- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
geçsin bit inşallah tezeldenYok canım yarın çocuk dr anestezi için onay alıcaz. Anestezi için gün alıcaz. Bugün benim için çok yıpratıcı olduçok Üzgünüm
gulsencım lıste burda dogeyle eslestırmıstım ben sıı kılolarınız yakın dıye8.TAKIM HAFTALIK GRUP İÇİ YARIŞMA EŞLEŞMELERİ
1.eşlesme
oynakbası34 >>>> 111,9 yst38 >>>> 104,2
2.eşleşme
benben >>>>68,3 mrtmuhasebe >>>>69,9
3.eşleşme
sln71 >>>> 56,6 minmigo >>>>54,5
4.eşleşme
turuncu >>>>72,7 finsternis >>>>72,6
5.eşleşme
bugünadımleyla >>>> 65,6 oglusum_yh >>>>67,7
6.eşleşme
aygün01 >>>>79,5 napcazgari >>>> 79
7.eşleşme
adayaren38 >>>>70,7 doge >>>>69
KILOLARI YAKIN ARKADASLARI ESLESTIRMEYE CALISTIM KIZLAR IYI OLAN KAZANSIN CUMA GUNUhadi bakalım kım ne kadar kılo verecek merakla beklıyorum
aynn canm bız yapsak bıze kızar ama ıste gel gorkı kendı yapıyor ıste amin canım inşallah gelmıs gecmıs olur ınsallahhastalık sinyal vermiş yani benim rahmetli babaannemle büyükbabam da söylemezlerdi..dayanılmayacak duruma düşene kadar demezlerdi...Allah senin dedene ömür versin canım..geçmiş olsun
cok sagol canımÇok geçmiş olsun cnm tekrardan.
ayy rabbım yardımcısı olsun bızde sımdı tam 6 aylıgız son 100 gunumuz kaldı rabbım bebegını bagıslasın ınsallah rabbım dayanma gucu versın ınsallahBirde dua istiyorum kuzenim doğum yaptı
6 ayı bile dolmamıştı bugün normal doğum kendi sancisiyla açılmasıyla 6 aylıkken doğum yaptı 640 gr bebis
Şuan kuvezde bir kaç ayda kuvezde kalicak inş. Dualarınıza talibiz
aynen canım gercekten rabbım korumus yasayacak cok sukur gunlerı varmıs daha nasıl dayanırdık rabbım acısına ıste gectı dıye ıhmal etmısooo fena rekabet olacak desene... valla kaptırmam birinciliğii :)))
yoğurt yemeyi hiç sevmiyorum ben yaa.Midemi bulandırıyor..(
biraz tuz veya şeker ile bir şeylerin içine karıştırırsam ancak yiyebiliyorum..
hadi hayırlısı bakalım
şuan görev yerin nerede ?
ben de düşünüyorum bak o soruyu...
sabah 7.15te kalkıyorum
7.30da işe çıkıp 8.30da eve geliyorum.Kuzuyu doyur filan derken 9 da kahvaltıya oturuyorum.
benim oğlan da 3 yaşına girecek ama gece deliksiz uyuduğu günler beş parmağı geçmez valla.
son günlerde de "korkuyorum"lar başladı..napcaz bilmiyorum.
ah dedem ya...Allah korumuş gerçekten..
umarım bundan sonra çok daha dikkatli olur canım..Neticede can bizim emanetimiz..Tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmalı daima...
çok geçmiş olsun..
ben oğlum 1 yaşına girdiğinden beri günlük zymaflour diş tableti kullanıyorum.12 yaşına kadar kullanıldığında diş çürüklerini minimuma indiriyor.
aaayy çok geçmiş olsun yaaaa((
allah bebeğinize şifa annesine de bol sabır versin..
yukarıda lıste var tatlım amakızlar ben kimle eşleşeceğim yaa kilo 71 civarı hadi bulun bana birini turuncu seninle olabiliriz kilolarımız yakın.
kızlar ben kimle eşleşeceğim yaa kilo 71 civarı hadi bulun bana birini turuncu seninle olabiliriz kilolarımız yakın.
benben'im nerdesin özlemim ne yapalım ne edelimmm bakalım
tamam canım ben haşimato tiroit hastasıyım biraz yavaş veriyorum ama inşallah birlikte daha da hızlanırbenben ikimizde farklı bi şey yapalım bence bakalım ençok hangimizde gidecek kızzz
Sorma benim oğlum 1.5 yaşında oldu ama hala uyanıyor gece
Canım Allah yardımcısı olsun. Rabbim şifasını versin..Birde dua istiyorum kuzenim doğum yaptı
6 ayı bile dolmamıştı bugün normal doğum kendi sancisiyla açılmasıyla 6 aylıkken doğum yaptı 640 gr bebis
allah razı olsun canım amin inş.aaayy çok geçmiş olsun yaaaa((
Sağol canım allah razı olsunCanım Allah yardımcısı olsun. Rabbim şifasını versin..
Amin canım inş. Rabbim kimseye evlat acısı ggöstermesin. Rabbim sağlıkla gucagina almayi nasib etsin inş. Canimayy rabbım yardımcısı olsun bızde sımdı tam 6 aylıgız son 100 gunumuz kaldı rabbım bebegını bagıslasın ınsallah rabbım dayanma gucu versın ınsallah
Iyi olan kazansınooo fena rekabet olacak desene... valla kaptırmam birinciliğii :)))
yoğurt yemeyi hiç sevmiyorum ben yaa.Midemi bulandırıyor..(
biraz tuz veya şeker ile bir şeylerin içine karıştırırsam ancak yiyebiliyorum..
hadi hayırlısı bakalım
şuan görev yerin nerede ?
ben de düşünüyorum bak o soruyu...
sabah 7.15te kalkıyorum
7.30da işe çıkıp 8.30da eve geliyorum.Kuzuyu doyur filan derken 9 da kahvaltıya oturuyorum.
benim oğlan da 3 yaşına girecek ama gece deliksiz uyuduğu günler beş parmağı geçmez valla.
son günlerde de "korkuyorum"lar başladı..napcaz bilmiyorum.
ah dedem ya...Allah korumuş gerçekten..
umarım bundan sonra çok daha dikkatli olur canım..Neticede can bizim emanetimiz..Tedbiri alıp takdiri Allaha bırakmalı daima...
çok geçmiş olsun..
ben oğlum 1 yaşına girdiğinden beri günlük zymaflour diş tableti kullanıyorum.12 yaşına kadar kullanıldığında diş çürüklerini minimuma indiriyor.
aaayy çok geçmiş olsun yaaaa((
Birkaç gündür oğlumun diş sorunuyla uğraşıyoruz. Herşeyden korkuyor. Bugün zorladım kızdım yinede yaptırmadı dr diller döktü yok.
Genel anastezi olacak. Kendimi çocuğumu darp etmiş gibi hissediyorum. Ağlıyorum Tutamıyorum kendimi. Ben nasıl anneyim. Belkide çocuğumun hayatında büyük travmaya sebep oldum. Belkide benim yüzümden ezik silik biri olacak. Of annelik çok zor
Ben senin bildiğin kadınlardan değilim
Yada yapalım yapalım
Seni taciz etmicem kız korkmasenin aklnda bişeyler var mı çarşamba perşembe karabuğday günü yapalm mı tatlş bize katlmak isteyen arkamıza takılsın yada kimseye çaktrma en çok ikimiz kilo verelim
Hele banuyla minmigo hiç duymasnbiz onları gecelim aaaa kadın delirdi
Dünde 2000 çalar kadarcik aldım
bugunde durdedim kendime sabah 2 yumurta tamam ara öğün 1 tane köfte çok az yağ ile şimdilik bukadar
Birde dua istiyorum kuzenim doğum yaptı
Yok canım yarın çocuk dr anestezi için onay alıcaz. Anestezi için gün alıcaz. Bugün benim için çok yıpratıcı olduçok Üzgünüm
ayy diyorum kız bende bu oynakbaşı da kim diye ilahi emi banu nerden buldun bu nicki :)
aynn canm bız yapsak bıze kızar ama ıste gel gorkı kendı yapıyor ıste amin canım inşallah gelmıs gecmıs olur ınsallah
Kızlar bu karabuğday sadece Migros'ta mı var
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Eve gelir gelmez kendimi mutfağa attım
Sabahtan kuru fasülyemi haşlamıştım zaten onu iki dakikada soğanladım ve kendimi buraya attım
Hesapta ütü yapacaktım yalan olduartık akşam yemeğinden sonra olmadı az yaparım kalanıda yarın yaparım nasılsa ( kocam iş başında görsün hesabı )
Henüz spor yapamadım ama kesinlikle yatana kadar o spor yapılacakhem yatacağıma yakın yaparsam metabolizma sabaha kadarda çalışmaya devam eder
Oyyy kıyamam kuzuya yaaa
Allah yardımcın olsun canım daha çok ufak ama kendinide çok fazla üzme sonuçta sağlığı için çaba sarf ediyorsun
Evet zor ama onu cesaretlendirmek için sende sağlam durman lazım ağlayıp onu daha çok tedirgin etme güzelim
Abooowwwww komplo çalışmalarına girmiş rakibim
Hemen bende kendime bir spor koçumu bulsam ne yapsam
Anaaaa bir dene daha
Amaaa hiççç heveslenmeyinbende karabuğdayı buldum ve sabah yaptım
Bu arada ben kahvaltıyla birlikte 3 - 4 Yk kadar yoğurtlu yedim ama bunun başka bir uygulama şekli varsa söylerseniz sevinirimben bütün gün yiyememde ancak böyle öğünlere ek olarak tüketirim diyordum
Duydummm bileeeeeeeeeeee
Fıstık benim olucakkkkkkkk vurcam kırbaçı vurcam kırbaçı
Canım dün fazla kaçırdın diye bugünde iyice kısma
Evet az yemişsin sabahtan ama inşallah akşam güzel şöyle dengeli bir yemek yersin fazla geç olmadan
Canım Rabbim Yar ve Yardımcısı olsun
İnşallah kuzusuda sağlığına kavuşur ve Anacığının koynunda kokusunu alarak uyur
Bütün dualarımız onlarla
Dua oku bol bol canım inşallah çok rahat geçirirsin bu olayıda
eeee kamufle olayım ne olur ne olmaz hatta birazdan profil resminide değiştireceğim
Canım verilmiş sadakanız varmış yine ki şükür iyi durumu
Rabbim sağlık versinde bundan sonra daha dikkatli davranacağına eminim
Valla ben zor buldum ama Migrostan aldım
Kaptanımız moni Happy Center diye bir marketten bulmuş yani vardırda her yerde deng gelinmez sanırım ama inşallah sende bulursun en kısa zamanda
Kana kan dişe diiiş
Eminecim migroslarda başka marketlerde de varmış sen İstanbuldaysan daha rahat bulursun ben küçük bir şehirde yaşıyorum canım doğuda.
Yok canım biri acil toplam 5 dişe dolgu yapılacak. Ben başta anestezi istedim çocuk durur diye diretti bizimkiler. Bu şekilde çocuğun kafasında koca bir kabus oldu dişçi koltuğu.hatice canım geçmiş olsun dişi mi çekilecek dolgumu yapılacak anlamadım.anesteziden korkma beni kızım 1 yaş 5 aylıkken aldı çok şükür birşey olmadı iyi düşün güzel şeyler olsun..
HahaBu arada 3,5 kilo verdim kimse farketmedi aa sen zayıflamışsın diyen yok :/ aslında kendim çok hissediyorum göbeğim yanlarım falan bayağı gitti üstüme bol gelmeye başladı kıyafetler ama ödem mi attım ki bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?