- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
merhabalar bugün kü menüm
sabah 11 gibi
1 tam yumurta 1 yumurta beyazı
yulaf kepeğinden krep
2 adet hindi füme
2 dilim peynir
ara
yağsız sütten nescafe
ara
yağsız sütten nescafe
aksam
yumurtalı kıyma
2 adet salatalık tursusu
Facebooku olan kızlarrrrrrrrrr
1 Ocak itibariyle Facebook bizlere ait paylaşımları 3.cü şahıslara ( yani başka siterlere )bunlara resimlerimizde dahil paylaşıma açacakmış Yani eğer AYARLAR bölümünden REKLAMLAR sekmesine tıklayıp 3.CÜ ŞAHIS bölümdeki ayarları düzenleyip HİÇKİMSE olarak ayarlamazsak başka sitelerde özel paylaşımlarımıza ve resimlerimize deng gelebiliriz
Sonradan sinir olmamak için Ayarlarınızı düzenlemeyi unutmayın
( Bende ekli olan arkadaşlar zaten görmüştür bu yazımı ama burayada ekliyeyim dedim sonradan kimse üzülsün istemem)
Günaydın kızlaarrr
facede 8. takım cuma zayıflama grubu var mı :)
Günaydın canım hoşgeldin
Nasılsın bakalım
YOk canım FAcede 8.ci grup yok ama Karatay beslenen Kadınlar kulübündeki kızlar tarafından kurulmuş bir grup var
https://www.kadinlarkulubu.com/karataylasaglikliuzunyasam/
Bakmak istersentabi grup kapalı yani senin arkadaşlarından kimse yazdıklarını göremez üye olmadan
İyiyim canımsabah kahvemi ictim birazdan kahvaltı yapcam hala artıdayım ve çarşambadan sonra evde olmucam şuan çok kararlıym kilo almadan döncem ama inşallah vermiş olarak dönerim malumm ablamlar hić kilo almıyo homini gırtlak yiyolar maşallah bemde kahveye vercem kendimi artk
Bu arada ben gitmeden tartlcam çarşamba sabahı o günkü kolomu yazarm cuma günü çünkü annemlerde tartı yookkk :)
Ama büyük ihtimalle artı bildirim yapcam bu hafta izinli mi yazlsam bilmiyorum
kızlar ben izne ayrılıyorum
kaptanımız izinli merve senden izin alayım o zaman
yapamıyorum olmuyor 1 haftadır ilacı içiyorum tık yok tartıda.tamam hemen mucize beklemiyorum ama ne bileyim tam 3 aydır kilom sabit.bu duruma çok üzülüyorum.bugün okula gelirken yolda bunları düşündüm çok kötü oldum yanımda arkadaşlar olmasa kesin ağlardım.diyetisyeni de bırakıyorum 6 hafta oldu gram veremedim.anlamıyorum ki neden böyle.bir yandan okulun stresi bir yandan bakıcı hala gelmedi kızımın beni özlemesi benim onunla zaman geçirememem hepsi birikti içimde.biraz serbest bırakıcam kendimi rejimi düşünmücem 15 tatilde zumbaya yazılıcam fazla değil haftada 2gün gidicem hayatımı düzene koyduğumda stressiz olduğumda tekrar dönerim yeni yılınız hayır getirsin hayatınıza.bana yazmak isterseniz what sap tan falan cep numaramı özelinize yazarım isteyen olursa ordan ara sıra haberleşiiriz zaten banu ve haticeyle face de de görüşüyoz sağlıcakla kalın...
Kıyafetler bile çok etkiliyor ya bir kazak 500gr fark eder miHemen ümitsizliğe kapılma canımbir günden bir güne değişiyor o tartıdaki rakam hatta bazen sabah öğlen akşam bile farklı çıkabiliyor denedim oradan biliyorum
İnşallahhhhh yarın azda olsa eksi bildirim yapacaksın inanıyorum
Kıyafetler bile çok etkiliyor ya bir kazak 500gr fark eder mikazaklı 55.3 kazaksız 54.8 geldim
kızlar ben izne ayrılıyorum
yapamıyorum olmuyor 1 haftadır ilacı içiyorum tık yok tartıda.tamam hemen mucize beklemiyorum ama ne bileyim tam 3 aydır kilom sabit.bu duruma çok üzülüyorum.bugün okula gelirken yolda bunları düşündüm çok kötü oldum yanımda arkadaşlar olmasa kesin ağlardım.diyetisyeni de bırakıyorum 6 hafta oldu gram veremedim.anlamıyorum ki neden böyle.bir yandan okulun stresi bir yandan bakıcı hala gelmedi kızımın beni özlemesi benim onunla zaman geçirememem hepsi birikti içimde.biraz serbest bırakıcam kendimi rejimi düşünmücem 15 tatilde zumbaya yazılıcam fazla değil haftada 2gün gidicem hayatımı düzene koyduğumda stressiz olduğumda tekrar dönerim yeni yılınız hayır getirsin hayatınıza.bana yazmak isterseniz what sap tan falan cep numaramı özelinize yazarım isteyen olursa ordan ara sıra haberleşiiriz zaten banu ve haticeyle face de de görüşüyoz sağlıcakla kalın...
Bu arada ben gitmeden tartlcam çarşamba sabahı o günkü kolomu yazarm cuma günü çünkü annemlerde tartı yookkk :)
canim hep artiyi gorucem diye üzülme hemen gün ola devran done demişler izine ayrilmak her zaman olumlu sonuçlar getiriyor en azından benim için hic bi zaman getirmedi her izine ayrildigimda kilo alarak döndüm izine ayrilmasaydim belki simdi çoktan hedefime ulasmistim tekrar bi düşün izin isini en az 2 hafta listede olamiyorsunAma büyük ihtimalle artı bildirim yapcam bu hafta izinli mi yazlsam bilmiyorum
kuzum izin vermek ne haddime tabiki izin almakta ozgursun kilolari çok kafaya takiyorsun o yüzden takili kaldin bak bende 80 ni gördüğümde uzun bi sure takili kaldim 2 hafta tek basima takimdaydim sonra ayrilinca sabit kaldigim kiloyuda koruyamadim kilo alarak döndüm takimda devam et ama bu kadar sorun haline getirme veremiyorum diye normal hayatına don kilo derdin yokmuş gibi düşün ve öyle devam et inan bana sonuç alacaksin takimdan ayrilinca eminn ol izinler bize hep arti olarak donuyor yinede son karar senin tatlim nasil mutlu hissedeceksen biz arkandayiz daimakızlar ben izne ayrılıyorum
Bi burada yok ya bardaktan bosalircasina yağmur var ve ben çok halsizim goguslerim dolmus
canim partiyi gorucem diye üzülme hemen gün ola devran done demişler izine ayrilmak her zaman olumlu sonuçlar getiriyor en azından benim için hic bi zaman getirmedi her izine ayrildigimda kilo alarak döndüm izine ayrilmasaydim belki simdi çoktan hedefime ulasmistim tekrar bi düşün izin isini en az 2 hafta listede olamiyorsun
kuzum izin vermek ne haddime tabiki izin almakta ozgursun kilolari çok kafaya takiyorsun o yüzden takili kaldin bak bende 80 ni gördüğümde uzun bi sure takili kaldim 2 hafta tek basima takimdaydim sonra ayrilinca sabit kaldigim kiloyuda koruyamadim kilo alarak döndüm takimda devam et ama bu kadar sorun haline getirme veremiyorum diye normal hayatına don kilo derdin yokmuş gibi düşün ve öyle devam et inan bana sonuç alacaksin takimdan ayrilinca eminn ol izinler bize hep arti olarak donuyor yinede son karar senin tatlim nasil mutlu hissedeceksen biz arkandayiz daima
ınsallah canım benım2 hafta listede olmamak miiiii yok yok asla ayrlmam izne inşallah fazla direnmezde 100 gr da olsa eksi bildirim yaparm:)
Kız gece gece hayrolaSabah 36 beden olarak uyanirsam dile benden ne dilersen
Kıyafetler bile çok etkiliyor ya bir kazak 500gr fark eder mikazaklı 55.3 kazaksız 54.8 geldim
Bi burada yok ya bardaktan bosalircasina yağmur var ve ben çok halsizim goguslerim dolmus
Maşallah ben giremiyorum 48e.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorummmmmmm
Şekersız sabah kahvemi höpürdetirken sizlere bir bakayım dedim
Artık bünye iyice alııştı sanırım erken uyanmaya ki sabah çalar saatten önce kalktımBüyük kızım bile benden sonra uyanınca şaşırdı saçını falan ördüm okula yolladım kendimi buraya attım Birazdan kahvaltımıda yapmaya başlar şu kısacık günün fazladan Leptin üretmesini sağlayıp tam anlamıyla etinden sütünten yararlanırım
Çok güzel bi rmenü canıminşallah karşılığınıda fazlasıyla alacaksın inanıyorum
Allah yardımcınız olsun canım
İnşallah uykuda yakında düzene girerde kendide sende rahat edersin
Ağzın bal yesinde kilo alma emi
Ay acaba cidden o günleri görebilecekmiyimİnan şu an 42 bedene düşsem cidden göbek atacak kıvamdayım ama inanıyorum yavaşda olsa o kilolar gidecek ( hee 36 zor olurda bellide olmaz )
Bu arada dün akşam KVye gittik ya bir ara kilo muhabbetide oldu nereden konu oraya geldiyseBenim KV demezmi sen evlendiğinde 42 bedenmiydin diye Dedim ya sen ne diyorsun ne 42si ben o zaman 36 bedene bile giriyordum darda olsa diye hatun beni gözünde nasıl büyütüyorsa o zamanda demekki kilolu görüyordu Eşimde hemen atladı Anne iyimisin sen Banunun zayıflıktan kemikleri batıyrodu dedi o hep öyle derdi tabi bir deri bir kemikte değildim ama nasıl hoşuma gitti eşimde aynı anda müdahale ederken
Şimdiki bedenimi sordu bende çok rahat bir şekilde 48 beden oluyor şu anda dedimeskiden 54 beden bile giydiğim olmuştu diyince şaşırdı sanırım daha büyük bir rakam bekliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?