- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bugunku menum
sabah
1 tam yunurta ve 2 beyazindan yagsiz omlet
1 buyuk dilim peynir
2 adet hindi fume
4 adet kokteyl domates
ikindi
yarim cevirme tavuk
Simdi
1 kase yogurt 2 yk yulaf kepegi
canım paylaşımın çok yetersiz,takımda daha paylaşımcı olman gerekiyorgünaydın nasılsınız kızlar :)
geçmiş olsun canım,seninde aynı şekilde paylaşımın çok yetersizBugün oğlusum daha iyi elh.
bende duzeldim sayılır
kilo vermişim en son 78.2 olmuştum 1 haftada 76.5 olmuşum çok mutluyum
hoşgeldin tatlım,bugünkü kilonu yazarmısınMerhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. İnşallah hep beraber bolca kilo veririz. :)
Anladim canimsaol tatlım tam buğday ekmeği ni kısaltıyorum :)
YENİ ÜYELER
1)***elyesa27 >>>19 aralık cuma >>>hedef kilo >> 60 (78 takıma geldiği gün)paylaşımı yetersiz
1.bildirim>>19 aralık Cuma>>78
2.bildirim>>26 aralık Cuma>>?
3.bildirim >> 2 ocak cuma >>76,5
2)***minmigo>>>24aralık Çarşamba>>hedef kilo >>52 (58 kilo takıma geldiği gün)
1.bildirim>>26aralık cuma>>56,2
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>54,5
3.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3)***finsternis >>25 aralık Perşembe>>hedef kilo>> 56 (73 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>26aralık Cuma>>73,8
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>72,6
4)***aygün01>>25 aralık perşembe>>hedef kilo>>65 (80 takıma geldiği gün)
1.bildirim>>26 aralık Cuma>>80
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>79,5
5)__ATALANTE >>25. aralık persembe >> hedef kilo >> 55 (62 takıma geldıgı gun) paylasım az bıraz daha aktıf olunmalı
1.bildirim>>26 aralık Cuma>>62,3
2.bildirim >> 2 ocak cuma >>
6)oglusum_yh>> 1 ocak 2015 >> hedef kilo 56( takıma geldıgı kılosu 67)
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>67,7
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
7)begyy >>2 ocak 2015 >>hedef kilo 50 (takıma geldiği kilosu65 )
1.bildirim >> 2 ocak cuma >>
2.bildirim >> 9 ocak cuma >>
3.bildirim >> 16 ocak cuma >>
Allah razi olsun canım bu hafta oğlum hasta oldu üstüne bende oldum oyüzden paylaşımda bulunamadim malesefgeçmiş olsun canım,seninde aynı şekilde paylaşımın çok yetersiz
saol canım benim bunları duymak daha da motive ediyor beni hep birlikte başarıcaz inş :):):)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Hele şükür eve gelebildim
Öğlende Anneme bir gittim iftardan sonrada yok eşimin Annesi, Amcası falan derken daha yeni eve geldik
Aslında eşimin Halalarınada gidecektik ama onlara Amcasında deng gelince, sohbet arasında da bu gece bir akrabanın daha geleceğini söyleyince hiç ses etmedikartık ya yarın Akşam yada başka akşam gideriz nasılsa oturmaya
Canım menün süper gerçekten eee birde spor var bundan iyisi şamda kaysı
Valla cidden hafta boyunca böyle devam edersen harika bir sonuç bekliyorum senden
Akşam yemeğini çok geç yemediysen gayet güzel bir menü
hadi bakalım sendende haftaya süper bir sonuç gelicek Allahın izniyle
Canım menün güzel ama keşke 2 kaşık pırasayı 1 tabak yapıp o makarnayı sadece 2 kaşık yeseydin tam süper olurduAllahtan sporunu yapmışsın o yüzden bence güzel menün
Ohhh ne güzel çocuklar eğlenmişlerdir
Benim büyük cadı 6 yaşındayken bir kere gitmiştik kaymayada tam çok zevkli falan diye etrafta kayarken yere bir yapıştım ve bileğimi burktumHatta kaldığımız otelde Ercan Saatci vardıda ben topallarayak dolanırken bana geçmiş olsun demişti
Menüye baktım baktım eleştirecek birşey bulamadımarada ince bir dilik bisküvili pasta var ama onu görmüyorum sonçta akşam gayet güzel dengelemişsin
Harikasın aynen devam
Bol marul ve limonlu yemeni tavsiye ederimBugün annemdeydim hamur işi ağırlıklı oldu. 2 gündür çiğ köfte istiyorum yarın alıcam ne önerirsiniz
Bugün annemdeydim hamur işi ağırlıklı oldu. 2 gündür çiğ köfte istiyorum yarın alıcam ne önerirsiniz
Allah razi olsun canım bu hafta oğlum hasta oldu üstüne bende oldum oyüzden paylaşımda bulunamadim malesef
Ins bu hafta daha faal olucam listeye adımı yazdiricam
394.ETAP DERECELERİ
1.napcazgari % 1,7
2.yst38_ %1,04
3.ceco34% 0,89
4.bugünadımleyla %0,61
5.benben %0,29
sln71 %-0,89
turuncu %0
melekkız_ %0
mrtmuhasebe %0
Bugün hasta olduğum için ful yattım ; (
Sabah yani öğlen oğluma patates kizarttim bende az yedim ama çok az yanında 2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı acuka
2 tatlı kaşığı da labne
Aksam
az zeytin yaginda 2 domates le misket köfte 1 tabak
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara öğün de mini bir kek bi kit caramio
Diğer ara ogunumdede 1 avuç badem
Canim ya bugun regl oldum o yuzden bi 4 5 gun tartiya cikmayi dusunmuyorum. Normalde nerdeyse her sabah cikiyordumCanım Menün gayet güzel hele yarım çevirme tavuğa bayılırımen güzelini tercih etmişsin karşılığını sabah alırsın inşallah eksi olarak
394.ETAP DERECELERİ
1.napcazgari % 1,7
2.yst38_ %1,04
3.ceco34% 0,89
4.bugünadımleyla %0,61
5.benben %0,29
sln71 %-0,89
turuncu %0
melekkız_ %0
mrtmuhasebe %0
Tüm yediğimi hesapladım 1300 cal almışım akşam üstü 30dk yürüyüş yaptım ayrıca
Canım ikinizede çok geçmiş olsun
inşallah çabucak toparlanırsınızda sende aramıza dönersin ve bol bol paylaşımın olur
Canım sabah akşam güzelde şu ara öğünde yemiyeydin iyidi o kek ve caramiyoyu
Benimde akşam eşim kızlara almış çiko hatta baya bozuldum sonuçta olunca çocuklarda yiyor ki normalde almıyorumbirde geçtiler karşıma güzelce yediler onları bir an içim gitti açıkcası ama sonra kendi kendime yazın nasıl olmak istiyorsan ona göre karar ver dedim ve bir gıdımda olsa tadımlıkta olsa yemedim şükür inşallah haftayada karşılığını alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?