Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canm aslnda öylr öyle degil haftasonu diye böyle bi çoğumuz evdr değiliz onun için yazamıyoruz yoksa haftaiçi bizim hızımıza yetişemezsin
Evet canim bir ara gercekten yetisemiyordum, bazen cevap yazmayida unutuyordum kime ne yazacagimi sasiriyordum en aktif ve en ust siralarda bizim takimiz olsun istiyorum bu yuzden paylasmak istedim

Menün çok güzel canm ama pilav yemissin ekmek yimeseydin keşkemmmm
Ekmek yemiyecektim ama cok tazeydi dayamadim, eskiye gore cikolatayi ve ekmegi azalttim inşallah kilo verebilirim. Önceleri daha cok yiyordum canim inşallah dahada azaltacam

Evet canim bir ara gercekten yetisemiyordum, bazen cevap yazmayida unutuyordum kime ne yazacagimi sasiriyordum en aktif ve en ust siralarda bizim takimiz olsun istiyorum bu yuzden paylasmak istedim

Evet canm bizde buna önem gösteririyoruz en az 5 msj zorunlu zaten ama biz keyifle aşıyoruz boll paylaşım boll motivasyon

Ekmek yemiyecektim ama cok tazeydi dayamadim, eskiye gore cikolatayi ve ekmegi azalttim inşallah kilo verebilirim. Önceleri daha cok yiyordum canim inşallah dahada azaltacam

Birden kesmektense azaltarak gitmek daha iyi canm doğru yapıyosun bence

Ben de canim tabletten yaziyorum zor oluyor telefon daha beter ama okuyorum mutlaka

Dukan yaptim bem hem normalini hem ekspresini ekspres daha uygulanabili normali cok zorladi beni ekspreste meyve var odul ogunu var nefisi koreltiyorsun yani

Nasl dukan expressden iyi bi sonuç alabildin mi özlemcim haftada ne kadar verdirdi bu arada naslsn vanm pek aktif girmiyosun artk sankimmmm

Kızzz yufka ekmeğin arasına tereyağ mi kışkırtma bizi kzzz canım çekti ama napıyoruzzz unutuyoruz ekmek arası tereyağ mi o da neeeee salatalktr o salatalık

Kızzz yufka ekmeğin arasına tereyağ mi kışkırtma bizi kzzz canım çekti ama napıyoruzzz unutuyoruz ekmek arası tereyağ mi o da neeeee salatalktr o salatalık

Süper banucum nikinn

sanki yazılanlardan yarış yapılıyor gibi anladım

canım iyiyim sen nasılsın halimi hatırımı sorman beni mutlu etti...Bu gün avusturyadan arkadaşım aradı faceden resimlerimi görmüş çok kilo almışsın dedi...moralim bozuldu...

34 yaşıma kadar fazla kilo görmedim hamilelikte aldıklarımıda kolayca verdim ama 2-3 senedim kilom çok arttı...
yarın şu 90 gün diyetini yapıcam ve yanındada julian yarışması varya ona katılıyorum...

BOĞAZIMI DURDURACAK Bİ ŞEYLER YAPMALIYIM....

İYİ GECELER TATLIM SANA VE DİĞER ARKADAŞLARA

Adın neydi tatlş senin unuttummmm
Adım sevilay canım, seninde selin galiba

Süper banucum nikinn
Leyla yazmis benimde canim istedi, tereyagi pardon salatalık yemiş bende yorum yazdim, gece gece aklima geldi, yatip uyuyum en iyisi

Son düzenleyen: Moderatör:
Adım sevilay canım, seninde selin galiba

Leyla yazmis benimde canim istedi, tereyagi pardon salatalık yemiş bende yorum yazdim, gece gece aklima geldi, yatip uyuyum en iyisi

Tekrar memnun oldum sevilaycm evet bende selin tatlı rüyalar şekerim :))))

Verirsin canm sen hiç kilo görmemissin bu yaşna kadar ben hep tombiktim jillian a bende katldm canm başlamak için sabırszlanıyorum çok sevindim seninde olmana haticemm de katıldı başka var miki bizim takmdan bilemiyorum hayırlı geceler tatlmmm bidee eee ben senin adni da unuttuummm ayyy ne unutkanm

SELİNCİM BEN SENDEN VE BURADAKİ BİRÇOK KİŞİDEN BÜYÜĞÜM EMİNE ABLANIM YANİ ŞEKERİM İYİ GECELER

Harika dengeli bir menü cnm

Günaydın kızlar
Bu sabah midem biraz daha ii.
Kahvaltı dan önce maydonozlu limon kürü yaptım odemim çok gitsin diye
Menü
1 fincan tarçınlı yeşil çay
3 kk beyaz peynir
70 gr lavas tam buğday
2 zeytin ve kıvırcık
Lorlu yumurta tava
1tk incir reçeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…