Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü bildirimi
Sabah
1 muz
1 çay tabağından biraz fazla kıymalı ıspanak
1 acı yeşil biber
2 parça peynir
1 bardak su

Akşam
1 bardak su
5 tane karnabar köftesi
Bir kase yoğurtlu havuçlu közlenmiş kırmızı biber
Karışık turşu(karnabar, şalgam, brokoli)
1 dilim beyaz çikolatalı pasta annemin doğum günü olduğu için yemek zorunda kaldım
Yatana kadar su
Belki birazcık da cips ama belki

menün her zamanki gibi gayet güzel yılbaşını az hasar ile kapatalım

Selam arkadaşlar 1.30 saat kaldı yeni yıla girmemize akşam yemeği Için Annemlerle dışarı çıktık bugün bir sürü tatlı ve bol kalorili güzel yiyecek içecek varken balık tercih ettim sağlıklı olsun diye şimdi de biraz kuruyemiş atıştırdım 73.0 dım bugün cumaya göre -800 de, düne göre +500 deyim yeni yıla 36 beden olarak girmeyi çok isterdim ama... neyse eğer diyete başlayıp, aranıza katılmamis olsaydım bugün 74 olurdum herhalde buna da şükür ee kızlar siz Nasılsıniz :) ipin ucunu fazla kacirmiyorsunuz dimi

Menüm
Sabah 1 yulaf ekmeği. 2 yumurta yağsız kızartma.
Öğlen. Karnıyarık harcı ve 1 tane tavuk pirzola derisiz. 1 yulaf ekmek 1 tam buğday ekmeği
Akşam kış salatası ve havuç yoğurt salatası
2 avuca yakın karışık kuruyemiş. Çekirdek yoktu. 1 tane patlamış Mısır
3 fındık büyüklüğünde kahveli kurabiye
Bol bol su

Güzel menü bugünü hasarsız atlatmişsin bravo

Menümü yaziiim
SABAH : 1 yumurta 1 yumurta beyazı 1 domates 4 biberden yağsız menemen
3 zeytin
15 gr beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
20 ml sütle şekersiz kahve

ARA : 5 kepekli kraker
20 ml sütle şekersiz kahve
2 kaşık yoğurt
1 elma

AKŞAM : 6 kaşık pirinçsiz pırasa yemeği
Toplam 590 kalori
ARA: 1 çatal yaş pasta 1 çatal sütlü tatlı 2 avuç kadar en fazla kuru yemiş 1 elma 2 dilim mandalina şekersiz kahve

bende çok şükür çok az kuruyemiş harici birşey yemedim ( kuruyemişleride 9da yedim hani çok fazlada geç olmasın dedim yatana kadar erisin hesabı )
Bu arada eşim resmen horluyor
Koltuğa uzandı az şekerleme yapayım diye hatta yarım saatcik uzanayım kalkacağım demişti
Neyse yeni yıla gireceğimize 10 dakika evvel uyandırayımda bütün yıl uyumasın

Harikasın canım cidden süper
Bu arada benim menüyü görmüşsündür nasıl sence biraz fazla kaçmış gibime geldi ( ya hep az yiyorum diye bana öyle geldi yada psikolojik olarak takıldım )

beni hep çok gulduruyorsun ya Allah da seni güldürsün inşallah

günün en güzel menüsü

ıyı geceler kızlar esımle olmayı cok ısterdım belkı suprız yapar dedım ama malesef yarın calısıyormus kocısım son ana kadar bekledım valla cunku vardır oyle kandırmaları bı kere kutahyaya gelecektı otobus saatıne kadar uyuyayım demıstı neyse ben bunu uyandırdım kalkmadı bırazdan kalkarım dedı sonra aradım telı kapalıydı benı bı telas aldı gec kalacak dıye meger benım herıf kalmıs ama bana numara yapıyormus tabı ben karsı komsumu aradım benım adam uyudu kaldı dıye oda adanadaymıs sonrasında en son ondan ev sahıbının numarasını ondan ısteyıp onu aramıstım adam asagıya ındıgınde benım esım elınde telefonla kapıyı acmıs bı sakası butun apartmanı ayaga kaldırmama mal oldu nasıl utanmıstım anlatamam

Afiyet olsun

Afiyet olsun canm bence güzel menü

Hayırlı sabahlar kelebeklerim
Yeni bir yıl yeni umutlar,hepimiz için mutlu ,bereketli ,sağlıklı ,huzurla dolu bir yıl olsun inşallah Aminn
Bizlerden bir şeyler almadan bize bir şeyler katan bir yıl olsun ,bizden tek aldığı kilolarımız olsun inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…