Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Naber kanki liralar kuruşlar götürüyon yavaştan görmüyom sanma

Benim pazar gününden kalanlar var bugün çok tatlı istiyorum yine
Benimde tatliya asiri bagimliligim var canim, eve cikolata, tatli almiyorum, ama yilbasinda misafirlere yapmistim hale evde duruyor, atesle barut yan yana durur mu kardeşime verdim biraz götürdü, annem istemedi, dietteyim diye bana kaldi

Benimde tatliya asiri bagimliligim var canim, eve cikolata, tatli almiyorum, ama yilbasinda misafirlere yapmistim hale evde duruyor, atesle barut yan yana durur mu kardeşime verdim biraz götürdü, annem istemedi, dietteyim diye bana kaldi

Komşuya götür canm

Aynen öyle olmuştu ama ben yarışmaya Katılmak istiyorum kısmındada yazmıştım öğrenci Olduğum için okuldan önce sabah yani ve akşamları yazabilirim

Menu bildirimi
Sabah
2 karnabahar koftesi
1 bardak su
Biraz peynir
1 aci yesil biber
1 muz

Aksam
1 bardak su
Yarim kase corba
1 buyuk tabak etli nohut yemegi
1 kase maydanozlu cacik
1 kase havuclu turp salatasi
Brokoli ve salgam tursusu
Yatana kadar su
Ve birazdan maden suyu

Selin e katılıyorum

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı
Uyanır uyanmaz ev ahalisi uyurken kahvaltımı yaptım ondan sonrada eve giriştim
Dün gündüz temizlik yapıp yeni yıla temiz gireyim diyordum ama ben başlayana kadar eşim geldi
Öğlene kadar evle uğraştım ve tam duş alıp küçük kuzuyuda yıkadıktan sonra Annemler çaya geldi Hatta tam o an kızın saçlarını örüyordum
Kızkardeşimde ikizlerle geldi hatta eşim çocuklar üşümesin diye gidip evden aldı onları

Daha yeni gittiler ve oh çekecekken eşim uzun zamandır bize gelmek isteyen bir arkadaşı ailesiyle bize gelmek istedikleri için hazır evde toplu ve temizken onları arayıp davet etti
Neyseki 8 buçuk gibi geleceklerde o arada hem buraya bakayım dedim hemde dinleneyim dedim

Sabah tartıya çıktığımda şükür Cuma buraya yaptığım bildirimden daha aşağısını görmüştüm tabi sonradan tok karnına tekrar tartıldım ( biraz evvel ) yine Cumanın rakamını gördüm Artık inşallah yarın sabahta bu sabah gördüğüm rakamın aynısını yada daha aşağısını görürüm

Maalesef ben biraz kacirdimmisafirler vardi onlar eslik etmek icin bende yemek zorunda kaldim. Dunden kalan pastalar borekler var evi yakin olana gonderimben nasil bitirecem onlari dietteyim ben

Canım buzlukta yerin varsa hemen at onları buzluğuna hem başka bir misafirin gelirse hazır olur hemde yememiş olursun

Menün gayet güzel canım Çok geç yemediysen eminim yarın eksi bildirim bile yaparsın

Canım güzel dileklerin için teşekkür ederiz
Rabbim hepimize çok çok güzel bir sene nasip eder inşallah....Aminnnn
Bu arada kayınvalidene gidiceksiniz diye kasma kendini çorba ve salata ağırlıklı beslenirsen eminim hasarsız atlatırsın baktın çok ısrar var midemi üşütmüşüm sanırım ağrım var ayağına az yersin

Göz göze gelmemeye çalış yemeklerle yemekler beni yee derlerse dinleme onları

Süper bir menü bence bir tek o şekerli Türk kahvesini şekersiz içmeye alışsan emin ol daha çok fayda görürsün ( metabolizmanı hızlandırır )

***8.Takım 394.ETAP***

Ceco34( 112,9/ / /% )
adayaren38 (70,7 / / /% )
benben (68,5/ / /%)
melekkız_( 64,4/ / /% )
sln71( 56,1/ / /%)
yst38( 105,3/ / /% )
turuncu (72,7 / / / %)
napcazgari(80,4 / / / % ) 19 aralık cuma gunu geldı geldıgı kılosu (82,5) hedef 60
mrtmuhasebe(69,9 / / /% ) 18 aralık persembe gunu geldı geldiği kilosu (69,8) hedef 56
bugünadımleyla(66/ / /% ) 10 aralık carsamba gunu geldı geldıgı kılosu( 66,5) hedef 55

8.Takımın ortalaması %

Canm ben annemlerdeyim burda tarti yok napsak çarşamba günü tartlmıstm onu mu yazim yarın

YENİ ÜYELER

1)***bugünadımleyla >>>10 aralık çarşamba>>> hedef kilo>> 55 (66,5 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>12 aralık Cuma>>?yok

2.bildirim>>19 aralık Cuma>>?yok

3.bildirim>>26 aralık Cuma>>66

2)***mrtmuhasebe >>>18 aralık perşembe>>hedef kilo >>> 56 (69,8 geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>69,3

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>69,9

3.bildirim >> 2 ocak cuma >>

3)***napcazgari>>19 aralık cuma>>> hedef kilo>> 60 (82,5 takıma geldiği gün) cuma gunu tartısı elınde olmadıgı ıcın cumartesı gunu bıldırım yaptı

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>82,5

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>80,4

4)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78

2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

5)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2

2.bildirim >> 2 ocak cuma >>

3.bildirim >> 9 ocak cuma >>

6)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8

7)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>?

8)***deli_avrat >> 24 aralık carsamba>> hedef kilo >> (77,3 takıma geldıgı gun) paylasım oldukca az

9)***sempatikhatun >>24 aralık carsamba>> hedef kilo >> (95 takıma geldıgı gun) takıma ugramıyor

10)__ATALANTE >>25. aralık persembe >> hedef kilo >> 55 (62 takıma geldıgı gun) paylasım az bıraz daha aktıf olunmalı

1.bildirim>>26 aralık Cuma>>62,3

11)doge >>31. aralık çarşamba >> hedef kilo >> 60 (69 takıma geldıgı gun)

1.bildirim >> 2 ocak cuma >>

2.bildirim >> 9 ocak cuma >>

3.bildirim >> 16 ocak cuma >>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…