- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Bugün karatay yapayım akşama kadar yerim gayri :)Canım Karatayda çiğköfte serbest ama tabi sadece marulla
Yani gönül rahatlığı ile yiyebilirsinyanınada koca bir kase salata yap kendine öndende bir çorba içtinmi gayet tok tutar seni bence
Canım ikinizede çok geçmiş olsun
inşallah çabucak toparlanırsınızda sende aramıza dönersin ve bol bol paylaşımın olur
Aboooowwwwwwwwww yine 3.cü olmuşum
Çok mutlu oldum tabiki ama 1.cilikte gözüm vardaha çok çalışmam lazım çooook
Canım sabah akşam güzelde şu ara öğünde yemiyeydin iyidi o kek ve caramiyoyu
Benimde akşam eşim kızlara almış çiko hatta baya bozuldum sonuçta olunca çocuklarda yiyor ki normalde almıyorumbirde geçtiler karşıma güzelce yediler onları bir an içim gitti açıkcası ama sonra kendi kendime yazın nasıl olmak istiyorsan ona göre karar ver dedim ve bir gıdımda olsa tadımlıkta olsa yemedim şükür inşallah haftayada karşılığını alırım
O jillian günde 10 setlik yapsam bende 30 bana ağır gelir vücudu alıştıra alıştıra artırırımNeler yendi bugün gözümün önünde yaşpastalar cipsler neler neler ben sadece minik bi kare sütlü tatlı yidim oturdum yerimekilom inmesede azmetmeye devam pztsi de jillian a başlıyorum Allahn izniyle bu işi bitirmeme az kaldı bu arda kilo veren herkesi tebrik ediyorum öpüyorum canlarımm
Günaydın fıstığımGünaydın kızlaarrr
gunaydın kızlar
dun dedemle teyzem gorusmus cok sukur kendındeymıs , devamlı ruyalar goruyorum dıyormus kım oldugunu tanımadıgımız bı ıyılık melegımız var Allah razı olsun ondan dedemı gorupte 112 yı aramıs rabbım onada dar anında yardımcı olacak ınsanlarla karsılastırsın sevdıklerıne bagıslasın ınsallahh
Gozun aydin canim cok sevindim, insallah kisa zamanda sagligina kavusur...gunaydın kızlar
dun dedemle teyzem gorusmus cok sukur kendındeymıs , devamlı ruyalar goruyorum dıyormus kım oldugunu tanımadıgımız bı ıyılık melegımız var Allah razı olsun ondan dedemı gorupte 112 yı aramıs rabbım onada dar anında yardımcı olacak ınsanlarla karsılastırsın sevdıklerıne bagıslasın ınsallahh
Gunaydin canim, hayırlı kandillerGünaydın kızlaarrr
katiliyorum. Bence yaptigimiz dogrular ve yanlislar konusulmali.. herkes bildigini yazmali en cok da verilen kilolar ile ilgiki rekabet ortami daha fazla olmali. Kilo alan kisiler cezalandirilmali ve daha bi suru seyGunaydin kizlar, hayırlı kandiler ilk geldigimde takım daha aktifti, sanki yavasladik,sadece begeni yapmayalım yorumda yapalım kizlar motive icin bizim birbirime ihtiyacimiz var
Çok srvindim canm inşallah dahada iyi olcak Allahn izniyle
sagolun kızlar amin inşallah pazartesı gunu doktoruyla konusacaklar sınavlarım olmasa bı dk bıle durmucam burda ama bu sene bu derslerı vermem lazım yogun bakımda kımseylede gorusturmuyorlar zaten aksam saat 6 ta sadece 5 dk bı kısı gırebılıyormusGozun aydin canim cok sevindim, insallah kisa zamanda sagligina kavusur...
gunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?