- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Karabuğday yapıyım dedim. Sabah 1çb yakın yaptım ama yarısına yakınını yiyemedim.
Öğlen kalanını yedim. 1 tl büyüklüğünde al beni 5 kuruş büyüklüğünde cips. 1 tane bal kabağı topu. 1 çb sütlü kahve
Akşam annemdeyim bakalım tartıda sorun olabilir. Bugün 104.2
Benimde tatliya asiri bagimliligim var canim, eve cikolata, tatli almiyorum, ama yilbasinda misafirlere yapmistim hale evde duruyor, atesle barut yan yana durur muBenim pazar gününden kalanlar var bugün çok tatlı istiyorum yine
haklısın kuzucuk pilavı pişirmek bile hata aslında bitmedi mecbur bugün de yenicek hadi bayadan beri yapmadık dedim ama keşke yapmasaymışız evet
Benimde tatliya asiri bagimliligim var canim, eve cikolata, tatli almiyorum, ama yilbasinda misafirlere yapmistim hale evde duruyor, atesle barut yan yana durur mukardeşime verdim biraz götürdü, annem istemedi, dietteyim diye bana kaldi
Apartmanda oturuyoruz kimse birbirini tanimiyorki, merdivende gorursek selamlasiyoruz komsular hep yabanciKomşuya götür canm
Malesef olucam amaaa yarın öğlene erteledim akşama yemiyorum yani bu da bişeydir napıyım kaçma şansım yok çünküBugün de yenecek ama yiyecekler arasnda sen yoksun demiiiiii
Aynen öyle olmuştu ama ben yarışmaya Katılmak istiyorum kısmındada yazmıştım öğrenci Olduğum için okuldan önce sabah yani ve akşamları yazabilirimDogecim sen bizmle daha önce yarışmışsın bilgilerin şu şekilde;
301.etap
Doge(75,80/ / /% )izinli
Yeni bilgilerin:
doge takıma geldiği kilosu :69
hedef:60
Canım paylaşım yetersizliğin vardı senin .yeniden takıma girebilmen için bol paylaşımda bulunman gerekiyor,bunun içinde deneme süresindesin.
Selin e katılıyorumgelelim kendi dünkü menüme :)
sabah: 2 büyük dilim kızarmış tb üzerine tereyağı ve salça sürdüm, yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 tatlı kaşığı kdr tahinpekmez ve çayy
ara: 7 otlu bitki çayı ve 1 mandalina
öğlen: 1 kase bulgur salatasından
ara: 1 orta türk kahvesi
akşam: 1 kepçe et sote, yanına 5 kaşık pilav
ara: çay ve kestane partisi ve malesef 3 taneyle kalamadım 10 tane fln yedim tek tesellim saat erkendi
ara: 1 yeşil çay
geç yattım ve yatana kadar bol su
Maalesef ben biraz kacirdimmisafirler vardi onlar eslik etmek icin bende yemek zorunda kaldim. Dunden kalan pastalar borekler var evi yakin olana gonderim ben nasil bitirecem onlari dietteyim ben
Menu bildirimi
Sabah
2 karnabahar koftesi
1 bardak su
Biraz peynir
1 aci yesil biber
1 muz
Aksam
1 bardak su
Yarim kase corba
1 buyuk tabak etli nohut yemegi
1 kase maydanozlu cacik
1 kase havuclu turp salatasi
Brokoli ve salgam tursusu
Yatana kadar su
Ve birazdan maden suyu
Kızlar merhaba yeni yılınız kutlu olsun sağlık mutluluk para diliyorum birde herkesin ideal bir vücuda kavuşmasını diliyorum
akşam kayınvalideye gidecez bu demek oluyor ki ben o yemeklere nasıl dayanıcam offff
Göz göze gelmemeye çalış yemeklerleKızlar merhaba yeni yılınız kutlu olsun sağlık mutluluk para diliyorum birde herkesin ideal bir vücuda kavuşmasını diliyorum
akşam kayınvalideye gidecez bu demek oluyor ki ben o yemeklere nasıl dayanıcam offff
Gelelim benim menüme
Öhmm...
Sabah: 2 dilim ekmek, biraz menemen, yarım muz
Ara: şekerli Türk kahvesi
Aksam: 2 kaşık vişne hosafi, bir tabak pırasa yemeği bir ufak kase yoğurt
4 bardak su içtim içmeye devam ediyorum
balık var yemekteeee az Bi şey yerim beeeGöz göze gelmemeye çalış yemeklerleyemekler beni yee derlerse dinleme onları
***8.Takım 394.ETAP***
Ceco34( 112,9/ / /% )
adayaren38 (70,7 / / /% )
benben (68,5/ / /%)
melekkız_( 64,4/ / /% )
sln71( 56,1/ / /%)
yst38( 105,3/ / /% )
turuncu (72,7 / / / %)
napcazgari(80,4 / / / % ) 19 aralık cuma gunu geldı geldıgı kılosu (82,5) hedef 60
mrtmuhasebe(69,9 / / /% ) 18 aralık persembe gunu geldı geldiği kilosu (69,8) hedef 56
bugünadımleyla(66/ / /% ) 10 aralık carsamba gunu geldı geldıgı kılosu( 66,5) hedef 55
8.Takımın ortalaması %
bılemedım kı canım ızınlı yazsak 2 hafta lıstede olamayacaksınCanm ben annemlerdeyim burda tarti yok napsak çarşamba günü tartlmıstm onu mu yazim yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?