- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
Merhabalarmenümü paylaşayım
Sabah :
2 dilim ekmek, bıraz haşlanmış tavuk eti
1 çay bardağı nescafe
Aksam:
3 kaşık pirinç pilavı, 1 kepçe kuru fasulye, 1 havuç ,1 bardak kola (Üzgünüm dayanamadım)
Iyi akşamlar kızlar eve yeni geldik sayılır başım çatlıyo kaç gündür çok geç yatıyorum ondan heralde şöyle yazdklarınızı bi gözdrn geçirdim kızı sallıyorum uyusun yatıcam çok yorgunum yarın boll boll katılırım aranıza menümü yaziiim
SABAH : el kadar içi alınmış kepek ekmeği
1 tam yumurta ve 1 yumurta beyazindan omlet yagsz
biraz peynir bir kibrit kutusu kadardr
4 5 tane zeytin
şekersiz çay
ÖĞLE : yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık kuru fasulye
Kaşığın ucuyla bulgur pilavı
Ara : çiğ köfte yoğurdum yoğururken başında yedim 4 çiğ köfte kadar yemişimdir
AKŞAM : 1 yuvarlak pişmiş çiğ köfte ( avuç içi kadar )
2 bardak ayran
Yarın daha güzel menülerle karşınzda olcam kızlar artk evimdeyim
Kızlar hayırlı aksamlar bugün bi aksilik üzerimizde hayırdır inşallah, bugun oglum iki kere düştü, cok dikkat ederim o hareket etmeden ben anlardim, mudele ederdim, ama bugun ne oldu bilmiyom oglum cok hareketli hic durmuyor, öğlen koltukta otururken yerinde zipliyordu arka ustu düştü, arkada masa vardi cok şükür kafasi masaya carpmadi siyirdi, biraz agladi sustu, yaninda oturuyordum ne oldugunu anlayamadimaz oncede mutfakta muhallebi yapiyordum, yurutece bindirdim, eline biseyler verdim yiyordu, bende mutfaktaydim, benim yanima gelmeye cakisirken yuruteci eşige takildi devrildi, oglumu kucagima alip sakinlestirdim
oglum suan iyi kusma yok oynuyor ama bisey olurmu korkuyorum. Bugun pazar doktorada goturemedim
Menum
sabah yarim sandvic ekmegi, peynir ,4 zeytin, bir bardak sekersiz çay
ara
bir avuc badem, sekersiz bitki Çayı
öğlen
Yarim sandvic ekmegi arasina yagsiz sucuk, 3 tatli kasigi rus salatasi bir bardak sekersiz bitki Çayı
akşam
bir sekersiz bitki cayi, yarim elma, yarim muz
yok canim devam sutu ve ek gida veriyorumMenü güzel ama sen emziriyormuydun cnm?
Öğlen ki düşüş hızındaydi, arkasi masaya donuk koltugun ustundeydi, arkasi dönük yere düştü, masayi siyirdi, haliya kafasi degdi cok korktun masaya carpsa kesin kasasi yaralanirdi hic durmuyor , azoncede yurutecteydi, devrildi yere anli degdi, morluk yok canim baktim..Cok geçmiş olsun cnmoğlun şuanda nasıl hizlimi çarptı, morluk vs varmı 3 saat falan uyutma bu arada hemşire yim ben istedigin olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım ;-)
Ara 1 kuru incir
2 medine hurma
1 bardk taze greyfurt suyu
Öğle 250 gr kefir
1 avuç kuru üzüm
1 avuç badem
1 yk keten tohumu
yok canim devam sutu ve ek gida veriyorum
Öğlen ki düşüş hızındaydi, arkasi masaya donuk koltugun ustundeydi, arkasi dönük yere düştü, masayi siyirdi, haliya kafasi degdi cok korktun masaya carpsa kesin kasasi yaralanirdi hic durmuyor , azoncede yurutecteydi, devrildi yere anli degdi, morluk yok canim baktim..
Cok sagol canim, princli meyveli muhallebi yapmistim vermedim, princi çok yedirirsem kusabilir ve neden kustugunu anlayamam diye sadece devam sutu verdim, dolaba koyup yarin yedirsem bozulurmu yada bir kismini buzluga atsamAy iyiki masaya carpmamis, ama normal bu aylarda hareketli olurlar meraklılar ayrıca. Asıl yürümeye başlayınca dahada dikktli olman gerekecek benim oğlum 1.5 yaşında bizde onun peşinde dolaniyoruz. Uyutma biraz ve dikkt et kusmasina vs ye.
Güzel menümenümü paylaşayım hemen
sabah: 3 dilim kızarmış tb üzerine tereyağı, çok az zeytin peynir, 1 tatlı kaşığı tahinpekmez ve çay
ara: 1 mandalina
öğlen: 1 servis kaşığı şnitzel yanında 2 kaşık keten tohumlu metve müslili yoğurt
ara: orta türk kahvesi
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 4 zeytin ve 1 servis kaşığı fırında brokoli beşamel soslu
ara: tabi ki yeşil çay ve mandalina düşünüyorum :)
bol suyum var
Bugünkü menün de gayet güzelIyi akşamlar kızlar eve yeni geldik sayılır başım çatlıyo kaç gündür çok geç yatıyorum ondan heralde şöyle yazdklarınızı bi gözdrn geçirdim kızı sallıyorum uyusun yatıcam çok yorgunum yarın boll boll katılırım aranıza menümü yaziiim
SABAH : el kadar içi alınmış kepek ekmeği
1 tam yumurta ve 1 yumurta beyazindan omlet yagsz
biraz peynir bir kibrit kutusu kadardr
4 5 tane zeytin
şekersiz çay
ÖĞLE : yarım kase mercimek çorbası
4 kaşık kuru fasulye
Kaşığın ucuyla bulgur pilavı
Ara : çiğ köfte yoğurdum yoğururken başında yedim 4 çiğ köfte kadar yemişimdir
AKŞAM : 1 yuvarlak pişmiş çiğ köfte ( avuç içi kadar )
2 bardak ayran
Yarın daha güzel menülerle karşınzda olcam kızlar artk evimdeyim
Menün güzel ama akşam çok az olmuş acıkırsnMenum
sabah yarim sandvic ekmegi, peynir ,4 zeytin, bir bardak sekersiz çay
ara
bir avuc badem, sekersiz bitki Çayı
öğlen
Yarim sandvic ekmegi arasina yagsiz sucuk, 3 tatli kasigi rus salatasi bir bardak sekersiz bitki Çayı
akşam
bir sekersiz bitki cayi, yarim elma, yarim muz
Cok sagol canim, princli meyveli muhallebi yapmistim vermedim, princi çok yedirirsem kusabilir ve neden kustugunu anlayamam diye sadece devam sutu verdim, dolaba koyup yarin yedirsem bozulurmu yada bir kismini buzluga atsam
Kızlar hayırlı aksamlar bugün bi aksilik üzerimizde hayırdır inşallah, bugun oglum iki kere düştü, cok dikkat ederim o hareket etmeden ben anlardim, mudele ederdim, ama bugun ne oldu bilmiyom oglum cok hareketli hic durmuyor, öğlen koltukta otururken yerinde zipliyordu arka ustu düştü, arkada masa vardi cok şükür kafasi masaya carpmadi siyirdi, biraz agladi sustu, yaninda oturuyordum ne oldugunu anlayamadimaz oncede mutfakta muhallebi yapiyordum, yurutece bindirdim, eline biseyler verdim yiyordu, bende mutfaktaydim, benim yanima gelmeye cakisirken yuruteci eşige takildi devrildi, oglumu kucagima alip sakinlestirdim
oglum suan iyi kusma yok oynuyor ama bisey olurmu korkuyorum. Bugun pazar doktorada goturemedim
Sagol canım benim, Amin inşallahgeçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Tamam Sağol canim, bilgi icin tesekkur ederim, oglum hala durmuyor sanki düşen benimBence buzluga koyup yedirmeben oğluma yedirmemistim öyle, buzdolabina koy yarin yedirirsin.
Tatlım, canım istemedi..Menün güzel ama akşam çok az olmuş acıkırsn
Takımda bir kere konuşmuştuk, Adım Sevilay aynı yaşta sayiliriz canim benimle 9 aylik oglum var. Tanıştığıma memnun oldum canim
Valla hiç bir fikrim yok muzun kalorisi hakkında :)1 orta boy muz kaç kalori? Ben 100-150 die hatırlıyorum ama yanlış olabilirgüzel gibi görünüyor
Bişey olmaz inşallah geçmiş olsun Allah daha beterinden sakınsın canımKızlar hayırlı aksamlar bugün bi aksilik üzerimizde hayırdır inşallah, bugun oglum iki kere düştü, cok dikkat ederim o hareket etmeden ben anlardim, mudele ederdim, ama bugun ne oldu bilmiyom oglum cok hareketli hic durmuyor, öğlen koltukta otururken yerinde zipliyordu arka ustu düştü, arkada masa vardi cok şükür kafasi masaya carpmadi siyirdi, biraz agladi sustu, yaninda oturuyordum ne oldugunu anlayamadimaz oncede mutfakta muhallebi yapiyordum, yurutece bindirdim, eline biseyler verdim yiyordu, bende mutfaktaydim, benim yanima gelmeye cakisirken yuruteci eşige takildi devrildi, oglumu kucagima alip sakinlestirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?