ınsallah canım bogazımda bı agrı yok ama oksuruk var cıgerden gelıyor sanırımBende en ince kıyafetlerle tartılıyorum yada çamaşırlarla üzerimdekiler kalınsa ( hava soğuk olunca ama pek çamaşırla tartılmıyorum iki dakikada olsa üşüyorum )
Çok geçmiş olsun canımİnşallah çabucak atlatırsın
Sabah un + yağgünaydın kızlar dünkü menümü paylaşayım bende :)
Sabah
1 tane açma
öğlen
1çiğ köfte + 1 ayran
akşam
tarhana çorbası+1 dilim ekmek
salata
az yedim ama kalorisi fazla olan şeyler yedim malesef
Bugünde kahvaltımı evde yaptım simit puaca yemeyim diye
Sabah un + yağ
Öğlen un+yağ
Akşam un+un
kızlar banumun attıgı bı resım vardı sıkılasmak ıcın spor grup olarak hepımız onu uygulasak herkes olculerını alsa ve haftalık kontrol etsek kım ne kadar ıncelmıs en azından kılo veremesekte o haftalarda ıncelme olursa bu bıze motıve olarak gerı doner dıye dusunuyorum ve umutsuzluga kapılmayıp yolumuza devam ederız ne dersınızyada her hafta bı bolgeye de yogunlasabılırız her fıkre acıgım
Ben be bennnEveeeettt karabuğdayın sonucunu merqk eden varmıııı
Maşallah ben giremiyorum 48e.
85 kiloda giriyordum 48e
kızlar banumun attıgı bı resım vardı sıkılasmak ıcın spor grup olarak hepımız onu uygulasak herkes olculerını alsa ve haftalık kontrol etsek kım ne kadar ıncelmıs en azından kılo veremesekte o haftalarda ıncelme olursa bu bıze motıve olarak gerı doner dıye dusunuyorum ve umutsuzluga kapılmayıp yolumuza devam ederız ne dersınızyada her hafta bı bolgeye de yogunlasabılırız her fıkre acıgım
Eveeeettt karabuğdayın sonucunu merqk eden varmıııı
kılo veremeyınce moral bozuluyor belkı sıkılastıgmızı gorunce moral olur da yolumuza devam ederız dıye dusundum ama bakalım ne olacakBem spor konusunda herşeye varım canm zaten jillian Michael gurubuna da katldm yılbaşndn sonra bslıcaz güzel sonuclar alacağıma eminim
esımle bu senede ayrı gecırıcez yılbasını gercı yılbası zaten kutlamıyoruzda tatılı ıyı oluyor bırlıkte zaman gecırıyoruzKızlarrrrrrrrrrr Canan hoca Starda
Yılbaşı için neler yiyebileceğimizi sayıyor
Anaaaa sonuna yetişmişimözet geçeyim fındık fıstık yiyin dedi
10 çeşit yapmaya gerek yok nasılsa hepsini yiyemeyeceksiniz dedi ki haklı
İlle Hindiye gerek yok yapın bir kurufasülye yada meze tarzı olsun dersek Piyazda olurmuşvalla kadın piyaz çektirdi canımı evde yok kurufasülyem ama eşime aldırayımda yarın akşam yemeğinin yanına piyazda yaparım az birşey
Şekersiz kahve kesinlikle en iyi Antioksidan dedi
Suyu eksik içmeyen asla açlık hissetmez dedi
var canm varrEveeeettt karabuğdayın sonucunu merqk eden varmıııı
Ben kacar temizlik zamanııııı
esımle bu senede ayrı gecırıcez yılbasını gercı yılbası zaten kutlamıyoruzda tatılı ıyı oluyor bırlıkte zaman gecırıyoruz
kız ben bıle 78 le 44-46 gıydıklerım oluyor gercı eskıden uzerıme oturuyorlardı sımdı bıraz daha rahatlar ama sporsuz verılen kılolar sporlar verılenler gıbı olmuyor mesela ben pılatesı bıraktım gobek hemen ortaya cıkmıstı . dun cektıgım bı foto vardı ama sılmısımHadi beee inanmamKız benden daha zayıfsın kesin rahat olması lazım ( benim 48 beden olan hafif sıkıyor ama iyidir )
Sanırım geçen sene gittiğim spor baya etkili olmuştur bu konuda yoksa eskiden 120 kgken giydiğim pantalon 54 beden
Ben varım Ben varımmmmm
Hemen önümüzdeki cuma başlayalım bencehem takım halinde yapınca çok daha zevkli olur Baktık rakam olarak sonraki günlerde zorlanıyoruz o zaman ortak bir sayı belirler her gün onu yaparız olmadı daha sonraki turdada iki sete çıkartırız hareketleri yaza kadar benim kesinlikle çooook fark yaratmış olmam lazım Şöyle rahat bir yaz geçireyim denize girerken aman millet bakıyormu diye tedirgin olmadan selülitlerim varmı diye düşünmeden
bende esım suprız yapsada yanıma gelse dıye beklıyorum ama o gun tam gun calısacaklarmıs 29 ekımdede vermemıstı patronları ızın mesaıye kalmıslardı maddı yonden ıyıde ınsan esıyle olmak ıstıyor yaaaKolay gelsin canım bende şimdi girişeceğimYeni yıla temiz gireyim ki bir sene temiz geçsin
Bizde kutlamayızda Tv karşısında kös kös otururken insanın boğazı durmuyor genelde ya o bakımdan bari zararsız olsun diyorumZaten eşimde yarım gün çalışacak akşam yemeğimizi erken yeriz az leptinde çalıştıktan sonra gece tv karşında az kuruyemiş yiring Şampanya patlatcak halim yok
Banucum benim belim ince ama popom büyük. En zayıf halimle bile popom en geniş yer.
Dün tartı 106.9
Bugün 104.5
Bütün hafta karabuğday yapasım var
Biz 2 aylık evliydik ayrı geçirmiştik. Yılbaşı gecesi eşim çalışıyor beraber takılalımbende esım suprız yapsada yanıma gelse dıye beklıyorum ama o gun tam gun calısacaklarmıs 29 ekımdede vermemıstı patronları ızın mesaıye kalmıslardı maddı yonden ıyıde ınsan esıyle olmak ıstıyor yaaa
takılalım valla canım bende esımden ayrı gayrı gecırıcem gecen senede ayrıydık sozluyduk daha o zamanBiz 2 aylık evliydik ayrı geçirmiştik. Yılbaşı gecesi eşim çalışıyor beraber takılalım
2,4 kılo muu wowwww super canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?