Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gulsencım lıste burda dogeyle eslestırmıstım ben sıı kılolarınız yakın dıye
hastalık sinyal vermiş yani benim rahmetli babaannemle büyükbabam da söylemezlerdi..dayanılmayacak duruma düşene kadar demezlerdi...Allah senin dedene ömür versin canım..geçmiş olsun
aynn canm bız yapsak bıze kızar ama ıste gel gorkı kendı yapıyor ıste amin canım inşallah gelmıs gecmıs olur ınsallah
Çok geçmiş olsun cnm tekrardan.
cok sagol canım
ayy rabbım yardımcısı olsun bızde sımdı tam 6 aylıgız son 100 gunumuz kaldı rabbım bebegını bagıslasın ınsallah rabbım dayanma gucu versın ınsallah
aynen canım gercekten rabbım korumus yasayacak cok sukur gunlerı varmıs daha nasıl dayanırdık rabbım acısına ıste gectı dıye ıhmal etmıs
kızlar ben kimle eşleşeceğim yaa kilo 71 civarı hadi bulun bana birini turuncu seninle olabiliriz kilolarımız yakın.
yukarıda lıste var tatlım ama

benben'im nerdesin özlemim ne yapalım ne edelimmm bakalım

Canım benim spora yüklenelim mutlaka ihmal etmeyelim..karabuğdayı bulamadım..akşam bir daha bakayım migrosa inşallah gelmiştir..

benben ikimizde farklı bi şey yapalım bence bakalım ençok hangimizde gidecek kızzz
tamam canım ben haşimato tiroit hastasıyım biraz yavaş veriyorum ama inşallah birlikte daha da hızlanır

Sorma benim oğlum 1.5 yaşında oldu ama hala uyanıyor gece

Canım benimki 3 yaş ama hala gece anneeeee sesleriyle uyanıyorum..1.5 yaş daha küçük zaten..
Canım Allah yardımcısı olsun. Rabbim şifasını versin..

aaayy çok geçmiş olsun yaaaa ((
allah bebeğinize şifa annesine de bol sabır versin..
allah razı olsun canım amin inş.

Canım Allah yardımcısı olsun. Rabbim şifasını versin..
Sağol canım allah razı olsun

ayy rabbım yardımcısı olsun bızde sımdı tam 6 aylıgız son 100 gunumuz kaldı rabbım bebegını bagıslasın ınsallah rabbım dayanma gucu versın ınsallah
Amin canım inş. Rabbim kimseye evlat acısı ggöstermesin. Rabbim sağlıkla gucagina almayi nasib etsin inş. Canim

Iyi olan kazansın ama bu hafta pek motive olamadım kaybedecek gibiyim

Eminecim migroslarda başka marketlerde de varmış sen İstanbuldaysan daha rahat bulursun ben küçük bir şehirde yaşıyorum canım doğuda.

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Eve gelir gelmez kendimi mutfağa attım
Sabahtan kuru fasülyemi haşlamıştım zaten onu iki dakikada soğanladım ve kendimi buraya attım
Hesapta ütü yapacaktım yalan oldu artık akşam yemeğinden sonra olmadı az yaparım kalanıda yarın yaparım nasılsa ( kocam iş başında görsün hesabı )

Henüz spor yapamadım ama kesinlikle yatana kadar o spor yapılacak hem yatacağıma yakın yaparsam metabolizma sabaha kadarda çalışmaya devam eder

Oyyy kıyamam kuzuya yaaa
Allah yardımcın olsun canım daha çok ufak ama kendinide çok fazla üzme sonuçta sağlığı için çaba sarf ediyorsun
Evet zor ama onu cesaretlendirmek için sende sağlam durman lazım ağlayıp onu daha çok tedirgin etme güzelim

Ben senin bildiğin kadınlardan değilim
Yada yapalım yapalım

Abooowwwww komplo çalışmalarına girmiş rakibim
Hemen bende kendime bir spor koçumu bulsam ne yapsam

Seni taciz etmicem kız korkma senin aklnda bişeyler var mı çarşamba perşembe karabuğday günü yapalm mı tatlş bize katlmak isteyen arkamıza takılsın yada kimseye çaktrma en çok ikimiz kilo verelim

Anaaaa bir dene daha
Amaaa hiççç heveslenmeyin bende karabuğdayı buldum ve sabah yaptım
Bu arada ben kahvaltıyla birlikte 3 - 4 Yk kadar yoğurtlu yedim ama bunun başka bir uygulama şekli varsa söylerseniz sevinirim ben bütün gün yiyememde ancak böyle öğünlere ek olarak tüketirim diyordum

Hele banuyla minmigo hiç duymasn biz onları gecelim aaaa kadın delirdi

Duydummm bileeeeeeeeeeee
Fıstık benim olucakkkkkkkk vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı

Dünde 2000 çalar kadarcik aldım
bugunde dur dedim kendime sabah 2 yumurta tamam ara öğün 1 tane köfte çok az yağ ile şimdilik bukadar

Canım dün fazla kaçırdın diye bugünde iyice kısma
Evet az yemişsin sabahtan ama inşallah akşam güzel şöyle dengeli bir yemek yersin fazla geç olmadan

Canım Rabbim Yar ve Yardımcısı olsun
İnşallah kuzusuda sağlığına kavuşur ve Anacığının koynunda kokusunu alarak uyur
Bütün dualarımız onlarla

Yok canım yarın çocuk dr anestezi için onay alıcaz. Anestezi için gün alıcaz. Bugün benim için çok yıpratıcı oldu çok Üzgünüm

Dua oku bol bol canım inşallah çok rahat geçirirsin bu olayıda

ayy diyorum kız bende bu oynakbaşı da kim diye ilahi emi banu nerden buldun bu nicki :)

eeee kamufle olayım ne olur ne olmaz hatta birazdan profil resminide değiştireceğim

aynn canm bız yapsak bıze kızar ama ıste gel gorkı kendı yapıyor ıste amin canım inşallah gelmıs gecmıs olur ınsallah

Canım verilmiş sadakanız varmış yine ki şükür iyi durumu
Rabbim sağlık versinde bundan sonra daha dikkatli davranacağına eminim

Kızlar bu karabuğday sadece Migros'ta mı var

Valla ben zor buldum ama Migrostan aldım
Kaptanımız moni Happy Center diye bir marketten bulmuş yani vardırda her yerde deng gelinmez sanırım ama inşallah sende bulursun en kısa zamanda

Bugün de hareketli bi gündü kayınvalidemdeydim. Çok şükür az zararla atlattım.
Sabah 8 gibi
2 kelem sarması
Peynir
1 muz
3 zeytin

Öğlen 13:30
2 ince krep
Peynir
2 dilim domates
1 ucu pekmeze azcık değdirilmiş galeta
1 bardak şekersiz çay

Akşam 5 edoğru
1 kase kelem ve brokoli turşusu
2 kaşık patatessiz et yemeği
Yatana kadar su

40 dk yürüyüş

Kızlar bende bugün Carrefuorsa'dan aldım Reis marka karabuğdayı bakalım inşallah bende deneyeceğim.

Bu arada 3,5 kilo verdim kimse farketmedi aa sen zayıflamışsın diyen yok :/ aslında kendim çok hissediyorum göbeğim yanlarım falan bayağı gitti üstüme bol gelmeye başladı kıyafetler ama ödem mi attım ki bilemedim

Eminecim migroslarda başka marketlerde de varmış sen İstanbuldaysan daha rahat bulursun ben küçük bir şehirde yaşıyorum canım doğuda.

duru bulgur diye bir firma var arkadaşım onun pazarlamasını yapıyor...o firmanın varmış.Bende BARTIN dayım ama migros uzak kalıyor bana bu soğukdada canım almıyor o zaman demekki spora kuvveeetttt...

hatice canım geçmiş olsun dişi mi çekilecek dolgumu yapılacak anlamadım.anesteziden korkma beni kızım 1 yaş 5 aylıkken aldı çok şükür birşey olmadı iyi düşün güzel şeyler olsun..
Yok canım biri acil toplam 5 dişe dolgu yapılacak. Ben başta anestezi istedim çocuk durur diye diretti bizimkiler. Bu şekilde çocuğun kafasında koca bir kabus oldu dişçi koltuğu.

Haha ben bir ara 12 kilo vermiştim arkadaşım birazcık kilo vermişsin sanki demişti fark ediyorlardır belki ama soylemiyorlardir belki de dikkatli bakmamislardir sana ama elbetteki az çok fark ediliyordur kilo verdiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…