- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
özlemciğim ben emine nasıl yarışıcaz bilmiyorum ama ben sabah sporumu yaptım ayrıca julian yarışması var oraya katılıyorum...yediklerimiz içtiklerimizde birbirimizi engelliycez ben okuycam senin menünü sende benim...ona göre takip edicez birbirimizi birde diğerlerinden de kopya çekeriz...Canım ben de çok sevindim kusuru bakma isim hafızam berbat Özlem ben senin adın neydi
özlemciğim ben emine nasıl yarışıcaz bilmiyorum ama ben sabah sporumu yaptım ayrıca julian yarışması var oraya katılıyorum...yediklerimiz içtiklerimizde birbirimizi engelliycez ben okuycam senin menünü sende benim...ona göre takip edicez birbirimizi birde diğerlerinden de kopya çekeriz...
Anladım canım ben gece boyunca küçüğe çok kalkıyorum ya gece sersemlik yaşıyorum sabaha kadar zaten alıştırma yapıyorum zor olmuyor..
Canm jillian Michael sporunu yapcaz 3 gruba ayrldk her gün yapp 1 gün ara vercez ama katılım bitti tatlş malesef dün takımları oluşturduk bugün başlıyoruz vallahi korkun benden gayribu arada çağlacm ve emine ablam da orda rakibizzzz biraccikde incelelim yahuu hmmm bu arada haticecum da bi ara yazdı ammaaa sonra vazgecdi herhal yok şimdi
sagol kuzum benımCanım bence 8de kalkıyorsan 10a kadar bekletme kahvaltını derim
Zaten güzel kilo veriyorsun biraz daha erken kahvaltı edersen eminim daha güzel sonuç alırsınen azından bir dene derim eğer zor olur diyorsan
Merak etme canım Oynakbaşı var burada
Kaçamak yapanları yakalarsam senin ve kaptanın yerineahanda böyle yaparım
Tabi bende örnek olmak adına asla kaçamak yapmam söz
Bu arada inşallah sınavların çok güzel geçer canımdualarımız seninle
Ayy canm benim bende bi zamanlar öyleydim şükür bizim uykular düzenli akşam bi yatıyo benim kuzu sabah 8 e kadar :)) İnşallah seninkide biran önce kesintisiz uyku yapar sende rahatlarsn)
canım tamamen sızın kılo verme ıstegınıze baglı yarısma planlarınız sıze aıt farklı bı spor mu denersınız detoks mu denersınız tamamen sıze kalmıs sadece eslestıgınız kısıyle tatlı bı rekabet halındesınız bırbırınızı korukleyerek kılo vereceksınızEe bilen var mı? Yarış içinde yarışı nasıl yapceezzzz..Merveee bir şey planladın mı canım??
ben julanımı yaptım sabah selincimmm. tam hamlamışım dünde yürüyüz yaptım...3 TAKIM 1 TAKIMI GEÇECEKKK
kızlar bu arada sabah dedemın asıstan doktoruyla konusmuslar asıl doktoru daha carsamba gelecekmıs
dedem gecen sene eylulde anjıo olmustu doktor 1 ay sonra cagırmıstı tekrar ozel bı hastane dıye dedem ıkıncıye gıtmedı para ıcın cagırıyor dıye
ogrendıkkı devlettede dedeme soylemısler ama buna ragmen dedem gıtmemıs ve bızede soylememıs kendını ıyı hıssedıyorum dıye bundan 2 ay once eskısehıre gıderken anneannemler hazırlanırken dedem sendelemıs yanı ufak bı kalp krızı gecırmıs onuda soylememıs hatta teyzemın kucuk kızı gormus ddede sen napıon dıyede yok bısey demıs gecıstırmıs ordada soylememıs
doktor sımdı yasaması bı mucıze dıyormus rabbım bıze bagıslamıs cok sukur dedemı kalbı kendı kendıne yeterlı calısamıyormus bu yuzden pıl takılacakmıs
canım tamamen sızın kılo verme ıstegınıze baglı yarısma planlarınız sıze aıt farklı bı spor mu denersınız detoks mu denersınız tamamen sıze kalmıs sadece eslestıgınız kısıyle tatlı bı rekabet halındesınız bırbırınızı korukleyerek kılo vereceksınız
amin canım benım rabbımın bize hediyesi olmus resmen sukurler olsunÇok sevindim iyi olmasına canm.dediğin gibi Allahm size bağışlamş Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin
aynen tatlım ozgursunuzAnladım mervecim özgürüz yani istediğimiz şeyi yapmada...karabuğday yapacaktım..bulamadım yaaaffff
hastalık sinyal vermiş yani benim rahmetli babaannemle büyükbabam da söylemezlerdi..dayanılmayacak duruma düşene kadar demezlerdi...Allah senin dedene ömür versin canım..geçmiş olsunkızlar bu arada sabah dedemın asıstan doktoruyla konusmuslar asıl doktoru daha carsamba gelecekmıs
dedem gecen sene eylulde anjıo olmustu doktor 1 ay sonra cagırmıstı tekrar ozel bı hastane dıye dedem ıkıncıye gıtmedı para ıcın cagırıyor dıye
ogrendıkkı devlettede dedeme soylemısler ama buna ragmen dedem gıtmemıs ve bızede soylememıs kendını ıyı hıssedıyorum dıye bundan 2 ay once eskısehıre gıderken anneannemler hazırlanırken dedem sendelemıs yanı ufak bı kalp krızı gecırmıs onuda soylememıs hatta teyzemın kucuk kızı gormus ddede sen napıon dıyede yok bısey demıs gecıstırmıs ordada soylememıs
doktor sımdı yasaması bı mucıze dıyormus rabbım bıze bagıslamıs cok sukur dedemı kalbı kendı kendıne yeterlı calısamıyormus bu yuzden pıl takılacakmıs
Birkaç gündür oğlumun diş sorunuyla uğraşıyoruz. Herşeyden korkuyor. Bugün zorladım kızdım yinede yaptırmadı dr diller döktü yok.
Genel anastezi olacak. Kendimi çocuğumu darp etmiş gibi hissediyorum. Ağlıyorum Tutamıyorum kendimi. Ben nasıl anneyim. Belkide çocuğumun hayatında büyük travmaya sebep oldum. Belkide benim yüzümden ezik silik biri olacak. Of annelik çok zor
Ayy bende birazdan yapcam kahvaltmn üstünden 1 saat geçti zorlandn mi yaparkengörcez bakalm kim kimi geccek
Ben senin bildiğin kadınlardan değilimHaticemmm beraber biseyler yapalm mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?