Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu gün yediklerim yani cuma için...misafirim vardıda yazamadım kışlar...
kahvaltı :2 poğaça ve çay
akşam 7:30 da 1 tabak et sote yanında birazzzz ekmek
misafirle de patlamış mısır ve çayyyyy

"BUNLARI DUYDUĞUNUZDA NE HALA GELECEĞİMİ TAHMİN EDİYORUM TABİİİİ Kİİİ"

İYİ GECELER

Bugün karatay yapayım akşama kadar yerim gayri :)

O jillian günde 10 setlik yapsam bende 30 bana ağır gelir vücudu alıştıra alıştıra artırırım

gunaydın kızlar
dun dedemle teyzem gorusmus cok sukur kendındeymıs , devamlı ruyalar goruyorum dıyormus kım oldugunu tanımadıgımız bı ıyılık melegımız var Allah razı olsun ondan dedemı gorupte 112 yı aramıs rabbım onada dar anında yardımcı olacak ınsanlarla karsılastırsın sevdıklerıne bagıslasın ınsallahh

Çok srvindim canm inşallah dahada iyi olcak Allahn izniyle

Gozun aydin canim cok sevindim, insallah kisa zamanda sagligina kavusur...

Gunaydin kizlar, hayırlı kandiler ilk geldigimde takım daha aktifti, sanki yavasladik, sadece begeni yapmayalım yorumda yapalım kizlar motive icin bizim birbirime ihtiyacimiz var
katiliyorum. Bence yaptigimiz dogrular ve yanlislar konusulmali.. herkes bildigini yazmali en cok da verilen kilolar ile ilgiki rekabet ortami daha fazla olmali. Kilo alan kisiler cezalandirilmali ve daha bi suru sey

hafta sonu oldugu bellı olmaya basladım gecmıs bırıkmemıs
Çok srvindim canm inşallah dahada iyi olcak Allahn izniyle

Gozun aydin canim cok sevindim, insallah kisa zamanda sagligina kavusur...
sagolun kızlar amin inşallah pazartesı gunu doktoruyla konusacaklar sınavlarım olmasa bı dk bıle durmucam burda ama bu sene bu derslerı vermem lazım yogun bakımda kımseylede gorusturmuyorlar zaten aksam saat 6 ta sadece 5 dk bı kısı gırebılıyormus

485340"]gunaydın kızlar
dun dedemle teyzem gorusmus cok sukur kendındeymıs , devamlı ruyalar goruyorum dıyormus kım oldugunu tanımadıgımız bı ıyılık melegımız var Allah razı olsun ondan dedemı gorupte 112 yı aramıs rabbım onada dar anında yardımcı olacak ınsanlarla karsılastırsın sevdıklerıne bagıslasın ınsallahh[/QUOTE]

Selam cnm deden nasıl oldu iyidir inş daha da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…