Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar.
Yeni yılın herkese mutluluk,sağlık,bereket ve huzur getirmesi dileklerimle...
Akşamları saat 10 da oğluşla birlikte uyuyup kalıyorum kaç gündür.Bu yeni kullanmaya başladığım ilaçtan sonra oldu bu uykuya dalmalar ve derin uyumalar.Neden böyle oluyor bilmiyorum valla.
Dün dediğim gibi arkadaş geldi oturmaya.Biraz ucunu kaçırdım ama yine de dikkat etmeye çalıştım.Sabah ise adet olduğumu görünce daha da şaşırdım.Normalde pko lu olarak adetim 36-37 günde bi olurdu.1 hafta erken adet oldum.Aslında tam günümde oldum ama uzun zamandır böyle günümde olmayınca şaşırdım :)))
Şeker haplarının adet düzenleme gibi bi etkisi var,ben unutmuştum bu durumu ve sanırım hapı kullandıkca adetim biraz daha düzenli olur.
Sabah tartıldığımda kilom 72.7 idi.Yani geçen hafta cuma ile aynı kilodayım.Adet olduğum için şişlik vardır değil mi kızlar ?

dünkü menüm :

sabah :09.00
-4-5 tane patates kızartması
-1 yumurta
-1 bardak süt

öğlen :13.00
-3 orta boy mercimek köfte
-1 ufak kase yoğurtlu közlenmiş biber
-2 tane 5-6 cm uzunluğunda patatesli börek
-1 ince dilim mozaik pasta

akşam : 18.00
-1 tane mercimek köftesi
-1 ufak kase yoğurtlu biber

su 2 lt

Öğlen biraz fazla olmuş ama akşam dengelemissin güzel

Maalesef ben biraz kacirdimmisafirler vardi onlar eslik etmek icin bende yemek zorunda kaldim. Dunden kalan pastalar borekler var evi yakin olana gonderimben nasil bitirecem onlari dietteyim ben

Maalesef ben biraz kacirdimmisafirler vardi onlar eslik etmek icin bende yemek zorunda kaldim. Dunden kalan pastalar borekler var evi yakin olana gonderimben nasil bitirecem onlari dietteyim ben
Benim pazar gününden kalanlar var bugün çok tatlı istiyorum yine

Karabuğday yapıyım dedim. Sabah 1çb yakın yaptım ama yarısına yakınını yiyemedim.
Öğlen kalanını yedim. 1 tl büyüklüğünde al beni 5 kuruş büyüklüğünde cips. 1 tane bal kabağı topu. 1 çb sütlü kahve
Akşam annemdeyim bakalım tartıda sorun olabilir. Bugün 104.2

gayet güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım menün güzel
umarım cips yoktur pasta için üzülme illaki telafi edersin çok fazla da kilon yok zaten :)
süper gidiyorsun tatlım aynen böyle devam :) ben de birazdan menümü yazıcam :)
afiyet olsun kuzum dukan mı yapıyorsun yulaf ekmeği falan diyor ama gerçi kurabiyede yemişsin
işte ideal menü :) her şeyden az az tatmışsın afiyet olsun
:) deli kız yaa iyi hadi tutmuşsun kendini
öğlen biraz kaçmış pastalar börekler ama neyseki akşam toparlamışsın canım :)
amin inş cnm üzülme bugün bol suyla telafi edersin

gelelim kendi dünkü menüme :)

sabah: 2 büyük dilim kızarmış tb üzerine tereyağı ve salça sürdüm, yanında 1 kk peynir biraz zeytin 1 tatlı kaşığı kdr tahinpekmez ve çayy
ara: 7 otlu bitki çayı ve 1 mandalina
öğlen: 1 kase bulgur salatasından
ara: 1 orta türk kahvesi
akşam: 1 kepçe et sote, yanına 5 kaşık pilav
ara: çay ve kestane partisi ve malesef 3 taneyle kalamadım 10 tane fln yedim tek tesellim saat erkendi
ara: 1 yeşil çay

geç yattım ve yatana kadar bol su

Aslnda kestaneye rağmen menü güzel canm sadece akşam ki pilav hiç olmasaydı keşkemmmm :))

Aslnda kestaneye rağmen menü güzel canm sadece akşam ki pilav hiç olmasaydı keşkemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…