Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tesekkur ederim canim, siteye bakacagim. O zamanlar bende griptim grip salgini vardi ama benim atesim yoktu, bizimkiler cok opup sariliyor ilk torun oldugu icin cok seviliyor, hergun arayip soruyor, Bize geldiginde yada ben yanina gittigimde agziyla biseyler yediriyor, yapmayin etmeyin diyorum gizli gizli yapiyorlar, annem cocuk cigneyemez diye agziyla cigneyip yediriyor sonra ben grip degilim diyor, ben ek gidalari ezip veriyorum zaten, kalplerini kirmamak icin yumusak bir dille surekli uyariyorum. Annem oglumun uzerine titriyor cok seviyor. Ama yanlis yaptigini bilmiyor...

Biraz kurabiyede yapabilirsin canim, cayin yanina iyi gider, pogocanin yanindada cesit olur

o zaman tiramisü
açma
dolma
patates salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası(yoğurtlu)

böyle iyimidir ?

kurabiye hiç yenmiyor canım yaa.
geçen sefer özenerek binbir zahmetle tırtıl kurabiye yaptım,Kalanı buzluğa atmıştım.2 aydır duruyor.Evde de yiyen yok :)
en iyisi tek çeşit pasta yapayım.tiramisu olsun kahveli kahveli

canım büyüklerin bağışıklığı gelişmiş olduğu için her hastalık ateş yapmaz ama bebeklerde çoğunlukla yapar.
maalesef benim oğlumda çok sevilip öpüp koklanan bi bebek olduğu için ilk 1 yılında hep hastaydı.Şükür sadece ateş düşürücülerle atlattık o günleri.Şuan 3 yaşına yaklaştı ve maaşallah diyeyim en son mart ayında hasta olmuştu.
Annenler torucu çok sevebilir evet ama sen her seferinde ağızlarından bişey vermemeleri için uyar lütfen.Hem hoş değil hem bakteri dolu...

Menü güzel canm bence bende davetli miyim

Azmini kv ve gorumceye borclusun yanigiy salına salına gez kız kim tutar seni bende esimin akrabarina inat diete basladim, kendilerine bakmadan baskalarini elestiriyorlar bende guzel elbiselerimi giyip inat yapacam inat okunca insan daha iyi kilo veriyor
Bu sark senin gorumceye
Aklima yildiz tilbenin geldi. Guzel elbiseleri giyip dolasacagim senin onunden gecip sana bakmayacagim yuru anca gidersin senin gorumceye gelsin

dünkü menüm gelsin ondan sonra da bi geçmiş yapıcam

sabah: 1,5 dilim kızarmış ek, 1 tatlı kaşığı tereyağı biraz salça ve zeytin 1 kk peynir az tahin pekmez ve çay
ara: 1 çay bardağı neskafe, 1 mandalina
öğlen:2 dilim ekmekten peynirli tost ve çay 1 mandalina
ara: 1 mandalina, yarım porsiyon kazandibi
akşam: 1 kase pırasa 2 lokma ekmek
ara: türk kahvesi 1 lokma gofret 1 mandalina

bol suu fazlasıyla hareketli ve yorucu bir gündü

Ayy ne güldüm banu yaa ama böyle seninle itişen birilri olunca insan daha hırslanıyo valla senin kv de farkında olmadan sana iyilik yapıyo yani ben kvdemi severim ama ben ilk zayıflıcam dediğimde oda inanmamştı ooo okadar kilouu verecendeeeee demişti hatta benimle beraber kvde ve görümcemde başladılar diyete sonuç ben 19 kilo verdim onlar verdigi 3 5 kiloyi geri aldı ve suan homili gırtlak yemeye devam kvdem bi yemek yer ölüyü diriltir acıktrr yedirir yani o derece ne kadar tok olsamda kadn yemek yerken canm istiyo yahuuu ama şuan son durum ne ben kiloluyken daha yiğitmisim şimdi iyi degilmisim yani kedi uzanamadgi ete muhabbeti tam kvdeme göre amaaaa bana alısverişe gittiğimizde gözünü üstümden alamayıp ayyy balık gibi oldun çok güzel olduuuu diye bayıldı haaa

Güzel menü canm afiyettt olsuunn

o zaman tiramisü
açma
dolma
patates salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası(yoğurtlu)

böyle iyimidir ?

Canım bence bu şekilde çok daha iyi Hem dediğim gibi sende daha az zarar görmüş olursun salatalara ağırlık verirsen şimdiden ellerine sağlık

selam kızlar napıyosunuzzzzz:) dün hiç pc başında olamadım telefonumdan da giremiyorum doğru düzgün ne var ne yok ben karlı manzaranın keyfinin çıkarıyorum şuan :)

Ohhhh ne güzel bizde de yağıyor hatta ufak ufak tutmayada başladı Şimdi akşamlık yemeğimide yapayımda ondan sonra oturup belki fırsat olursa manzaraya karşı keyif kahvesi içerim

Ben eşime bile diyorum benim bu kilolu olmamım başlıca sebebide onlar diye sonutça beni bukadar bunalıma sokmasalardı eve kapanıp aylarca ağlayıp bir yandan homini gırtlak yemezdim, eşime baskı yapıp benim calışmamı engellemeselerdi evde kös kös oturmazdım vs vs diye hatta eşimde diyor cidden o konuda hepimiz sorumluyuz diye
Şimdi hepsini zayıflayıp çatır çatır çatlatmazsam ne olayım

Benim kVninde koca bir göbişi var hatta sinirlendiğinde yada yemek yediğinde felaket şişiyor 9 aylık gibi oluyor karnı hatta eşimin halaları geçenlerde yüzüne dediler sen herkese kilo muhabbeti yapıyorsun ama maşallah 9 aylık gibisin dediler ay ne bozuldu ama cidden bacakları ve üstü çok kilolu sayılmaz ama göbiş maşallah
Önce şu göbişimden ve popişimden iyice kurtulayımda gerisi kolay

Allahtan kvdelerimiz nikimizi bilmiyo yazdklarımızı okusalarrrr

Kız hatçe bi gün yazdıklarını okurken gülmekten katılıp gidivercem ahirete
Spor yapamayanlar kahkaha atsınlar ve günde 40defa (arka arkaya olmayacak) derin nefes almak metabolizmayı canlandırıyor diye okumuştum.
Sen dürterek spor yaptırıyon ben yazarak oturdukları yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…