- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
canım öğlen bişey yemeden nasıl durdun dicektim ki öğlenin acısı akşamdan çıkmış :) sana kızmak yok afiyet olsun :)selam kızlar once menumu yazayım sonra alıntılarımı alayım
SABAH
1 lavasın arasına kasarlı salcalı (tost gıbı)
1 kasarlı krep
1 haslanmıs yumurta
1 bardak sekerlı cay
ÖĞLE
3ü1 arada
AKŞAM
1 koca tabak salcalı tereyaglı yogurtlu mantı
4 te 1 sogan
3 catal bal kabagı tatlısı (az sekerlı)
2-3 ltre su ıcmeye calısıcam ınsallah bugun cok az ıctım
karbonhıdrat agırlıklı olmus bıraz canım kestane ekmek bulgurslm kızlar sofradan yeni kalktım menümü paylaşayım hemen
sabah: 2 dilim kızarmış köy ek, biraz tereyağı salça 1 kk peynir, biraz zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase bulgur salatası
ara: 1 kupa yeşilçay ve 1 mandalina
ara: 1 türk kahvesi 1 ısırık çiko
akşam: 1 kase çorba, 1 kase bulgur salatası 2 kaşık pırasa
şimdilik bu kdr bir iki saate kestane partisi yapıcaz çayla dikkat edicem :) ve tabi ki bol su
Tabii mideye indirince bişi kalmadı halusinasyon olduHalusilasyon görmüşüm tüh
oglen acıkmıyorum canım kahvede ıcınce zaten aclıgım gıdıyor evet aksam bıraz agır olducanım öğlen bişey yemeden nasıl durdun dicektim ki öğlenin acısı akşamdan çıkmış :) sana kızmak yok afiyet olsun :)
canım afiyet olsun gayet dengeli ve hafifMenümü yaziiim kocis gelmeden
SABAH : 2 büyük dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
6 zeytin
2 tatlı kaşığı reçel
486 kalori
ARA : 1 elma
20 ml sütle şekersiz kahve
1 ceviz
2 kaşık yoğurt
20 ml sütle şekersiz kahve
1 elma
253 kalori
AKŞAM : 6 kaşık pirinçsiz pırasa yemeği
2 kaşık yoğurt
106 kalori
2 tane makarna attm agzma sade haşlanmış
5 kaloride o deseeeek olmazda o kadar maksat düz hesap
800 kalori Toplam
Su 1 litre devam
spor yokk
Ağız şapırtılarım ve yutkunma sesimi duydupunu düşünüyorumselam kızlar once menumu yazayım sonra alıntılarımı alayım
SABAH
1 lavasın arasına kasarlı salcalı (tost gıbı)
1 kasarlı krep
1 haslanmıs yumurta
1 bardak sekerlı cay
ÖĞLE
3ü1 arada
AKŞAM
1 koca tabak salcalı tereyaglı yogurtlu mantı
4 te 1 sogan
3 catal bal kabagı tatlısı (az sekerlı)
2-3 ltre su ıcmeye calısıcam ınsallah bugun cok az ıctım
akşam yemeyeydim keşke bulguru pişman oldum şimdi birazda mideme oturdu gibi oldukarbonhıdrat agırlıklı olmus bıraz canım kestane ekmek bulgurafıyet olsun
Ağız şapırtılarım ve yutkunma sesimi duydupunu düşünüyorum
benımde mıdeme oturduda soda yok suda ıcemıyorum sıslıktenakşam yemeyeydim keşke bulguru pişman oldum şimdi birazda mideme oturdu gibi olduen iyisi ben bi soda içeyim
yeşil çay varsa ondan iç kuzum o da sindirime çok yardımcı oluyorbenımde mıdeme oturduda soda yok suda ıcemıyorum sıslıkten
slm kızlar sofradan yeni kalktım menümü paylaşayım hemen
sabah: 2 dilim kızarmış köy ek, biraz tereyağı salça 1 kk peynir, biraz zeytin 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase bulgur salatası
ara: 1 kupa yeşilçay ve 1 mandalina
ara: 1 türk kahvesi 1 ısırık çiko
akşam: 1 kase çorba, 1 kase bulgur salatası 2 kaşık pırasa
şimdilik bu kdr bir iki saate kestane partisi yapıcaz çayla dikkat edicem :) ve tabi ki bol su
benımde mıdeme oturduda soda yok suda ıcemıyorum sıslıkten
Ağız şapırtılarım ve yutkunma sesimi duydupunu düşünüyorum
oglen acıkmıyorum canım kahvede ıcınce zaten aclıgım gıdıyor evet aksam bıraz agır oldu
bakkaldan aldım geldım canım yanda pızzacı vardı orda vardır dedım ama yokmus cıkmısken gıttım bakkala hemen ıcıcem sımdı ınsallah sıslıgımı alırda su ıcmeye baslarımyeşil çay varsa ondan iç kuzum o da sindirime çok yardımcı oluyor
bılıyorum canım hamılelık boyunca 2-3 anca ıcmısımdırMerveciiiimmm kafein bebise zararlı biliyosunnn demiiiiii
ay deme oyle kız kılo olarak donecegını dusun piss öööğğ ooo
napım canım kendımı suclu hssedınce tıksındıreyım dedımÖööğğğ mü öğürdün resmen merve ayyy çok gülesimm geldiii
napım canım kendımı suclu hssedınce tıksındıreyım dedımcanınızın cekmesıne sebep oldum
evet bencede ama belki bu akşam yapmayabilirim bile akşam bulgur biraz mideme oturdu, oy kıyamam prenses seviyor demek kestane :)Menün süper canım kestaneye dikkaaattt fazla kaçmasın bence 3 tane ideal diye düşünüyorum benayy bu arada gecem güm bemde yicektim kestane 15 tane pisirdim hepsini kız yedi bana 1 tane kaldı
bende pırasa yemiş olmayı isterdim mucizevi bişey ya çok rahatlatıyorYaaa yiyin hamırları sonra mideme oturdu bakın bana yedim pırasami midem rahat
alır canım yeşil çaydan biraz sonra su içmeye başlarsın :)bakkaldan aldım geldım canım yanda pızzacı vardı orda vardır dedım ama yokmus cıkmısken gıttım bakkala hemen ıcıcem sımdı ınsallah sıslıgımı alırda su ıcmeye baslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?