wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuBenim 1 şubat hedefim mezuniyet karnem
Ilk önce tebrik ederim canım 3. Oldun inş. Birinciliklerinide görürüzve diger arkdaslarida tebrik ederim. Ins hepimizistedigimiz kilomuza geliriz.
Teşekkürler canım allah razı olsun inş. Bundan sonra daha faal olucam
adetten yeni çıkınca herhalde öyle oldu yedim ama kalori hesapladim 1100 kalori olmuş yarın daha çok dikkat etmem lazım artık
ama biraz önce azmettim 40 dk eliptik bisiklete bindim ve 10 km yol kat ettim
ve yazmayidaa unutmuşum bugün soğan suyu kuru yapmaya başladım limonlu 2 bardak içtim sabah ve akşamIns. Ise yarar
bu gün yediklerim yani cuma için...misafirim vardıda yazamadım kışlar...
kahvaltı :2 poğaça ve çay
akşam 7:30 da 1 tabak et sote yanında birazzzz ekmek
misafirle de patlamış mısır ve çayyyyy
"BUNLARI DUYDUĞUNUZDA NE HALA GELECEĞİMİ TAHMİN EDİYORUM TABİİİİ Kİİİ"
İYİ GECELER
gunaydın kızlar
dun dedemle teyzem gorusmus cok sukur kendındeymıs , devamlı ruyalar goruyorum dıyormus kım oldugunu tanımadıgımız bı ıyılık melegımız var Allah razı olsun ondan dedemı gorupte 112 yı aramıs rabbım onada dar anında yardımcı olacak ınsanlarla karsılastırsın sevdıklerıne bagıslasın ınsallahh
Herkese günaydın :) dün paylaşım yapamadım çünkü sınavım vardı , haftaya da aynı şekilde 9 tane sınavım var
Kusura bakmayın hemen bugünkü menümü söylüyorum sabah bir kibrit kutusu peynir biraz ekmek birde çay İçtim daha öğlen yemeğine kısmet olmadı:)
ayın 15 ne kadar benımde sınavlarım var ama bı turlu kafamı toplayamıyorum calısmaya calısıyorum ama o da cok zor oluyor Allah yardımcın olsun
merhaba kızlar...
takım 4.cü olmuş..
fena bir sonuç olmasa da haftaya ilk 3e girmeyi hedefliyelim diyorum.
askrhpozitif ; canım yeni okudum dedenin durumunu.Çok ama çok geçmiş olsun.
Ya bende tatilde katılmayı düşündüm ama 23 ümde tatile giriyorum ve aynı gün yurtdışına çıkacağım oraya gitmeden önce biraz kilo vermek istiyorum ondan şimdş katıldım :)
kızlarrrr 1 şubatta 68 kg olmam lazımm.
şuan 72.7 kilom.
hadi bana bi yardımcı olun yaaa. kendi çabalarımla beceremiyorum.napsam nasıl yapsam da 68 olsam 1 ay sonrası için...
Eveeeett
Ay sonu hedeflerini alayım kızlar...
Ben 99 olcam
Haftalık hedef 103.5
Şimdide incelten metabolizma çorbası tarifi veriyor kereviz kabak dereotu soğan lahana sarımsak zeytinyağı vs var...zeytinyağını az suyunu da az koyuyor ağzınıda kapalı tutarak pişirin diyor dereoto blenderdan geçirilirken koyuluyormuş
ne guzel hedefler gelmıs kızlar grup ıcınde eslestırmeler yapıp grup ıcı yarısmaya ne dersınız
Menü bildirimi
Sabah
Biraz peynir
3 zeytin
1 muz
1 bardak su
Akşam
1 kase lor salatası
3 çiğköfte ve marul
5 kelem dolması ve bir ceviz büyüklüğünde biber dolması
Bugün çoook hareketli bir gündü o yüzden akşam biraz fazla kaçtı :/
MENÜMMM
KAHVALTI
Köy peyniri ile 2.5 dilim ekmek arası tost
Domates
Şekersiz çay
ARA
iki ısırık cevizli sucuk
ÖĞLE
1 kepçe tavuklu pirinç çorbası
ARA
1 portakal
AKŞAM
Hamsi tava
Marul salatası
2 litre su
spor yok
Akşam biraz geç yiyeceğim 8 gibi eşimi beklemem lazım
Menüm nasıl kızlar
akşam menüm değişti :) sarımsaklı yoğurtlu ıspanak 1 dilim de ekmek
Selam kizlar yazılanları okudum.
Ara çeyrek simit
Öğle yok
Ara 1 yk haşhaş ezme
Çeyrek lavas tam buğday
Çiğ köfte yogurdum ama nedense midem bulanıyor yiyemedim hiç okdr
Akşam 1 kase yoğurt
2ye yakın lavas tam buğday
Kıvırcık
Şimdide
0.5 elma
0.5 portakal
2 fincan ada çay
Badem
Medine hurma
Limonlu kepekli bisküvi
Bugunku menum
sabah
2 adet hindi fume
1 tam 2 yumurtanin beyazindan yagsiz omlet
bir dilim peynir
2 adet cherry domates
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
7 adet kofte
Mrb kızlar
Sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm biraz zeytin az peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase tarhanalı kuskus pilavı yanında 1 kk peynirle
ara: 1 orta türk kahvesi yanında 2 tane bağdat hurma tatlısı, 1 peynirli bisküvi
akşam: 1 servis kaşığı küçük parçalar halinde şnitzel yanında 3 dolu dolu çorba kaşığı şehriye pilavı
ara: bu saatten sonra yeşil çay ve mandelina dışında birşey yemek yok
kızlar bugün spor yok ama daha yorucu bir gün geçirdim annemle cam sildik evde temizlik yaptık, oyüzden iki tatlı yedim yoksa yemek yapıcak halim kalmamıştı, çok enerji harcadık....bol su her zaman var
Bugün pek diyet yapamadım makarna köfte falan yedimböyle olmamalıydı yarın bomba gibi döneceğim daha yılbaşının şiştiğini bile atamadım. Bu arada kızlar Yeğenim için tütü Takım'ı arıyorum elinde olup satmak isteyen ödünç vermek isteyen var mı ? Öğrenci işi :) ya da uyguna nere de bulabilirim bilen birileri ?
canım çok doğru söylüyorsunn benim de aklıma geldi ama bugün elimden birşey gelmedi pek seçenek yoktu ama dikkat edicem daha çok bundan sonra :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı malum bugün Akraba günü vardı
Kahvaltıdan hemen sonra hazırlanıp KVyi alıp güne gittik ( eşimle kahvaltı edelim derken tabi biraz geçiktik)
Gün gayet güzel geçti hatta bu kez cesaretimi toplayıp Yasini ben okuyacağım dedimşükür eskisi gibi heycanlanmadım
Dönüşte kvyi bırakıp eşimi Kvden aldım ( biz gündeyken o büyük Anannenin başında durdu ) sonrada evden kızımı alıp AVMye gittik 15 tatilde Halasına giderken kışlık Çeketi, Ayakkabısı ve bir kaç eksiği daha var diye
Baya uzun süre dolandık hatta beğendiği birşeylerde vardı ama net karar veremediği için yarın başka bir kaç yere daha bakacağız sonrada o bugün beğendiklerini en kötü ihtimalle alırız diye anlaştık
Günde fazla zararlı birşey yemedim şükürKısır yapmıştı ev sahibi onu gönül rahatlığıyla yedim zaten, 1 ufacık börek vardı onuda yedim kalan tatlıları falan bıraktım Tabi bu kez biraz erken başladık okumaya ve AVMden dönüşte evde çok az sucuklu yumurta yedim
BU arada 15 gün sonra günü kim almak ister diye sordular kimse yanaşmayınca ( en son alalım diyor hepsi sanki ne fark edecekse) hemen atladım hadi çok ısrar ettiniz bana gelin bari hem kocacığımın bu ay baya bir ödemeleri var diye
Eğer çok kar kış olmazsa bana gelecekler yanibayırda oturunca kar olursa gelemeyiz boş toplarız dediler bende tabiki kabul ettim şimdi dua ediyorum kar yağmasın yağarsada o güne kadar kalksın diye
Bu arada günde beni uzun zamandır görmeyen evsahibinin gelini bana Abla ya sen baya baya zayıflamışsın dediİnanılmaz mutlu oldum tabi Valla ne yapıyorsan devam et cidden fark gözle görülüyor dedi Eeeee benim artık her hafta eksi görmem farz oldu iltifatlar bile insanı motive ediyor
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinİnşallah hepimiz her hafta güzel kilolar verir hedeflerimize yaklaşırız
Bu arada soğan kürünü adet düzensizliği içinmi, hamile kalmak içinmi yoksa zayıflamak içinmi yapıcaksın
Hani hamile kalma gibi bir düşüncen yoksa dikkatli ol derimhani önlemini al ki sonradan anammm deme
Aslına akşamlık yemeğin gayet güzel ama kahvaltıda poğça pek sağlıklı olmamışSabahları biraz daha sağlıklı şeyler seçersen eminim daha güzel sonuçlar alırsın
Hadi gözün aydın canıminşallah hastaneden taburcu olduğunun müjdesinide en kısa zamanda verirsin
Rabbim ikinizede sınavlarda başarılı olup güzel derecelerle mezun olmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Aynen canım biraz kendimizi sıksak eminim ilk 3ede rahatlıkla girersiz
Ben kendi adıma pazartesi Leslie yada Jillian yapmaya başlıyorumhem yumuşayan yerlerimi toparlamış olurmda belki bir beden daha ufak giyebilecek kıvama gelirim sıkılaşınca
Biraz dikkatli olursak olmayacak birşey değil benceHem daha bir zevkle gidersin tatilede
Canım şu meşhur Karabuğdaydan bulmaya çalışsan
Ben yarın gideceğimiz AVMde büyük bir Migros var oraya bakacağım kesin vardır orada diye düşünüyorum sonuçta orası biraz daha büyükolmadı eşime yarın kendimi metroya götürtürüm bir tanecik şey için biraz eşim bozulabilir ama o karabuğdaya fena taktım
Ay inşallah canım yaaa
Bende ay sonu için 110 hedefliyeyim bariYılbaşına yetişmedi bari bu ay sonuna yetişsin Belki şubat 28e kadar bende 99u görürmüyüm ne dersin en azından baya bir yaklaşsam bile mutlu olurum o zaman yaza baya bir fark yaratacağıma emin olurum diye düşünüyorum
Ya cidden işe yarıyormu acaba valla içindekiler Karatayada uygun aslında en azından yapıp akşamları ufakda olsa bir kase içilse belki katkısı olur
Denersen mutlaka haber ver tadı nasıl birşey diyebenim mide cins herşeyi yiyemiyorum maalesef ama güzelse denerim olmadı çok az yapıp
Bencede bencedebiraz motive etmek için birşeyler yapmak lazım
Hesapta benim şu geçenlerde yaptığım programı topikçek yapacaktık ama unuttulduBen Pazartesi onada leslie veya jillian tarzı birşeylerede başlıyacağım popişi kaldırmazsam daha uzun sürecek hedeflerime ulaşma sürelerim
Caım gayet güzel bir menü benceAkşamda çok fazla kaçırmamışsın bence üstelik hareketlide bir gün geçirmişsin eminim yakmışsındır bile
Seninde menün gayet güzelBenimde yoğurdum bitmişti şimdi mayaladım yarına artık bende yoğurtlu birşeyler yaparım diyorum birazda mantarım vardı evde artık onuda sotelerim sonuçta oda protein
Bir sonraki günün menüsüde şimdiden aklımdaKuru Fasulyeeeeeeeeeee Ne zamandır canım istiyordu bugün aldım marketten Belli olmaz belki yarına bile yaparım eğer yarın çok yoğunluk olmazsa
Ohhhh afiyet olsun canım çok güzel bir menüÇiğköfteleride olmadı yarın yersin canım sıkı kapaklı birşeye koyarsan nasılsa birşey olmaz
Canım seninde menün gayet güzelakşamları yemeğin yanına yoğurt yada salata tarzı birşeyler daha eklesen hem daha uzun süre tok tutar hemde bağırsaklarını çalıştırır
Senin menünde gayet güzel canım ama öğlen kuskus akşamda 3 kaşıkta olsa şehriye pilavıhee artı olarak dönmez bence ama denge açısından bir günde iki kere az da olsa karbonhidrat almazsan bence daha güzel sonuçlar alabilirsin
Olsun canım yarından itibaren toparlarsın kendini
Canım bende Tütü yok ama nette çok basit yapımını gösteriyorlarbir bak istersen hatta bende bir ara benim kuzuya yapmayı düşünüyorum muz çorabın üzerine giyer zaten beni yiyordu bale kıyafeti istiyorum diye altındada şu jimnastikte giyilen penye mayolardan giydirdinmi tamamdır ucuz yollu üstelik hatıra saklar Teyzem yada halam yaptı hesabı Kumaşcılardan tül alıp iki parmak genişliğinde lastiğe yapılıyor ve en fazla 1 saatlik iş
Ben beğendimMENÜMMM
KAHVALTI
Köy peyniri ile 2.5 dilim ekmek arası tost
Domates
Şekersiz çay
ARA
iki ısırık cevizli sucuk
ÖĞLE
1 kepçe tavuklu pirinç çorbası
ARA
1 portakal
AKŞAM
Hamsi tava
Marul salatası
2 litre su
spor yok
Akşam biraz geç yiyeceğim 8 gibi eşimi beklemem lazım
Menüm nasıl kızlar
Biraz fazla karbonhidrat olmuş gibi sen ne dersinSelam kizlar yazılanları okudum.
Ara çeyrek simit
Öğle yok
Ara 1 yk haşhaş ezme
Çeyrek lavas tam buğday
Çiğ köfte yogurdum ama nedense midem bulanıyor yiyemedim hiç okdr
Akşam 1 kase yoğurt
2ye yakın lavas tam buğday
Kıvırcık
Şimdide
0.5 elma
0.5 portakal
2 fincan ada çay
Badem
Medine hurma
Limonlu kepekli bisküvi
Ya ben kendim yapamayı denedim ama beceremedimSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı malum bugün Akraba günü vardı
Kahvaltıdan hemen sonra hazırlanıp KVyi alıp güne gittik ( eşimle kahvaltı edelim derken tabi biraz geçiktik)
Gün gayet güzel geçti hatta bu kez cesaretimi toplayıp Yasini ben okuyacağım dedimşükür eskisi gibi heycanlanmadım
Dönüşte kvyi bırakıp eşimi Kvden aldım ( biz gündeyken o büyük Anannenin başında durdu ) sonrada evden kızımı alıp AVMye gittik 15 tatilde Halasına giderken kışlık Çeketi, Ayakkabısı ve bir kaç eksiği daha var diye
Baya uzun süre dolandık hatta beğendiği birşeylerde vardı ama net karar veremediği için yarın başka bir kaç yere daha bakacağız sonrada o bugün beğendiklerini en kötü ihtimalle alırız diye anlaştık
Günde fazla zararlı birşey yemedim şükürKısır yapmıştı ev sahibi onu gönül rahatlığıyla yedim zaten, 1 ufacık börek vardı onuda yedim kalan tatlıları falan bıraktım Tabi bu kez biraz erken başladık okumaya ve AVMden dönüşte evde çok az sucuklu yumurta yedim
BU arada 15 gün sonra günü kim almak ister diye sordular kimse yanaşmayınca ( en son alalım diyor hepsi sanki ne fark edecekse) hemen atladım hadi çok ısrar ettiniz bana gelin bari hem kocacığımın bu ay baya bir ödemeleri var diye
Eğer çok kar kış olmazsa bana gelecekler yanibayırda oturunca kar olursa gelemeyiz boş toplarız dediler bende tabiki kabul ettim şimdi dua ediyorum kar yağmasın yağarsada o güne kadar kalksın diye
Bu arada günde beni uzun zamandır görmeyen evsahibinin gelini bana Abla ya sen baya baya zayıflamışsın dediİnanılmaz mutlu oldum tabi Valla ne yapıyorsan devam et cidden fark gözle görülüyor dedi Eeeee benim artık her hafta eksi görmem farz oldu iltifatlar bile insanı motive ediyor
Olsun canım yarından itibaren toparlarsın kendini
Canım bende Tütü yok ama nette çok basit yapımını gösteriyorlarbir bak istersen hatta bende bir ara benim kuzuya yapmayı düşünüyorum muz çorabın üzerine giyer zaten beni yiyordu bale kıyafeti istiyorum diye altındada şu jimnastikte giyilen penye mayolardan giydirdinmi tamamdır ucuz yollu üstelik hatıra saklar Teyzem yada halam yaptı hesabı Kumaşcılardan tül alıp iki parmak genişliğinde lastiğe yapılıyor ve en fazla 1 saatlik iş
Benden yorumsuz kafam almıyor yineMrb kızlar
Sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm biraz zeytin az peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase tarhanalı kuskus pilavı yanında 1 kk peynirle
ara: 1 orta türk kahvesi yanında 2 tane bağdat hurma tatlısı, 1 peynirli bisküvi
akşam: 1 servis kaşığı küçük parçalar halinde şnitzel yanında 3 dolu dolu çorba kaşığı şehriye pilavı
ara: bu saatten sonra yeşil çay ve mandelina dışında birşey yemek yok
kızlar bugün spor yok ama daha yorucu bir gün geçirdim annemle cam sildik evde temizlik yaptık, oyüzden iki tatlı yedim yoksa yemek yapıcak halim kalmamıştı, çok enerji harcadık....bol su her zaman var
Biraz fazla karbonhidrat olmuş gibi sen ne dersin
Ya ben kendim yapamayı denedim ama beceremedimgörüntüde güzeldi ama kendi giyince hoş olmadı böyle ağzı gözü bir tarafa kaydı bir de daha yürüyemiyor ondan ben yapmayı Göze alamadım emeklerden dağılır falan diye. Bu arada Sınavlar içinde teşekkür ederim , diyete gelince de aynen Dediğin gibi yarın toparlayacağım.
Senide tebrik ediyorum azminin ve başarılarının Devamını diliyorum
Kızlar aklıma Bi şey geldi topik içinde olmak üzere bir yemek listesi ve spor listesi yapalım herkes buna uysun nasıl olur
Selam kizlar dün aksam küçüğü uyuturken uyuyakalmisim. Dünkü menumu yazmamisim farkettim.
Sabah. 1 dilim TB ekmeği peynir zeytin domates haşlanmış yumurta
Akşam. İki küçük pizza bir isirik tost bir lokma hamburger disaridaydik
Aksam. Biraz yer fistigi biraz antep 4 hurma
3km bantta yürüdüm ve cumayagore -300 deyim
Bugün de bütün gün temizlik yaptim. Perde falan epey Yoruldum akşam da markete gittik çok temizlik yaptim spor yapamadim.
Menüm ise söyle
Sabah 1 simit peynir zeytin menemen biraz da sucuklu yumurta
Ogle. Sabahtan kalan yumurtadan biraz yedim
Aksam. 3\4 ispanakli gözleme cay 3 tane zeytin
Ara, bir küçük elma bir mandalina
Sen antep ben yer fıstığı
kızlarrrr 1 şubatta 68 kg olmam lazımm.
şuan 72.7 kilom.
hadi bana bi yardımcı olun yaaa. kendi çabalarımla beceremiyorum.napsam nasıl yapsam da 68 olsam 1 ay sonrası için...
Yeni yılda bana bir hal oldu bakıyorum yazılara okuyorum kafa sallıyorum konuşarak cevap veriyorum yada okuyup okuyup anlamıyorum. Hasta yazıyor pasta okuyorum :)
Neyse anladınız onu. Evle güreşiyorum bugün
Pek giremiyorum kızlar annemlerde gün çok yoğun geçiyor pztsi evimde olcam daha aktif girerimaralarda meraktan duramıyorum okuyup beğeniyorum hemencik yorum yazamıyorum kusura bakmayın bugün yemek olara gayet hafif geçirsemde miss gibi kendi yaptığım elmalı kurabiye ve cevizli kurabiyelerden yidimm Allahtan ev kalabalkta herkese ikişer tane anca düştü
Canm aslında ben dukan express yapmayı düşünüyorum dukan kadar protein ağrlklı değil daha kolay gibi sende bi düşün istersen belki birlikte deneriz ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?