- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
evet bencede ama belki bu akşam yapmayabilirim bile akşam bulgur biraz mideme oturdu, oy kıyamam prenses seviyor demek kestane :)
bende pırasa yemiş olmayı isterdim mucizevi bişey ya çok rahatlatıyor
alır canım yeşil çaydan biraz sonra su içmeye başlarsın :)
Allahtan kvdelerimiz nikimizi bilmiyo yazdklarımızı okusalarrrr
İlk kardanadamımız:)
Ayy ne güzeeeellll keşke k.kaleye de yagsa hemen kızmı dışarı çıkarrım çok küçükken görmüştü ve çok şaşrmştı
Benim göğüslerim iri olduğundan göbeğim görünmüyor. Ama popoyu saklayamıyorum
Spor yapamayanlar kahkaha atsınlar ve günde 40defa (arka arkaya olmayacak) derin nefes almak metabolizmayı canlandırıyor diye okumuştum.
Sen dürterek spor yaptırıyon ben yazarak oturdukları yerde
Menü bildirimi;
Sabah
*domates, acı yeşil biber söğüş
*1 muz
*2 parça beyaz beynir
*1 bardak su
Akşam
*1 büyük tabak kıymalı yumurtalı ıspanak yemeği
*1 büyük kase cacık
* 1 mandalina
* yatana kadar su ve kayısılı form çayı
Akşamdan önce 54.5 geldim
o ne diyorsa doğrudur ben kitabını aldım diyete dair olan okudukça paylaşırım sizle de kızlar
slm kızlar sofradan yeni kalktım menümü paylaşayım hemen
sabah: 2 dilim kızarmış köy ek, biraz tereyağı salça 1 kk peynir, biraz zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase bulgur salatası
ara: 1 kupa yeşilçay ve 1 mandalina
ara: 1 türk kahvesi 1 ısırık çiko
akşam: 1 kase çorba, 1 kase bulgur salatası 2 kaşık pırasa
şimdilik bu kdr bir iki saate kestane partisi yapıcaz çayla dikkat edicem :) ve tabi ki bol su
kızlar suyu yemekten ne kadar sure sonra ıcıyorsunuz 1 saat oldu hala mıdem tas gıbı keske maden suyu alsaydım ya
biliyorum canm
yesıl cay ıcmedım canım ya sımdı bebıs ıcın belkı ıyı olmaz dıye soda aldım geldım onu ıcıyorum bakalım gecsınde sıslık ıcılecek 1,5 lt su beklıyor benıevet bencede ama belki bu akşam yapmayabilirim bile akşam bulgur biraz mideme oturdu, oy kıyamam prenses seviyor demek kestane :)
bende pırasa yemiş olmayı isterdim mucizevi bişey ya çok rahatlatıyor
alır canım yeşil çaydan biraz sonra su içmeye başlarsın :)
afıyet olsun canım gayet guzel bı menu olmus evet bezelye glısemık endeksı yuksek olan besınlerden fazla tuketmemek lazımmıselamün aleyküm kızlarrrrrrr
Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım
Hatta hemen aklımdayken menümüde paylaşayım
Eki Görüntüle 1356483 Eki Görüntüle 1356484
Normalde Bezelyenin şeker oranı yüksek diye pek yapmam hani ancak senede ya 1 yada 2Özlemişim
Bu arada mutfakta saat 18:00 itibariyle kapandıbundan sonrada sadece su, soda ve kahve tüketilecek
Kız benimki baya baya nette dolanıyorda Allahtan forumlardan haberi yok
Zaten eşime bile tembihlemiştim çok daha evvel sakın Kadınlar Kulübü diye bir yere yazıyor Banu deme ağzını yırtarım senin diye
Nasıl gülmüştü niye ki diyelen dedim orada rahat var bari oradaki huzurumu bozmasın diye nasıl gülüyor ulen kim bilir anamın nelerini anlatıyorsun diye dedim valla bende yalan yok olanı tabiki lafı gelince anlatıyorum diye ulen ne cadısın sen dedi güldü geçti
FAce' e girip milleti röntgenler, şeker oynar paso birde googlede ancak iğne oyası örnekleri bulup yapar en fazlada gazete okur
Kız bak şimdi sen öyle diyince içime kurt düştübu niki görse zaten anında anlar benim olduğumu çünkü eşimin lakabı Ceco ( daha doğrusu iş yerinde mail adresi alınırken herkese isimle soyismin ilk 2 harfine göre alında eşimin CECO çıktı daha sonra milletin hoşuna gitti ve herkes Ceco aşağı ceco yukarı diyip durdu benimde dilime dolandı hatta genelde öyle seslenirim eşimede aşkım falan demediğimde )
Bak bir kıllandım şimdi iyimine yapsam nikimi mi değiştirsem hani isim değişikliği istersem geçmişteki bütün cecolarda silinir
Ay ne güzellll
Bizde iyice yağsın hemen bir tane yaparız ailecek
Benim kuzuda kedi gibi camda sabahtan beri; Anneciğim doldumu her yer doldumu her yer diye sorup duruyor hatta Anneciğim gece kardan adam yapmaya inermiyiz diye sordudedim yarında yağsın çıkar yaparız tamam ozaman evdeki havuçları yemeyin diye tembihliyor
Bendeeee maalesefeşim ufaldı popişin diyor ama daha baya bir ufaltmamız lazım o popişleri
evet yaa bende duymuştum ama şu nefes olayını düzenli yapmamıştım aslında gel kız her gün yapalım Pc başında bile yapılabilir sonuçta
Bence süper bir menüafiyet olsun ve bol bol eksi olarak geri dönsün
Ayyyyy biraz zor ama acaba bende bir kaç yıl sonrada olsa şu 5li haneleri ucundan da olsa görebilecekmiyimçok isterdim gerçekten yaaaa ama eşim okadar zayıflamamı istemiyor 75 yetermiş neymiş öyle çıbık kraker gibi yeni evliyken ve çıkarken beni öyle görüyormuş manyak şimdi oldum ceviz gibi daha kötü ya
Bende 4 kitabını birden almıştım hatta 2ciyi yarıladım
Aslında Tarif kitabını devamlı elimin altında tutmam lazım en azından her gün bir fikir olur bana
Kesinlikle kadın çok doğru şeyler konuşuyor ve elimden geldiğince de uymaya çalışıyorumcidden ne zamandır veremediğim kiloları vermeye başladım
Menün çok güzel aman gözünü seveyim kestaneyide kaçırma hazır böyle süper giderken
Cumaya çok güzel sonuç bekliyoruz herkesten
Canım ben genelde 45 dakika süre geçmesine özen gösteriyorum mideyi genişletmesin diye
afıyet olsun canım gayet guzel bı menu olmus evet bezelye glısemık endeksı yuksek olan besınlerden fazla tuketmemek lazımmıs
kız yemekten sonra 1,5 saat oldu nerdeyse ama ben hala su ıcemedım zorla maden suyu ıctım beklıyorum bakalım bı yandanda sakız cıgnıyorum bakalım ne zaman fayda edecek
yok canım sade yogurttu yavas yavas anca ıce bıldım zaten yerkende yavas yavas yedım ama yınede sıstım ya olmadı evın ıcınde turlayacam artık yoksa yarın tartıda artı gorucemKız koca tabak mantı yediğini yazmışsıntabi içemezsin
Sarımsaklı yoğurt belki gaz yapmıştırufak ufak fazla yormadan içmeye devam et sodayı olmadı bir yarım saat daha bekle fazlada yorma kuzuyuda
aynen öyle yapmayı düşünüyorum canımm çok istiyorum bu sefer o yüzden bana zarar vericek en ufak detaydan kaçınmalıyımBencede yapma canm kestaneyi bugüne hafif gecirdiğin bi aksam yapasn
canım menün çok iyi afiyet olsun, canan karatay konusuna gelince diğer kitaplarını da almak istiyorum bende çok dobra ve mantıklı bencede...saol kuzum inş bende bekliyorum eksi bir sonuç inşallah...yapmıcam zaten kestane bu akşamelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Normalde Bezelyenin şeker oranı yüksek diye pek yapmam hani ancak senede ya 1 yada 2Özlemişim
Bu arada mutfakta saat 18:00 itibariyle kapandıbundan sonrada sadece su, soda ve kahve tüketilecek
Zaten eşime bile tembihlemiştim çok daha evvel sakın Kadınlar Kulübü diye bir yere yazıyor Banu deme ağzını yırtarım senin diye
Nasıl gülmüştü niye ki diyelen dedim orada rahat var bari oradaki huzurumu bozmasın diye nasıl gülüyor ulen kim bilir anamın nelerini anlatıyorsun diye dedim valla bende yalan yok olanı tabiki lafı gelince anlatıyorum diye ulen ne cadısın sen dedi güldü geçti
FAce' e girip milleti röntgenler, şeker oynar paso birde googlede ancak iğne oyası örnekleri bulup yapar en fazlada gazete okur
Kız bak şimdi sen öyle diyince içime kurt düştübu niki görse zaten anında anlar benim olduğumu çünkü eşimin lakabı Ceco ( daha doğrusu iş yerinde mail adresi alınırken herkese isimle soyismin ilk 2 harfine göre alında eşimin CECO çıktı daha sonra milletin hoşuna gitti ve herkes Ceco aşağı ceco yukarı diyip durdu benimde dilime dolandı hatta genelde öyle seslenirim eşimede aşkım falan demediğimde )
Bak bir kıllandım şimdi iyimine yapsam nikimi mi değiştirsem hani isim değişikliği istersem geçmişteki bütün cecolarda silinir
Ay ne güzellll
Benim kuzuda kedi gibi camda sabahtan beri; Anneciğim doldumu her yer doldumu her yer diye sorup duruyor hatta Anneciğim gece kardan adam yapmaya inermiyiz diye sordudedim yarında yağsın çıkar yaparız tamam ozaman evdeki havuçları yemeyin diye tembihliyor
Bendeeee maalesefeşim ufaldı popişin diyor ama daha baya bir ufaltmamız lazım o popişleri
evet yaa bende duymuştum ama şu nefes olayını düzenli yapmamıştım aslında gel kız her gün yapalım Pc başında bile yapılabilir sonuçta
Ayyyyy biraz zor ama acaba bende bir kaç yıl sonrada olsa şu 5li haneleri ucundan da olsa görebilecekmiyimçok isterdim gerçekten yaaaa ama eşim okadar zayıflamamı istemiyor 75 yetermiş neymiş öyle çıbık kraker gibi yeni evliyken ve çıkarken beni öyle görüyormuş manyak şimdi oldum ceviz gibi daha kötü ya
Aslında Tarif kitabını devamlı elimin altında tutmam lazım en azından her gün bir fikir olur bana
Kesinlikle kadın çok doğru şeyler konuşuyor ve elimden geldiğince de uymaya çalışıyorumcidden ne zamandır veremediğim kiloları vermeye başladım
Menün çok güzel aman gözünü seveyim kestaneyide kaçırma hazır böyle süper giderken
Canım ben genelde 45 dakika süre geçmesine özen gösteriyorum mideyi genişletmesin diye
hmm anladım canım biliyomusun bende sakız çiğniyorum komedi ya ye ye sonra eritmeye çalış
yesıl cay ıcmedım canım ya sımdı bebıs ıcın belkı ıyı olmaz dıye soda aldım geldım onu ıcıyorum bakalım gecsınde sıslık ıcılecek 1,5 lt su beklıyor benıbı yandanda sakız cıgnıyorum sınndırım hızlansın dıye
napcan bogazımızı tutamıyoruz sonra erısın dıye 40 takla atıyoruzaynen öyle yapmayı düşünüyorum canımm çok istiyorum bu sefer o yüzden bana zarar vericek en ufak detaydan kaçınmalıyım
canım menün çok iyi afiyet olsun, canan karatay konusuna gelince diğer kitaplarını da almak istiyorum bende çok dobra ve mantıklı bencede...saol kuzum inş bende bekliyorum eksi bir sonuç inşallah...yapmıcam zaten kestane bu akşam
hmm anladım canım biliyomusun bende sakız çiğniyorum komedi ya ye ye sonra eritmeye çalış
Bence götürdün götürdün nispet yaptınnapım canım kendımı suclu hssedınce tıksındıreyım dedımcanınızın cekmesıne sebep oldum
Ben
Bence götürdün götürdün nispet yaptın
Demi kanki
Çok kaka yapan bebeğe derlerdi demi ananın ağzı boş durmamış sana hamileyken çok sakız çiğnemiş diye
yesıl cay ıcmedım canım ya sımdı bebıs ıcın belkı ıyı olmaz dıye soda aldım geldım onu ıcıyorum bakalım gecsınde sıslık ıcılecek 1,5 lt su beklıyor benıbı yandanda sakız cıgnıyorum sınndırım hızlansın dıye
Ben
Bence götürdün götürdün nispet yaptın
Demi kanki
1. Yeni adın baco olsun :)elamün aleyküm kızlarrrrrrr
Ay ne güzellll
Çok kaka yapan bebeğe derlerdi demi ananın ağzı boş durmamış sana hamileyken çok sakız çiğnemiş diye
kız senın menun nerdekı ben gormedımBu arada küstüm kimse benim menüme bişi demiyor yorum yapılmayacak kadar kötümü
Canım ayaklarını Üşütüyor olabilirsin. Şimdi sen bir şekilde atlatırsında bebek gazlı olur dikkat etkızlar o kadar yemege ragmen sıslıge ragmen +600 deyımnasıl oluyor anlamadım su ıcmeye baslıcam artık saat gec olmadan tamamlayamasamda ıcmem lazım
eyvah eyvah benımkı cok boklu (afedersınız )olacak desene ana devamlı sakız cıgnıyor sındıremedıkce
DaHa çok küstüm 2 katıkız senın menun nerdekı ben gormedım
Tavukları yedim yoğurtla birlikteDukanımsı yaptım kanki
Sabah yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 2 yk yakın lor
İlkindi balık köftesi
Acıktım tavada tavuk pirzola pişiyor yanına yoğurt yada ayran
Canım ayaklarını Üşütüyor olabilirsin. Şimdi sen bir şekilde atlatırsında bebek gazlı olur dikkat et
ayaklarımı usutmemeyye dıkkat edıyorum cnm ama gogusumde bı hırıltı var ınsallah gaz sorunumuz olmaz ya ınsalalj canmDaHa çok küstüm 2 katı
gayet guzel gecırmıssın canm bugun karabugday yokmu gercı 2.5 kılo gıtmıstı zaten dahada devam edersen haftanın bırıncısı olu can vallaTavukları yedim yoğurtla birlikte
Bide süt içesim varda yerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?