıştım onu. Bugün yürüdüm hiç aklımdan gitmedi ...
sagol canimaksama dogru uyutmuyorum ama huysuzlaniyor, insallah kisa zamanda duzelir, alt disler cok fazla etkilemedi ama ust dislrr baya sarsti oglumu atesi 39 a kadar cikmisti zor dusurduk, simdi iyi sadece uyku sikayetimiz var oda gecer inşallah
Facebooku olan kızlarrrrrrrrrr
1 Ocak itibariyle Facebook bizlere ait paylaşımları 3.cü şahıslara ( yani başka siterlere )bunlara resimlerimizde dahil paylaşıma açacakmış Yani eğer AYARLAR bölümünden REKLAMLAR sekmesine tıklayıp 3.CÜ ŞAHIS bölümdeki ayarları düzenleyip HİÇKİMSE olarak ayarlamazsak başka sitelerde özel paylaşımlarımıza ve resimlerimize deng gelebiliriz
Sonradan sinir olmamak için Ayarlarınızı düzenlemeyi unutmayın
( Bende ekli olan arkadaşlar zaten görmüştür bu yazımı ama burayada ekliyeyim dedim sonradan kimse üzülsün istemem)
kızlar ben izne ayrılıyorum
kaptanımız izinli merve senden izin alayım o zaman
yapamıyorum olmuyor 1 haftadır ilacı içiyorum tık yok tartıda.tamam hemen mucize beklemiyorum ama ne bileyim tam 3 aydır kilom sabit.bu duruma çok üzülüyorum.bugün okula gelirken yolda bunları düşündüm çok kötü oldum yanımda arkadaşlar olmasa kesin ağlardım.diyetisyeni de bırakıyorum 6 hafta oldu gram veremedim.anlamıyorum ki neden böyle.bir yandan okulun stresi bir yandan bakıcı hala gelmedi kızımın beni özlemesi benim onunla zaman geçirememem hepsi birikti içimde.biraz serbest bırakıcam kendimi rejimi düşünmücem 15 tatilde zumbaya yazılıcam fazla değil haftada 2gün gidicem hayatımı düzene koyduğumda stressiz olduğumda tekrar dönerim yeni yılınız hayır getirsin hayatınıza.bana yazmak isterseniz what sap tan falan cep numaramı özelinize yazarım isteyen olursa ordan ara sıra haberleşiiriz zaten banu ve haticeyle face de de görüşüyoz sağlıcakla kalın...
kızlar banumun attıgı bı resım vardı sıkılasmak ıcın spor grup olarak hepımız onu uygulasak herkes olculerını alsa ve haftalık kontrol etsek kım ne kadar ıncelmıs en azından kılo veremesekte o haftalarda ıncelme olursa bu bıze motıve olarak gerı doner dıye dusunuyorum ve umutsuzluga kapılmayıp yolumuza devam ederız ne dersınızyada her hafta bı bolgeye de yogunlasabılırız her fıkre acıgım
Banucum benim belim ince ama popom büyük. En zayıf halimle bile popom en geniş yer.
Dün tartı 106.9
Bugün 104.5
Bütün hafta karabuğday yapasım var
canım sabah geç yiyorum ya ondan pek ihtiyacım olmuyorMenün çok güzel canım ama öğlen yetersiz
Canim haklisin mikrop kapmis olabilir oyuncaklarini yere atiyor sonra agiza herseyi agzina goturuyor, 9 aylik bebeklerde yanlizlik korkusu baslarmis anneyi ararmis bu yuzden cok uyaniyor olabilir, banyo yaptirinca deliksiz uyuyor rahatliyor galiba, gece uzun sure uyumadiginda yanima aliyorum, ah keske sarilip uyusak durmuyor , yatagin icinede bir o yana bir bu yana emekliyor dusecek diye korkuyorum, yatagin basligindan tutup tepemizde zipliyor :) sacima basiyor, bende bir ciglik :) cok hareketli masallah saglikli olsunda bu gunlerde gecer insallah...Canım benim oğlumda 2-3 kere fena pişik olmuştu bezlendiği dönem.
Önerimi mutlaka yapmanı tavsiye ederim
Eau borique %3 eczanede hazırlanacak (300ml) , ultralan pomat ve desitin pişik kremi. Bu üçlü tedaviyi muhakkak evinde bulundur bebeğin bezlendiği sürece.
Bebeğin poposu temizlendikten sonra pamukla solusyon sürülür ve kuruması beklenir.Sonra günde iki kere yani sabah akşam o solusyon üzerine ultralan pomat sürülür bez kapatılır.Bu iki kere haricindeki bezlenmelerde yine solusyon sürülür,kuruduktan sonra ise desitin veya sudocrem sürülüp kapatılır.İlk günden etkisini göreceksindir
canım süt dişleri çıkarken bebeklerde ağır yapmazmış.Şuan ki ateşi kaptığı bir mikroptan dolayı oluyor.Ateşli iken vucut daha hızlı çalıştığından zaten çıkmaya hazır olan diş bir anda patlayıveriyor.Sonra da bunun adı çocuk diş çıkardı oluyor :)). Esasında hiç alakası yok...
Uyku için ise çocuklar düzeni çok severler.Uyku aralıklarını çok açma,uykusu geldiğini hissettiğinde hemen yatır.
Ne kadar çok düzen,o kadar güzel uyku..birde daha çok küçük olduğu için senin kokunu istiyordur.Koklaşa koklaşa uyuyun ne güzel.
Uyarın için çok saol canım da bu ayarlara filan nerden giriliyor.?
canım izine 2 hafta ayrıl sonra tekrar dön aramıza derim...
ben varııımmm
ooowwww süpersin yaaa..
çok tiksiniyorum ama yinede perşembe günü yapacağımm :))
Canim haklisin mikrop kapmis olabilir oyuncaklarini yere atiyor sonra agiza herseyi agzina goturuyor, 9 aylik bebeklerde yanlizlik korkusu baslarmis anneyi ararmis bu yuzden cok uyaniyor olabilir, banyo yaptirinca deliksiz uyuyor rahatliyor galiba, gece uzun sure uyumadiginda yanima aliyorum, ah keske sarilip uyusak durmuyor , yatagin icinede bir o yana bir bu yana emekliyor dusecek diye korkuyorum, yatagin basligindan tutup tepemizde zipliyor :) sacima basiyor, bende bir ciglik :) cok hareketli masallah saglikli olsunda bu gunlerde gecer insallah...
YoK canım sen yorulma ben gelirimAllah seni haticeeeeeeeeee valla gülmekten öldümmmmmmnnnnsırf seninle itişmek için senin kilona çıkıp seninle yarışcammmmmm
bende esım suprız yapsada yanıma gelse dıye beklıyorum ama o gun tam gun calısacaklarmıs 29 ekımdede vermemıstı patronları ızın mesaıye kalmıslardı maddı yonden ıyıde ınsan esıyle olmak ıstıyor yaaa
Sagol canim insallah duzelir, dunbanyo yaptirdik, gece deliksiz uyudu sabah 6 da kalkti mamasini icti tekrar uyudubanyo ise yaradi
kv ne cok guldumkeske bozuntuya vermeden aa annnecim ben kilomu koruyorum fazla kilo almadim bak derdim
bizim turk kadinlari evlenince saliyor ornek benbende nisanlanmadan once 56 kiloydum nisanlandigimda 68 kiloydum, simdikinden hic soz etmicem, Allah sonumuzu hayir getire
Allah seni haticeeeeeeeeee valla gülmekten öldümmmmmmnnnnsırf seninle itişmek için senin kilona çıkıp seninle yarışcammmmmm
Uyarın için çok saol canım da bu ayarlara filan nerden giriliyor.?
Amin canim inşallah öyle olur ya Rabbim herkesin gönlüne gore versin insallahRabbim gönlünüze göre versin canım inşallah süpriz yapar
Eğer gelemezsede inşallah son ayrı yılbaşınız olur
Kız sırf KVye inat evlendiğim kiloya düşesim var52 kg olsam eminim kadın derdinden ölür
Ben ilk perhize başladığımı ilan ettiğimde benim küçük görümce ozamanlar 78 kg falandıartık nasıl bir korku kapladıysa bunu Ben zayıflayıp ondan ince olacağım diye anında hatun diyetisyene koştu hatta birde kendi evine yakın Bfit diye bir salon buldu spora başladı
Hatun 65 kgya düştü hatta KV hep diyor fırsat buldukça ay kızım çok zayıfladı falan diyeulen ben verdim 13 kg neredeyse bir kere bile kızım ha gayret bak ne güzel verdin ben inanıyorum daha çokda verirsin demedi Eminim ben 40 bedenede düşsem aaa hafif bir süzülme var der ancak
Dün akşam eşim hatta kilo muhabbeti olduğunda valla benim hatun çok güzel verdi ve inanıyorum yaza kadar dahada fazla vericek eski kilosuna dönecek dedide yüreği götürmedi aaa haklısın demek ama cidden sırf ona inat zayıflayacağımondan sonrada giyinip süslenip ortada salınmazsam banada Banu demesinler ki şimdide yapıyorumda zayıf olunca daha bir zevkli olur
Kız zaten o videoya gülmekten karnım ağrıdı birde senin şu yazını görünce tam kahkaha patlattım
Bayılıyorum bende sizin şu çekişmenize
Canım hani Faceinden çıkış yapmak için en sağ üstte bir yere basıyorsun ya oradan giriyorsun Ayarlara
kızlarrr cuma günü için çay saatine misafirlerim var.Menümü aşağı yukarı belirledim ama sizlerinde fikrine açığım.Şu olmamış,onun yerine bunu ekle dedikleriniz var mıdır ?
-açma poğaça
-kuru biber dolması
-tiramisu
-piramit pasta
-patates salatası (garnitürlü)
Katılıyorum. Arkadım ebe ev hergünmü çamaşır suyuyla temizlenir. Hemde ne titiz ama o çocuklar aksırıktan tıksırıktan kurtulmaz. 2 çocuğu var her hafta hastane yollarında. Geçen küçük rota olmuş ki içme sularına çok özen gösterir 1 hafta hastanede kaldılar. Yani çocuk mikroplada tanışsınki vucut bağışıklık kazansın. Aşı dediğimiz şey zayıflatılmış mikropTatlım bak o mikroplardan hastalık olmaz.Bırak yere düşen emziğini tekrar ağzına koysun.Sonuçta evin içindesin,çok steril yetiştirme çocuğunu.Temizlik önemli ama streril olmak iyi değildir.
Benim bahsettiğim mikrop dışardan birinden veya evin içinde birinden bulaşmış olabilir.Hastalıklar sarılıp öpmelerle mikropların bulaşması sonucu meydana gelir.Yani bir ihtimalle vucutta hastalık taşıyan birinden senin bebişe mikrop bulaşmıştır ve ondan dolayı hasta olmuştur.
www.anneoluncanladim.com isimli sitede "çocuk sağlığı ve hastalıkları" bölümünde yazan dr kadir tuğcu yu mutlaka takip etmeni öneririm.Ben oğlumu o doktoru okuyarak büyüttüm ve maaşallah diyeyim 3 yaşına girecek ve ilaç olarak sadece 2 kere antibiyotik kullandık.Bunlar haricinde tek kullandığımız ilaç ateş düşürücü oldu.
Tatlıların ikiside kakaolu kurabiye yap bence bide patatesi yeşillikli yapsan sanada kaçacak kapı olur. Yada kısır. Ben pramit pastayı kalıba basıyorum. Çıkarınca üstüne çik. Sos yapıyorumkızlarrr cuma günü için çay saatine misafirlerim var.Menümü aşağı yukarı belirledim ama sizlerinde fikrine açığım.Şu olmamış,onun yerine bunu ekle dedikleriniz var mıdır ?
-açma poğaça
-kuru biber dolması
-tiramisu
-piramit pasta
-patates salatası (garnitürlü)
Şimdi benim gelmem uzun sürer birazını sana versem sen zayıflasan???Vaaayyy bu daha iyimissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?