- 10 Aralık 2014
- 587
- 1.757
- 123
hoşgeldin canım ben Leyla şuan 65,6 yım hedef 55 , inşalah senin profil resmindeki hatun gibi oluruz tez zamanda...senden kendinden bahsetsene birazMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. İnşallah hep beraber bolca kilo veririz. :)
kızlar pek benım ıcın gunaydın olmasada gunaydın
sabah babam aradı dun dedem hatim için camiye gıtmıs hemen hemen her persembe aksamları gıder dıger zamanlarda evın yakınındakı camıda namazlarını kılmaya calısır. gelırken camıden arkadaslarından ayrıldıktan sonra dedem fenalasmıs ve oldugu yere yıgılı vermıs 60-70 cm kar ya her yer ya bırı gormeseydıde 112 yı haber vermeselerdı 10-11 gıbı gece o havada kım gecer sokaktan sımdı yogun bakımdaymısdoktor anjio yaptım demıs sanırım kalp krızı gecırmıs ve hala yogun bakımda hemsıreler keyfı yerınde kendınde dıyorlarmıs ama benım ıcın hıc rahat degıl atlayıp gıdesım var ama gel gor kı gelmene gerek yok dıye tutturacaklar nolur dua edın kızlar dedeme bısey olmasın rabbım acısını gostermesın bugun mevlıd kandılı dualarınızı eksık etmeyın
canım eger daha fazla paylasım yapabılırım dersen senıde bu hafta lısteye dahıl edıcemmerhaba kızlar
kilo bildirmim
BAŞLANGIÇ:69,30
GEÇEN HAFTA :69,90
BUHAFTA :69,90
canım eger daha fazla paylasım yapabılırım dersen senıde bu hafta lısteye dahıl edıcem
canım yemeyerek kıtlıga gırer vucudun saglıklı seylerden ye sadece senden daha fazla paylasım sozunu aldıgıma gore lısteye eklıyorumTAMAM KAPTAN
KAHVALTI:2 POGAÇA 1 ÇAY
AKŞAMA KADAR Bİ ŞEY YEMİYCEM SÖZZ BU SAATE KADAR DA YEMEDİMDE
***8.Takım 394.ETAP***
Ceco34( 112,9/ 111,9 / 1/%0,89 )
adayaren38 (70,7 / 0/ 0/% 0)izinli
benben (68,5/ 68,3/0,2 /%0,29)
melekkız_( 64,4/64,4 /0 /%0 ) kilosu sabit
sln71( 56,1/56,6 /0,5 /%-0,89)
yst38( 105,3/ 104,2/ 1,1/%1,04 )
turuncu (72,7 / 72,7/ 0/ %0) kilosu sabit
napcazgari(80,4 / 79/ 1,4/ %1,7 ) 19 aralık cuma gunu geldı geldıgı kılosu (82,5) hedef 60
bugünadımleyla(66/ 65,6/ 0,4/% 0,61) 10 aralık carsamba gunu geldı geldıgı kılosu( 66,5) hedef 55
8.Takımın ortalaması %0,40
canım lısteye dahıl edıcem dedım ama kılon sabıtmıs sımdı dıkkatımı cektı haftaya kılo vvermıs sekılde lısteye baslangıc yapalım olur mu haftayamerhaba kızlar
kilo bildirmim
BAŞLANGIÇ:69,30
GEÇEN HAFTA :69,90
BUHAFTA :69,90
HEDEF KİLO 56
aslında o kadar idare ettim ama yinede veremedim.canım lısteye dahıl edıcem dedım ama kılon sabıtmıs sımdı dıkkatımı cektı haftaya kılo vvermıs sekılde lısteye baslangıc yapalım olur mu haftaya
ekledm tatlım lıstedesınaslında o kadar idare ettim ama yinede veremedim.
tamam kilo verdiğimde yani haftaya yazarsınız
teşekkür ederim
teşekkürler bu beni motive edecek 2015 de güzel şeyler oluyor olacak bu kilolar da gidecekkkkkekledm tatlım lıstedesınhaftaya super bı sonuc ve bol paylasım beklıyorum
ınsallah canım benım ınsallahhteşekkürler bu beni motive edecek 2015 de güzel şeyler oluyor olacak bu kilolar da gidecekkkkk
harika bir menü ve spor da var :)KAHVALTI
Sucuklu yumurta
bir dilim ekmek
şekersiz çay
250 kalori
ÖĞLE
1 kaseden az yüksük çorbası
1 kase marul salatası
220 kalori
ARA
cevizli sucuk (yemeseydim iyiydi)
250 kalori
AKŞAM
1 parça tavuk göğsü
marul salatası
1 kase salata
240 kalori
Toplam 960 kalori
1.5 litre su
spor leslie 5 mile
Evde durmaya başladım beri bende bi kilo alma korkusu peydah oldu en fazla 58 kiloya çıktım oda evde dura dura oyüzden önünü alayım dedim bide boyum 162- 163 falan pek uzun değilim :/ inşallah sende ulaşırsın idealine tez zamanda sağlıkla.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize Tünaydın ve hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsini sizlere fazlasıyla nasip etsin....Aminnnnn
Sabaha kadar oturunca doğal olarak daha yeni uyandımhatta eşim arayıp beni uyandırmasaydı kesin bir saat daha uyurdum en azından
Bugün Kandil münasebetiyle Akşam yemeğinde Annemdeyiz hatta bir iki saat sonra kendime gelince Anneme geçmeyi düşünüyorum azda olsa yarımcı olayım hatuna yemek yaparken
Yemekten sonrada artık KVye ordanda eşimin Amcasına geçeceğiz
Büyük kızım sabah kardeşine niye geç kalktığımızı sordu diye Oruçlu olduğumuzu izah ettiAnam cadı anladım ama beni niye memek yemeye uyandırmadınız, Annemde oruçluysa o zaman bende memek yemem diye tutturdu yok yok oruçlu değilim biraz evvel kahvaltımı yaptım yattım ayağına yattımda çocuk birşeyler yemeyi kabul etti sende yermisin diye sorduğunda da ay çok yemişim bak karnım taş gibi diyip yırtıyorum
Günaydın
Süpersin canım
İnşallah bir daha 8li haneleri görmezsin ...Aminnnn
Eminim ödemdir o canımYılbaşınıda atlattık artık bahanemiz de olmayacak yemek için ve hemen kendimizi toparlamak için bir iki gün dikkat etsen yeterli Karabuğdayın vardır olmadı ondan dahil et hani atıyorum son ara öğün yapacaksan onu tüket her gün dengelemek adına yada akşam yemeğinin üzerine 3 kaşık yense yine fayda eder gibime geliyor
Canım çok çok geçmiş olsun
Rabbim inşallah bugünün yüzü suyu hürmetine Dedeciğine acil şifalar versin....Aminnn
Üzülme canım bak kuzunda etkilenecek yoksa
Birazda önlem acısından yatırıyor olabilirler canım hani iyice toparlansın ki onlarında içi rahat etsin
Zaten her daim dualarımdasınız ama bu gece dedeciğine hususi dua ederim sen yüreğini ferah tut
Wooowwwww süpersin
Maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah her hafta böyle güzel giderde hedefine çabucak ulaşırsın
( kendi kendine ulen bu kız zaten incecik daha niye zayıflamak için uğraşıyor diye düşünen şaşkın Ceco)
Yeminle senin kilonda olsam hayatta perhiz yapayım demezdim kesinzaten geçmişte demiş olsaydım bu hale gelmezdim inşallah senin kilolara zorda olsa insani bir kiloya düşmek nasip olur bana
Kolay gelsin canım
Fırsat buldukça damla emi
Sanada Hayırlı Cumalar Ayşemmmm
Canım ne olur yüreğini ferah tutinşallah güzel haberler alırsında rahatlarsın Kıyamam sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?