Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menün çok güzel canım ama öğlen yetersiz

facede 8. takım cuma zayıflama grubu var mı :)

İyiyim canım sabah kahvemi ictim birazdan kahvaltı yapcam hala artıdayım ve çarşambadan sonra evde olmucam şuan çok kararlıym kilo almadan döncem ama inşallah vermiş olarak dönerim malumm ablamlar hić kilo almıyo homini gırtlak yiyolar maşallah bemde kahveye vercem kendimi artk

Ama büyük ihtimalle artı bildirim yapcam bu hafta izinli mi yazlsam bilmiyorum

Sana şimdiden hayırlı yolculuklar ozaman
Çok güzel vakit geçirip enerji toplayıp dönersin inşallah
Benim kahvaltı edeli 2 saat oldu
Sende fazla geçiktirmeki metabolizma şöyleeee bir hızlansın

Bu arada ben gitmeden tartlcam çarşamba sabahı o günkü kolomu yazarm cuma günü çünkü annemlerde tartı yookkk :)

Tamamdır canım eminim cuma daha az görürsün ama mecbur böyle olucak bu seferlik Kaptanımız yada Mervemiz nasılsa not alırlar görünce

Hemen ümitsizliğe kapılma canım bir günden bir güne değişiyor o tartıdaki rakam hatta bazen sabah öğlen akşam bile farklı çıkabiliyor denedim oradan biliyorum
İnşallahhhhh yarın azda olsa eksi bildirim yapacaksın inanıyorum

kızlar ben izne ayrılıyorum
kaptanımız izinli merve senden izin alayım o zaman
yapamıyorum olmuyor 1 haftadır ilacı içiyorum tık yok tartıda.tamam hemen mucize beklemiyorum ama ne bileyim tam 3 aydır kilom sabit.bu duruma çok üzülüyorum.bugün okula gelirken yolda bunları düşündüm çok kötü oldum yanımda arkadaşlar olmasa kesin ağlardım.diyetisyeni de bırakıyorum 6 hafta oldu gram veremedim.anlamıyorum ki neden böyle.bir yandan okulun stresi bir yandan bakıcı hala gelmedi kızımın beni özlemesi benim onunla zaman geçirememem hepsi birikti içimde.biraz serbest bırakıcam kendimi rejimi düşünmücem 15 tatilde zumbaya yazılıcam fazla değil haftada 2gün gidicem hayatımı düzene koyduğumda stressiz olduğumda tekrar dönerim yeni yılınız hayır getirsin hayatınıza.bana yazmak isterseniz what sap tan falan cep numaramı özelinize yazarım isteyen olursa ordan ara sıra haberleşiiriz zaten banu ve haticeyle face de de görüşüyoz sağlıcakla kalın...

Canım şu kilo verme işini çok fazla kafana taktığın için birazda kilolar gitmiyor bence
İnan aynı şeyleri hepimiz yaşadık ve dönem dönem yaşıyoruz maalesef Benim hep dediğim gibi kilo verememizin en büyük etkeni bence stres
Tabiki yine sen bilirsin, biraz diyet psikolojisinden uzaklaş tabi ama çok fazlada uzaklaşıp salma kendini
Doğum günü resimlerinde bence öyle aşırı bir kilo görünmüyor ama tabi insanın kendini iyi hissetmesi önemli olan
Bir kaç gün madem biraz uzaklaş ama şu Karatayı bir denesen diyorum Biliyorsun bende defalarca adını her duyduğum diyeti denedim geçmişte hatta millet çatır çatır kilo verirken ben değil kilo vermek üzerine bile almıştım en son şükür Karatayı denedim de artık neredeyse her hafta azda olsa eksi görüyorum tartıda
Üstelik inan hiç diyetteyim psikolojisinde değilim Herşeyden yeterli aldığım için canım hiç kaçamak yapmak istemiyor bile
Emin ol bir kaç gün denesen bir daha vazgeçemiyor insan Bende de pko ve insülin direnci olduğu halde ben artık o şekerhapını bile kullanmıyorum ve değerlerimde normale döndü İstersen bir araştır kafanı dinlerken sonra kararını verip aramıza döndüğünde başlarsın
Kafana takılan birşeyler oluncada nasılsa dediğin gibi cepten haberleşebiliriz hani ne zaman istersen

Çok fazlada özletme kendini

Rabbim inşallah sanada Yeni yılla birlikte gönlünden geçenlerin hepsini nasip etsin ( başta kilo vermek )....Aminnn

Kıyafetler bile çok etkiliyor ya bir kazak 500gr fark eder mikazaklı 55.3 kazaksız 54.8 geldim

Canm üzme kendini biraz rahat bırak bakalm bi süre dedigin gibi diyet piskolojisini at bencede diyetisyeni bırak onun verdiģi listedekileri değil kendi cannn istediklerini ye bu seni rahatlatr ama mideyi büyütme valla sonra zor küçültrsün seni seviyoruz ve tekrar bekliyoruz en kısa zamanda ama arada gel sohbete

Bu arada ben gitmeden tartlcam çarşamba sabahı o günkü kolomu yazarm cuma günü çünkü annemlerde tartı yookkk :)

canim hep artiyi gorucem diye üzülme hemen gün ola devran done demişler izine ayrilmak her zaman olumlu sonuçlar getiriyor en azından benim için hic bi zaman getirmedi her izine ayrildigimda kilo alarak döndüm izine ayrilmasaydim belki simdi çoktan hedefime ulasmistim tekrar bi düşün izin isini en az 2 hafta listede olamiyorsun

kuzum izin vermek ne haddime tabiki izin almakta ozgursun kilolari çok kafaya takiyorsun o yüzden takili kaldin bak bende 80 ni gördüğümde uzun bi sure takili kaldim 2 hafta tek basima takimdaydim sonra ayrilinca sabit kaldigim kiloyuda koruyamadim kilo alarak döndüm takimda devam et ama bu kadar sorun haline getirme veremiyorum diye normal hayatına don kilo derdin yokmuş gibi düşün ve öyle devam et inan bana sonuç alacaksin takimdan ayrilinca eminn ol izinler bize hep arti olarak donuyor yinede son karar senin tatlim nasil mutlu hissedeceksen biz arkandayiz daima

Son düzenleme:

2 hafta listede olmamak miiiii yok yok asla ayrlmam izne inşallah fazla direnmezde 100 gr da olsa eksi bildirim yaparm:)

Kıyafetler bile çok etkiliyor ya bir kazak 500gr fark eder mikazaklı 55.3 kazaksız 54.8 geldim

Bende en ince kıyafetlerle tartılıyorum yada çamaşırlarla üzerimdekiler kalınsa ( hava soğuk olunca ama pek çamaşırla tartılmıyorum iki dakikada olsa üşüyorum )

Bi burada yok ya bardaktan bosalircasina yağmur var ve ben çok halsizim goguslerim dolmus

Çok geçmiş olsun canım İnşallah çabucak atlatırsın

Maşallah ben giremiyorum 48e.
85 kiloda giriyordum 48e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…