Biraz fazla olmuş gibi geldi amadünkü menüm gelsin ondan sonra da bi geçmiş yapıcam
sabah: 1,5 dilim kızarmış ek, 1 tatlı kaşığı tereyağı biraz salça ve zeytin 1 kk peynir az tahin pekmez ve çay
ara: 1 çay bardağı neskafe, 1 mandalina
öğlen:2 dilim ekmekten peynirli tost ve çay 1 mandalina
ara: 1 mandalina, yarım porsiyon kazandibi
akşam: 1 kase pırasa 2 lokma ekmek
ara: türk kahvesi 1 lokma gofret 1 mandalina
bol suu fazlasıyla hareketli ve yorucu bir gündü
Dr bana form Çaylarının bağımlılık yaptığını söylemiştiMenü bildirimi;
Sabah
*domates, acı yeşil biber söğüş
*1 muz
*2 parça beyaz beynir
*1 bardak su
Akşam
*1 büyük tabak kıymalı yumurtalı ıspanak yemeği
*1 büyük kase cacık
* 1 mandalina
* yatana kadar su ve kayısılı form çayı
Akşamdan önce 54.5 geldim
WowwMenü bildirimi;
Sabah
*1 muz
*2 parça beyaz beynir
*1 bardak su
Akşam
*1 büyük kase cacık
* 1 mandalina
Haklısın bende cok sık içmiyorum o yüzden haftada 1 falan ya bide tatları da kötüDr bana form Çaylarının bağımlılık yaptığını söylemişti
Bana güzel göründü
kızlar banumun attıgı bı resım vardı sıkılasmak ıcın spor grup olarak hepımız onu uygulasak herkes olculerını alsa ve haftalık kontrol etsek kım ne kadar ıncelmıs en azından kılo veremesekte o haftalarda ıncelme olursa bu bıze motıve olarak gerı doner dıye dusunuyorum ve umutsuzluga kapılmayıp yolumuza devam ederız ne dersınızyada her hafta bı bolgeye de yogunlasabılırız her fıkre acıgım
Banucum benim belim ince ama popom büyük. En zayıf halimle bile popom en geniş yer.
Dün tartı 106.9
Bugün 104.5
Bütün hafta karabuğday yapasım var
Canım Kadir hocayı mı takip ediyorsun..Canım benim oğlumda 2-3 kere fena pişik olmuştu bezlendiği dönem.
Önerimi mutlaka yapmanı tavsiye ederim
Eau borique %3 eczanede hazırlanacak (300ml) , ultralan pomat ve desitin pişik kremi. Bu üçlü tedaviyi muhakkak evinde bulundur bebeğin bezlendiği sürece.
Bebeğin poposu temizlendikten sonra pamukla solusyon sürülür ve kuruması beklenir.Sonra günde iki kere yani sabah akşam o solusyon üzerine ultralan pomat sürülür bez kapatılır.Bu iki kere haricindeki bezlenmelerde yine solusyon sürülür,kuruduktan sonra ise desitin veya sudocrem sürülüp kapatılır.İlk günden etkisini göreceksindir
canım süt dişleri çıkarken bebeklerde ağır yapmazmış.Şuan ki ateşi kaptığı bir mikroptan dolayı oluyor.Ateşli iken vucut daha hızlı çalıştığından zaten çıkmaya hazır olan diş bir anda patlayıveriyor.Sonra da bunun adı çocuk diş çıkardı oluyor :)). Esasında hiç alakası yok...
Uyku için ise çocuklar düzeni çok severler.Uyku aralıklarını çok açma,uykusu geldiğini hissettiğinde hemen yatır.
Ne kadar çok düzen,o kadar güzel uyku..birde daha çok küçük olduğu için senin kokunu istiyordur.Koklaşa koklaşa uyuyun ne güzel.
çok tiksiniyorum ama yinede perşembe günü yapacağımm :))
Tatlım bak o mikroplardan hastalık olmaz.Bırak yere düşen emziğini tekrar ağzına koysun.Sonuçta evin içindesin,çok steril yetiştirme çocuğunu.Temizlik önemli ama streril olmak iyi değildir.
Benim bahsettiğim mikrop dışardan birinden veya evin içinde birinden bulaşmış olabilir.Hastalıklar sarılıp öpmelerle mikropların bulaşması sonucu meydana gelir.Yani bir ihtimalle vucutta hastalık taşıyan birinden senin bebişe mikrop bulaşmıştır ve ondan dolayı hasta olmuştur.
www.anneoluncanladim.com isimli sitede "çocuk sağlığı ve hastalıkları" bölümünde yazan dr kadir tuğcu yu mutlaka takip etmeni öneririm.Ben oğlumu o doktoru okuyarak büyüttüm ve maaşallah diyeyim 3 yaşına girecek ve ilaç olarak sadece 2 kere antibiyotik kullandık.Bunlar haricinde tek kullandığımız ilaç ateş düşürücü oldu.
kızlarrr cuma günü için çay saatine misafirlerim var.Menümü aşağı yukarı belirledim ama sizlerinde fikrine açığım.Şu olmamış,onun yerine bunu ekle dedikleriniz var mıdır ?
-açma poğaça
-kuru biber dolması
-tiramisu
-piramit pasta
-patates salatası (garnitürlü)
Kız hatçe bi gün yazdıklarını okurken gülmekten katılıp gidivercem ahirete
Teşekkür ederimm sağlıksız seyleri hayatımdan çıkardım ve çok farketti ya cidden ben bu kadar fark edeceğini düşünmemiştimWowwsadece 2.5 kilon kalmış menün gayet güzel
Kilo verdikten sonra tekrar almamak da önemliTeşekkür ederimm sağlıksız seyleri hayatımdan çıkardım ve çok farketti ya cidden ben bu kadar fark edeceğini düşünmemiştimİnşallah hepimiz tez zamanda sağlıklı şekilde hedefimize ulaşırız
Kız daha listeye girmeden mezunmu olcanTeşekkür ederimm sağlıksız seyleri hayatımdan çıkardım ve çok farketti ya cidden ben bu kadar fark edeceğini düşünmemiştimİnşallah hepimiz tez zamanda sağlıklı şekilde hedefimize ulaşırız
Kız daha listeye girmeden mezunmu olcan
Bugün 850 kaloriyle günü kapatıyorum kanki sen ne alemdesinMoni bak gitti hepsi mezun olacak. Kadının sevincini kursağında bırakmayın. Bak birinin 3 diğerinin 2.5 kilosu kalmış çabuk gel
Hihibaskülde en sonunda 72.5 gördüm bugünkü menümü paylaşayım:
Sabah:
1 elma
1 haslanmis yumurta
Öğle:
Domates ve biberli tost
Aksam:
1 kase yoğurt yedim sadece başka ne yesem diye düşünüyorum hâlâ
Öyle gibi vallahiKız daha listeye girmeden mezunmu olcan
Evet canım aynen yaşam biçimi haline getirmek lazımKilo verdikten sonra tekrar almamak da önemliben bir ara 64 e inmiştim geri aldım
Güzel gidiyorsunnHihibaskülde en sonunda 72.5 gördüm bugünkü menümü paylaşayım:
Sabah:
1 elma
1 haslanmis yumurta
Öğle:
Domates ve biberli tost
Aksam:
Yogurtla acıkırsn canm biraz tavuk falan yiyebilirdin yannda
HmmYogurtla acıkırsn canm biraz tavuk falan yiyebilirdin yannda
kuzum çok iyi fikir, amma ben bfit e gidiyorum ya ekstrasını düşünemiyorum o bana yetiyor şimdilik :)kızlar banumun attıgı bı resım vardı sıkılasmak ıcın spor grup olarak hepımız onu uygulasak herkes olculerını alsa ve haftalık kontrol etsek kım ne kadar ıncelmıs en azından kılo veremesekte o haftalarda ıncelme olursa bu bıze motıve olarak gerı doner dıye dusunuyorum ve umutsuzluga kapılmayıp yolumuza devam ederız ne dersınızyada her hafta bı bolgeye de yogunlasabılırız her fıkre acıgım
o ne diyorsa doğrudur ben kitabını aldım diyete dair olan okudukça paylaşırım sizle de kızlarKızlarrrrrrrrrrr Canan hoca Starda
Yılbaşı için neler yiyebileceğimizi sayıyor
Anaaaa sonuna yetişmişimözet geçeyim fındık fıstık yiyin dedi
10 çeşit yapmaya gerek yok nasılsa hepsini yiyemeyeceksiniz dedi ki haklı
İlle Hindiye gerek yok yapın bir kurufasülye yada meze tarzı olsun dersek Piyazda olurmuşvalla kadın piyaz çektirdi canımı evde yok kurufasülyem ama eşime aldırayımda yarın akşam yemeğinin yanına piyazda yaparım az birşey
Şekersiz kahve kesinlikle en iyi Antioksidan dedi
Suyu eksik içmeyen asla açlık hissetmez dedi
ben içtim bile hu huuu:) vee pazartesiye kadar tatilim var bu bir hafta içinde elimden gelenin en iyisini yapıp zayıflayabildiğim kadar incelip oyle gitmek istiyorum okula artık şu yağlar kıpırdasın istiyorumCanım bence bu şekilde çok daha iyiHem dediğim gibi sende daha az zarar görmüş olursun salatalara ağırlık verirsen şimdiden ellerine sağlık
Ohhhh ne güzel bizde de yağıyor hatta ufak ufak tutmayada başladıŞimdi akşamlık yemeğimide yapayımda ondan sonra oturup belki fırsat olursa manzaraya karşı keyif kahvesi içerim
Ben eşime bile diyorum benim bu kilolu olmamım başlıca sebebide onlar diye sonutça beni bukadar bunalıma sokmasalardı eve kapanıp aylarca ağlayıp bir yandan homini gırtlak yemezdim, eşime baskı yapıp benim calışmamı engellemeselerdi evde kös kös oturmazdım vs vs diye hatta eşimde diyor cidden o konuda hepimiz sorumluyuz diye
Şimdi hepsini zayıflayıp çatır çatır çatlatmazsam ne olayım
Benim kVninde koca bir göbişi var hatta sinirlendiğinde yada yemek yediğinde felaket şişiyor 9 aylık gibi oluyor karnı hatta eşimin halaları geçenlerde yüzüne dediler sen herkese kilo muhabbeti yapıyorsun ama maşallah 9 aylık gibisin dediler ay ne bozuldu ama cidden bacakları ve üstü çok kilolu sayılmaz ama göbiş maşallah
Önce şu göbişimden ve popişimden iyice kurtulayımda gerisi kolay
afiyet olsun canımm süper ama şu kilonu yazıp durma sinirlerim bozuluyor :):):) ah ah bi 54,5 olsam varyaMenü bildirimi;
Sabah
*1 muz
*2 parça beyaz beynir
*1 bardak su
Akşam
*1 büyük kase cacık
* 1 mandalina
baya hareketliydi hatta tatlıyı okuldan gelince yedim onu yerken açlıktan ellerim zor tutuyordu umarım yaktımBiraz fazla olmuş gibi geldi amaama hareketli bir gün geçirmişsin hepsi erimistir
yoğurdun içine meyve ve yulaf kat çok daha doyurucu oluyor :)Hihibaskülde en sonunda 72.5 gördüm bugünkü menümü paylaşayım:
Sabah:
1 elma
1 haslanmis yumurta
Öğle:
Domates ve biberli tost
Aksam:
yook canııııım bence görmemişsindir sen onu :)Hmmtavuk yok evde ne yesem ne yesem :) oww bir kadayıf tatlısı gördüm sankii
Halusilasyon görmüşüm tühyook canııııım bence görmemişsindir sen onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?