- 17 Aralık 2014
- 139
- 391
- 73
- 36
Cok istekliyim ama bu istegi herkeste gormek gerekne guzel hedefler gelmıs kızlar grup ıcınde eslestırmeler yapıp grup ıcı yarısmaya ne dersınız
Menü bildirimi
Sabah
Biraz peynir
3 zeytin
1 muz
1 bardak su
Akşam
1 kase lor salatası
3 çiğköfte ve marul
5 kelem dolması ve bir ceviz büyüklüğünde biber dolması
Bugün çoook hareketli bir gündü o yüzden akşam biraz fazla kaçtı :/
MENÜMMM
KAHVALTI
Köy peyniri ile 2.5 dilim ekmek arası tost
Domates
Şekersiz çay
ARA
iki ısırık cevizli sucuk
ÖĞLE
1 kepçe tavuklu pirinç çorbası
ARA
1 portakal
AKŞAM
Hamsi tava
Marul salatası
2 litre su
spor yok
Akşam biraz geç yiyeceğim 8 gibi eşimi beklemem lazım
Menüm nasıl kızlar
Cnm annem kahvaltıya davet ettideBende pizza istiyorum of ben herbişiden istiyorum
Ben kahvaltıya çok karışmıyorum günün ilk öğünü sonuçta mühim olan o günü nasıl bitireceksin
haklısın tatlım aynı ıstegı herkeste bulmak lazımCok istekliyim ama bu istegi herkeste gormek gerek
Evet canım öyle yaptım teşekkür ederim :)Afiyet olsun tatlım.Eğer hala oruç tutuyorsan ve akşam ezanı ile birlikte yemek yediysen yediklerin çok fazla değil
Menün süper canım afiyet olsun vallahi benimde canım çekti yoğurtlu ıspanak bayılırım :)akşam menüm değişti :) sarımsaklı yoğurtlu ıspanak 1 dilim de ekmek
Ben de ocak sonu 73 kilo hedefi koyuyorum kendime.. bu hafta ise 77.50 ye dusmek hedefim. Cumaya 77.50 olmaliyim. Hepimiz kisa vadeli hedefler koyalim lutfen. Hedefe yaklasma miktarimizi kontrol edelim. Bi de yemeyelim arkadaslar yemeyelim. Yani yok yemeden fayda bize.. hamurisi yemesek de yasayabiliriz mutlu olabiliriz. Bugun yersek bugun pismanlik yarin yersek yarin pismanlik.. yahu bikmadik mi pisman olmaktan.. disarda miyiz illa ki hamur isi disinda yiyebilecegimiz seyler vardir. Hic mi yok sadece ot yiyelim gerekirse bi daha bu yaslarimiz geri gelmeyecek.. omrumuz boyunca sisman olmak kaderimiz degil bizim
Hiç yemek yememişsin canım hep atıştırmalık tarzı hastasın sanırım geçmiş olsunSelam kizlar yazılanları okudum.
Ara çeyrek simit
Öğle yok
Ara 1 yk haşhaş ezme
Çeyrek lavas tam buğday
Çiğ köfte yogurdum ama nedense midem bulanıyor yiyemedim hiç okdr
Akşam 1 kase yoğurt
2ye yakın lavas tam buğday
Kıvırcık
Şimdide
0.5 elma
0.5 portakal
2 fincan ada çay
Badem
Medine hurma
Limonlu kepekli bisküvi
Hiç yemek yememişsin canım hep atıştırmalık tarzı hastasın sanırım geçmiş olsun
o kadar da kötü değil canım öğlen yok mu? poğaçalar tehlikeli biraz ama neyse ki sabah yemişsinbu gün yediklerim yani cuma için...misafirim vardıda yazamadım kışlar...
kahvaltı :2 poğaça ve çay
akşam 7:30 da 1 tabak et sote yanında birazzzz ekmek
misafirle de patlamış mısır ve çayyyyy
"BUNLARI DUYDUĞUNUZDA NE HALA GELECEĞİMİ TAHMİN EDİYORUM TABİİİİ Kİİİ"
İYİ GECELER
selam tatlım çok sevindim dedene umarım en kısa zamanda çıkar hastanedengunaydın kızlar
dun dedemle teyzem gorusmus cok sukur kendındeymıs , devamlı ruyalar goruyorum dıyormus kım oldugunu tanımadıgımız bı ıyılık melegımız var Allah razı olsun ondan dedemı gorupte 112 yı aramıs rabbım onada dar anında yardımcı olacak ınsanlarla karsılastırsın sevdıklerıne bagıslasın ınsallahh
kesinlikle katılıyorum:) ben elimden geldiğinde menülere yorum yapmadan geçmiyorum ve herkesten aynı özeni bekliyorum :)Gunaydin kizlar, hayırlı kandiler ilk geldigimde takım daha aktifti, sanki yavasladik,sadece begeni yapmayalım yorumda yapalım kizlar motive icin bizim birbirime ihtiyacimiz var
canım bir ay için gayet makul bir hedef eğer çok istersen bence başarırsın....zaten hedefe kilitlenirsen kaçamak da yapmazsın bol suyu eksik etme tatlıdan uzak dur ve hareketli ol ....kızlarrrr 1 şubatta 68 kg olmam lazımm.
şuan 72.7 kilom.
hadi bana bi yardımcı olun yaaa. kendi çabalarımla beceremiyorum.napsam nasıl yapsam da 68 olsam 1 ay sonrası için...
alemsin canım ya :):):)Sen antep ben yer fıstığı
benim 1 şubata hedefim 62 olmak :) önümüzdeki cumaya da 65 olmak hadi bakalım umarım başarırızEveeeett
Ay sonu hedeflerini alayım kızlar...
Ben 99 olcam
Haftalık hedef 103.5
canım ağzına sağlık ne güzel yazmışsın bunu uygulamaya koymamız şart artıkBen de ocak sonu 73 kilo hedefi koyuyorum kendime.. bu hafta ise 77.50 ye dusmek hedefim. Cumaya 77.50 olmaliyim. Hepimiz kisa vadeli hedefler koyalim lutfen. Hedefe yaklasma miktarimizi kontrol edelim. Bi de yemeyelim arkadaslar yemeyelim. Yani yok yemeden fayda bize.. hamurisi yemesek de yasayabiliriz mutlu olabiliriz. Bugun yersek bugun pismanlik yarin yersek yarin pismanlik.. yahu bikmadik mi pisman olmaktan.. disarda miyiz illa ki hamur isi disinda yiyebilecegimiz seyler vardir. Hic mi yok sadece ot yiyelim gerekirse bi daha bu yaslarimiz geri gelmeyecek.. omrumuz boyunca sisman olmak kaderimiz degil bizim
ben varım dedim, kilomun yakın olduğu biriyle eşleşeyim yarışayım bana uyar :)ne guzel hedefler gelmıs kızlar grup ıcınde eslestırmeler yapıp grup ıcı yarısmaya ne dersınız
evet azcık fazla olmuş ama hareketli olunca telafi oluyor :)Menü bildirimi
Sabah
Biraz peynir
3 zeytin
1 muz
1 bardak su
Akşam
1 kase lor salatası
3 çiğköfte ve marul
5 kelem dolması ve bir ceviz büyüklüğünde biber dolması
Bugün çoook hareketli bir gündü o yüzden akşam biraz fazla kaçtı :/
ben çok istekliyim kendi adıma canım :)Cok istekliyim ama bu istegi herkeste gormek gerek
gayet güzel canım afiyet olsunMENÜMMM
KAHVALTI
Köy peyniri ile 2.5 dilim ekmek arası tost
Domates
Şekersiz çay
ARA
iki ısırık cevizli sucuk
ÖĞLE
1 kepçe tavuklu pirinç çorbası
ARA
1 portakal
AKŞAM
Hamsi tava
Marul salatası
2 litre su
spor yok
Akşam biraz geç yiyeceğim 8 gibi eşimi beklemem lazım
Menüm nasıl kızlar
pek dengeli bi menü olmamış sanki cnm ya miden kötü ya ondan sanırımSelam kizlar yazılanları okudum.
Ara çeyrek simit
Öğle yok
Ara 1 yk haşhaş ezme
Çeyrek lavas tam buğday
Çiğ köfte yogurdum ama nedense midem bulanıyor yiyemedim hiç okdr
Akşam 1 kase yoğurt
2ye yakın lavas tam buğday
Kıvırcık
Şimdide
0.5 elma
0.5 portakal
2 fincan ada çay
Badem
Medine hurma
Limonlu kepekli bisküvi
afiyet olsun güzel menüBugunku menum
sabah
2 adet hindi fume
1 tam 2 yumurtanin beyazindan yagsiz omlet
bir dilim peynir
2 adet cherry domates
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
7 adet kofte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?