- 17 Aralık 2014
- 139
- 391
- 73
- 36
Canim o biraz zor olur.. sonucta herkesin dolabindakiler farkli alisveris listesi farkli yasayis bicimi farkli.. spor icin de bazilarimiz belki duzenli spor yapiyor bi salona uyelikleri olabilir.. benim amacim rekabet ortamini artirmak.. yani oyunlar oynamak ya da yarismalar ile rekabet ortaminu artirarak daha fazla kilo verebiliriz diye dusunuyorumKızlar aklıma Bi şey geldi topik içinde olmak üzere bir yemek listesi ve spor listesi yapalım herkes buna uysun nasıl olur
Kızlar bu arada eğer instagram kullanıyorsanız benim orada diyet hesabım var oradanda takiplesebiliriz ismim son8kilodiyeti
Ay çok teşekkür ederim ama fazlalarım var işteHemen buldum ekledim :) bnykknclk benim
Bu arada kız fıstık gibi kızmışsın maşallahdaha ne zayıflamaya uğraşıp beni sinirlendiriyorsun yeminle senin kadar olsam hiççççççç perhiz lafını bile kullanmam ( fesat ceco diyeceğim ama şükür öyle değilim )
Ay çok teşekkür ederim ama fazlalarım var iştehem eminim siz çok daha güzelsinizdir
Kendin yap bizim arkadaşlar yaptı kızlarına ne zamanaBugün pek diyet yapamadım makarna köfte falan yedimböyle olmamalıydı yarın bomba gibi döneceğim daha yılbaşının şiştiğini bile atamadım. Bu arada kızlar Yeğenim için tütü Takım'ı arıyorum elinde olup satmak isteyen ödünç vermek isteyen var mı ? Öğrenci işi :) ya da uyguna nere de bulabilirim bilen birileri ?
Bu cumartesiye yetişmesi lazım ben biraz beceriksizim bu konuda :)Kendin yap bizim arkadaşlar yaptı kızlarına ne zamana
Kendin yap bizim arkadaşlar yaptı kızlarına ne zamana
ne guzel hedefler gelmıs kızlar grup ıcınde eslestırmeler yapıp grup ıcı yarısmaya ne dersınız
Hafif ve guzel bir menüBugunku menum
sabah
2 adet hindi fume
1 tam 2 yumurtanin beyazindan yagsiz omlet
bir dilim peynir
2 adet cherry domates
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
7 adet kofte
Canim mmenün cok guzel ter yağını az kullanirsan iyi olur kilo yapiyor, bende sicak yufka ekmegin ici e tere yagini surup yemek istiyorum, ama yiyemiyorum yaninda çayla ne guzel gider gece gece aciktirdin kiz beniMrb kızlar
Sabah: 1,5 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı sürdüm biraz zeytin az peynir 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
öğlen: 1 kase tarhanalı kuskus pilavı yanında 1 kk peynirle
ara: 1 orta türk kahvesi yanında 2 tane bağdat hurma tatlısı, 1 peynirli bisküvi
akşam: 1 servis kaşığı küçük parçalar halinde şnitzel yanında 3 dolu dolu çorba kaşığı şehriye pilavı
ara: bu saatten sonra yeşil çay ve mandelina dışında birşey yemek yok
kızlar bugün spor yok ama daha yorucu bir gün geçirdim annemle cam sildik evde temizlik yaptık, oyüzden iki tatlı yedim yoksa yemek yapıcak halim kalmamıştı, çok enerji harcadık....bol su her zaman var
Canim aynen bende okuyorum anlamiyorum bazen ne yaziyor burda diyorum, gun boyu kosturmakta cocukla ugrasmaktan akil kalmiyorkiYeni yılda bana bir hal oldu bakıyorum yazılara okuyorum kafa sallıyorum konuşarak cevap veriyorum yada okuyup okuyup anlamıyorum. Hasta yazıyor pasta okuyorum :)
Neyse anladınız onu. Evle güreşiyorum bugün
Yanliz degilsin canim bende arada bir kaciriyorumiyi geceler kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim, yoğun bir gündü menümü yazmayayım biraz fazla kaçırdım çünkü... tam dayaklığımve hiç faydalı bir şey yemedim huh yine de tartıldığımda 72.4 çıktım menülerinizi okudum herkesinki gayet güzel tek çürük yumurta benim bugün bu hafta için hedefim 71.0 a inmek ama böyle devam edersem zor gibi
iyi geceler kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim, yoğun bir gündü menümü yazmayayım biraz fazla kaçırdım çünkü... tam dayaklığımve hiç faydalı bir şey yemedim huh yine de tartıldığımda 72.4 çıktım menülerinizi okudum herkesinki gayet güzel tek çürük yumurta benim bugün bu hafta için hedefim 71.0 a inmek ama böyle devam edersem zor gibi
hahahah yeni nickini ilk gördüğümde dedim ki biri ceconun fotosunu çalmışşşBu arada kızlarrrrrrrrr yeni nikim nasıl ama
Tanıdık biri girse eski nikimi anında tanırdı kesinartık o tehlike yok
Rahatım artık
Olurmu hiç öyle çürük yumurta falanyarın dengelersin olur biter
Sonuçta hepimiz insanız arada dayanamadığımız olucak ama biz sıklığını ve sonrasındaki dengelemeyi ayarlıyacağız ki gidenler geri gelmesin
Neyse geç oldu ben kaçtım
Yarın ilk fırsatta damlarım yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Bu takimda begeniden baska bisey yok bir kac kişi dışında ki se yorum yapmak istemiyor ben varim yarışmaya
Hafif ve guzel bir menü
Canim mmenün cok guzel ter yağını az kullanirsan iyi olur kilo yapiyor, bende sicak yufka ekmegin ici e tere yagini surup yemek istiyorum, ama yiyemiyorum yaninda çayla ne guzel gider gece gece aciktirdin kiz beni
Canim aynen bende okuyorum anlamiyorum bazen ne yaziyor burda diyorum, gun boyu kosturmakta cocukla ugrasmaktan akil kalmiyorki
Yanliz degilsin canim bende arada bir kaciriyorumSaglik olsun be
Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah
1 haslanmis yumurta, 4 zeytin, peynir, kavrulmuş domates, bir bardak çay
Öğlen
3 kasik menemen, 3 kaşık yogurtlu pekmez, iki dilim ekmek
Akşam
Yarım tabak pilav, yarım tabak hamsi, turşu, bol salata bir dilim ekmek
Bir avuç çerez, bir bardak sekersiz kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?