Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese günaydın :) dün paylaşım yapamadım çünkü sınavım vardı , haftaya da aynı şekilde 9 tane sınavım var
Kusura bakmayın hemen bugünkü menümü söylüyorum sabah bir kibrit kutusu peynir biraz ekmek birde çay İçtim daha öğlen yemeğine kısmet olmadı:)

Selam cnm deden nasıl oldu iyidir inş daha da[/QUOTE]
cok sukur canım dun 5 dk da olsa gormusler gayet ıyıymıs nesesı yerındeymıs yogun bakımdan cıkmasnı beklıyoruz ınsallah

ayın 15 ne kadar benımde sınavlarım var ama bı turlu kafamı toplayamıyorum calısmaya calısıyorum ama o da cok zor oluyor Allah yardımcın olsun

katiliyorum. Bence yaptigimiz dogrular ve yanlislar konusulmali.. herkes bildigini yazmali en cok da verilen kilolar ile ilgiki rekabet ortami daha fazla olmali. Kilo alan kisiler cezalandirilmali ve daha bi suru sey
evet herkes menüyü yazip bir kaç alinti yapip gidiyor, rekabet olsa daha iyi bidemenulere mumkun oldugunca yorum yapsak herkes yanlışıni dogrusunu gorur

Gunaydin, hayirli kandiller canim, orda bir pizza gordum sanki :)hemde 1 bucuk dili, tahinler , pekmezler biraz ağır menu gibi ama guzel

Basarilar canim, keske Tatilde katilsaydin sinavlarindaha onemli tabiki, Allah kolaylik versin

merhaba kızlar...
takım 4.cü olmuş..
fena bir sonuç olmasa da haftaya ilk 3e girmeyi hedefliyelim diyorum.

askrhpozitif ; canım yeni okudum dedenin durumunu.Çok ama çok geçmiş olsun.
Merhaba canim, inşallah haftaya ilk üç e gireriz

Ya bende tatilde katılmayı düşündüm ama 23 ümde tatile giriyorum ve aynı gün yurtdışına çıkacağım oraya gitmeden önce biraz kilo vermek istiyorum ondan şimdş katıldım :)

Teşekkür ederim seninse Allah yardımcın olsun :) ya bizim okul çok Saçma sapan oldu bu sene benim şimdi haftaya Cumartesi'de dahil 6 günde 9 sınavım olacak , ondan sonra 1 hafta ara daha sonra da 3 sınavım falan var , çok yoğun oldu bu sene

Gunaydin kizlar, hayırlı kandiler ilk geldigimde takım daha aktifti, sanki yavasladik, sadece begeni yapmayalım yorumda yapalım kizlar motive icin bizim birbirime ihtiyacimiz var
Yeni yılda bana bir hal oldu bakıyorum yazılara okuyorum kafa sallıyorum konuşarak cevap veriyorum yada okuyup okuyup anlamıyorum. Hasta yazıyor pasta okuyorum :)
Neyse anladınız onu. Evle güreşiyorum bugün

katiliyorum. Bence yaptigimiz dogrular ve yanlislar konusulmali.. herkes bildigini yazmali en cok da verilen kilolar ile ilgiki rekabet ortami daha fazla olmali. Kilo alan kisiler cezalandirilmali ve daha bi suru sey
Eveeeett
Ay sonu hedeflerini alayım kızlar...
Ben 99 olcam
Haftalık hedef 103.5

Bende pizza istiyorum of ben herbişiden istiyorum
Ben kahvaltıya çok karışmıyorum günün ilk öğünü sonuçta mühim olan o günü nasıl bitireceksin

Son düzenleme:
kızlarrrr 1 şubatta 68 kg olmam lazımm.
şuan 72.7 kilom.
hadi bana bi yardımcı olun yaaa. kendi çabalarımla beceremiyorum.napsam nasıl yapsam da 68 olsam 1 ay sonrası için...
Bugün ki yemek ve egzersiz planın ne
Ben kendimde şunu gördüm menüye birgün önce karar verirsem o gün sapıtmıyorum bu hafta hep böyle geçti. Sizin başarınız ne sizce

kızlarrrr 1 şubatta 68 kg olmam lazımm.
şuan 72.7 kilom.
hadi bana bi yardımcı olun yaaa. kendi çabalarımla beceremiyorum.napsam nasıl yapsam da 68 olsam 1 ay sonrası için...
a haberde bir beslenme uzmanı yağ yakan poğaça tarifi veriyor denemek lazım çok etkiliymiş spordan önce yemek lazımmış karın iç bölgesindeki yağlar için etkiliymiş dene benceeeeee

Şimdide incelten metabolizma çorbası tarifi veriyor kereviz kabak dereotu soğan lahana sarımsak zeytinyağı vs var...zeytinyağını az suyunu da az koyuyor ağzınıda kapalı tutarak pişirin diyor dereoto blenderdan geçirilirken koyuluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…