Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menümü yaziiim kocis gelmeden
SABAH : 2 büyük dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
6 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
486 kalori
ARA : 1 elma
20 ml sütle şekersiz kahve
1 ceviz
2 kaşık yoğurt
20 ml sütle şekersiz kahve
1 elma
253 kalori
AKŞAM : 6 kaşık pirinçsiz pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
106 kalori
2 tane makarna attm agzma sade haşlanmış
5 kaloride o deseeeek olmazda o kadar maksat düz hesap
800 kalori Toplam
Su 1 litre devam
spor yokk

Pardon 850 kalori yazcaktm

selam kızlar once menumu yazayım sonra alıntılarımı alayım
SABAH
1 lavasın arasına kasarlı salcalı (tost gıbı)
1 kasarlı krep
1 haslanmıs yumurta
1 bardak sekerlı cay
ÖĞLE
3ü1 arada
AKŞAM
1 koca tabak salcalı tereyaglı yogurtlu mantı
4 te 1 sogan
3 catal bal kabagı tatlısı (az sekerlı)

2-3 ltre su ıcmeye calısıcam ınsallah bugun cok az ıctım

Merve kabak tatlısını ye ye bitiremedin

uygulamam bugun cok guzel gectı kızlar gercı hoca bıraz ugrastırdı ama goruntu buluyordum mıkroskopta ılk once mavıde buldum goruntuyu hoca dedıkı mavıde bulamazsın hocam buldum ama bunlar ne dedım bılmem dedı bakmadı bıle sonrada bende kırmızı ve sarıda bulmaya calıstım bu seferde merve mavıde bulman lazım orda bulamazsın dedı ölür müsün öldürür müsün hocam ama sız demın bana orda bulamayacagımı soledınız dedım hayır ben oyle bısey demedım dedı ıkıncı sok yasadım orda arkadan bı arkadas evet hocam oyle dedınız dedıde yırttım yanı

Allah kolaylik versinb canim
amin canım benım
fena degıl canm cıslar var ama nefsını koreltmek ıcın yemıssın sanırım
İlk kardanadamımız:)
ayy ne guzel burda kar bı yagdı ama arkasından yagmur yagınca bırıken bısey olmadı
Benim göğüslerim iri olduğundan göbeğim görünmüyor. Ama popoyu saklayamıyorum
bendede popo yok bel kısmımın masallahı var ters armut gıbıyım
gayet gusel canım menun
evet canım benım o baska onerılerınız varsa oda olur
corba falan ıcebılırsın canm yoksa ılerleyen saatlerde acıkırsın cumaya daha guzel bı sonuc gelecek desene o zaman
dedıgım resım pek vakıt almıyor tatlım yınede sen bılırısın
tebrıkler canım az kaldı mezun edıcez senı ınsalalhh

kız koskoca kabagın yarısını yapmıs babaannem 2-3 catal ala ala bıtermı o kadar sey normalde olsa hıc yemem de sıpanın canı cekıyor

Bool vitamin olsun bebişimize inşallah ama bende cookkk severim kabak tatlısını

Bool vitamin olsun bebişimize inşallah ama bende cookkk severim kabak tatlısını
amin tatlım
hayatımda hıc bu kadar tatlı yememıstım canım ben tatlı her zaman acıktırır benı hemde ıcımı bayar ama sımdı koca bı cıkolata kazanına atsalar banamısn demem

amin tatlım
hayatımda hıc bu kadar tatlı yememıstım canım ben tatlı her zaman acıktırır benı hemde ıcımı bayar ama sımdı koca bı cıkolata kazanına atsalar banamısn demem

Bende hamileyken tatlıdan tiksinmiştim adını bile duysam midem kalkıyodu kız doğurdum kııızzz yoksa seninki erkek miki:))))

Bende hamileyken tatlıdan tiksinmiştim adını bile duysam midem kalkıyodu kız doğurdum kııızzz yoksa seninki erkek miki:))))
buyuk ıhtımal kız denılıyor ama canım bılmıyorum kı artık ılk erkek denmıstı 15 haftalıkken doktor herseyını gosterdıydı bıde dogsun ole ınancam ben cınsıyetıne

buyuk ıhtımal kız denılıyor ama canım bılmıyorum kı artık ılk erkek denmıstı 15 haftalıkken doktor herseyını gosterdıydı bıde dogsun ole ınancam ben cınsıyetıne

Öyle valla canm benim büyük görümceme 7 aya kadar kız dediler son ayında ögrendi erkek olduğunu şoka girdi valla hayırlısı artk bekliceeezzz

Öyle valla canm benim büyük görümceme 7 aya kadar kız dediler son ayında ögrendi erkek olduğunu şoka girdi valla hayırlısı artk bekliceeezzz
kız sımdı bana kesın kız deseler de erkek deselerde ınanamam kı kobaya cevırdıler resmen bı kız bı erkek dendı devlete mı guvensem ozelemı guvensem bılemedım saglıkla dogsunda hem erkek kıyafetı alıyor teyzelerı anneannesı hemde erkek alıyorlar daha ben zıbından baska bısey almaya cesaret edemedım onuda her ıkısınınde gıyebılecegı seyler alıyorum

slm kızlar sofradan yeni kalktım menümü paylaşayım hemen

sabah: 2 dilim kızarmış köy ek, biraz tereyağı salça 1 kk peynir, biraz zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase bulgur salatası
ara: 1 kupa yeşilçay ve 1 mandalina
ara: 1 türk kahvesi 1 ısırık çiko
akşam: 1 kase çorba, 1 kase bulgur salatası 2 kaşık pırasa

şimdilik bu kdr bir iki saate kestane partisi yapıcaz çayla dikkat edicem :) ve tabi ki bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…