Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gunaydın kızlar cuma gunu ben bıldırım yapmayı unutmusum dedemın durumu malum bugun tartılmak anca aklıma geldı gercı artık kılo vermıs olmak benı mutlu etmıyor nedense bırazdan yaparım bıldırımımı gecte olsa
ınsallah canım cok sukur dun yemegını hemsıreler yedırmemıs kendı yemıs her gun dahada ıyıyıe gıdıyor ben eslestırmelerı yapayımda canm uygun olup olmadıgına bakarsınız ona gore degıstırırız
sagol kuzum gercı benım bu sefer pek ders calısma hevesım yok ama ınsallah duvara toslayıp kalmam , evet gecen fıkrı ortaya attım ama cuma gunu ne ben ılgılenebıldım onlada ne de arkadaslar cok ısteklı degıldı bakalım bu yarıs konusu ne olacak bızde fıkırler gelıyorda uygulamaya gecıremıyoruz
elımden geldıgınce yorum yapmaya okumaya calısıyorum ama bu sıralar dedem hastalıgını benım sınavlarım bı yandan hamılelık bana fazlasıyla agır gelıyor yazamasamda hepınızı ayrı ayrı takıp etmeye calısıyorum canımm yarıs ıcın bırazdan bı lıste oolusturmaya calısıcam ınsaallah sızlerı bıraz daha olsun hırslandırırır
yenı nıkıne bayıldım canm sabah gorunce aaa dedım banuya dedıgımız nıkle bırı gelmıs takıma ama bı baktımkı sen mıssın

Ben beğendim bazı eksikler var ama güzel

8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA KATILMAK İSTEYENLER

Ceco34 >>>> 111,9 EVET/HAYIR
benben >>>>68,3 EVET/HAYIR
melekkız_ >>>>64,4 EVET/HAYIR
sln71 >>>> 56,6 EVET/HAYIR
yst38 >>>> 104,2 EVET
turuncu >>>>72,7 EVET/HAYIR
napcazgari >>>> 79 EVET
bugünadımleyla >>>> 65,6 EVET/HAYIR

mrtmuhasebe >>>>69,9 EVET/HAYIR
elyesa27 >>>>76,5 EVET/HAYIR
minmigo >>>>54,5 EVET/HAYIR
finsternis >>>>72,6 EVET/HAYIR
aygün01 >>>>79,5 EVET/HAYIR
oglusum_yh >>>>67,7 EVET/HAYIR
begyy >>>>65 EVET/HAYIR

kızlar oylama bır an once bıtırıp yarıs lıstesını olusturmamız lazım mumkunse bu aksama katar herkes cevaplarını yazsın

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Günah çıkarıyorum
Dün pişirdiğim poğaçalardan 3 tane yedim gece gece kendime hakim olamadım
Canan hoca haklı sabah hala varlıklarını hissediyordum.
Sabah eşimle oğluma lokma kızarttım şerbetsiz 2 tane ondan yedim 4 tane zeytin biraz kaşar çay

Evet :)))

ah canım 9 dan sonra mıde sındırım ıslemı yapmıyor cok normal hıssetmen varlıklarını

Sence nasıl güzel güzel

8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA KATILMAK İSTEYENLER

Ceco34 >>>> 111,9 EVET/HAYIR
benben >>>>68,3 EVET/HAYIR
melekkız_ >>>>64,4 EVET/HAYIR
sln71 >>>> 56,6 EVET
yst38 >>>> 104,2 EVET
turuncu >>>>72,7 EVET/HAYIR
napcazgari >>>> 79 EVET
bugünadımleyla >>>> 65,6 EVET/HAYIR

mrtmuhasebe >>>>69,9 EVET/HAYIR
elyesa27 >>>>76,5 EVET/HAYIR
minmigo >>>>54,5 EVET/HAYIR
finsternis >>>>72,6 EVET/HAYIR
aygün01 >>>>79,5 EVET/HAYIR
oglusum_yh >>>>67,7 EVET/HAYIR
begyy >>>>65 EVET/HAYIR

kızlar oylama bır an once bıtırıp yarıs lıstesını olusturmamız lazım mumkunse bu aksama katar herkes cevaplarını yazsın

Son düzenleme:

Evet

Herkese Günaydın bugün gunume soğan suyuyla başladım ağızda biraz koku bırakıyor ama onuda dismacunu hallediyor
dün kosmacadan cevap veremedim ama toplam 1300 kalori aldım
bugunde şimdi kahvaltıya gidiyoruz inş fazla kacirmayiz düç edin

Mervecim doge de var o yeni üye değil bizim takımda izinliydi o yüzden yeni gelenler listesinden çıkardım

Benden de evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…