Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnsanın neresi olursa olsun kendi evi gibisi yok. Ii istirahatler

8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA KATILMAK İSTEYENLER

oynakbası34 >>>> 111,9 EVET
benben >>>>68,3 EVET
melekkız_ >>>>64,4 EVET/HAYIR
sln71 >>>> 56,6 EVET
yst38 >>>> 104,2 EVET
turuncu >>>>72,7 EVET
napcazgari >>>> 79 EVET
bugünadımleyla >>>> 65,6 EVET

mrtmuhasebe >>>>69,9 EVET
elyesa27 >>>>76,5 EVET/HAYIR
minmigo >>>>54,5 EVET/
finsternis >>>>72,6 EVET
aygün01 >>>>79,5 EVET
adayaren38 >>>>70,7 evet
oglusum_yh >>>>
67,7 EVET
doge >>>> 69 EVET /HAYIR
begyy >>>>
65 EVET/HAYIR

kızlar oylama bır an once bıtırıp yarıs lıstesını olusturmamız lazım mumkunse bu aksama katar herkes cevaplarını yazsın

Cok geçmiş olsun cnm oğlun şuanda nasıl hizlimi çarptı, morluk vs varmı 3 saat falan uyutma bu arada hemşire yim ben istedigin olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım ;-)

Menü güzel ama sen emziriyormuydun cnm?

Menü güzel ama sen emziriyormuydun cnm?
yok canim devam sutu ve ek gida veriyorum
Cok geçmiş olsun cnm oğlun şuanda nasıl hizlimi çarptı, morluk vs varmı 3 saat falan uyutma bu arada hemşire yim ben istedigin olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım ;-)
Öğlen ki düşüş hızındaydi, arkasi masaya donuk koltugun ustundeydi, arkasi dönük yere düştü, masayi siyirdi, haliya kafasi degdi cok korktun masaya carpsa kesin kasasi yaralanirdi hic durmuyor , azoncede yurutecteydi, devrildi yere anli degdi, morluk yok canim baktim..

Ara 1 kuru incir
2 medine hurma
1 bardk taze greyfurt suyu

Öğle 250 gr kefir
1 avuç kuru üzüm
1 avuç badem
1 yk keten tohumu

Akşam
Hamsi fırında
Salata
80 gr lavas tam buğday

Ara
Sade Nescafe
10 badem
Yaban mersini
Kinder in küçük 12 gr lık çikolatası

Arkadaşlar bu arada yaban mersini kalorisi enaz olan kuru meyvelerden biri, tatlı ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum

Ay iyiki masaya carpmamis, ama normal bu aylarda hareketli olurlar meraklılar ayrıca. Asıl yürümeye başlayınca dahada dikktli olman gerekecek benim oğlum 1.5 yaşında bizde onun peşinde dolaniyoruz. Uyutma biraz ve dikkt et kusmasina vs ye.

Cok sagol canim, princli meyveli muhallebi yapmistim vermedim, princi çok yedirirsem kusabilir ve neden kustugunu anlayamam diye sadece devam sutu verdim, dolaba koyup yarin yedirsem bozulurmu yada bir kismini buzluga atsam

Güzel menü afiyet olsun
Bugünkü menün de gayet güzel

Menün güzel ama akşam çok az olmuş acıkırsn

Cok sagol canim, princli meyveli muhallebi yapmistim vermedim, princi çok yedirirsem kusabilir ve neden kustugunu anlayamam diye sadece devam sutu verdim, dolaba koyup yarin yedirsem bozulurmu yada bir kismini buzluga atsam

Bence buzluga koyup yedirmeben oğluma yedirmemistim öyle, buzdolabina koy yarin yedirirsin.

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

Ben de bugünkü menümü yazayım
Sabah: 1 simit, peynir, zeytin, 1 ince dilim sucuk, 1 sosis, 1 haşlamış yumurta
Öğle: Yarım fındıklı gofret, 1 kupa beyazçay
Akşam: Az yağlı hamsi tava, bol salata

Takımda bir kere konuşmuştuk, Adım Sevilay aynı yaşta sayiliriz canim benimle 9 aylik oglum var. Tanıştığıma memnun oldum canim

ben de memnun oldum canım.

çok geçmiş olsun canım...
çocukların vucut yapıları öyle yaratılmış ki,büyükler öyle düşse kesin bir yerleri kırılır...
yani rabbim böyle düşmelere karşı çocukları koruyor..
benim düşme konusunda en önemli bildiğim,çocuk tam düşmeyle beraber çığlıkla ağlıyorsa büyük sorun yoktur.
eğer düşme ile beraber bir müddet susup / bayılıp/gözlerde kayma oluyorsa,işte o zaman muhakkak gözlem altına alınmalıdır.
büyük ihtimalle oğluşunda iyidir inşaallah. için rahat olsun

hayırlı akşamlar kızlar...bugün ki menüm

sabah : 10.30
-avuç içi kadar pide
-avuç içi kadar patatesli yumurta
-1 kk b.peynir
-3 zeytin
-1 bardak taze portakal suyu

ara : 13.00
-az sütlü neskafe
-1 dilim kek

öğlen :15.30
-çeyrek ekmek arası köfte
-yarım bardak ayran

ara 21.00
-1 orta boy muz
-1 elma

su : 2.5 lt
spor : 50 dk koşu bandında yürüyüş

Bişey olmaz inşallah geçmiş olsun Allah daha beterinden sakınsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…