Evet canim bir ara gercekten yetisemiyordum, bazen cevap yazmayida unutuyordum kime ne yazacagimi sasiriyordumCanm aslnda öylr öyle degil haftasonu diye böyle bi çoğumuz evdr değiliz onun için yazamıyoruz yoksa haftaiçi bizim hızımıza yetişemezsin
Ekmek yemiyecektim ama cok tazeydi dayamadim, eskiye gore cikolatayi ve ekmegi azalttim inşallah kilo verebilirim. Önceleri daha cok yiyordum canim inşallah dahada azaltacamMenün çok güzel canm ama pilav yemissin ekmek yimeseydin keşkemmmm
Evet canim bir ara gercekten yetisemiyordum, bazen cevap yazmayida unutuyordum kime ne yazacagimi sasiriyordumen aktif ve en ust siralarda bizim takimiz olsun istiyorum bu yuzden paylasmak istedim
Hani nerdeeeeyarış mı var...
Ekmek yemiyecektim ama cok tazeydi dayamadim, eskiye gore cikolatayi ve ekmegi azalttim inşallah kilo verebilirim. Önceleri daha cok yiyordum canim inşallah dahada azaltacam
Ekmek yemiyecektim ama cok tazeydi dayamadim, eskiye gore cikolatayi ve ekmegi azalttim inşallah kilo verebilirim. Önceleri daha cok yiyordum canim inşallah dahada azaltacam
Ben de canim tabletten yaziyorum zor oluyor telefon daha beter ama okuyorum mutlaka
Dukan yaptim bem hem normalini hem ekspresini ekspres daha uygulanabili normali cok zorladi beni ekspreste meyve var odul ogunu var nefisi koreltiyorsun yani
Bu takimda begeniden baska bisey yok bir kac kişi dışında ki se yorum yapmak istemiyor ben varim yarışmaya
Hafif ve guzel bir menü
Canim mmenün cok guzel ter yağını az kullanirsan iyi olur kilo yapiyor, bende sicak yufka ekmegin ici e tere yagini surup yemek istiyorum, ama yiyemiyorum yaninda çayla ne guzel gider gece gece aciktirdin kiz beni
Canim aynen bende okuyorum anlamiyorum bazen ne yaziyor burda diyorum, gun boyu kosturmakta cocukla ugrasmaktan akil kalmiyorki
Yanliz degilsin canim bende arada bir kaciriyorumSaglik olsun be
Bu takimda begeniden baska bisey yok bir kac kişi dışında ki se yorum yapmak istemiyor ben varim yarışmaya
Hafif ve guzel bir menü
Canim mmenün cok guzel ter yağını az kullanirsan iyi olur kilo yapiyor, bende sicak yufka ekmegin ici e tere yagini surup yemek istiyorum, ama yiyemiyorum yaninda çayla ne guzel gider gece gece aciktirdin kiz beni
Canim aynen bende okuyorum anlamiyorum bazen ne yaziyor burda diyorum, gun boyu kosturmakta cocukla ugrasmaktan akil kalmiyorki
Yanliz degilsin canim bende arada bir kaciriyorumSaglik olsun be
Bu arada kızlarrrrrrrrr yeni nikim nasıl ama
Tanıdık biri girse eski nikimi anında tanırdı kesinartık o tehlike yok
Rahatım artık
Olurmu hiç öyle çürük yumurta falanyarın dengelersin olur biter
Sonuçta hepimiz insanız arada dayanamadığımız olucak ama biz sıklığını ve sonrasındaki dengelemeyi ayarlıyacağız ki gidenler geri gelmesin
Neyse geç oldu ben kaçtım
Yarın ilk fırsatta damlarım yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Hani nerdeeee
Naslsn canm
Adım sevilay canım, seninde selin galibaAdın neydi tatlş senin unuttummmm
Kızzz yufka ekmeğin arasına tereyağ mikışkırtma bizi kzzz canım çekti ama napıyoruzzz unutuyoruz ekmek arası tereyağ mi o da neeeee salatalktr o salatalık
Süper banucum nikinn
Adım sevilay canım, seninde selin galiba
Leyla yazmis benimde canim istedi, tereyagi pardon salatalık yemiş bende yorum yazdim, gece gece aklima geldi, yatip uyuyum en iyisi
Hayırlı geceler tatlım, bende memnun oldum canimTekrar memnun oldum sevilaycm evet bende selin tatlı rüyalar şekerim :))))
sanki yazılanlardan yarış yapılıyor gibi anladım
canım iyiyim sen nasılsın halimi hatırımı sorman beni mutlu etti...Bu gün avusturyadan arkadaşım aradı faceden resimlerimi görmüş çok kilo almışsın dedi...moralim bozuldu...
34 yaşıma kadar fazla kilo görmedim hamilelikte aldıklarımıda kolayca verdim ama 2-3 senedim kilom çok arttı...
yarın şu 90 gün diyetini yapıcam ve yanındada julian yarışması varya ona katılıyorum...
BOĞAZIMI DURDURACAK Bİ ŞEYLER YAPMALIYIM....
İYİ GECELER TATLIM SANA VE DİĞER ARKADAŞLARA
Verirsin canm sen hiç kilo görmemissin bu yaşna kadar ben hep tombiktimjillian a bende katldm canm başlamak için sabırszlanıyorum çok sevindim seninde olmana haticemm de katıldı başka var miki bizim takmdan bilemiyorum hayırlı geceler tatlmmm bidee eee ben senin adni da unuttuummm ayyy ne unutkanm
Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah
1 haslanmis yumurta, 4 zeytin, peynir, kavrulmuş domates, bir bardak çay
Öğlen
3 kasik menemen, 3 kaşık yogurtlu pekmez, iki dilim ekmek
Akşam
Yarım tabak pilav, yarım tabak hamsi, turşu, bol salata bir dilim ekmek
Bir avuç çerez, bir bardak sekersiz kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?