- 17 Aralık 2014
- 139
- 391
- 73
- 36
çok haklısın. çok denedim bi çok kere diyetisyenden yardım aldım. hep bana sağlıklı beslenmeyi öğrettiler. ama ben gelemiyorum sabah 9 da uyan 2 dilim şundan 1 dilim bundan 3 yemek kaşığı şu buya.. bi de ara öğünler yok mu hep mi unutur insan? ben o saatli ölçekli sağlıklı beslenmeyi yapamıyorumdıyetten cok saglıklı beslenmeyı alıskanlık halıne getrmek lazım canım cunku dıger turlu dıyetı bırakınca kılolar gerı gelıyor
valla canım ben oyle su saatte bu seklınde bı sey uygulamıyorum ona bende gelemem hayatta sadece aksam bellı bı saattensonra yemek yememeye gayret edıyorum onun dısında bana kılo aldırmayacak saglıklı besınlerı glısemık endeksı dusuk besınlerı secmeye calısıyorum onun dısında canım ne yemek ısterse onu yıyorum hamur ısı seker tuz yag gıbı onları mınımuma ındırgemek bence saglık beslenmek kendını kısıtlamak yerıne bılınclı yemek demektır yanı bu demek degılıkı asla tatlı yemıcen dıye bısey olamaz ama yedıgın zaman bunu dengelemeyı yapmak gıbı mesela ne bılımçok haklısın. çok denedim bi çok kere diyetisyenden yardım aldım. hep bana sağlıklı beslenmeyi öğrettiler. ama ben gelemiyorum sabah 9 da uyan 2 dilim şundan 1 dilim bundan 3 yemek kaşığı şu buya.. bi de ara öğünler yok mu hep mi unutur insan? ben o saatli ölçekli sağlıklı beslenmeyi yapamıyorumyapamadım her seferinde başını salladı diyetisyen olmaz dedi ben de bi süre sonra utancımdan gidemedim diyetisyene.. sağlıklı beslenmek güzel ama günün saatleri yenilmesi gerekenler hep bozdu diyetimi
Ama bu dukan pizzaOlur yapakbağa diyen hiç yokk
kesinlikle katılıyorum ben de bunu yapmaya çalışıyorumvalla canım ben oyle su saatte bu seklınde bı sey uygulamıyorum ona bende gelemem hayatta sadece aksam bellı bı saattensonra yemek yememeye gayret edıyorum onun dısında bana kılo aldırmayacak saglıklı besınlerı glısemık endeksı dusuk besınlerı secmeye calısıyorum onun dısında canım ne yemek ısterse onu yıyorum hamur ısı seker tuz yag gıbı onları mınımuma ındırgemek bence saglık beslenmek kendını kısıtlamak yerıne bılınclı yemek demektır yanı bu demek degılıkı asla tatlı yemıcen dıye bısey olamaz ama yedıgın zaman bunu dengelemeyı yapmak gıbı mesela ne bılımben hep oyle yapmaya calıstım ve bu sekılde kılo verdm
Japon bebeklere benziyor çok tatlı maşallah çoookta yakışmışAnnemin oğluma doğum günü hediyesi. Aynı kazaktan büyüğünde var yükleyemedim
1. Yeni adın baco olsun :)
2. Evet pc başında atın sesli bir kahkaha.
3. Ceviz çubuk krakerden daha pahalı :)
kızlar akşam yemeğini çok mu kaçırdım bilmiyorum ama karnım çatlayacak gibi
sabah
2 yumurta beyazı 1 tam yumurtadan yağsız omlet
büyük bir dilim ligt peynir
3 adet hindi füme
domates
çok az maydanoz
akşam
150 g kadar tavuk göğsü
4 biber 1 küçük patlıcan közledim ve üstüne 4 kaşık kadar yoğurt koyup karıştırdım
dukan tatlısı yaptım bi de ondan yedim
diyetim süresince ilk defa tatlı bişey yediğimden midir nedendir kendimi çok suçlu hissediyorum
İyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğ
Bugün annemi hastaneye götürdük miyomları vardı iyice büyümüş 12 ocakta ameliyat olacak rahim alınacak maalesef.
Benimde motivasyon düşük bu hafta bulduğumu yiyorum artı çıkacağım kesin
Hayırlı akşamlar kızlar perşembe gününden beri giremiyorum ; (
Evde yoktum oğlum hasta alerjik bronşit annemlerdeydim ordanda kayinvalidemlere geçtim. Şimdi biraz daha iyi eve geçtim anca 6 gündür sporda yapamadım ; ( oğlum iyi olsun da gerisi olur inş.
Allah razi olsun canım daha atlatamadi
zaten kış Mevsimi olduğu için kalabalikta hemen kapıyor. Birde bendede olduğu için doktor irsi dedi yani hamileyken genlerden almış. Oyüzden evde hava makinamiz bıle var nibulizator makinası.
Kizlar hayırlı akşamlar bugün cok yorgunum yılbaşı hazirlugi yaptik, yarin ailece bir arada toplanacagiz insallah, borekler tatlilar yarın ne yapacam bilmiyorum, az yemeye çalışacağımsizler yeni yilda ne yapıyorsunuz...
Dukan ekmeği öncesi sonrası
Annemin oğluma doğum günü hediyesi. Aynı kazaktan büyüğünde var yükleyemedim
Pişikte ben şeairin kullanıyorum tavsiye ederim yst ebebekletde var Internet'ten de en uygun fiyatları bulup alabilirsin çinkosu yüksek çabuk iyileştiriyorCumartesi günü küçüğü dr götürdüm altı pişik olmuş kanıyor dönüştede markete uğradım ve bunlara yürüyerek gittim geldim. Eve gelince baktımki adım sayarım yok çok üzüldüm yaaparayla almıştım onu. Bugün yürüdüm hiç aklımdan gitmedi ...
desitin yazmıştım pişik kremini otomatik değiştirmiş anlamayıncaPişikte ben şeairin kullanıyorum tavsiye ederim yst ebebekletde var Internet'ten de en uygun fiyatları bulup alabilirsin çinkosu yüksek çabuk iyileştiriyor
Bulursun inşallah adımsayarı da
İyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğ
Bugün annemi hastaneye götürdük miyomları vardı iyice büyümüş 12 ocakta ameliyat olacak rahim alınacak maalesef.
Allah razi olsun canım daha atlatamadi
zaten kış Mevsimi olduğu için kalabalikta hemen kapıyor. Birde bendede olduğu için doktor irsi dedi yani hamileyken genlerden almış. Oyüzden evde hava makinamiz bıle var nibulizator makinası.
Kizlar hayırlı akşamlar bugün cok yorgunum yılbaşı hazirlugi yaptik, yarin ailece bir arada toplanacagiz insallah, borekler tatlilar yarın ne yapacam bilmiyorum, az yemeye çalışacağımsizler yeni yilda ne yapıyorsunuz...
Kız senin fırının varmıyapalım canım nasıl yapıcaz?
Ben hep eksideyim. Azcık dişimi sıksam ikili rakamlarla girermişim. Neyse ay bitmeden bu iş bitecekGünaydın kızlarbugün düne göre ekside cumaya göre artıdayım
Ben hep eksideyim. Azcık dişimi sıksam ikili rakamlarla girermişim. Neyse ay bitmeden bu iş bitecek
Canım çok geçmiş olsun. Annenin yaşı kaç. Kadınlar bu tür ameliyatlar olunca eşleri biraz dışlıyor sende erkek gibi oldun diye. Onun için sordum. Eğer böyle bir ihtimal varsa mutlaka tedaviye babanıda dahil edin. Dr aralarındaki ilişkiyi etkilemeyeceğini anlatsın. Yumurtalıklarda alıncakmı?İyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğ
Çok geçmiş olsun. Çocuk hastalanınca hep annem aklıma gelir. Hem iş hem ev hem kv. Canım annemHayırlı akşamlar kızlar perşembe gününden beri giremiyorum ; (
Evde yoktum oğlum hasta alerjik bronşit annemlerdeydim ordanda kayinvalidemlere geçtim. Şimdi biraz daha iyi eve geçtim anca 6 gündür sporda yapamadım ; ( oğlum iyi olsun da gerisi olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?