Sevincimi paylaşayım demiştim canım yaa kızmaafiyet olsun canımm süper ama şu kilonu yazıp durma sinirlerim bozuluyor :):):) ah ah bi 54,5 olsam varya
Hmmtavuk yok evde ne yesem ne yesem :) oww bir kadayıf tatlısı gördüm sankii
Hmmtavuk yok evde ne yesem ne yesem :) oww bir kadayıf tatlısı gördüm sankii
Menümü yaziiim kocis gelmeden
SABAH : 2 büyük dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
6 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
486 kalori
ARA : 1 elma
20 ml sütle şekersiz kahve
1 ceviz
2 kaşık yoğurt
1 elma
253 kalori
AKŞAM : 6 kaşık pirinçsiz pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
106 kalori
2 tane makarna attm agzma sade haşlanmış
5 kaloride o deseeeek olmazda o kadar maksat düz hesap
800 kalori Toplam
Su 1 litre devam
spor yokk
selam kızlar once menumu yazayım sonra alıntılarımı alayım
SABAH
1 lavasın arasına kasarlı salcalı (tost gıbı)
1 kasarlı krep
1 haslanmıs yumurta
1 bardak sekerlı cay
ÖĞLE
3ü1 arada
AKŞAM
1 koca tabak salcalı tereyaglı yogurtlu mantı
4 te 1 sogan
3 catal bal kabagı tatlısı (az sekerlı)
2-3 ltre su ıcmeye calısıcam ınsallah bugun cok az ıctım
amin canım benımAllah kolaylik versinb canim
fena degıl canm cıslar var ama nefsını koreltmek ıcın yemıssın sanırımdünkü menüm gelsin ondan sonra da bi geçmiş yapıcam
sabah: 1,5 dilim kızarmış ek, 1 tatlı kaşığı tereyağı biraz salça ve zeytin 1 kk peynir az tahin pekmez ve çay
ara: 1 çay bardağı neskafe, 1 mandalina
öğlen:2 dilim ekmekten peynirli tost ve çay 1 mandalina
ara: 1 mandalina, yarım porsiyon kazandibi
akşam: 1 kase pırasa 2 lokma ekmek
ara: türk kahvesi 1 lokma gofret 1 mandalina
bol suu fazlasıyla hareketli ve yorucu bir gündü
ayy ne guzel burda kar bı yagdı ama arkasından yagmur yagınca bırıken bısey olmadıİlk kardanadamımız:)
Benim göğüslerim iri olduğundan göbeğim görünmüyor. Ama popoyu saklayamıyorum
gayet gusel canım menunMenü bildirimi;
Sabah
*domates, acı yeşil biber söğüş
*1 muz
*2 parça beyaz beynir
*1 bardak su
Akşam
*1 büyük tabak kıymalı yumurtalı ıspanak yemeği
*1 büyük kase cacık
* 1 mandalina
* yatana kadar su ve kayısılı form çayı
Akşamdan önce 54.5 geldim
evet canım benım o baska onerılerınız varsa oda olurCanım ben de varım hangi resmi diyosun plank falan vardı o mu?
yauvvv hatçee pek güzel pekk maşallah devamını diliyorum canım
Canım Kadir hocayı mı takip ediyorsun..
Evet aldım cevabımı ben de Kadir hocacıyım..büyük oğlum 7 yaşında 4 yıldır hiç antibiyotik kullanmadı..küçük oğlum 3 yaşına gircek ateş düşürücü bile içmedi daha...Allah milyonlarca kez razı olsun ondan..her daim okurum..
Canım bence güzel hepsine de bayırılım ben de davet isterimm...
Ben de kaptanım katılıp kalcam ekranın karşısında
corba falan ıcebılırsın canm yoksa ılerleyen saatlerde acıkırsın cumaya daha guzel bı sonuc gelecek desene o zamanHihibaskülde en sonunda 72.5 gördüm bugünkü menümü paylaşayım:
Sabah:
1 elma
1 haslanmis yumurta
Öğle:
Domates ve biberli tost
Aksam:
1 kase yoğurt yedim sadece başka ne yesem diye düşünüyorum hâlâ
dedıgım resım pek vakıt almıyor tatlım yınede sen bılırısınkuzum çok iyi fikir, amma ben bfit e gidiyorum ya ekstrasını düşünemiyorum o bana yetiyor şimdilik :)
o ne diyorsa doğrudur ben kitabını aldım diyete dair olan okudukça paylaşırım sizle de kızlar
ben içtim bile hu huuu:) vee pazartesiye kadar tatilim var bu bir hafta içinde elimden gelenin en iyisini yapıp zayıflayabildiğim kadar incelip oyle gitmek istiyorum okula artık şu yağlar kıpırdasın istiyorum
afiyet olsun canımm süper ama şu kilonu yazıp durma sinirlerim bozuluyor :):):) ah ah bi 54,5 olsam varya
baya hareketliydi hatta tatlıyı okuldan gelince yedim onu yerken açlıktan ellerim zor tutuyordu umarım yaktım
yoğurdun içine meyve ve yulaf kat çok daha doyurucu oluyor :)
tebrıkler canım az kaldı mezun edıcez senı ınsalalhhMenümü yaziiim kocis gelmeden
SABAH : 2 büyük dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
6 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
486 kalori
ARA : 1 elma
1 ceviz
2 kaşık yoğurt
1 elma
253 kalori
AKŞAM : 6 kaşık pirinçsiz pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
106 kalori
2 tane makarna attm agzma sade haşlanmış
5 kaloride o deseeeek olmazda o kadar maksat düz hesap
800 kalori Toplam
Su 1 litre devam
spor yokk
kız koskoca kabagın yarısını yapmıs babaannem 2-3 catal ala ala bıtermı o kadar seyMerve kabak tatlısını ye ye bitiremedin
kız koskoca kabagın yarısını yapmıs babaannem 2-3 catal ala ala bıtermı o kadar seynormalde olsa hıc yemem de sıpanın canı cekıyor
amin tatlımBool vitamin olsun bebişimize inşallahama bende cookkk severim kabak tatlısını
amin tatlım
hayatımda hıc bu kadar tatlı yememıstım canım ben tatlı her zaman acıktırır benı hemde ıcımı bayar ama sımdı koca bı cıkolata kazanına atsalar banamısn demem
buyuk ıhtımal kız denılıyor ama canım bılmıyorum kı artık ılk erkek denmıstı 15 haftalıkken doktor herseyını gosterdıydı bıdeBende hamileyken tatlıdan tiksinmiştim adını bile duysam midem kalkıyodu kız doğurdum kııızzz yoksa seninki erkek miki:))))
buyuk ıhtımal kız denılıyor ama canım bılmıyorum kı artık ılk erkek denmıstı 15 haftalıkken doktor herseyını gosterdıydı bıdedogsun ole ınancam ben cınsıyetıne
Dukanımsı yaptım kankiBugün 850 kaloriyle günü kapatıyorum kanki sen ne alemdesin
kız sımdı bana kesın kız deseler de erkek deselerde ınanamam kı kobaya cevırdıler resmen bı kız bı erkek dendı devlete mı guvensem ozelemı guvensem bılemedım saglıkla dogsunda hem erkek kıyafetı alıyor teyzelerı anneannesı hemde erkek alıyorlar daha ben zıbından baska bısey almaya cesaret edemedım onuda her ıkısınınde gıyebılecegı seyler alıyorumÖyle valla canm benim büyük görümceme 7 aya kadar kız dediler son ayında ögrendi erkek olduğunu şoka girdi valla hayırlısı artk bekliceeezzz
Kedi kediyook canııııım bence görmemişsindir sen onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?