Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bencede yapma canm kestaneyi bugüne hafif gecirdiğin bi aksam yapasn

elamün aleyküm kızlarrrrrrr

Çok şükür bugünüde hasarsız atlattım
Hatta hemen aklımdayken menümüde paylaşayım

Normalde Bezelyenin şeker oranı yüksek diye pek yapmam hani ancak senede ya 1 yada 2 Özlemişim

Bu arada mutfakta saat 18:00 itibariyle kapandı bundan sonrada sadece su, soda ve kahve tüketilecek

Allahtan kvdelerimiz nikimizi bilmiyo yazdklarımızı okusalarrrr

Kız benimki baya baya nette dolanıyorda Allahtan forumlardan haberi yok
Zaten eşime bile tembihlemiştim çok daha evvel sakın Kadınlar Kulübü diye bir yere yazıyor Banu deme ağzını yırtarım senin diye
Nasıl gülmüştü niye ki diye len dedim orada rahat var bari oradaki huzurumu bozmasın diye nasıl gülüyor ulen kim bilir anamın nelerini anlatıyorsun diye dedim valla bende yalan yok olanı tabiki lafı gelince anlatıyorum diye ulen ne cadısın sen dedi güldü geçti

FAce' e girip milleti röntgenler, şeker oynar paso birde googlede ancak iğne oyası örnekleri bulup yapar en fazlada gazete okur
Kız bak şimdi sen öyle diyince içime kurt düştü bu niki görse zaten anında anlar benim olduğumu çünkü eşimin lakabı Ceco ( daha doğrusu iş yerinde mail adresi alınırken herkese isimle soyismin ilk 2 harfine göre alında eşimin CECO çıktı daha sonra milletin hoşuna gitti ve herkes Ceco aşağı ceco yukarı diyip durdu benimde dilime dolandı hatta genelde öyle seslenirim eşimede aşkım falan demediğimde )
Bak bir kıllandım şimdi iyimi ne yapsam nikimi mi değiştirsem hani isim değişikliği istersem geçmişteki bütün cecolarda silinir

İlk kardanadamımız:)

Ay ne güzellll
Bizde iyice yağsın hemen bir tane yaparız ailecek

Ayy ne güzeeeellll keşke k.kaleye de yagsa hemen kızmı dışarı çıkarrım çok küçükken görmüştü ve çok şaşrmştı

Benim kuzuda kedi gibi camda sabahtan beri; Anneciğim doldumu her yer doldumu her yer diye sorup duruyor hatta Anneciğim gece kardan adam yapmaya inermiyiz diye sordu dedim yarında yağsın çıkar yaparız tamam ozaman evdeki havuçları yemeyin diye tembihliyor

Benim göğüslerim iri olduğundan göbeğim görünmüyor. Ama popoyu saklayamıyorum

Bendeeee maalesef eşim ufaldı popişin diyor ama daha baya bir ufaltmamız lazım o popişleri

Spor yapamayanlar kahkaha atsınlar ve günde 40defa (arka arkaya olmayacak) derin nefes almak metabolizmayı canlandırıyor diye okumuştum.
Sen dürterek spor yaptırıyon ben yazarak oturdukları yerde

evet yaa bende duymuştum ama şu nefes olayını düzenli yapmamıştım aslında gel kız her gün yapalım Pc başında bile yapılabilir sonuçta

Bence süper bir menü afiyet olsun ve bol bol eksi olarak geri dönsün
Ayyyyy biraz zor ama acaba bende bir kaç yıl sonrada olsa şu 5li haneleri ucundan da olsa görebilecekmiyim çok isterdim gerçekten yaaaa ama eşim okadar zayıflamamı istemiyor 75 yetermiş neymiş öyle çıbık kraker gibi yeni evliyken ve çıkarken beni öyle görüyormuş manyak şimdi oldum ceviz gibi daha kötü ya

o ne diyorsa doğrudur ben kitabını aldım diyete dair olan okudukça paylaşırım sizle de kızlar

Bende 4 kitabını birden almıştım hatta 2ciyi yarıladım
Aslında Tarif kitabını devamlı elimin altında tutmam lazım en azından her gün bir fikir olur bana

Kesinlikle kadın çok doğru şeyler konuşuyor ve elimden geldiğince de uymaya çalışıyorum cidden ne zamandır veremediğim kiloları vermeye başladım

Menün çok güzel aman gözünü seveyim kestaneyide kaçırma hazır böyle süper giderken
Cumaya çok güzel sonuç bekliyoruz herkesten

kızlar suyu yemekten ne kadar sure sonra ıcıyorsunuz 1 saat oldu hala mıdem tas gıbı keske maden suyu alsaydım ya

Canım ben genelde 45 dakika süre geçmesine özen gösteriyorum mideyi genişletmesin diye

yesıl cay ıcmedım canım ya sımdı bebıs ıcın belkı ıyı olmaz dıye soda aldım geldım onu ıcıyorum bakalım gecsınde sıslık ıcılecek 1,5 lt su beklıyor benı bı yandanda sakız cıgnıyorum sınndırım hızlansın dıye

afıyet olsun canım gayet guzel bı menu olmus evet bezelye glısemık endeksı yuksek olan besınlerden fazla tuketmemek lazımmıs
kız yemekten sonra 1,5 saat oldu nerdeyse ama ben hala su ıcemedım zorla maden suyu ıctım beklıyorum bakalım bı yandanda sakız cıgnıyorum bakalım ne zaman fayda edecek

Kız koca tabak mantı yediğini yazmışsın tabi içemezsin
Sarımsaklı yoğurt belki gaz yapmıştır ufak ufak fazla yormadan içmeye devam et sodayı olmadı bir yarım saat daha bekle fazlada yorma kuzuyuda

yok canım sade yogurttu yavas yavas anca ıce bıldım zaten yerkende yavas yavas yedım ama yınede sıstım ya olmadı evın ıcınde turlayacam artık yoksa yarın tartıda artı gorucem

Bencede yapma canm kestaneyi bugüne hafif gecirdiğin bi aksam yapasn
aynen öyle yapmayı düşünüyorum canımm çok istiyorum bu sefer o yüzden bana zarar vericek en ufak detaydan kaçınmalıyım
canım menün çok iyi afiyet olsun, canan karatay konusuna gelince diğer kitaplarını da almak istiyorum bende çok dobra ve mantıklı bencede...saol kuzum inş bende bekliyorum eksi bir sonuç inşallah...yapmıcam zaten kestane bu akşam
hmm anladım canım biliyomusun bende sakız çiğniyorum komedi ya ye ye sonra eritmeye çalış

napcan bogazımızı tutamıyoruz sonra erısın dıye 40 takla atıyoruz

Çok kaka yapan bebeğe derlerdi demi ananın ağzı boş durmamış sana hamileyken çok sakız çiğnemiş diye

1. Yeni adın baco olsun :)
2. Evet pc başında atın sesli bir kahkaha.
3. Ceviz çubuk krakerden daha pahalı :)

kızlar o kadar yemege ragmen sıslıge ragmen +600 deyım nasıl oluyor anlamadım su ıcmeye baslıcam artık saat gec olmadan tamamlayamasamda ıcmem lazım
Çok kaka yapan bebeğe derlerdi demi ananın ağzı boş durmamış sana hamileyken çok sakız çiğnemiş diye
eyvah eyvah benımkı cok boklu (afedersınız)olacak desene ana devamlı sakız cıgnıyor sındıremedıkce

Canım ayaklarını Üşütüyor olabilirsin. Şimdi sen bir şekilde atlatırsında bebek gazlı olur dikkat et

Canım ayaklarını Üşütüyor olabilirsin. Şimdi sen bir şekilde atlatırsında bebek gazlı olur dikkat et

DaHa çok küstüm 2 katı
ayaklarımı usutmemeyye dıkkat edıyorum cnm ama gogusumde bı hırıltı var ınsallah gaz sorunumuz olmaz ya ınsalalj canm
kız valla gormedım kusme uzulurum
Tavukları yedim yoğurtla birlikte
Bide süt içesim varda yerim yok
gayet guzel gecırmıssın canm bugun karabugday yokmu gercı 2.5 kılo gıtmıstı zaten dahada devam edersen haftanın bırıncısı olu can vallacok pis kıskanıyorum valla su ılk 3 e gırenlerı 1 kere 3. olabıldım dahada olamadım dogum olsada lısteye dahıl olsam ya boyle cok sıkılmaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…