Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım öğlen bişey yemeden nasıl durdun dicektim ki öğlenin acısı akşamdan çıkmış :) sana kızmak yok afiyet olsun :)

karbonhıdrat agırlıklı olmus bıraz canım kestane ekmek bulgur afıyet olsun

canım afiyet olsun gayet dengeli ve hafif

Ağız şapırtılarım ve yutkunma sesimi duydupunu düşünüyorum

Menün süper canım kestaneye dikkaaattt fazla kaçmasın bence 3 tane ideal diye düşünüyorum ben ayy bu arada gecem güm bemde yicektim kestane 15 tane pisirdim hepsini kız yedi bana 1 tane kaldı

yeşil çay varsa ondan iç kuzum o da sindirime çok yardımcı oluyor
bakkaldan aldım geldım canım yanda pızzacı vardı orda vardır dedım ama yokmus cıkmısken gıttım bakkala hemen ıcıcem sımdı ınsallah sıslıgımı alırda su ıcmeye baslarım

Menün süper canım kestaneye dikkaaattt fazla kaçmasın bence 3 tane ideal diye düşünüyorum ben ayy bu arada gecem güm bemde yicektim kestane 15 tane pisirdim hepsini kız yedi bana 1 tane kaldı
evet bencede ama belki bu akşam yapmayabilirim bile akşam bulgur biraz mideme oturdu, oy kıyamam prenses seviyor demek kestane :)
Yaaa yiyin hamırları sonra mideme oturdu bakın bana yedim pırasami midem rahat
bende pırasa yemiş olmayı isterdim mucizevi bişey ya çok rahatlatıyor
bakkaldan aldım geldım canım yanda pızzacı vardı orda vardır dedım ama yokmus cıkmısken gıttım bakkala hemen ıcıcem sımdı ınsallah sıslıgımı alırda su ıcmeye baslarım
alır canım yeşil çaydan biraz sonra su içmeye başlarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…