Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Biraz fazla olmuş gibi geldi ama ama hareketli bir gün geçirmişsin hepsi erimistir

Dr bana form Çaylarının bağımlılık yaptığını söylemişti
Bana güzel göründü

Woww sadece 2.5 kilon kalmış menün gayet güzel

Canım ben de varım hangi resmi diyosun plank falan vardı o mu?

Banucum benim belim ince ama popom büyük. En zayıf halimle bile popom en geniş yer.
Dün tartı 106.9
Bugün 104.5
Bütün hafta karabuğday yapasım var

yauvvv hatçee pek güzel pekk maşallah devamını diliyorum canım

Canım Kadir hocayı mı takip ediyorsun..

Evet aldım cevabımı ben de Kadir hocacıyım..büyük oğlum 7 yaşında 4 yıldır hiç antibiyotik kullanmadı..küçük oğlum 3 yaşına gircek ateş düşürücü bile içmedi daha...Allah milyonlarca kez razı olsun ondan..her daim okurum..

Canım bence güzel hepsine de bayırılım ben de davet isterimm...

Kız hatçe bi gün yazdıklarını okurken gülmekten katılıp gidivercem ahirete

Ben de kaptanım katılıp kalcam ekranın karşısında

Kilo verdikten sonra tekrar almamak da önemli ben bir ara 64 e inmiştim geri aldım

Yogurtla acıkırsn canm biraz tavuk falan yiyebilirdin yannda

Güzel gidiyorsunn
Yogurtla acıkırsn canm biraz tavuk falan yiyebilirdin yannda

bence de kaçamakları önlemek adına kesinlikle yanına birşeyler ye

kuzum çok iyi fikir, amma ben bfit e gidiyorum ya ekstrasını düşünemiyorum o bana yetiyor şimdilik :)
o ne diyorsa doğrudur ben kitabını aldım diyete dair olan okudukça paylaşırım sizle de kızlar
ben içtim bile hu huuu:) vee pazartesiye kadar tatilim var bu bir hafta içinde elimden gelenin en iyisini yapıp zayıflayabildiğim kadar incelip oyle gitmek istiyorum okula artık şu yağlar kıpırdasın istiyorum
afiyet olsun canımm süper ama şu kilonu yazıp durma sinirlerim bozuluyor :):):) ah ah bi 54,5 olsam varya
Biraz fazla olmuş gibi geldi ama ama hareketli bir gün geçirmişsin hepsi erimistir
baya hareketliydi hatta tatlıyı okuldan gelince yedim onu yerken açlıktan ellerim zor tutuyordu umarım yaktım
yoğurdun içine meyve ve yulaf kat çok daha doyurucu oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…