Musmutlu pazarlar, Afiyet olsun canim, benim oglumda yatıyor uyanmak üzere
Selinle beni eşleştirmezsin demi :)
Takımda bir kere konuşmuştuk, Adım Sevilay aynı yaşta sayiliriz canim benimle 9 aylik oglum var. Tanıştığıma memnun oldum canimayguncum seninle tanıştık mı bilmiyorum.Son günlerde takıma çok arkadaş geldi.Takip edemiyorum artık :))
ismim betül 30 yaşındayım.Ev hanımıyım.
1 oğlum var 32 aylık
cok sukur daha ıyı canım benım bebıs hep aklımda kılo vermek ılk baslarda guzel gelıyordu ama sımdı acaba beslenmıyormu dıye dusunuyorum 10 gun sonra kontrolumuz var bakalım ınsallah ıyıdırDedenin durumu iyidir inşallah canım, durumu nasilbebisine dikkat et
evet evet evet
Gecmis olsun guzel menu canim
Gunaydin seker kız candy
evet canım ıkı uye kendı ıcınde yarasacak eslestırme yapıcaz ve boylelkle eslesen uye ayrıyetten kendı aralarındada yarıs halınde olucakarhpozitif ; canım grup içi yarışmadan kasıt nedir ?
Yani iki üye kendi arasında mı yarışacak ?
Savaş baltalarını gördümBen haticeyle eşleştiriiiiiiiiiiiiiiinnn
Sevindim canim, herşey düzelir sen bebiş e dikkat et deden inşallah daha iyi olur, takım yarışmasında bende varım canımcok sukur daha ıyı canım benım bebıs hep aklımda kılo vermek ılk baslarda guzel gelıyordu ama sımdı acaba beslenmıyormu dıye dusunuyorum 10 gun sonra kontrolumuz var bakalım ınsallah ıyıdır
evet canım ıkı uye kendı ıcınde yarasacak eslestırme yapıcaz ve boylelkle eslesen uye ayrıyetten kendı aralarındada yarıs halınde olucak
ınsallah canım benım ekledım lısteye evet olarak canımSevindim canim, herşey düzelir sen bebiş e dikkat et deden inşallah daha iyi olur, takım yarışmasında bende varım canım
canım walla yeni yeni diyete başlıyorum o yüzden etkisini ben de çok bilemiyorum ama yiyorum yani sonuçta krem peynirden iyidir doğal ve faydalı dediğim gbi canan hoca yiyin diyor yağ yenilerek yağ olmuyor diyor tahıl yemeyin diyor...her neyse ama tabi ki herşeyin fazlası zarar işte ekmeğe ince olucak şekilde sürüyorum canım :)Tereyagini bende cok severim, diete basladan once ekmege surup yerdim, canim ne kadar yiyorsun, kilo yapiyormi bu sekilde kilo verebiliyor musun ? Bende yemek istiyorum, o yuzden sordum
Canim ben ve buradaki bi cok arkadasimiz ortami biraz da ateslendirmek adina istedik bu yarisi.. yarista kilosu yakin olan 2 kisinin eslesip kendi aralarinda yarisacaklar sanirim yanlisim varsa duzeltiniz lutfenArkadaşlar bu yarışma muhabbeti ne ben anlamadım
Uzun cumle kurma ozurluyum. 2 kisi esledip kendi aralarinda yarisacaklar demek istedim :)Canim ben ve buradaki bi cok arkadasimiz ortami biraz da ateslendirmek adina istedik bu yarisi.. yarista kilosu yakin olan 2 kisinin eslesip kendi aralarinda yarisacaklar sanirim yanlisim varsa duzeltiniz lutfen
Evet8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA KATILMAK İSTEYENLER
Ceco34 >>>> 111,9 EVET/HAYIR
benben >>>>68,3 EVET/HAYIR
melekkız_ >>>>64,4 EVET/HAYIR
sln71 >>>> 56,6 EVET/HAYIR
yst38 >>>> 104,2 EVET
turuncu >>>>72,7 EVET/HAYIR
napcazgari >>>> 79 EVET
bugünadımleyla >>>> 65,6 EVET/HAYIR
mrtmuhasebe >>>>69,9 EVET/HAYIR
elyesa27 >>>>76,5 EVET/HAYIR
minmigo >>>>54,5 EVET/HAYIR
finsternis >>>>72,6 EVET/HAYIR
aygün01 >>>>79,5 EVET/HAYIR
oglusum_yh >>>>67,7 EVET/HAYIR
begyy >>>>65 EVET/HAYIR
kızlar oylama bır an once bıtırıp yarıs lıstesını olusturmamız lazım mumkunse bu aksama katar herkes cevaplarını yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?