Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayguncum seninle tanıştık mı bilmiyorum.Son günlerde takıma çok arkadaş geldi.Takip edemiyorum artık :))
ismim betül 30 yaşındayım.Ev hanımıyım.
1 oğlum var 32 aylık
Takımda bir kere konuşmuştuk, Adım Sevilay aynı yaşta sayiliriz canim benimle 9 aylik oglum var. Tanıştığıma memnun oldum canim

Dedenin durumu iyidir inşallah canım, durumu nasil bebisine dikkat et

evet evet evet

Gecmis olsun guzel menu canim

Gunaydin seker kız candy
cok sukur daha ıyı canım benım bebıs hep aklımda kılo vermek ılk baslarda guzel gelıyordu ama sımdı acaba beslenmıyormu dıye dusunuyorum 10 gun sonra kontrolumuz var bakalım ınsallah ıyıdır
arhpozitif ; canım grup içi yarışmadan kasıt nedir ?
Yani iki üye kendi arasında mı yarışacak ?
evet canım ıkı uye kendı ıcınde yarasacak eslestırme yapıcaz ve boylelkle eslesen uye ayrıyetten kendı aralarındada yarıs halınde olucak

Sevindim canim, herşey düzelir sen bebiş e dikkat et deden inşallah daha iyi olur, takım yarışmasında bende varım canım

8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA KATILMAK İSTEYENLER

Ceco34 >>>> 111,9 EVET/HAYIR
benben >>>>68,3 EVET/HAYIR
melekkız_ >>>>64,4 EVET/HAYIR
sln71 >>>> 56,6 EVET
yst38 >>>> 104,2 EVET
turuncu >>>>72,7 EVET
napcazgari >>>> 79 EVET
bugünadımleyla >>>> 65,6 EVET

mrtmuhasebe >>>>69,9 EVET/HAYIR
elyesa27 >>>>76,5 EVET/HAYIR
minmigo >>>>54,5 EVET/
finsternis >>>>72,6 EVET/HAYIR
aygün01 >>>>79,5 EVET
oglusum_yh >>>>67,7 EVET
doge >>>> 69 EVET /HAYIR
begyy >>>>
65 EVET/HAYIR

kızlar oylama bır an once bıtırıp yarıs lıstesını olusturmamız lazım mumkunse bu aksama katar herkes cevaplarını yazsın

Tereyagini bende cok severim, diete basladan once ekmege surup yerdim, canim ne kadar yiyorsun, kilo yapiyormi bu sekilde kilo verebiliyor musun ? Bende yemek istiyorum, o yuzden sordum
canım walla yeni yeni diyete başlıyorum o yüzden etkisini ben de çok bilemiyorum ama yiyorum yani sonuçta krem peynirden iyidir doğal ve faydalı dediğim gbi canan hoca yiyin diyor yağ yenilerek yağ olmuyor diyor tahıl yemeyin diyor...her neyse ama tabi ki herşeyin fazlası zarar işte ekmeğe ince olucak şekilde sürüyorum canım :)

Canim ben ve buradaki bi cok arkadasimiz ortami biraz da ateslendirmek adina istedik bu yarisi.. yarista kilosu yakin olan 2 kisinin eslesip kendi aralarinda yarisacaklar sanirim yanlisim varsa duzeltiniz lutfen
Uzun cumle kurma ozurluyum. 2 kisi esledip kendi aralarinda yarisacaklar demek istedim :)

Merhaba merve bende geri dönüyorum ama galiba bu hafta listede olamam 2 hafta oluyo çünkü. Bende takım yarışmasına evet diyorum

Menü bildirimi
Sabah
2 kelem sarması
1muz
1 kase çorba
Biraz peynir
1 bardak su

Akşam
1 bardak su
1 büyük tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış brokoli ve karnabahar
Biraz kelem turşusu
1 kase marul salatası
Yarım kase tarçınlı sütlaç (anne zoruyla)

Yatana kadar su

Evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…