Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ınsallah canım bogazımda bı agrı yok ama oksuruk var cıgerden gelıyor sanırım

Sabah un + yağ
Öğlen un+yağ
Akşam un+un

kızlar banumun attıgı bı resım vardı sıkılasmak ıcın spor grup olarak hepımız onu uygulasak herkes olculerını alsa ve haftalık kontrol etsek kım ne kadar ıncelmıs en azından kılo veremesekte o haftalarda ıncelme olursa bu bıze motıve olarak gerı doner dıye dusunuyorum ve umutsuzluga kapılmayıp yolumuza devam ederız ne dersınız yada her hafta bı bolgeye de yogunlasabılırız her fıkre acıgım

Bem spor konusunda herşeye varım canm zaten jillian Michael gurubuna da katldm yılbaşndn sonra bslıcaz güzel sonuclar alacağıma eminim

Kızlarrrrrrrrrrr Canan hoca Starda

Yılbaşı için neler yiyebileceğimizi sayıyor

Anaaaa sonuna yetişmişim özet geçeyim fındık fıstık yiyin dedi
10 çeşit yapmaya gerek yok nasılsa hepsini yiyemeyeceksiniz dedi ki haklı
İlle Hindiye gerek yok yapın bir kurufasülye yada meze tarzı olsun dersek Piyazda olurmuş valla kadın piyaz çektirdi canımı evde yok kurufasülyem ama eşime aldırayımda yarın akşam yemeğinin yanına piyazda yaparım az birşey

Şekersiz kahve kesinlikle en iyi Antioksidan dedi
Suyu eksik içmeyen asla açlık hissetmez dedi

Maşallah ben giremiyorum 48e.
85 kiloda giriyordum 48e

Hadi beee inanmam Kız benden daha zayıfsın kesin rahat olması lazım ( benim 48 beden olan hafif sıkıyor ama iyidir )
Sanırım geçen sene gittiğim spor baya etkili olmuştur bu konuda yoksa eskiden 120 kgken giydiğim pantalon 54 beden

Ben varım Ben varımmmmm
Hemen önümüzdeki cuma başlayalım bence hem takım halinde yapınca çok daha zevkli olur Baktık rakam olarak sonraki günlerde zorlanıyoruz o zaman ortak bir sayı belirler her gün onu yaparız olmadı daha sonraki turdada iki sete çıkartırız hareketleri yaza kadar benim kesinlikle çooook fark yaratmış olmam lazım Şöyle rahat bir yaz geçireyim denize girerken aman millet bakıyormu diye tedirgin olmadan selülitlerim varmı diye düşünmeden

Bem spor konusunda herşeye varım canm zaten jillian Michael gurubuna da katldm yılbaşndn sonra bslıcaz güzel sonuclar alacağıma eminim
kılo veremeyınce moral bozuluyor belkı sıkılastıgmızı gorunce moral olur da yolumuza devam ederız dıye dusundum ama bakalım ne olacak
esımle bu senede ayrı gecırıcez yılbasını gercı yılbası zaten kutlamıyoruzda tatılı ıyı oluyor bırlıkte zaman gecırıyoruz
Eveeeettt karabuğdayın sonucunu merqk eden varmıııı
var canm varr

Ben kacar temizlik zamanııııı

Kolay gelsin canım bende şimdi girişeceğim Yeni yıla temiz gireyim ki bir sene temiz geçsin

esımle bu senede ayrı gecırıcez yılbasını gercı yılbası zaten kutlamıyoruzda tatılı ıyı oluyor bırlıkte zaman gecırıyoruz

Bizde kutlamayızda Tv karşısında kös kös otururken insanın boğazı durmuyor genelde ya o bakımdan bari zararsız olsun diyorum Zaten eşimde yarım gün çalışacak akşam yemeğimizi erken yeriz az leptinde çalıştıktan sonra gece tv karşında az kuruyemiş yiring Şampanya patlatcak halim yok

kız ben bıle 78 le 44-46 gıydıklerım oluyor gercı eskıden uzerıme oturuyorlardı sımdı bıraz daha rahatlar ama sporsuz verılen kılolar sporlar verılenler gıbı olmuyor mesela ben pılatesı bıraktım gobek hemen ortaya cıkmıstı . dun cektıgım bı foto vardı ama sılmısım usenmezsem bırazdan yıne cekeyım
bencede guzel olur canım hep hepımıze kuculdugumuzu gormek moral olacaktır eger herkes ısterse bu cumadan ıtıbaren olculer alınıp baslayabılırız

bende esım suprız yapsada yanıma gelse dıye beklıyorum ama o gun tam gun calısacaklarmıs 29 ekımdede vermemıstı patronları ızın mesaıye kalmıslardı maddı yonden ıyıde ınsan esıyle olmak ıstıyor yaaa

Biz 2 aylık evliydik ayrı geçirmiştik. Yılbaşı gecesi eşim çalışıyor beraber takılalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…