Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün pek diyet yapamadım makarna köfte falan yedim böyle olmamalıydı yarın bomba gibi döneceğim daha yılbaşının şiştiğini bile atamadım. Bu arada kızlar Yeğenim için tütü Takım'ı arıyorum elinde olup satmak isteyen ödünç vermek isteyen var mı ? Öğrenci işi :) ya da uyguna nere de bulabilirim bilen birileri ?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı malum bugün Akraba günü vardı
Kahvaltıdan hemen sonra hazırlanıp KVyi alıp güne gittik ( eşimle kahvaltı edelim derken tabi biraz geçiktik )
Gün gayet güzel geçti hatta bu kez cesaretimi toplayıp Yasini ben okuyacağım dedim şükür eskisi gibi heycanlanmadım

Dönüşte kvyi bırakıp eşimi Kvden aldım ( biz gündeyken o büyük Anannenin başında durdu ) sonrada evden kızımı alıp AVMye gittik 15 tatilde Halasına giderken kışlık Çeketi, Ayakkabısı ve bir kaç eksiği daha var diye
Baya uzun süre dolandık hatta beğendiği birşeylerde vardı ama net karar veremediği için yarın başka bir kaç yere daha bakacağız sonrada o bugün beğendiklerini en kötü ihtimalle alırız diye anlaştık

Günde fazla zararlı birşey yemedim şükür Kısır yapmıştı ev sahibi onu gönül rahatlığıyla yedim zaten, 1 ufacık börek vardı onuda yedim kalan tatlıları falan bıraktım Tabi bu kez biraz erken başladık okumaya ve AVMden dönüşte evde çok az sucuklu yumurta yedim

BU arada 15 gün sonra günü kim almak ister diye sordular kimse yanaşmayınca ( en son alalım diyor hepsi sanki ne fark edecekse ) hemen atladım hadi çok ısrar ettiniz bana gelin bari hem kocacığımın bu ay baya bir ödemeleri var diye
Eğer çok kar kış olmazsa bana gelecekler yani bayırda oturunca kar olursa gelemeyiz boş toplarız dediler bende tabiki kabul ettim şimdi dua ediyorum kar yağmasın yağarsada o güne kadar kalksın diye

Bu arada günde beni uzun zamandır görmeyen evsahibinin gelini bana Abla ya sen baya baya zayıflamışsın dedi İnanılmaz mutlu oldum tabi Valla ne yapıyorsan devam et cidden fark gözle görülüyor dedi Eeeee benim artık her hafta eksi görmem farz oldu iltifatlar bile insanı motive ediyor

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için İnşallah hepimiz her hafta güzel kilolar verir hedeflerimize yaklaşırız
Bu arada soğan kürünü adet düzensizliği içinmi, hamile kalmak içinmi yoksa zayıflamak içinmi yapıcaksın
Hani hamile kalma gibi bir düşüncen yoksa dikkatli ol derim hani önlemini al ki sonradan anammm deme

Aslına akşamlık yemeğin gayet güzel ama kahvaltıda poğça pek sağlıklı olmamış Sabahları biraz daha sağlıklı şeyler seçersen eminim daha güzel sonuçlar alırsın

Hadi gözün aydın canım inşallah hastaneden taburcu olduğunun müjdesinide en kısa zamanda verirsin

ayın 15 ne kadar benımde sınavlarım var ama bı turlu kafamı toplayamıyorum calısmaya calısıyorum ama o da cok zor oluyor Allah yardımcın olsun

Rabbim ikinizede sınavlarda başarılı olup güzel derecelerle mezun olmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnn

merhaba kızlar...
takım 4.cü olmuş..
fena bir sonuç olmasa da haftaya ilk 3e girmeyi hedefliyelim diyorum.

askrhpozitif ; canım yeni okudum dedenin durumunu.Çok ama çok geçmiş olsun.

Aynen canım biraz kendimizi sıksak eminim ilk 3ede rahatlıkla girersiz
Ben kendi adıma pazartesi Leslie yada Jillian yapmaya başlıyorum hem yumuşayan yerlerimi toparlamış olurmda belki bir beden daha ufak giyebilecek kıvama gelirim sıkılaşınca

Ya bende tatilde katılmayı düşündüm ama 23 ümde tatile giriyorum ve aynı gün yurtdışına çıkacağım oraya gitmeden önce biraz kilo vermek istiyorum ondan şimdş katıldım :)

Biraz dikkatli olursak olmayacak birşey değil bence Hem daha bir zevkle gidersin tatilede

kızlarrrr 1 şubatta 68 kg olmam lazımm.
şuan 72.7 kilom.
hadi bana bi yardımcı olun yaaa. kendi çabalarımla beceremiyorum.napsam nasıl yapsam da 68 olsam 1 ay sonrası için...

Canım şu meşhur Karabuğdaydan bulmaya çalışsan
Ben yarın gideceğimiz AVMde büyük bir Migros var oraya bakacağım kesin vardır orada diye düşünüyorum sonuçta orası biraz daha büyük olmadı eşime yarın kendimi metroya götürtürüm bir tanecik şey için biraz eşim bozulabilir ama o karabuğdaya fena taktım

Eveeeett
Ay sonu hedeflerini alayım kızlar...
Ben 99 olcam
Haftalık hedef 103.5

Ay inşallah canım yaaa
Bende ay sonu için 110 hedefliyeyim bari Yılbaşına yetişmedi bari bu ay sonuna yetişsin Belki şubat 28e kadar bende 99u görürmüyüm ne dersin en azından baya bir yaklaşsam bile mutlu olurum o zaman yaza baya bir fark yaratacağıma emin olurum diye düşünüyorum

Ya cidden işe yarıyormu acaba valla içindekiler Karatayada uygun aslında en azından yapıp akşamları ufakda olsa bir kase içilse belki katkısı olur
Denersen mutlaka haber ver tadı nasıl birşey diye benim mide cins herşeyi yiyemiyorum maalesef ama güzelse denerim olmadı çok az yapıp

ne guzel hedefler gelmıs kızlar grup ıcınde eslestırmeler yapıp grup ıcı yarısmaya ne dersınız

Bencede bencede biraz motive etmek için birşeyler yapmak lazım
Hesapta benim şu geçenlerde yaptığım programı topikçek yapacaktık ama unuttuldu Ben Pazartesi onada leslie veya jillian tarzı birşeylerede başlıyacağım popişi kaldırmazsam daha uzun sürecek hedeflerime ulaşma sürelerim

Caım gayet güzel bir menü bence Akşamda çok fazla kaçırmamışsın bence üstelik hareketlide bir gün geçirmişsin eminim yakmışsındır bile

akşam menüm değişti :) sarımsaklı yoğurtlu ıspanak 1 dilim de ekmek

Seninde menün gayet güzel Benimde yoğurdum bitmişti şimdi mayaladım yarına artık bende yoğurtlu birşeyler yaparım diyorum birazda mantarım vardı evde artık onuda sotelerim sonuçta oda protein
Bir sonraki günün menüsüde şimdiden aklımda Kuru Fasulyeeeeeeeeeee Ne zamandır canım istiyordu bugün aldım marketten Belli olmaz belki yarına bile yaparım eğer yarın çok yoğunluk olmazsa

Ohhhh afiyet olsun canım çok güzel bir menü Çiğköfteleride olmadı yarın yersin canım sıkı kapaklı birşeye koyarsan nasılsa birşey olmaz

Bugunku menum
sabah
2 adet hindi fume
1 tam 2 yumurtanin beyazindan yagsiz omlet
bir dilim peynir
2 adet cherry domates
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
7 adet kofte

Canım seninde menün gayet güzel akşamları yemeğin yanına yoğurt yada salata tarzı birşeyler daha eklesen hem daha uzun süre tok tutar hemde bağırsaklarını çalıştırır

Senin menünde gayet güzel canım ama öğlen kuskus akşamda 3 kaşıkta olsa şehriye pilavı hee artı olarak dönmez bence ama denge açısından bir günde iki kere az da olsa karbonhidrat almazsan bence daha güzel sonuçlar alabilirsin

Olsun canım yarından itibaren toparlarsın kendini
Canım bende Tütü yok ama nette çok basit yapımını gösteriyorlar bir bak istersen hatta bende bir ara benim kuzuya yapmayı düşünüyorum muz çorabın üzerine giyer zaten beni yiyordu bale kıyafeti istiyorum diye altındada şu jimnastikte giyilen penye mayolardan giydirdinmi tamamdır ucuz yollu üstelik hatıra saklar Teyzem yada halam yaptı hesabı Kumaşcılardan tül alıp iki parmak genişliğinde lastiğe yapılıyor ve en fazla 1 saatlik iş

canım çok doğru söylüyorsunn benim de aklıma geldi ama bugün elimden birşey gelmedi pek seçenek yoktu ama dikkat edicem daha çok bundan sonra :)

Ben beğendim

Biraz fazla karbonhidrat olmuş gibi sen ne dersin

Ya ben kendim yapamayı denedim ama beceremedim görüntüde güzeldi ama kendi giyince hoş olmadı böyle ağzı gözü bir tarafa kaydı bir de daha yürüyemiyor ondan ben yapmayı Göze alamadım emeklerden dağılır falan diye. Bu arada Sınavlar içinde teşekkür ederim , diyete gelince de aynen Dediğin gibi yarın toparlayacağım.
Senide tebrik ediyorum azminin ve başarılarının Devamını diliyorum

Benden yorumsuz kafam almıyor yine

Selam kizlar dün aksam küçüğü uyuturken uyuyakalmisim. Dünkü menumu yazmamisim farkettim.
Sabah. 1 dilim TB ekmeği peynir zeytin domates haşlanmış yumurta
Akşam. İki küçük pizza bir isirik tost bir lokma hamburger disaridaydik
Aksam. Biraz yer fistigi biraz antep 4 hurma
3km bantta yürüdüm ve cumayagore -300 deyim

Bugün de bütün gün temizlik yaptim. Perde falan epey Yoruldum akşam da markete gittik çok temizlik yaptim spor yapamadim.
Menüm ise söyle
Sabah 1 simit peynir zeytin menemen biraz da sucuklu yumurta
Ogle. Sabahtan kalan yumurtadan biraz yedim
Aksam. 3\4 ispanakli gözleme cay 3 tane zeytin
Ara, bir küçük elma bir mandalina

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz yaza kadar başarılı bir şekilde ilerler kilolardan kurtuluruz

Kızlar aklıma Bi şey geldi topik içinde olmak üzere bir yemek listesi ve spor listesi yapalım herkes buna uysun nasıl olur

Valla spor listesi süper olur ama beslenme listesi biraz zor olur sonuçta herkes farklı diyetler yapıyor bazılarımız karatay, bazılarımız dukan derken bir yerde mutlaka bir fark oluyor ama eğer çoğunluk tamam derse onada seve seve uyarım bende hem ne pişireceğim derdi olmaz

Dün akşam biraz fazla kaçmış gibi ama şükür eksi görmüşsün yinede
Bugünki menün gayet güzel canım inşallah bütün hafta öyle olurda çok güzel eksiler görürsün

Pek giremiyorum kızlar annemlerde gün çok yoğun geçiyor pztsi evimde olcam daha aktif girerim aralarda meraktan duramıyorum okuyup beğeniyorum hemencik yorum yazamıyorum kusura bakmayın bugün yemek olara gayet hafif geçirsemde miss gibi kendi yaptığım elmalı kurabiye ve cevizli kurabiyelerden yidimm Allahtan ev kalabalkta herkese ikişer tane anca düştü

kızlarrrr 1 şubatta 68 kg olmam lazımm.
şuan 72.7 kilom.
hadi bana bi yardımcı olun yaaa. kendi çabalarımla beceremiyorum.napsam nasıl yapsam da 68 olsam 1 ay sonrası için...

Canm aslında ben dukan express yapmayı düşünüyorum dukan kadar protein ağrlklı değil daha kolay gibi sende bi düşün istersen belki birlikte deneriz ne dersin

Ben de canim tabletten yaziyorum zor oluyor telefon daha beter ama okuyorum mutlaka

Canm aslında ben dukan express yapmayı düşünüyorum dukan kadar protein ağrlklı değil daha kolay gibi sende bi düşün istersen belki birlikte deneriz ne dersin

Dukan yaptim bem hem normalini hem ekspresini ekspres daha uygulanabili normali cok zorladi beni ekspreste meyve var odul ogunu var nefisi koreltiyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…