Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de ocak sonu 73 kilo hedefi koyuyorum kendime.. bu hafta ise 77.50 ye dusmek hedefim. Cumaya 77.50 olmaliyim. Hepimiz kisa vadeli hedefler koyalim lutfen. Hedefe yaklasma miktarimizi kontrol edelim. Bi de yemeyelim arkadaslar yemeyelim. Yani yok yemeden fayda bize.. hamurisi yemesek de yasayabiliriz mutlu olabiliriz. Bugun yersek bugun pismanlik yarin yersek yarin pismanlik.. yahu bikmadik mi pisman olmaktan.. disarda miyiz illa ki hamur isi disinda yiyebilecegimiz seyler vardir. Hic mi yok sadece ot yiyelim gerekirse bi daha bu yaslarimiz geri gelmeyecek.. omrumuz boyunca sisman olmak kaderimiz degil bizim

MENÜMMM
KAHVALTI
Köy peyniri ile 2.5 dilim ekmek arası tost
Domates
Şekersiz çay

ARA
iki ısırık cevizli sucuk

ÖĞLE
1 kepçe tavuklu pirinç çorbası

ARA
1 portakal

AKŞAM
Hamsi tava
Marul salatası

2 litre su
spor yok

Akşam biraz geç yiyeceğim 8 gibi eşimi beklemem lazım
Menüm nasıl kızlar

Afiyet olsun tatlım.Eğer hala oruç tutuyorsan ve akşam ezanı ile birlikte yemek yediysen yediklerin çok fazla değil

akşam menüm değişti :) sarımsaklı yoğurtlu ıspanak 1 dilim de ekmek

Selam kizlar yazılanları okudum.
Ara çeyrek simit

Öğle yok

Ara 1 yk haşhaş ezme
Çeyrek lavas tam buğday

Çiğ köfte yogurdum ama nedense midem bulanıyor yiyemedim hiç okdr
Akşam 1 kase yoğurt
2ye yakın lavas tam buğday
Kıvırcık

Şimdide
0.5 elma
0.5 portakal

2 fincan ada çay
Badem
Medine hurma
Limonlu kepekli bisküvi

Cnm ne güzel motive edici cümleler öyle

Hiç yemek yememişsin canım hep atıştırmalık tarzı hastasın sanırım geçmiş olsun

Mrb kızlar

Sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm biraz zeytin az peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase tarhanalı kuskus pilavı yanında 1 kk peynirle
ara: 1 orta türk kahvesi yanında 2 tane bağdat hurma tatlısı, 1 peynirli bisküvi
akşam: 1 servis kaşığı küçük parçalar halinde şnitzel yanında 3 dolu dolu çorba kaşığı şehriye pilavı
ara: bu saatten sonra yeşil çay ve mandelina dışında birşey yemek yok

kızlar bugün spor yok ama daha yorucu bir gün geçirdim annemle cam sildik evde temizlik yaptık, oyüzden iki tatlı yedim yoksa yemek yapıcak halim kalmamıştı, çok enerji harcadık....bol su her zaman var

o kadar da kötü değil canım öğlen yok mu? poğaçalar tehlikeli biraz ama neyse ki sabah yemişsin
selam tatlım çok sevindim dedene umarım en kısa zamanda çıkar hastaneden
Gunaydin kizlar, hayırlı kandiler ilk geldigimde takım daha aktifti, sanki yavasladik, sadece begeni yapmayalım yorumda yapalım kizlar motive icin bizim birbirime ihtiyacimiz var
kesinlikle katılıyorum:) ben elimden geldiğinde menülere yorum yapmadan geçmiyorum ve herkesten aynı özeni bekliyorum :)
kızlarrrr 1 şubatta 68 kg olmam lazımm.
şuan 72.7 kilom.
hadi bana bi yardımcı olun yaaa. kendi çabalarımla beceremiyorum.napsam nasıl yapsam da 68 olsam 1 ay sonrası için...
canım bir ay için gayet makul bir hedef eğer çok istersen bence başarırsın....zaten hedefe kilitlenirsen kaçamak da yapmazsın bol suyu eksik etme tatlıdan uzak dur ve hareketli ol ....
Sen antep ben yer fıstığı
alemsin canım ya :):):)
Eveeeett
Ay sonu hedeflerini alayım kızlar...
Ben 99 olcam
Haftalık hedef 103.5
benim 1 şubata hedefim 62 olmak :) önümüzdeki cumaya da 65 olmak hadi bakalım umarım başarırız
canım ağzına sağlık ne güzel yazmışsın bunu uygulamaya koymamız şart artık
ne guzel hedefler gelmıs kızlar grup ıcınde eslestırmeler yapıp grup ıcı yarısmaya ne dersınız
ben varım dedim, kilomun yakın olduğu biriyle eşleşeyim yarışayım bana uyar :)
evet azcık fazla olmuş ama hareketli olunca telafi oluyor :)
Cok istekliyim ama bu istegi herkeste gormek gerek
ben çok istekliyim kendi adıma canım :)
gayet güzel canım afiyet olsun
pek dengeli bi menü olmamış sanki cnm ya miden kötü ya ondan sanırım
Bugunku menum
sabah
2 adet hindi fume
1 tam 2 yumurtanin beyazindan yagsiz omlet
bir dilim peynir
2 adet cherry domates
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
7 adet kofte
afiyet olsun güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…