gunaydın kızlar cuma gunu ben bıldırım yapmayı unutmusum dedemın durumu malum bugun tartılmak anca aklıma geldı gercı artık kılo vermıs olmak benı mutlu etmıyor nedense bırazdan yaparım bıldırımımı gecte olsa
ınsallah canım cok sukur dun yemegını hemsıreler yedırmemıs kendı yemıs her gun dahada ıyıyıe gıdıyor ben eslestırmelerı yapayımda canm uygun olup olmadıgına bakarsınız ona gore degıstırırızo kadar da kötü değil canım öğlen yok mu? poğaçalar tehlikeli biraz ama neyse ki sabah yemişsin
selam tatlım çok sevindim dedene umarım en kısa zamanda çıkar hastaneden
kesinlikle katılıyorum:) ben elimden geldiğinde menülere yorum yapmadan geçmiyorum ve herkesten aynı özeni bekliyorum :)
canım bir ay için gayet makul bir hedef eğer çok istersen bence başarırsın....zaten hedefe kilitlenirsen kaçamak da yapmazsın bol suyu eksik etme tatlıdan uzak dur ve hareketli ol ....
alemsin canım ya :):):)
benim 1 şubata hedefim 62 olmak :) önümüzdeki cumaya da 65 olmak hadi bakalım umarım başarırız
canım ağzına sağlık ne güzel yazmışsın bunu uygulamaya koymamız şart artık
ben varım dedim, kilomun yakın olduğu biriyle eşleşeyim yarışayım bana uyar :)
evet azcık fazla olmuş ama hareketli olunca telafi oluyor :)
ben çok istekliyim kendi adıma canım :)
gayet güzel canım afiyet olsun
pek dengeli bi menü olmamış sanki cnm ya miden kötü ya ondan sanırım
afiyet olsun güzel menü
sagol kuzum gercı benım bu sefer pek ders calısma hevesım yok ama ınsallah duvara toslayıp kalmam , evet gecen fıkrı ortaya attım ama cuma gunu ne ben ılgılenebıldım onlada ne de arkadaslar cok ısteklı degıldı bakalım bu yarıs konusu ne olacak bızde fıkırler gelıyorda uygulamaya gecıremıyoruzSelamün Aleyküm kızlarrrrrr
Sabahtan beri uğramaya fırsatım olmadı malum bugün Akraba günü vardı
Kahvaltıdan hemen sonra hazırlanıp KVyi alıp güne gittik ( eşimle kahvaltı edelim derken tabi biraz geçiktik)
Gün gayet güzel geçti hatta bu kez cesaretimi toplayıp Yasini ben okuyacağım dedimşükür eskisi gibi heycanlanmadım
Dönüşte kvyi bırakıp eşimi Kvden aldım ( biz gündeyken o büyük Anannenin başında durdu ) sonrada evden kızımı alıp AVMye gittik 15 tatilde Halasına giderken kışlık Çeketi, Ayakkabısı ve bir kaç eksiği daha var diye
Baya uzun süre dolandık hatta beğendiği birşeylerde vardı ama net karar veremediği için yarın başka bir kaç yere daha bakacağız sonrada o bugün beğendiklerini en kötü ihtimalle alırız diye anlaştık
Günde fazla zararlı birşey yemedim şükürKısır yapmıştı ev sahibi onu gönül rahatlığıyla yedim zaten, 1 ufacık börek vardı onuda yedim kalan tatlıları falan bıraktım Tabi bu kez biraz erken başladık okumaya ve AVMden dönüşte evde çok az sucuklu yumurta yedim
BU arada 15 gün sonra günü kim almak ister diye sordular kimse yanaşmayınca ( en son alalım diyor hepsi sanki ne fark edecekse) hemen atladım hadi çok ısrar ettiniz bana gelin bari hem kocacığımın bu ay baya bir ödemeleri var diye
Eğer çok kar kış olmazsa bana gelecekler yanibayırda oturunca kar olursa gelemeyiz boş toplarız dediler bende tabiki kabul ettim şimdi dua ediyorum kar yağmasın yağarsada o güne kadar kalksın diye
Bu arada günde beni uzun zamandır görmeyen evsahibinin gelini bana Abla ya sen baya baya zayıflamışsın dediİnanılmaz mutlu oldum tabi Valla ne yapıyorsan devam et cidden fark gözle görülüyor dedi Eeeee benim artık her hafta eksi görmem farz oldu iltifatlar bile insanı motive ediyor
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinİnşallah hepimiz her hafta güzel kilolar verir hedeflerimize yaklaşırız
Bu arada soğan kürünü adet düzensizliği içinmi, hamile kalmak içinmi yoksa zayıflamak içinmi yapıcaksın
Hani hamile kalma gibi bir düşüncen yoksa dikkatli ol derimhani önlemini al ki sonradan anammm deme
Aslına akşamlık yemeğin gayet güzel ama kahvaltıda poğça pek sağlıklı olmamışSabahları biraz daha sağlıklı şeyler seçersen eminim daha güzel sonuçlar alırsın
Hadi gözün aydın canıminşallah hastaneden taburcu olduğunun müjdesinide en kısa zamanda verirsin
Rabbim ikinizede sınavlarda başarılı olup güzel derecelerle mezun olmayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnn
Aynen canım biraz kendimizi sıksak eminim ilk 3ede rahatlıkla girersiz
Ben kendi adıma pazartesi Leslie yada Jillian yapmaya başlıyorumhem yumuşayan yerlerimi toparlamış olurmda belki bir beden daha ufak giyebilecek kıvama gelirim sıkılaşınca
Biraz dikkatli olursak olmayacak birşey değil benceHem daha bir zevkle gidersin tatilede
Canım şu meşhur Karabuğdaydan bulmaya çalışsan
Ben yarın gideceğimiz AVMde büyük bir Migros var oraya bakacağım kesin vardır orada diye düşünüyorum sonuçta orası biraz daha büyükolmadı eşime yarın kendimi metroya götürtürüm bir tanecik şey için biraz eşim bozulabilir ama o karabuğdaya fena taktım
Ay inşallah canım yaaa
Bende ay sonu için 110 hedefliyeyim bariYılbaşına yetişmedi bari bu ay sonuna yetişsin Belki şubat 28e kadar bende 99u görürmüyüm ne dersin en azından baya bir yaklaşsam bile mutlu olurum o zaman yaza baya bir fark yaratacağıma emin olurum diye düşünüyorum
Ya cidden işe yarıyormu acaba valla içindekiler Karatayada uygun aslında en azından yapıp akşamları ufakda olsa bir kase içilse belki katkısı olur
Denersen mutlaka haber ver tadı nasıl birşey diyebenim mide cins herşeyi yiyemiyorum maalesef ama güzelse denerim olmadı çok az yapıp
Bencede bencedebiraz motive etmek için birşeyler yapmak lazım
Hesapta benim şu geçenlerde yaptığım programı topikçek yapacaktık ama unuttulduBen Pazartesi onada leslie veya jillian tarzı birşeylerede başlıyacağım popişi kaldırmazsam daha uzun sürecek hedeflerime ulaşma sürelerim
Caım gayet güzel bir menü benceAkşamda çok fazla kaçırmamışsın bence üstelik hareketlide bir gün geçirmişsin eminim yakmışsındır bile
Seninde menün gayet güzelBenimde yoğurdum bitmişti şimdi mayaladım yarına artık bende yoğurtlu birşeyler yaparım diyorum birazda mantarım vardı evde artık onuda sotelerim sonuçta oda protein
Bir sonraki günün menüsüde şimdiden aklımdaKuru Fasulyeeeeeeeeeee Ne zamandır canım istiyordu bugün aldım marketten Belli olmaz belki yarına bile yaparım eğer yarın çok yoğunluk olmazsa
Ohhhh afiyet olsun canım çok güzel bir menüÇiğköfteleride olmadı yarın yersin canım sıkı kapaklı birşeye koyarsan nasılsa birşey olmaz
Canım seninde menün gayet güzelakşamları yemeğin yanına yoğurt yada salata tarzı birşeyler daha eklesen hem daha uzun süre tok tutar hemde bağırsaklarını çalıştırır
Senin menünde gayet güzel canım ama öğlen kuskus akşamda 3 kaşıkta olsa şehriye pilavıhee artı olarak dönmez bence ama denge açısından bir günde iki kere az da olsa karbonhidrat almazsan bence daha güzel sonuçlar alabilirsin
Olsun canım yarından itibaren toparlarsın kendini
Canım bende Tütü yok ama nette çok basit yapımını gösteriyorlarbir bak istersen hatta bende bir ara benim kuzuya yapmayı düşünüyorum muz çorabın üzerine giyer zaten beni yiyordu bale kıyafeti istiyorum diye altındada şu jimnastikte giyilen penye mayolardan giydirdinmi tamamdır ucuz yollu üstelik hatıra saklar Teyzem yada halam yaptı hesabı Kumaşcılardan tül alıp iki parmak genişliğinde lastiğe yapılıyor ve en fazla 1 saatlik iş
elımden geldıgınce yorum yapmaya okumaya calısıyorum ama bu sıralar dedem hastalıgını benım sınavlarım bı yandan hamılelık bana fazlasıyla agır gelıyor yazamasamda hepınızı ayrı ayrı takıp etmeye calısıyorum canımm yarıs ıcın bırazdan bı lıste oolusturmaya calısıcam ınsaallah sızlerı bıraz daha olsun hırslandırırırBu takimda begeniden baska bisey yok bir kac kişi dışında ki se yorum yapmak istemiyor ben varim yarışmaya
Hafif ve guzel bir menü
Canim mmenün cok guzel ter yağını az kullanirsan iyi olur kilo yapiyor, bende sicak yufka ekmegin ici e tere yagini surup yemek istiyorum, ama yiyemiyorum yaninda çayla ne guzel gider gece gece aciktirdin kiz beni
Canim aynen bende okuyorum anlamiyorum bazen ne yaziyor burda diyorum, gun boyu kosturmakta cocukla ugrasmaktan akil kalmiyorki
Yanliz degilsin canim bende arada bir kaciriyorumSaglik olsun be
yenı nıkıne bayıldım canm sabah gorunce aaa dedım banuya dedıgımız nıkle bırı gelmıs takıma ama bı baktımkı sen mıssınBu arada kızlarrrrrrrrr yeni nikim nasıl ama
Tanıdık biri girse eski nikimi anında tanırdı kesinartık o tehlike yok
Rahatım artık
Olurmu hiç öyle çürük yumurta falanyarın dengelersin olur biter
Sonuçta hepimiz insanız arada dayanamadığımız olucak ama biz sıklığını ve sonrasındaki dengelemeyi ayarlıyacağız ki gidenler geri gelmesin
Neyse geç oldu ben kaçtım
Yarın ilk fırsatta damlarım yine
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler