Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar aklıma Bi şey geldi topik içinde olmak üzere bir yemek listesi ve spor listesi yapalım herkes buna uysun nasıl olur
Canim o biraz zor olur.. sonucta herkesin dolabindakiler farkli alisveris listesi farkli yasayis bicimi farkli.. spor icin de bazilarimiz belki duzenli spor yapiyor bi salona uyelikleri olabilir.. benim amacim rekabet ortamini artirmak.. yani oyunlar oynamak ya da yarismalar ile rekabet ortaminu artirarak daha fazla kilo verebiliriz diye dusunuyorum

Kızlar bu arada eğer instagram kullanıyorsanız benim orada diyet hesabım var oradanda takiplesebiliriz ismim son8kilodiyeti

Hemen buldum ekledim :) bnykknclk benim

Bu arada kız fıstık gibi kızmışsın maşallah daha ne zayıflamaya uğraşıp beni sinirlendiriyorsun yeminle senin kadar olsam hiççççççç perhiz lafını bile kullanmam ( fesat ceco diyeceğim ama şükür öyle değilim )

Ay çok teşekkür ederim ama fazlalarım var işte hem eminim siz çok daha güzelsinizdir

Ay çok teşekkür ederim ama fazlalarım var işte hem eminim siz çok daha güzelsinizdir

Ekledim bende seni
Var bir kaç resmim benimde ama cidden gençlik bir başka diyeceğim olmayak çünkü bende gençim eminim şu cümleyi 50 yaşınada gelse söylerim neyapyayım içimdeki büyümeyen çocuk sağ olsun

Kendin yap bizim arkadaşlar yaptı kızlarına ne zamana

iyi geceler kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim, yoğun bir gündü menümü yazmayayım biraz fazla kaçırdım çünkü... tam dayaklığım ve hiç faydalı bir şey yemedim huh yine de tartıldığımda 72.4 çıktım menülerinizi okudum herkesinki gayet güzel tek çürük yumurta benim bugün bu hafta için hedefim 71.0 a inmek ama böyle devam edersem zor gibi

ne guzel hedefler gelmıs kızlar grup ıcınde eslestırmeler yapıp grup ıcı yarısmaya ne dersınız

Bu takimda begeniden baska bisey yok bir kac kişi dışında ki se yorum yapmak istemiyor ben varim yarışmaya
Bugunku menum
sabah
2 adet hindi fume
1 tam 2 yumurtanin beyazindan yagsiz omlet
bir dilim peynir
2 adet cherry domates
ara
yagsiz sutten nescafe
aksam
7 adet kofte
Hafif ve guzel bir menü
Canim mmenün cok guzel ter yağını az kullanirsan iyi olur kilo yapiyor, bende sicak yufka ekmegin ici e tere yagini surup yemek istiyorum, ama yiyemiyorum yaninda çayla ne guzel gider gece gece aciktirdin kiz beni
Yeni yılda bana bir hal oldu bakıyorum yazılara okuyorum kafa sallıyorum konuşarak cevap veriyorum yada okuyup okuyup anlamıyorum. Hasta yazıyor pasta okuyorum :)
Neyse anladınız onu. Evle güreşiyorum bugün
Canim aynen bende okuyorum anlamiyorum bazen ne yaziyor burda diyorum, gun boyu kosturmakta cocukla ugrasmaktan akil kalmiyorki
Yanliz degilsin canim bende arada bir kaciriyorumSaglik olsun be

Anne lütfen diye bir siteden 15tl ye almıştı arkadaşlar ama öyle balerin tip değil. Tültül sallanıyor. Emekliyorsa sen balerin tip istiyorsun

Bu arada kızlarrrrrrrrr yeni nikim nasıl ama

Tanıdık biri girse eski nikimi anında tanırdı kesin artık o tehlike yok
Rahatım artık

Olurmu hiç öyle çürük yumurta falan yarın dengelersin olur biter
Sonuçta hepimiz insanız arada dayanamadığımız olucak ama biz sıklığını ve sonrasındaki dengelemeyi ayarlıyacağız ki gidenler geri gelmesin

Neyse geç oldu ben kaçtım
Yarın ilk fırsatta damlarım yine

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

hahahah yeni nickini ilk gördüğümde dedim ki biri ceconun fotosunu çalmışşş hihihihi

Yazıları okudum yarışa varım. Süt kesilmiş hamura çevirdim. Onla uğraştım un bitti bende bittim hamue kaldı ortada. 2 tepsim var pişsin sonra yatıcam küçük mızırdayıp duruyor ay uykum var yorgunum

Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah
1 haslanmis yumurta, 4 zeytin, peynir, kavrulmuş domates, bir bardak çay
Öğlen
3 kasik menemen, 3 kaşık yogurtlu pekmez, iki dilim ekmek
Akşam
Yarım tabak pilav, yarım tabak hamsi, turşu, bol salata bir dilim ekmek
Bir avuç çerez, bir bardak sekersiz kahve

Canm aslnda öylr öyle degil haftasonu diye böyle bi çoğumuz evdr değiliz onun için yazamıyoruz yoksa haftaiçi bizim hızımıza yetişemezsin

Menün çok güzel canm ama pilav yemissin ekmek yimeseydin keşkemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…