- 17 Aralık 2014
- 139
- 391
- 73
- 36
kızlar akşam yemeğini çok mu kaçırdım bilmiyorum ama karnım çatlayacak gibi
sabah
2 yumurta beyazı 1 tam yumurtadan yağsız omlet
büyük bir dilim ligt peynir
3 adet hindi füme
domates
çok az maydanoz
akşam
150 g kadar tavuk göğsü
4 biber 1 küçük patlıcan közledim ve üstüne 4 kaşık kadar yoğurt koyup karıştırdım
dukan tatlısı yaptım bi de ondan yedim
diyetim süresince ilk defa tatlı bişey yediğimden midir nedendir kendimi çok suçlu hissediyorum
Arkandaym kanki aynen
Tavukları yedim yoğurtla birlikte
Bide süt içesim varda yerim yok
bugun ben sabahakadar acıkmam herhalde suan suya dayandım bıdeBende açlıktan 2 denecik kepekli kraker yidimm
Yarın evde yokumda öbürgün pizza yapalımmıkızlar akşam yemeğini çok mu kaçırdım bilmiyorum ama karnım çatlayacak gibi
sabah
2 yumurta beyazı 1 tam yumurtadan yağsız omlet
büyük bir dilim ligt peynir
3 adet hindi füme
domates
çok az maydanoz
akşam
150 g kadar tavuk göğsü
4 biber 1 küçük patlıcan közledim ve üstüne 4 kaşık kadar yoğurt koyup karıştırdım
dukan tatlısı yaptım bi de ondan yedim
diyetim süresince ilk defa tatlı bişey yediğimden midir nedendir kendimi çok suçlu hissediyorum
Kanki sen arkamda kalmaya devam et kimse görmez seni orda.Bende hep senin arkandan çıkıyom kanki amacm ne benim
Yarın evde yokumda öbürgün pizza yapalımmı
Yarın evde yokumda öbürgün pizza yapalımmı
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşİyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğ
Bugün annemi hastaneye götürdük miyomları vardı iyice büyümüş 12 ocakta ameliyat olacak rahim alınacak maalesef.
Benimde motivasyon düşük bu hafta bulduğumu yiyorum artı çıkacağım kesin
cok gecmiş olsun canım...rabbım acil şifalar versın annecıgıneİyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğ
Bugün annemi hastaneye götürdük miyomları vardı iyice büyümüş 12 ocakta ameliyat olacak rahim alınacak maalesef.
gecmıs olsun cnm atlatmıssınızdr umarım hastalıgıHayırlı akşamlar kızlar perşembe gününden beri giremiyorum ; (
Evde yoktum oğlum hasta alerjik bronşit annemlerdeydim ordanda kayinvalidemlere geçtim. Şimdi biraz daha iyi eve geçtim anca 6 gündür sporda yapamadım ; ( oğlum iyi olsun da gerisi olur inş.
Allah razi olsun canım daha atlatamadigecmıs olsun cnm atlatmıssınızdr umarım hastalıgı
rabbım acıl sıfalar versın canım benımAllah razi olsun canım daha atlatamadi
zaten kış Mevsimi olduğu için kalabalikta hemen kapıyor. Birde bendede olduğu için doktor irsi dedi yani hamileyken genlerden almış. Oyüzden evde hava makinamiz bıle var nibulizator makinası.
yapalım canım nasıl yapıcaz?Yarın evde yokumda öbürgün pizza yapalımmı
bilmiyorum ki midem çok şişti benim için diyet demek aç kalmak demek olunca ve midem şişince diyorum bi yerde yanlış yaptım heraldebugun hemen hemen hepımız catlayacak gıbıyız canım menun guzel gorunuyor
çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirİyi akşamlar kızlar.Heç sormuyorsunuz Çağla nerdedir niye hiç girmiyor diye haaağğğ
dıyetten cok saglıklı beslenmeyı alıskanlık halıne getrmek lazım canım cunku dıger turlu dıyetı bırakınca kılolar gerı gelıyorbilmiyorum ki midem çok şişti benim için diyet demek aç kalmak demek olunca ve midem şişince diyorum bi yerde yanlış yaptım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?