Tesekkur ederim canim, siteye bakacagim. O zamanlar bende griptim grip salgini vardi ama benim atesim yoktu, bizimkiler cok opup sariliyor ilk torun oldugu icin cok seviliyor, hergun arayip soruyor, Bize geldiginde yada ben yanina gittigimde agziyla biseyler yediriyor, yapmayin etmeyin diyorum gizli gizli yapiyorlar, annem cocuk cigneyemez diye agziyla cigneyip yediriyor sonra ben grip degilim diyor, ben ek gidalari ezip veriyorum zaten, kalplerini kirmamak icin yumusak bir dille surekli uyariyorum. Annem oglumun uzerine titriyor cok seviyor. Ama yanlis yaptigini bilmiyor...Tatlım bak o mikroplardan hastalık olmaz.Bırak yere düşen emziğini tekrar ağzına koysun.Sonuçta evin içindesin,çok steril yetiştirme çocuğunu.Temizlik önemli ama streril olmak iyi değildir.
Benim bahsettiğim mikrop dışardan birinden veya evin içinde birinden bulaşmış olabilir.Hastalıklar sarılıp öpmelerle mikropların bulaşması sonucu meydana gelir.Yani bir ihtimalle vucutta hastalık taşıyan birinden senin bebişe mikrop bulaşmıştır ve ondan dolayı hasta olmuştur.
www.anneoluncanladim.com isimli sitede "çocuk sağlığı ve hastalıkları" bölümünde yazan dr kadir tuğcu yu mutlaka takip etmeni öneririm.Ben oğlumu o doktoru okuyarak büyüttüm ve maaşallah diyeyim 3 yaşına girecek ve ilaç olarak sadece 2 kere antibiyotik kullandık.Bunlar haricinde tek kullandığımız ilaç ateş düşürücü oldu.
Allah kolaylik versinb canimKizlar dua edin biraz uygulamam var inşallah iyi bi sonuç alirim
Biraz kurabiyede yapabilirsin canim, cayin yanina iyi gider, pogocanin yanindada cesit olurkızlarrr cuma günü için çay saatine misafirlerim var.Menümü aşağı yukarı belirledim ama sizlerinde fikrine açığım.Şu olmamış,onun yerine bunu ekle dedikleriniz var mıdır ?
-açma poğaça
-kuru biber dolması
-tiramisu
-piramit pasta
-patates salatası (garnitürlü)
Canım Tiramisu yapacaksan bence piramit pastaya gerek yokHani iki tatlı yerine iki salata yapsan hem sende daha az hasar görmüş olursun
Ben genelde misafir geleceği zaman 2 tuzlu ( hamur işi tarzıda olsa ) 2 çeşit salata ( patates salatası yanına yoğurtlu havuç gibi birşeyde yapabilirsin hem görüntü güzel olur ) 1 çeşitte tatlı yaparım
Piramit pastasının içinde sonuçta bir sürü bisküvi oluyor birde diğer kremamsı puding karışımıyla ağır olur gibime geldi tabi yine sen bilirsin
Tatlıların ikiside kakaolu kurabiye yap bence bide patatesi yeşillikli yapsan sanada kaçacak kapı olur. Yada kısır. Ben pramit pastayı kalıba basıyorum. Çıkarınca üstüne çik. Sos yapıyorum
Aman yeter ne olcak.
Tesekkur ederim canim, siteye bakacagim. O zamanlar bende griptim grip salgini vardi ama benim atesim yoktu, bizimkiler cok opup sariliyor ilk torun oldugu icin cok seviliyor, hergun arayip soruyor, Bize geldiginde yada ben yanina gittigimde agziyla biseyler yediriyor, yapmayin etmeyin diyorum gizli gizli yapiyorlar, annem cocuk cigneyemez diye agziyla cigneyip yediriyor sonra ben grip degilim diyor, ben ek gidalari ezip veriyorum zaten, kalplerini kirmamak icin yumusak bir dille surekli uyariyorum. Annem oglumun uzerine titriyor cok seviyor. Ama yanlis yaptigini bilmiyor...
Şimdi benim gelmem uzun sürer birazını sana versem sen zayıflasan???
kızlarrr cuma günü için çay saatine misafirlerim var.Menümü aşağı yukarı belirledim ama sizlerinde fikrine açığım.Şu olmamış,onun yerine bunu ekle dedikleriniz var mıdır ?
-açma poğaça
-kuru biber dolması
-tiramisu
-piramit pasta
-patates salatası (garnitürlü)
Azmini kv ve gorumceye borclusun yaniRabbim gönlünüze göre versin canım inşallah süpriz yapar
Eğer gelemezsede inşallah son ayrı yılbaşınız olur
Kız sırf KVye inat evlendiğim kiloya düşesim var52 kg olsam eminim kadın derdinden ölür
Ben ilk perhize başladığımı ilan ettiğimde benim küçük görümce ozamanlar 78 kg falandıartık nasıl bir korku kapladıysa bunu Ben zayıflayıp ondan ince olacağım diye anında hatun diyetisyene koştu hatta birde kendi evine yakın Bfit diye bir salon buldu spora başladı
Hatun 65 kgya düştü hatta KV hep diyor fırsat buldukça ay kızım çok zayıfladı falan diyeulen ben verdim 13 kg neredeyse bir kere bile kızım ha gayret bak ne güzel verdin ben inanıyorum daha çokda verirsin demedi Eminim ben 40 bedenede düşsem aaa hafif bir süzülme var der ancak
Dün akşam eşim hatta kilo muhabbeti olduğunda valla benim hatun çok güzel verdi ve inanıyorum yaza kadar dahada fazla vericek eski kilosuna dönecek dedide yüreği götürmedi aaa haklısın demek ama cidden sırf ona inat zayıflayacağımondan sonrada giyinip süslenip ortada salınmazsam banada Banu demesinler ki şimdide yapıyorumda zayıf olunca daha bir zevkli olur
Kız zaten o videoya gülmekten karnım ağrıdı birde senin şu yazını görünce tam kahkaha patlattım
Bayılıyorum bende sizin şu çekişmenize
Canım hani Faceinden çıkış yapmak için en sağ üstte bir yere basıyorsun ya oradan giriyorsun Ayarlara
Rabbim gönlünüze göre versin canım inşallah süpriz yapar
Eğer gelemezsede inşallah son ayrı yılbaşınız olur
Kız sırf KVye inat evlendiğim kiloya düşesim var52 kg olsam eminim kadın derdinden ölür
Ben ilk perhize başladığımı ilan ettiğimde benim küçük görümce ozamanlar 78 kg falandıartık nasıl bir korku kapladıysa bunu Ben zayıflayıp ondan ince olacağım diye anında hatun diyetisyene koştu hatta birde kendi evine yakın Bfit diye bir salon buldu spora başladı
Hatun 65 kgya düştü hatta KV hep diyor fırsat buldukça ay kızım çok zayıfladı falan diyeulen ben verdim 13 kg neredeyse bir kere bile kızım ha gayret bak ne güzel verdin ben inanıyorum daha çokda verirsin demedi Eminim ben 40 bedenede düşsem aaa hafif bir süzülme var der ancak
Dün akşam eşim hatta kilo muhabbeti olduğunda valla benim hatun çok güzel verdi ve inanıyorum yaza kadar dahada fazla vericek eski kilosuna dönecek dedide yüreği götürmedi aaa haklısın demek ama cidden sırf ona inat zayıflayacağımondan sonrada giyinip süslenip ortada salınmazsam banada Banu demesinler ki şimdide yapıyorumda zayıf olunca daha bir zevkli olur
Kız zaten o videoya gülmekten karnım ağrıdı birde senin şu yazını görünce tam kahkaha patlattım
Bayılıyorum bende sizin şu çekişmenize
Canım hani Faceinden çıkış yapmak için en sağ üstte bir yere basıyorsun ya oradan giriyorsun Ayarlara
dünkü menüm gelsin ondan sonra da bi geçmiş yapıcam
sabah: 1,5 dilim kızarmış ek, 1 tatlı kaşığı tereyağı biraz salça ve zeytin 1 kk peynir az tahin pekmez ve çay
ara: 1 çay bardağı neskafe, 1 mandalina
öğlen:2 dilim ekmekten peynirli tost ve çay 1 mandalina
ara: 1 mandalina, yarım porsiyon kazandibi
akşam: 1 kase pırasa 2 lokma ekmek
ara: türk kahvesi 1 lokma gofret 1 mandalina
bol suu fazlasıyla hareketli ve yorucu bir gündü
o zaman tiramisü
açma
dolma
patates salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası(yoğurtlu)
böyle iyimidir ?
selam kızlar napıyosunuzzzzz:) dün hiç pc başında olamadım telefonumdan da giremiyorum doğru düzgün ne var ne yok ben karlı manzaranın keyfinin çıkarıyorum şuan :)
Azmini kv ve gorumceye borclusun yanigiy salına salına gez kız kim tutar seni bende esimin akrabarina inat diete basladim, kendilerine bakmadan baskalarini elestiriyorlar bende guzel elbiselerimi giyip inat yapacam inat okunca insan daha iyi kilo veriyor
Bu sark senin gorumceye
Aklima yildiz tilbenin geldi. Guzel elbiseleri giyip dolasacagim senin onunden gecip sana bakmayacagim yuru anca gidersin senin gorumceye gelsin
Ayy ne güldüm banu yaa ama böyle seninle itişen birilri olunca insan daha hırslanıyo valla senin kv de farkında olmadan sana iyilik yapıyo yani ben kvdemi severim ama ben ilk zayıflıcam dediğimde oda inanmamştı ooo okadar kilouu verecendeeeee demişti hatta benimle beraber kvde ve görümcemde başladılar diyete sonuç ben 19 kilo verdim onlar verdigi 3 5 kiloyi geri aldı ve suan homili gırtlak yemeye devam kvdem bi yemek yer ölüyü diriltir acıktrr yedirir yani o derece ne kadar tok olsamda kadn yemek yerken canm istiyo yahuuu ama şuan son durum ne ben kiloluyken daha yiğitmisim şimdi iyi degilmisim yani kedi uzanamadgi ete muhabbeti tam kvdeme göreamaaaa bana alısverişe gittiğimizde gözünü üstümden alamayıp ayyy balık gibi oldun çok güzel olduuuu diye bayıldı haaa
Canım bence bu şekilde çok daha iyiHem dediğim gibi sende daha az zarar görmüş olursun salatalara ağırlık verirsen şimdiden ellerine sağlık
Ohhhh ne güzel bizde de yağıyor hatta ufak ufak tutmayada başladıŞimdi akşamlık yemeğimide yapayımda ondan sonra oturup belki fırsat olursa manzaraya karşı keyif kahvesi içerim
Ben eşime bile diyorum benim bu kilolu olmamım başlıca sebebide onlar diye sonutça beni bukadar bunalıma sokmasalardı eve kapanıp aylarca ağlayıp bir yandan homini gırtlak yemezdim, eşime baskı yapıp benim calışmamı engellemeselerdi evde kös kös oturmazdım vs vs diye hatta eşimde diyor cidden o konuda hepimiz sorumluyuz diye
Şimdi hepsini zayıflayıp çatır çatır çatlatmazsam ne olayım
Benim kVninde koca bir göbişi var hatta sinirlendiğinde yada yemek yediğinde felaket şişiyor 9 aylık gibi oluyor karnı hatta eşimin halaları geçenlerde yüzüne dediler sen herkese kilo muhabbeti yapıyorsun ama maşallah 9 aylık gibisin dediler ay ne bozuldu ama cidden bacakları ve üstü çok kilolu sayılmaz ama göbiş maşallah
Önce şu göbişimden ve popişimden iyice kurtulayımda gerisi kolay
İlk kardanadamımız:)
Kız hatçe bi gün yazdıklarını okurken gülmekten katılıp gidivercem ahireteBenim göğüslerim iri olduğundan göbeğim görünmüyor. Ama popoyu saklayamıyorum
Spor yapamayanlar kahkaha atsınlar ve günde 40defa (arka arkaya olmayacak) derin nefes almak metabolizmayı canlandırıyor diye okumuştum.Kız hatçe bi gün yazdıklarını okurken gülmekten katılıp gidivercem ahirete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?